Rossz PC játékok sorozat

Blogomon elemezve bemutatom azokat a játékokat, amelyeket lehetőség szerint ne vegyél meg!

Friss topikok

Rossz PC játékok sorozat

Kis klippekben szeretnék bemutatni olyan játékokat, amelyeket lehetőség szerint kerüljetek! Ezen kívül más szórakoztató képek, videók, jó és rossz játékokról egyaránt. Elérhetőség: rosszpcjatekok@gmail.com

Firka

Rossz PC játékok sorozat : Deathbringer II

2007.06.15. 16:30 :: freddyD




Nos akkor, beírom noteszkámba, hogy ezzel sem akarok életemben többet játszani.

Azt még elmondanám, hogy egy órán át szarakodtam, míg végre átengedett a második pályára.Pedig MINDEN ellenfelet megöltem, ha kiléptem a pályáról megint ott voltam az első pálya közepén... ÖRÜLET!!

182 komment

Címkék: deathbringer

A bejegyzés trackback címe:

https://rosszpcjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr10099292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lord Ben 2007.06.16. 12:09:29

@Raziel

A fraps-menüben be lehet állítani, h 60 fps-es felvétel legyen..

@Gipsz Jakab

Használj video konvertert, 80-90 megára leviheted a 10 percet.

Ádám 2007.06.16. 12:36:39

Továbbra is kitartok amellett a véleményem mellet, hogy ez nem rossz játék csak régi. Ezért úgy döntöttem készítek hozzá egy kicsiny leírást.

Többen is panaszkodtak, hogy nem tudnak túljutni az első pályán, pedig mindenkit megöltek. A játék elején van 4 kő különböző szimbólumokkal, kerüljük azt a kombinációt mikor az első meg a harmadik kő szimbóluma megegyezik, mert akkor a pálya végén a helyet hogy tovább jutnánk visszakerülünk az elejére.

FreddyD-nél láttam hogy törpéket „egyenes ütéssel, szúrással” próbált elintézni… Hát ne csodálkozzon senki sem ha nem talál el így semmit se. Alacsony növésű ellenfeleknél használjuk a space +le kombinációt. Fontos a jó időzítés a támadásoknál (hol nem) ne hadonásszunk össze vissza a kardal. Tudom a jól időzítésnél gondot jelenthet a játékban lévő fáziskésés de hozzá lehet szokni és idomulni. Az egyenes ütéseket pedig inkább a fejszés emberekre meg a sárkányokra (aki eljut odáig) alkalmazzuk. Madarakat csak ritkán szoktam harcba bocsátkozni inkább lecselezem őket.

A jó megfigyelők észre vehették hogy a játék elején az „életgömb” nincs tele. Ez gondolom azért van mert a játék elején könnyen lehet plusz életet szerezni. Hogy? Ha a kardon maximális a vércsík, akkor a megölt szörnyek után regenerálódik az életünk. Így az elején lévő könnyebb ellenfeleken jó megszedhetjük magunkat (élettel) a későbbi nehezebb pályákra.

Már írtam de még egyszer leírom az örülési jelenet pedig a játék része benne van így van kitalálva a sztori. Nem programhiba.

Kérdezték hogy a tócsák vesznek le életet. Igen vesznek le sőt ha beszakad alattunk a jég azonnal meg is halunk.

Összesítés és néhány tipp
-Kerüljük a fent említett kő kombinációt.
-Játék kezdésekor azonnal induljunk el az egyik irányban (én jobbra szoktam) és csak arra menjünk.
-Ne tököljünk sokat mert számít a gyorsaság is. (néha szoktam ugrálni mikor épp nincs ellenfél, mert akkor gyorsabban halad.)
-Ha maxon van a kardon a vércsík akkor a megölt szörnyek után a saját életünk regenerálódik.
-Ha meglátunk egy ellenfelet akkor álljunk meg előtte nyomjuk space gombot tartsuk lenyomva és mikor az ellenfél a megfelelő távolságban van nyomjuk meg a le vagy az erőre gombot. Előbbit a kis zöld lényeknél, tojásból kikelő sárkányoknál utóbbit fejszés barbároknál és zöld repülő sárkányoknál.
-Ha ne álljunk meg se túl távol se túl közel ha ellenfelet látunk. Ha túl közel állunk meg könnyen megeshet hogy a szörny viszi be az első ütést. Ha meg túl távol akkor a kardról el kezd fogyni a vércsík és akkor a megült szörny után kevesebb életünk fog regenerálódni ami a későbbi szinteken gondot jelenthet.
-Főellenségeknél (óriások, sárkányok, kígyók) ügyeljünk az időzítésre mert sok életet veszíthetünk fölöslegesen.

Elég hozzura kerekedett a kis beszámolóm remélem nem hiába.

Ui.: freddyD ne értsd félre bírom amit csinálsz és csak így tovább.

Rantottkutya 2007.06.16. 13:08:19

igen egyet kell értenem ádámmal, nem olyan szar ezt játszani mint amennyire kinéz...vannak benne szemét dolgok de a harc pl. nem nehéz egyáltalán a kis zöld gnómok ellen. Space lenyomva tar+irány mi ebben a bonyolult?
Hogy Calambot idézzem: Ja és mégvalami...
Mire jó a hasalás? El lehet vele kerülni a középmagasságba támadók csapásait(pl bunkós goblin, baltás harcos)

Csabsinthe 2007.06.16. 13:10:33

A fáziskésést DOSBox -al ki lehet küszöbölni, ez egy dos emulátor XP-n minden dos-os game normálisan fut.

Amit észrevettem Conan barbárunk jobbra-balra rendesen időben kapcsol, ugrani meg csak akkor ugrik ha kijön a lépés.

DOSBox-ot innen: dosbox.sourceforge.net/
Az elején be kell állítani pár dolgot hogy mi legyen a virtuális meghajtó ez elég bonyolult mert egy .cfg-t kell átírni.
Ha help kell hozzá.
1. Google a barátod =)
2. Megnézem hogy pontosan mit kell átírni és leírom érthetően.

Aemeth 2007.06.16. 13:20:39

Üdv!

Ádám: szerintem mindenki sejti, hogy a játék játszható, de én speciel nem vagyok hajlandó kínlódni vele. ;)

Egyébként már az első freddyD videó óta tudom, hogy minden elszidott játéknak megvan a maga (ha mégoly kicsi is) rajongó tábora. :D
Pl. a Home Alone 2-is szeretik. Nekem meg az a Ski Park Manager (demo) okozott pár kellemes percet. (és néhány kellemetlent, amikor én sem tudtam a sérülteket rendesen elláttattni).

Ádám 2007.06.16. 13:30:24

@crmo
Mire jó a hasalás? El lehet vele kerülni a középmagasságba támadók csapásait(pl bunkós goblin, baltás harcos)

Kipróbáltam amit írtál, és működik! Ez egészen új megvilágításba helyezi a harcot. Én eddig a hasalást csak a második és a negyedik pályán lévő sárkányoknál használtam.

Enders 2007.06.16. 13:32:59

@Ádám
Igazad van, de a játék még abban az években jó volt, amikor kiadták!Mára már a gyerekek szemében szar játék(már bocs a kifejezésért)!
ez a deathBringer mára már elavult, de rossz játék is lett!Én a börönökbe ezt raknám be!Ne félj, 1 év múlva úgy jönnek ki, hogy 1 legyet se bántanak;
-Nesze!Amiért elloptál 1 autót, jáccál a DeathBringer játékkal!
-Ok!Ez nem gond!
...' év múlva...
-Jól van, letelt a büntid!
-Nah hálistennek!Ígérem, nem lopok el több autót!!
XD Vmi ilyesmi lenne!Nekem végülis a játékkal kapcsolatban az az érzésem:
KUKÁBA VELE!! _____
| |
|| |___ |
\ /
\/
_________
\ /
\ /
\___/

Enders 2007.06.16. 13:33:54

Nem lett jó a rajzom :(:(:(:'(:=(

Tacsi 2007.06.16. 14:28:31

Helló, indulhatnál a Golden Blokk Klipszemle részén. hvg.hu-n keress rá, ez a lényeg:

Augusztusban indul Klipszemle nevű versenyünk, amelyen a legjobb magyar videomegosztós felvételeket keressük, itt is különféle kategóriákban. Válogatásunk során főként olyan alkotásokra kívánunk koncentrálni, amelyeknél egyértelmű, hogy magyar készítésű amatőr videókról, klipekről, montázsokról, animációkról van szó – vagyis ahol feltételezhető, hogy az alkotások direkt a webes felületre készültek.

Rantottkutya 2007.06.16. 14:30:01

mit akart ábrázolni? :)

Doma 2007.06.16. 14:38:05

Te FreddyD hogy sikerült neked elindíteni a Death Bringer-t??? Mert én letöltöttem de nem tom elindítani mármint el tudom de csak nagy fekete képernyő lesz.

ukeanaa 2007.06.16. 14:57:41

Ez egy dos emulátor.De az nem igaz, hogy gyorsabb lessz tőle a program!!!EZ csak elfuttatja az olyan programokat, amik már eggyáltalán nem ,vagy hibásan működnének windowsban.(pl zene)Ezeket a dolgokat kijavítja a dosbox.De én még egyszer se láttam, hogy felgyorsította volna azt.De az igaz, hogy kicsit nehézkes kezelni.

fotika 2007.06.16. 15:00:14

na én is kipróbáltam a játékot,és nem annyira nehzé,bár az érdekes,hogy újra kezdem,és má csak háromnegyedig van az életem...viszonta ha a kardon a vércsik maxig van,akko töltődik az életed,nem oan sokat,de az elég,hogy kinyírj +
1 ellenséget...ja és jól harcolni úgy kell,hogy mikor má meglátod az ellenfelet,de még messze van,már elkezded tartani a space-t,és csak állsz 1 helyben,míg odajön az ellenfél,és csak irányítod,merre üss...

ukeanaa 2007.06.16. 15:10:01

Hagyjad majd leírom én, úgyis unatkozom és én használtam már párszor.
1.írd be mount c c:/
(a kettőspontot shift+É vel tudsz írni, pert - el tudsz írni)
2.utána írd be hogy c:
(:=shift+É )
3.cd (ide írd a mappa nevét amit meg akarsz nyitni)
pl
cd dos
cd raptor
rap (a .exe nem kell)

DE ha olyan mappát akarsz megnyitni ami több karakter mint 6 betű akkor utána ~ -t kell írni és utána a sorszámát, tehát hanyadik docume -s szzó a mappák közül az abc-ben pl docume~1 itt az első

Doma 2007.06.16. 15:11:26

Csak azt nem tudom hogy hogy kell írni a dosbox-ban ezt a jelet: \. Mert már mindent nyomkodtam shift+minden de nincs ilyen. Alt+akármi meg nem működik.

Csabsinthe 2007.06.16. 15:17:37

dosboxban minimálisan lehet gyorsítani a játékot mert beállíthatod hogy hány mhz-t emuláljon CTRL+F12 vel növeled és CTRL+F11el csökkented.
most nézem hogy az új verzióban már videót is fel lehet venni.
\ jel meg ű betü simán semmi shift csak az ű

ukeanaa 2007.06.16. 15:25:55

pert(\) ezzela gomabal - tehát kötőjel
nem értem nekem ez működik most próbáltam ki

ukeanaa 2007.06.16. 15:32:54

egyépként még a dosbox se bírja ezt a programot egyszerűen kilép.Nem lehet vele futtatni.Egyépként tényleg borzalmas a játék fáziskésése. :)
Csabsinthe már 3 éve használom és nem vettem észre mindig volt egy kis akadozás ha sok tárgy volt a kedvenc játékomnál(raptor).Köszi eddig észre se vettem :)

ukeanaa 2007.06.16. 15:37:34

ha teljes képernyő kell akkor AltGr + enter

Csabsinthe 2007.06.16. 17:12:25

Én nem értem ezt a gamet, valamikor az óriásos pálya után beadja a süsüs sivatagot, valamikor meg a denevéres barlangot. Aki rájön hogy miszerint adja a pályákat az mondja el megköszönném :D.
jah és még annyit (nem kötekedés képpen):
\ ez egy backslash (altgr+q) dosboxban meg nekem az Ű betüre jön elő

/ ez egy per azaz slash

Enders 2007.06.16. 17:20:03

a heatot nem tuggyátok hogy honnan kell letölteni??Mert a cube 1-et tom, de nekem az nem kell!PLS írjatok vissza!1 linket kűldjetek pls!

Pacal17 2007.06.16. 18:23:59

FREDDYD! MEGTALÁLTAM A K.HAWKOT A VATERÁN 400 FT-ÉRT! Sokan monták hogy mennyire szar, sztem lesd meg.

www.vatera.hu/k_hawk_pc_cd_hasznalt_papirtok_27050538.html

Enders 2007.06.16. 18:56:56

@freddyD
Mikor jön a kövi videó?

molyf · www.kismalac.com/wp-content/uploads/2013/07/Mentos-coke-prank-reaction.gif 2007.06.16. 18:57:56

a mesterlövészban hogy tudok tovább jutni a villamosszékes résznél a börtönben? Nem tudom merre kell menni. Rákapcsolom az áramat, de nem történik semmi, hanem egy idő után magától kikapcsol az áram. ????

GOTENKS 2007.06.16. 19:35:02

Ehhez a Game-hez külön doboz nyugtatot kéne adni.. :D

Necreon 2007.06.16. 20:01:54

A játékból NEM, ismétlen NEM lehet kilépni Alt+F4-el! (tudom, mert kiprábáltam. Unatkoztam vmi fel kell idegesítsen :D)

pjoco 2007.06.16. 20:55:35

Enders: a Heat és a Cube egyúgyanazon játék!
és mellesleg szar! :-D

homa 2007.06.16. 21:22:52

"What were they thinking?"

Ez az itt magyarul elhangzó beszólás jellemzi leginkább azt hiszem az egészet... Ugye az Angry Nintendo Nerd mondja mindig.

Amúgy Big Rigsben is előjön (sztem tök ösztönösen) egy ilyen AVGN szöveg, hogy "ez szégyen az egész emberiségre nézve..."

Egyébként várjuk akkor az átnevezősdi tapasztalatait.

Oti 2007.06.16. 23:21:29

freddy...mikor lesz az a bizonyos meglepetés...mert gondolom nem a Deathbringer volt az!ugye?

Oti 2007.06.16. 23:23:46

amugy van már nyárimunkád vagy valami időigényesebb elfoglaltságod...csak azért mert hogy kb mennyi videora számítsunk

pjoco 2007.06.16. 23:32:04

FreddyD-nek mindig lesz ránk ideje! xD
Ugye????????

Toma 2007.06.17. 00:30:08

Lol,jó lett azt mondja a seggemet és leül a gép elé azt a szart tolni!! xD Hajrá csak igy tovább és hogy sikerültek a vizsgák?? :)

Marczi 2007.06.17. 10:11:52

Ádám rövid beszámolója alapján újra kipróbáltam a játékot, és most, hogy nem csesztem el a köveket tovább tudtam jutni az óriásokhoz. Az óriásoknál meghaltam erre újból lekellett játszanom az első szintet, hogy újra próbálkozhassak az óriásoknál. MÁSODSZORRA! sikerült is átmennem rajtuk, egyébként annyi az egész, hogy folyamatosan ugrálni kell. Ezek után egy életből eljutottam a harmadik pálya főellenéségéig. A negyediken viszont akkora kibaszás van, mert lerak egymás mellé két kis süsüt akiket ugye hátulról kell lerakni mögéjük pedig egy repülő süsüt aki belelök a két kis süsü lángcsóvájába.

Így a játék már határozottan jobb volt valamivel de a fáziskésés miatt egyszerűen élvezhetetlen.

Csabsinthe 2007.06.17. 11:34:06

Emberek rájöttem hogyan lehet gyorsítani a játékot azaz a fáziskésést eltüntetni!

Mindvégig ott volt a szemünk elött :-DDD
Amikor elindítod a játékot és megnyomod a VGA-t, írja hogy joystick J, keyboard K.
Alatta lévő sorban meg a megváltás:
= to speed up, - to slow down game (fast PCs)
Emlékeimben él hálaistennek az angol billentyűzet úgyhogy nem volt nehéz rájönnöm hogy az = jel az a Ó billentyű.

Megnyomom párszor és láss csodát emberünk elkezd szaladni :D:D:D

Ádám 2007.06.17. 12:48:31

@Marczi

„lerak egymás mellé két kis süsüt akiket ugye hátulról kell lerakni mögéjük pedig egy repülő süsüt aki belelök a két kis süsü lángcsóvájába.”

Elsőre nekem is gondot jelentett de a megoldás egyszerű: Átugrod az első tojásból kikelt kis süsüt azt gyorsan megfordulsz és legyapod. Így a repülő sárkány már nem tud mibe belelökni.

Ádám 2007.06.17. 15:04:39

Sikerült tovább vinni a játékot a de a kevés élet miatt megint kénytelen voltam feladni.

Látván, hogy az előző beszámolóm segített néhány játékosnak ezért ismét írok, hogy még több ember kedvet kapjon a játék kipróbálásához és hogy freddyD-et is rávegyem a folytatásra.

Az 5. pálya a privm névre hallgat. A helyszín egy börtön volt és a földből fejszés kerek fapajzsos csontvázak bukkantak elő akiket ha megöltünk nem nőtt a kardon a vércsík (ugyanis a csontvázaknak nincs vérük). A cél az, hogy minél gyorsabban legyapjuk a csontikat úgy hogy mi a lehető legkevesebb sérülést szenvedjük el és még az előtt elérjük a pálya végét mielőtt a kardunk átvenné felettünk az irányítást.

kepfeltoltes.hu/070617/DB003_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
kepfeltoltes.hu/070617/DB004_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Pálya végén újfajta főellenséggel kerültem szembe. Egy nálam 2x nagyobb zöld vérű mutánssal. Ez eddigi főellenségektől eltérően itt nem az a feladat, hogy csapásaikat kikerülve elmenjünk mellettük. Hanem az hogy megvívjunk vele.

kepfeltoltes.hu/070617/DB005_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

6. pálya. Sajna a börtönös rész meg az ismeretlen főellenség nagyon sok életemet levette ezért a coruso nevű pályán nem tudtam érdemben játszani, de ízelítőnek megteszi J. Az első ellenfél amivel szembetaláltam magam az egy óriás csigán lovagló zöld kis goblin volt ami íjveszőket lőtt rám. Szinte 0 életemmel sikerült legyőznöm a csiga a többi lényhez hasonlóan zöld füsté vált a rajta csigagoló goblin meg kereket oldott. Üldözőbe vettem a kis zöldséget hogy vele is végezhessek, de ekkor egy újabb csigariderrel találtam szembe magam aki végzett velem.

kepfeltoltes.hu/070617/DB007_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Hát ennyi volt remélem a folytatást már freddyD készíti

Ui.: elnézést a képek miatt tudom gagyi megoldás :P

Enders 2007.06.17. 15:33:39

@Ádám
A sok szóismétlért is kérjél bocsánatot!:D
Nekem még most se jött meg a kedvem a játékhoz!bocsi!xD:D

Enders 2007.06.17. 15:41:27

Télleg!
@freddyD
Mikorlesz, vagy a DeathBringer volt az a meglepetés?

Enders 2007.06.17. 16:14:04

És még vmi!
@freddyD
Te a videókat ugyebár Fraps-al feszed fel!És neked nem szaggat a játék mikor veszed?Mert nekem nagyon!10-es FPS!:D
Ha vki tud vmilyen MEGOLDÁST, az írjon!Thx!

Rantottkutya 2007.06.17. 16:27:19

át lehet állítani frapsban h hány FPSel vegyen fel azt kell magasra állítani

Som@ 2007.06.17. 16:51:01

Hol lehet ajánlani rossz játékokat, esetleg videókat beküldeni???

MiB 2007.06.17. 17:36:22

Nem tudom mit nyomorékoskodsz, elsőre eljutottam a \"lávás\" pályáig. Nem csak 1 fajta ütés van hanem 3, és talán ezeket ki is kéne használni. Mindekit ki lehet nyírni csak kicsit eszedet kéne használni. Sajnálom hogy ilyen szerencsétlen vagy, ajálok vmi más elfoglaltságot keresni! :DDD

L.Gabi 2007.06.17. 17:43:07

Mikor lesz a következő videód készen?Nagyon várom.

L.Gabi 2007.06.17. 17:49:22

Kedves freddyD kérlek majd teszteld a Sun nevü játékot lefogadom ugy fogod utálni mint a Wanted Guns-ot meg a Deathbringer-t.Pls majd teszteld.100% hogy meg fogod bánni:);):D.

hehe 2007.06.17. 17:56:33

Szeretsz focizni?

L.Gabi 2007.06.17. 17:56:51

Ja és még valami miért irjátok mindig oda a név mögé hogy @?pl.:@freddyD

hehe 2007.06.17. 17:58:23

mert neki szól...

L.Gabi (STALKER) 2007.06.17. 18:06:54

Én igen

L.Gabi (STALKER) 2007.06.17. 18:07:33

Hogy hivnak?

L.Gabi (STALKER) 2007.06.17. 18:10:25

Kedves freddyD kérlek majd teszteld a Sun nevü játékot lefogadom ugy fogod utálni mint a Wanted Guns-ot meg a Deathbringer-t.Pls majd teszteld.100% hogy meg fogod bánni:);):D.

Vash · http://anime.hu 2007.06.17. 18:12:55

Ádámnak tökre igaza van. Nem hiszem, hogy ez a játék ideillik, mert ha kicsit öregebbek lennétek, akkor sok ilyenre a gyerekkorotok meghatározó részeként emlékeznétek, amikor nagyon jókat játszottatok vele.
Persze azóta eltelt 10-20 év és tök máshogy néztek rá és játszotok vele most.
Akik meg ki sem próbálták és videó alapján mondják rá, hogy szar azoknak meg gratula...

Nincs késés a gomblenyomás és a mozgás között és a játék zenéje meg kifejezetten tetszett, csak ehhez megfelelő programokkal kellene futtatni a dos-os gémeket. De ezt már írták előttem. Nekem még így is tetszett a játék, bár nem játszottam vele túl sokat, de amennyit te szenvedsz vele az szánalom.

Félreértés ne essék, tetszenek a videóid, csak sokszor a hozzáállásod nagyon nem.
Igenis lehet használni a lefele ütést és azzal szinte sebződés nélkül vihető végig az a pálya, amin \"kurvaanyázol\" 5 percet. A játék se szemét, csak meg kell tanulni vele játszani... no comment.

Az nem tetszik nekem, hogy úgy szidod a játékot (és nem csak ezt hanem sok előzőt is), hogy saját hibáidból vagy ideges és nem a játék miatt. Ha tudnád kezelni a játékot vagy több időt töltenél vele, lehet, hogy nem is kerülne fel ide pl. ez a videó.

A dos-os játékokhoz meg alap a DosBox, szóval anélkül ma már ne is mondj véleményt a játékról, mert tök más a játékélmény, de ezt is írták meg én is.

További sok sikert és ennél sokkal normálisabb videókat.

Enders 2007.06.17. 18:55:36

@carmo
De azt hol lehet?PLS msn-en kűldjél 1 képet!
msn: lewy123456@hotmail.com

L.Gabi (STALKER) 2007.06.17. 18:58:27

Vash te nem CoD uo-zol?

L.Gabi (STALKER) 2007.06.17. 18:59:13

Kedves freddyD kérlek majd teszteld a Sun nevü játékot lefogadom ugy fogod utálni mint a Wanted Guns-ot meg a Deathbringer-t.Pls majd teszteld.100% hogy meg fogod bánni:);):D

freddyD 2007.06.17. 19:06:43

No,emberek, most nyaraltam egy picit, több mint 150 üzenetem van, úgyhogy bocsássatok meg, ha nem tudok mindenre reagálni;)

Sokan említették a DOSbox-ot, igen én is azt használom. Az elején elég komplikált beüzemelni,de ha egyszer megérti az ember, akkor már menni fog.

A lefelé ütést kipróbáltam az előbb,valóban összejött. Ezt már csak azért nem értem, mert én úgy kezdtem a játékot, hogy minden ütési módot kipróbáltam(és akkor a lefelénél valószinű előrehajoltam, azt elkönyveltem hoyg ez nem megy, és nem is erőltettem továbbiakban).
Amikor a játékra rátaláltam, és olvastam róla, ott is panaszkodtak, hogy nem lehet lefelé ütni, úgyhogy ezt elfogadtam.
Hülyén jöttek össze a dolgok,de ez van. Csak azt nem értem még, hogy a zöld manókat, miért tudom egyszer kinyírni, és máskor ugyanazzal a mozdulattak semmit sem elérni?

Nekem a játék továbbra sem tetszik, bevallom őszintén.A videóm meg nem is csak a lefelé ütésről szólt.

Valaki írta még,hogy a SnagIt-et képkészítésre használom, ez nem így van.Azzal is lehet videót felvenni,sőt joban is szeretem mint a Fraps-et,mert jóval kisebbek a file-ok.

freddyD 2007.06.17. 19:07:18

A meglepetés nem a Deathbringer volt,az még eltolódik egy picit

Enders 2007.06.17. 19:10:52

@freddyD
Kűldenél 1 linket, hogy honnan lehet letölteni a SnagIt-et?Jah, és neked nem szaggat a fraps, mikor feszed felfelé a videókat?,Mert nekem nagyon!És ha nem akkor elmagyaráznád hogy hogy csináltad meg?

freddyD 2007.06.17. 19:23:36

Keress rá,nem tudom már honnan van a SnagIt. SnagIt8-at használok.

Fraps neken mem szaggat.Semmi titok nincs,egyszerűen nem szaggat...(Bocsi de nem orvosságot ajánlani,ha nem voltam még "beteg") Csak a Heat-nél voltak ilyen problémák,de az is az utómunkánál,nem a felvételnél

Vash 2007.06.17. 19:37:59

@L.Gabi (STALKER)
Hát nem :) Inkább CS, de már azt se egy ideje.

VV · http://silkroad.uw.hu/ 2007.06.17. 19:43:07

Játék közepéig le se esett h hol van az életbar :D

V/\V| 2007.06.17. 19:48:32

@VV
1: pls ne lopd a nevem :D (még azt hiszik én vok) 2: az életet hamar észrevettem, de a vércsíkot... nem értettem miér sír freddy (Pál?)

Enders 2007.06.17. 20:02:29

Ahha!Akkor SnagIt8-ra keressek rá pl.: a go**gle-ba?(nincs reklámxD)

WOWfan 2007.06.17. 20:02:48

Szerintem tesztelj le egy MMORPG-t kíváncsi vagyok hogy azt hogy figuráznád ki:)

gyurkesz 2007.06.17. 20:28:48

Halika
Naon fasza az oldal meg minden.
Mostanában nézegetek én is elég régi játékokat, és az lenne a kérdésem, hogy nagyon régi játékokat is beleteszel-e? Mer van egy-kettő elég durva. A játék neve egyébként quarantine. Ha érdekel, esetleg írj vagy mittomén.
Ja és sztem az nagyon előnyös volna, ha lenne fórum (külön).
na csak ennyit akartam
Üdv: Gyurkesz

ZeD 2007.06.17. 20:31:52

Leszedtem ezt az oltást,nálam el sem indult...Pedig probaltam MINDENHOGY!Lehet kicsi neki a gép?:D :-/

Enders 2007.06.17. 20:33:14

@freddyD
Letöltöttem a snagIt 8-at!PLS aggyál 1 kis útmutatást hogy hogy kell vele videót felvenni!THX!

Dency 2007.06.17. 21:01:06

Marczi
Nemtudom mitörtént de nemtudta elküldeni a szöveget amit irtam.

mabeno 2007.06.17. 21:05:08

@Enders
Elindítod a programot, jobb alsó sarokban lesz egy fényképezőgép vagy egy T betű. Mellette van egy nyíl, arra kattintasz! Kijön négy lehetőség; Image Capture; Text Capture; Video Capture és Web Crapture. Nahát az esetedben a Videot kell kijelölnöd. Rákattinetasz arra a kis filmkockára, kiválasztod hogy a képernyő melyik részét akarod felvenni és bal egér gomb. Remélem érthető voltam.

mabeno 2007.06.17. 21:08:36

ja, és ha beakarod fejezni akkor lent a menüsorban lesz egy kis villogó kamera, arra kattintasz jobb gombal és arra mész hogy "stop".

Brutalis 2007.06.17. 21:29:35

Valóban régi a játék, de ettől függetlenül szerintem is pöcegödörbe való.
-sound effektek teljes hiánya
-állandóan ismétlődő zene
-nincs nehézségi szint
-se mentés
Pedig ezek a legtöbb 1990-92-es dosgamekben legalább a fele bennevan.
Én is használok dosboxot, de ettől függetlenül maradt szar az irányítás.
A játék is unalmas. 2 részből áll:
-első részen ne menjen le a vércsík --->folyamatos harc és nemritka a sebesülés és a regeneráció magyarul szart se ér mert iszonyat lassú és a második részen könnyen elmehet az élet fele. Nekem ez a véleményem

Enders 2007.06.17. 21:43:18

THX!És ezt játék közben hogy lehet elindítani?
Vagy 1átalán el lehet?:D

GabiDani 2007.06.17. 23:33:07

@Enders
benyomod h Print Screen, kijön annak az ablaka, és ott a Start gombot
leállítani ugyan így

mabeno 2007.06.18. 09:21:17

nekem asszem a "Print Screen SysRq" gombbal ment, de windows media makerrel ki lehet vágni az elejét.

mabeno 2007.06.18. 09:22:07

ja, most nézem hogy már segítettek...

Som@ 2007.06.18. 11:33:13

www.origo.hu/szoftverbazis/seged/grafika/snagitsws.html
www.fraps.com

mielőt még 8-an megkérdeznék.

Itt van a 2 képlopó elérhetősége, próbaidősek, de lehet hozzájuk cracket találni, amit érthető okokból nem rakok be.

vakker · http://href.hu/x/2sv1 2007.06.18. 12:34:05

Süsü az elpusztithatatlan!!!! YEAH!

-------------------------------
href.hu/x/2to4
href.hu/x/2sv1

Roland 2007.06.18. 17:32:41

Medkit az őskorban :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Athesz · http://nemmondommeg 2007.06.18. 18:45:19

Freddy nemtom akarsze még csinalni vidit rólla csak szólok a nállad deréktól kisebb dögöket asszem ugy kell megölni hogy lefelényil és ugy szúrsz!

veba4 2007.06.18. 22:19:02

lenne 1 kérdéem : ha valaki pl. wheelie heat klipjét nézi meg az is a te 500.000.-be tartozik freddyD(komoly a kérdés)?

freddyD 2007.06.18. 22:59:55

@veba
Természetesen nem.A fél milliós adat csak a videóimra vonatkozik(youtube statisztikák),semmi köze hozzá a blogomhoz, vagy más videójához

cHeRRy 2007.06.19. 12:20:00

Lekaptam én is a gamet, és elég jól ment, rájöttem pár dologra: A gnómokat ugy leet leütni h folyamatosan nyomva tartod a space-t és közben lelkesen nyomogatod a lefelé gombot. Illetve arra is rájöttem h leet gyógyulni, amikor teljes vércsik van a kardon, és ugy ölünk meg valakit akkor sok életet visszatölt. De én is letöröltem azonnal, mert az elsö pályárol nem enged tovább, mind a 2 irányba megöltem a szörnyeket és egyszerüen akármeik végén megyek el, visszadob az 1. pálya elejére, szóval esélyem sincs az óriásokon, vagy süsün átszenvedni magam :(

datawraith 2007.06.19. 17:36:36

Hali!
Lehet, hogy olyat írok amit már írtak előttem, de valahogy nem volt idegzetem végigolvasni a 170 kommentet. :)
A 2. pályán ki lehet nyírbálni az óriásokat. Régen jáccottam már vele, de akkor eléggé sokat. :) Asszem a fejüket kell ütni, de ha minden igaz a kezüket ért csapásoktól is megadják magukat...

Loranth 2007.06.19. 18:08:17

Hello freddyD!
Elvileg ha a játékban a 0-val (nulla) lehozod a consolet és beirod ezt: load_3rd
akkor elvileg a game átmegy FPS-be jee!
ha igen léc muca meg mien :)
Előre is kösz: Loranth

Fender26 2007.06.23. 18:52:32

Loranth: szvsz freddyD-nek már nincs meg ez a játék ;-)

Thadeusz 2007.06.25. 17:34:13

Szia!
Lassan Júniusnak vége és még mindig nemtudom hogy mikor adjam oda a Panzer Elite-t. Kérlek külgyél egy üzenetet az email-ba hogy mikor, hánykor és hol?
oké?
Előreis köszönöm
Üdvözlettel: Thadeusz

Thadeusz 2007.06.26. 21:51:01

Re:Szia!
Na csütörtökinap ha minden igaz jónekem délután 1-6-ig csak akkor aztmondmeg nekem légyszives hogy hol találkozzunk és egy pontos időt kérek szépen.
oké? (15. kerületet ismered?)
Üdv:Thadeusz

Geri306 2007.06.27. 11:46:53

Amikor utoljára a süsünél teszteled mennyi kell beléd ott azért 3 mert belementél abba a züld takonyba és az is vette le az életedet.

Des. Tiny 2007.07.05. 17:46:36

Letöltöttem h kipróbáljam, püföltem a nyilakat meg a space-t de 1 istenért se akart vágni :D

rosszpcjatek fan 2007.07.27. 23:27:37

Nem igaz bárhogy variálom a köveket az elején NEM AKAR TOVÁBB ENGEDNI az óriásokhoz csak visszadob az 1. pálya elejére.:( Valaki irja meg mit kell csinálni!!

zima14 2008.05.20. 14:12:24

76. próbálkozás grat tényleg tiszteletem freddy én 40-nél kib'''tam volna az ablakomon a monitort.

És köszönöm a z élvezetes perceket. tényleg:)

zima14 2008.05.20. 14:14:51

Ja, és kamikaze pelikánok 4ever:)

Marcall 2008.07.04. 10:43:39

amúgy a süsüket ha átugrottad háturról mán le tood ütni nem???kamikaze pelikán 4ever!!!:)

nyuszika002 2009.06.07. 20:01:30

mondjátok hogy vak vagyok de én nem látom az életet pedig már mindenütt néztem
süti beállítások módosítása