Rossz PC játékok sorozat

Blogomon elemezve bemutatom azokat a játékokat, amelyeket lehetőség szerint ne vegyél meg!

Friss topikok

Rossz PC játékok sorozat

Kis klippekben szeretnék bemutatni olyan játékokat, amelyeket lehetőség szerint kerüljetek! Ezen kívül más szórakoztató képek, videók, jó és rossz játékokról egyaránt. Elérhetőség: rosszpcjatekok@gmail.com

Firka

Freddy Boll

2008.06.17. 21:05 :: freddyD

Kezdem ott, hogy különösen nem esem kétségbe, ha rossznak nevezik azt, amit csinálok. Ha mindenkinek tetszene, akkor az volna rossz, mert egyrészt ilyen nincs és akkor azt azt jelentené, hogy csak az igenlő frakció jelez vissza. Ami nagyon nem jó.

Konstruktív kritikáknak kifejezetten örülök, ahogy tegnap is írt valaki e-mailt, aki kifejezetten udvariasan és építően jelezte, hogy egy forgatókönyv írása megfontolandó lenne. Az ilyenek mindig jöhetnek.

Igazából már a Custer's revenge óta megjelennek a leszóló kommentárok, aztán második évadban hol elkurvultam, hol meg előbukkantak az olyan kommentek, hogy "a régi videók ezerszer jobbak voltak. BIG RIGS! BIG RIGS!". Azóta ez a sláger.

Múltkori videó kommentjeinél már leírtam egyszer, de gondoltam, akkor most így nagyban is.

Nos, ez csak az én véleményem, de mivel én készítem őket, szerintem helytálló: A régi részek nem jobbak. A kedves "bezzeg"-es hozzászólók teljesen másképp közelítik meg az aktuális helyzetet. Régen a magyar piacon többnyire újdonságok voltak ezek a videók. Nem voltak elvárások, csak nézték és élvezték (legalábbis remélem).

Aztán most már eljutott a sorozat odáig, hogy rengeteg videó van, azt már elvárásokkal ül le a kedves néző. Elvárja, hogy legyen olyan jó, mint az XY videó. Különben szar.
Nerd-nek is vannak hol jobb, hol kevésbé jobb videói. De egyszer nem jutna eszembe azt mondani, hogy ez szar volt, hanem én speciel örültem, hogy van egy új videó és sosem bántam meg, hogy megnéztem. Untatni egyik sem untatott (max a Zeldás, de ott nem értettem a hátteret), szóval elpocsékolt időről szó sincs.(És ha lenne is, nem fizettem érte egy vasat sem, amiért idegeskednem kéne)
Nem mintha Nerd szinten űzném a "mesterséget", de mint fan-hozzáállás nekem ez lenne a normális. Ezzel persze lehet vitatkozni.

Bezzeg Heat/Metal/Big Rigs... Big Rigs szerintem leggyengébb videóim közt van, ott a játék a sztár, én röföghettem volna 8 percen át, attól még ugyanúgy sláger lett volna. Big Rigs az Big Rigs, olyan 1 van. Jó volna ebbe beletörődni.
Első évad szerintem mérföldekkel rosszabb mint a második, törődésileg vagy 5 fokkal feljebb kapcsolatam, kár hogy szerintem a retro-faktor torzít ezen és ezért az első a menő sok embernél.

Utóbbi videóknál az volt a nyafi, hogy nem szarok a játékok. Most beraktam egy ultra-szart, akkor most meg az a baj, hogy minek rakok be egy ilyet, ahol nem történik semmi. Első évadban leadtam volna ugyanezt a videót, csak lehagytam volna az elejét és a végét. Anno nem zavart volna senkit, ebben biztos vagyok. Azt hogy amiatt állt napokig a videó (addig nem nyugodtam, amíg nem sikerült úgy, ahogy akartam. Tehát legyen háborús zaj,katonai zene illetve írógépelés), mert nem találtam megfelelő hangeffekteket a bevezetőhöz, korábban nem zavart volna egyáltalán.

Mondjuk, ahhoz képest, hogy annyira nem izgat ha leszólnak, elég sokat írok, de azért pár embert rendbe kéne tenni, mert ezzel a hozzáállással az életben sem fognak reális módon ítélkezni:
és egyre rosszabbak a vidiit
bocs sajnálom de nekem nem tetszik de lehet hogy velem van a baj cak hozzászoktam a jóhoz és elvárom
Nos egyrészt "videók" és nem vidiit(?) valamint mit vársz el? Ahelyett elmondhatnád, hogy pontosan mi nem tetszett, azt még tudnék is kezdeni valamit az infóval.
sztem a mostani vidik azé szarok mert muszájból kell csinyánia
Mégis ki kényszerít rá, hogy csinyánjam ezeket?

A kultúrált stílus csúcstartója meg
ez a video nem emelkedik ki a korrábi müvek közül
söt, teljesen észrevehetetlen a réggebbiek közt
mi ez valójában?
egy összecsapott szar..
én úgy hittem hogy mióta a Rosszpcjátékoknak ekkora a látogatottsága van az generálja a minőségibb videókat, profibb szerkesztést,felvételeket,szinkront
nos, már a hang az okés
végülis van utómunka is benne
de attól még, úgy érzem megfogyatkozott a fantázia, a kreativitás
már pedig ez nem elégiti a növekvő igényeket tehát presztizsvesztéssel jár az alkotó részéröl
tetőzi ezt hogy ez a játék annyira de annyira unalmas.. szóval még a választás se a legjobb
egy heatben vagy metalban legalább lehetett mászkálni, több történés volt (ehhez képest)
lehetett róla mit mondani
na de itt..
ami mondva van az is humortalan de legalább összhangban van a játékkal
unalmas
its boring freddy, BOOOOOOOOOOOOOOORING
Nos ahhoz képest, hogy "összecsapott", próbáld az Oscar-gálás részt megcsinálni. Próbálj hozzá képeket szerezni. Ahogy látni fogod, elég nehéz. Körutakon keresztül tudtam megfelelő képeket kivágni Ha összecsaptam volna, kihagyom az egészet. Kreativitás aránya második évadra vagy 300%-al nőtt, profibb szerkesztésről nem is beszélve...Minden szerénységgel mondhatom ezt, ha már én tudom, mi hogy készül.
Azt hogy lehet mászkálni, már hadd ne az én hibám legyen... Ettől szar a Frontline Berlin.
És ahhoz képest, hogy valóban nagyon nehéz úgy videót csinálni, hogy szinte végig ugyanazt látni, igyekeztem szinesíteni. Te hogy csináltad volna?

boooooring-es rész meg kifejezetten udvarias, amely max Homer Simpsonnak áll jól.

Szóval csak gondoltam leírom ezeket, azzal a szándékkal, hogy ha már negatív komment, akkor már legyen kicsit pontosabb, mert ezzel konkrétan semmire nem megy az ember.

Magam is csodálkozom, mi a fenéért írom ezt le (elég gáz, bevallom), mert az ilyeneken tényleg csak nevetni szoktam... Nem is szabad az ilyet komolyan venni, interneten eleve mindenki nagyobb dumás, mint valójában.

Frissítettem a galériát és már installálom is a következő játékot, amely az általatok ajánlott játékok között biztos benne van az első 15-ben. :)

153 komment

Címkék: update

A bejegyzés trackback címe:

https://rosszpcjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr71526030

JohnnyBoy001 2008.06.17. 22:36:04

Úgyse fognak ezek a Friedrich von IQ betyárok videót csinálni. Majd inkább keresnek egy sor kifogást. Aki nekiáll videót csinálni az tisztában van, vagy legalábbis ha türelme van végigcsinálni egyet, akkor tisztában lesz azzal, hogy ez mivel jár. És az olyan emberek akik tisztában vannak a kemény munka fogalmával, általában nem írogatnak értelmetlen kommenteket...

De amint fentebb már említettem: Aki hülye azt békén kell hagyni, mert ha leállsz vitatkozni vele, akkor csak egy újabb okot adsz neki arra, hogy fenntartsa az érveit...

YanzkyB 2008.06.17. 22:36:24

Teljes mértékben eggyet kell értenem Osi-val!Akinek nem teccik csináljon jobbat!(Osi, csak nem gurult el a gyógyszered? [poén de ti is tuggyátok ;) ])

Osi · http://indafoto.hu/osipic 2008.06.17. 22:38:24

JohnnyBoy001 vs dinkák 1-0 :o
(akko engem hanyagoljatok xP)

Osi · http://indafoto.hu/osipic 2008.06.17. 22:39:46

@YanzkyB
Sajna a gyógyszerek itt már nem segítenek xS xD

YanzkyB 2008.06.17. 22:43:25

bocsi az elöbbi komimért de valahogy nem sikerült berajzolni azt a figuát o.O

nahol 2008.06.17. 22:44:29

nekem is jobban tetszeneka régi videók...de azért idemásolnék vmit: "Kis klipekben szeretnék bemutatni olyan játékokat, amelyeket lehetőség szerint kerüljetek!"
nem is kéne elvárni, hogy minimálisan is vicces legyen bármelyik videó...

Osi · http://indafoto.hu/osipic 2008.06.17. 22:46:24

@YanzkyB
ez van...(Sprite)
FreddyD király vagy + a videóid! aki ezt nem hiszi az dinka és ezzel ennyi! :P (csak h ne legyen "offolás" ez a komment :\)

erik10 · http://erikblogja.blog.hu 2008.06.17. 22:53:04

jaja,a negatív kommentekkel ne foglakozz.az emberek többsége szereti a videóidat,és ha még nem a legjobbak akkor is jók(ezt jól megirtam)szóval hagyd őket a francba...Ha nem tetszik nekik,leírják,aztán ahogy írtad te is,max kiröhögöd őket.

ez az én véleményem...

Aztán csak hajrá FreddyD!:)

lPSPl 2008.06.17. 22:53:32

FreddyD! Te vagy a legjobb! Nem kell velük foglalkozni, jobbat úgysem tudnának csinálni..

Ranger75 2008.06.17. 22:55:19

én azért nem akartalak megsérteni. És mindig várom az új videókat. Tény, hogy már valamivel feljebb került a léc és ezt magadnak köszönhted :)
Sorry, hgoy semmi konstruktívat nem tudtam írni. Nem fog az agyam :)
De a lényeg, hogy folytasd, ha már ennyit fejlődtél és igaz, hogy egyre igényeseebb videókat adsz ki, akkor fölösleges lenne abbahagyni.

Bárány 2008.06.17. 22:58:43

sztem mindegyik jó, egyértelmű h van jobb és rosszabb, de nekem ez is tetszett:D:D igy tovább a hulye kocsogokra meg nemkell figyelni:DXD

Fodri · http://aprochef.blog.hu/ 2008.06.17. 23:03:43

"csinyánia"
Kilóg a kapanyél a szájadból!:D

Darellus 2008.06.17. 23:04:03

Szerintem Sajt!!!!(Igen a Sajt az nagybetű)

wheelie 2008.06.17. 23:05:07

Véleményem szerint ezek a dolgok, mint például az előző videó végén a díjátadás nem poénosak. Én speciel egyáltalán nem röhögtem, mégcsak mosolyogni sem mosolyogtam.
Amitől viszont eldurrant a rekeszizmom az pl A 3D World Boxing eredményhirdetése, vagy amikor jöttek a késesek ("Gyere, gyere!"), BOSSok kivégzése abban a Bin Ladenes akciójátékban....
Az ilyen részeknél nagyon összhangban van a szinkron és a látvány, talán ezért olyan jók.
Szerintem utóbbikat kéne erőltetni, a szokásos játékbemutatás mellett, és az ilyen díjkiosztós dolgokat, meg stúdióvendégeket hanyagolni (vagy kevesebbet).

C4nn1b4l 2008.06.17. 23:08:15

Hát Freddyd le a kalappal elötted..

Ne haragudj télleg nem nyalni akarok meg dícsérgetni (nehogy elbízd magad :) ) + elítélem azokat akik már a megszállott imádók közé tartoznak..., de ahogy így neten meg lehet ki lehet ismerni valakit, én egy inteligens embernek ismertelek meg! Ahogy kezeled ezeket a helyzeteket.. pédamutató! Több ien ember kellene és nem itt tartana az ország...

persze vannak jobb-rosszabb videóid de egyszeri megnézésre mindegyik tökéletes utána ki ki nézheti meg X-edszerre a kedvencét ... :)

Bocsi tom kicsit hosszú lett

pwned87 2008.06.17. 23:11:51

Ezeknek a videóknak nem a nevettetés a célja, nem az van a blog elejére kiírva, hogy "embereket szeretnék nevettetni", a blog célja rossz pc játékok bemutatása. Tehát a videókat ez alapján kéne osztályozni és kritizálni, hogy milyen jól mutatja be a játékot... az, hogy ráadásul ezekben a videókban még humoros jelenetek is vannak "csak" egy plussz. Nekem tetszenek a videók és mindig érdeklődéssel várok újat, és amíg FreddyD nem kap pénzt érte addig nincs sok értelme elvárásokról beszélni. Ha nem tetszenek a videói akkor ne látogassátok a blogját... ha tényleg annyira "boooooooooring" akkor majd szépen mindenki elfelejti a blogot, és kihal az egész.

YanzkyB 2008.06.17. 23:12:09

Ha valakinek nincs érzéke a jóféle humorhoz az az ő baja.Egyet értek azzal hogy vannak jobb és rosszabb videók is.De ez nagytöbségben a játéktól függ pl Frontline Berlin.Egy ien játékból tényleg kevesebbet lehet kihozni mint egy olyanból mint pl a Mortyr.(várjuk a Mortyr 3. videóját hajrá!)

wheelie 2008.06.17. 23:18:44

@pwned87: Igazad van. De ha egy játék kurva szar, akkor nem nézegetem. Lehet azt is mondani, hogy az oldal azért van, hogy a szarabbnál szarabb játékokat ne vegyük meg, de ahogy FreddyD mondta egyes játékok eladásai jelentősen nőttek miatta:D
Szóval valahol mégiscsak bennevan a dologban, hogy az ember azért nézi meg a videót hogy egy jót röhögjön...

BADA19 2008.06.17. 23:21:55

én se szoktam a videókon nevetni...legalábbis ha 1magam nézem sose...de ha haverokkal nézem vagy visszamondjuk hogy miis volt benne akkor aztán szarrá röhögjük a belünket mert KIBASZOTTJÓK a videóid;)és a sok kretén akinek nem teccik azmeg ne nézze!aztán kész!csak így tovább várom az új alkotást;);)

YanzkyB 2008.06.17. 23:22:32

Szerintem a videók nem csak a poénokért vannak fent a blogon, hanem azért is hogy FreddyD okokat mutasson be, hogy mért ne jáccátok azt a bizonyos játékot.

wheelie 2008.06.17. 23:23:07

Eddig az olyan játékokban ahol csak egyhelyben lehet állni, sok jó nem sült ki:D Az ilyeneknél kikéne rakni egy figyelmeztetést:)
Mondjuk az egésznek annyi értelme van, mint egy Moorhuhn Jagd típusú játéknak. ÉRTHETETLEN miért adták ki ÍGY.

YanzkyB 2008.06.17. 23:24:26

Egyet értek wheelie-vel!
Szörnyű hogy hová fejlődik az EVM!

wheelie 2008.06.17. 23:26:27

@YanzkyB: Úgy gondolom sokan (mint ahogy én sem) nincsenek tisztában az oldal hivatásával. Mert ha ez lenne az elsődleges cél, hogy bemutassa MIT NE JÁTSSZ, MIT NE VEGYÉL MEG, akkor lenne egy Blacklist az oldalon már szerepelt játékokról, mondjuk a főoldalon jobbra fönnt.

YanzkyB 2008.06.17. 23:29:39

Ha figyeltél volna láttad volna de megint leírom:azért vannak a videók hogy FreddyD okokat mutasson hogy mért ne jácd a játékot.
Pl.:ha ki lenne írva hogy big rigs akkor nemtudnád mért rossz vagy most mivan.De ha megnézed a vidit rájössz mivan.Értelmes vol mi?

YanzkyB 2008.06.17. 23:31:48

De nekem ez a személyes véleményem.Ha nem értesz vele eggyet akkor engem az nem zavar.

choozee 2008.06.17. 23:32:14

FreddyD! sztem ez a folyamat tök ugyanaz, mint ami például a South Parkkal történik. AZ elején tök baromságnak kezdődik nincs is nagyon cselekménye csak úgy lóg a levegőben és mégis kurva jó mindenki szétröhögi az agyát rajta. Aztán nő a nézettség és az elvárás és egyre több munkát fektetnek bele. Míg az első évadban papírból kivágott figurák ugrándoztak és szart gyújtogattak addig az utóbiakkban már komoly sokszor 3d hatású grafikai megoldásokkal és animációkkal dolgoznak jól megírt és kitalált forgatókönyv alapján az alkotók. Nem ugyanaz az élmény, de ennek így kell lennie, a sorozatok evolúciójának nevezhetnénk. Ettől függetlenül ha leülök és megnézek egy részt az mindegy hogy régi vagy épp a legújabb, akkor is végigröhögöm az egsézet. Ugyanígy van ez a te videóiddal más a régi és más az új. De nem kell vele törődni az akkor volt most meg ez van akinek nem teccik nem kell látogatnia a blogot vagy nézze mindig a régieket. Te csináldd amit csinálsz amíg élvezed, ha meguntad hagyd abba.Mindenesetre én már azt nagyon megköszönöm, amit eddig tettél hisz jó pár boldog percet szereztél a videóiddal! Kösz FreddyD

YanzkyB 2008.06.17. 23:35:44

Én se tudtam volna jobban fogalmazni!

wheelie 2008.06.17. 23:37:17

@YanzkyB: Valóban, de ittvagyok pl én, aki életében talán 1 vagy 2 EVM játékot vásárolt, és az is olyan volt mint pl a GTA.
Feljövök az oldalra, és végignézem a videókat, hogy megkapjam az okokat miért ne játsszam az adott gamet?
MIÉRT?:D Ehelyett inkább a móka része érdekel, és szerintem ezzel sokan így vannak.
Egyébként egyetértek veled, de a dolog bonyolult. Nem minden ember nézi ugyanazért a videket.

wheelie 2008.06.17. 23:40:46

Szóval összességében talán azt lehet mondani, hogy freddyD az AVGN és az említett NE VEDD MEG stílus között van valahol, de nem tudni melyikre törekszik inkább (legalábbis én nem tudom).
Én szívem szerint a poénosabb stílust szeretem, és ha egy ilyen játék van mint ez, akkor egyszerűen rövidebb videó legyen (akár nagyobb poén és mindenféle speckó nélkül).
Amiből sokmindent kilehet hozni az pedig had szóljon.
Ez talán meghozná a legtöbb ember nyugalmát:)

YanzkyB 2008.06.17. 23:41:37

Énis a poénok miatt nézem a vidiket.Én arra akartam célozni hogy elejinte a fogyasztóvédelem volt a blog célja (ha jól tudom.Én se tok mindent:P).Ne értsetek félre nemvok én ien jegyzetelős gyík aki azé nézi az ien blogokat hogy csináljon 1 nagy listát hogy "ezt ne vegyem meg" és spóroljon 2000FT-ot.

wheelie 2008.06.17. 23:43:27

A szófosás zárógondolata: Minden tisztelet freddyD-nek, akinek bele lehet gondolni mennyi munka van már a háta mögött...

wheelie 2008.06.17. 23:45:20

Najó még1:D

@YanzkyB: Látod, és ez hozta meg az oldal népszerűségét. A poénok. Arra a csodálatos diagrammra ez az egy magyarázat van.

YanzkyB 2008.06.17. 23:45:40

Szerintem azért lett olyan hosszú az új videó amien mert FreddyD próbálta a legtöbbet kihozni a játékból.Még mindig úgy gondolom hogy jó vidi lett és jók a poénok.De FreddyD abból is kitud hozni egy 2-3perces vidit ami igazából semmi.(álá Afrika sötét titkai)

YanzkyB 2008.06.17. 23:47:47

Néha olvasd el mit írok o.O
Egyet értek azzal hogy a poénok miatt nőtt meg a blog népszerűsége, de az oldalnak fogyasztóvédelmi célja volt eleinte.(gondolom én o.O).

wheelie 2008.06.17. 23:50:19

Sehol nem említette. HA JÓL TUDOM :D
Max úgy, hogy "Hogy lehetett egy ilyen szart kiadni?"

YanzkyB 2008.06.17. 23:52:06

Szószerint nem említette de ha megnézed FreddyD youtube-s oldalán a fix tv-s vidiket megérted miről pakolok.

YanzkyB 2008.06.17. 23:56:17

De már töbször is írtam hogy nem tudok semmi konkrét érvet felmutatni hogy mivan-hogyvan.Minden amit írtam az az én személyes véleményem.Ha nem teccik ez van o.O Engem nem zavar téged se zavarjon o.O

Gabcikájja 2008.06.17. 23:57:19

Sziii Freddy és mindenki:)
Szerintem Freddy videói ugyanolyan nagy elkészítést igényelnek...És mindegyik ugyanolyan jó még ez az utolsó videó is:) Személy szerint nekem tetszett:)
Akik leszólják őt azok mutassák meg mit is tudnak ha egy ilyen jó videót leszólnak...
Lehet próbálkozni...
És azt se felejtsük el h Freddy ezekért a művekért semmit nem kap. Max 1-2 (nah jó pár száz :D ) kommentet amik dícsérik őt és munkásságát.
Szerintem Freddy a "felháborodásod" jogos, De ezekkel ne foglakozz. Nem érdemes.
Nah Cupp:)

YanzkyB 2008.06.18. 00:06:43

Na összegzek...:FreddyD vidói egyre több munkálattal és odafigyeléssel készülnek.pl.:a Frontline Berlin jobban meglett csinálva mint a Mesterlövész.A poénok nagyrészt a játéktól függenek és ezért nem FreddyD-t kell okolni.Akiknek van bőr a képükön és le merik szólni a RPJ sorozatot azok mutassanak is fel valamit vagy bujjanak el.A poénoktól nőtt a blog látogatottsága ezt bűn lenne tagadni.Nem nyalásnak de a sorozat egyre előre mint vissza fejlődik.Röviden: Így tovább ;)

wheelie 2008.06.18. 00:06:46

Rég voltak már a fix.tvs videók, sry:(:D

Nem a te véleményedet támadom, , de egyáltalán nem támadom. És elolvasom amit írtál, de mégegyszer nem támadom és nem zavar. Egyszerűen csak leírom hogy gondolom.

wheelie 2008.06.18. 00:08:38

Kimaradt a zárójeles rész vmiért, sry -> (részben válaszoltam arra amit írtál)

YanzkyB 2008.06.18. 00:15:17

Lehet én vok a hüjje és nem értem de most vagy nem nézted meg a youtube-n FreddyD vidijiné a fix TV-set vagy nincs fent vagy nem találod vagy mivva? o.O

Csebby 2008.06.18. 00:19:26

Őszinténszólva nekem sem tetszett túlságosan a videó de nemvolt rossz. Aki azt mondja, hogy összecsapott munka annak a fejével van a probléma...De aki erről a játékról jobb videót tud csinálni annak szerzek mesterlövész díszdobozos kiadást...Nerdnek is ugyanígy voltak gyenge és irtózatosan jó videói is sőt nála talán megsem tudnám számolni így hirtelen hány ilyen videó volt.

Punkie 2008.06.18. 00:20:27

Régi probléma, hogy sajnos a kommentek jelentős részének a színvonala - hogy veretesen fejezzem ki magam - a béka segge alatt van. Ez nem új dolog, amióta net és blog van, sajnálatos módon ez a fenomén része a mindennapoknak. Megérne egyébként egy szociológiai vagy pszichológiai elemzést, hogy mi és hogyan vezérli a "bátor" kommentelőket. Bár ahogy most átfutottam a hozzászólásokat, láthatja bárki, hogy pár tényleg építő kritikán kívül most nem ugat senki. Talán hiányzik a csordaszellem ("ööö... és is leosztom századjára videót, mert akkor fasza gyerek vagyok") vagy netalán néhányan magukba szálltak. A legtöbbük szerintem itt vezeti le "büntetlenül" a frusztrációit vagy egyszerűen itt éli ki az exhibitcionizmusát, szereplésvágyát. És ha már építőleg nem tud hozzászólni, hát ír valami durvát. Nem kell mindenkinek litániát meg százoldalas részletes elemzést beíria, de helyén való volna, ha egyesek erőt vennének magukon és gondolkoznak egy kicsit mielőtt vadul köpülni kezdik a billentyűzetet. Kellene csináli egy "Hogyan kommenteljünk kulturáltan?" linkblogot, vagy pszihológiai szakrendelést kéne létesíteni:)

ZoMBie · http://www.rosszpcjatekok.blog.hu 2008.06.18. 00:20:57

Freddy, komolyan ne vedd ezeket, isten vagy!XD Nagyon jól "CSINYÁJOD"! XD

wheelie 2008.06.18. 00:27:34

#YanzkyB: Megnéztem még régen, nem emlékszem rájuk már. Majd MA megnézem őket újból!:D

Csutka 2008.06.18. 00:38:20

Ha átlagmagyar fórumot vagy chat-et lát nyilvános oldalon lemegy az IQ-ja 80 alá és csak kritizál. Bevallom, néha én is...
Nem akartam megbántani senkit :P
Videók jók és azok lesznek(már profik is nagyon!), és ne szegje kedved pár ilyen firkálmány. FreddyD-rulez!

2008.06.18. 00:55:09

ó kösz Freddy, de elfelejted hogy én nem személyedben sértettelek, csupán munkád kritizáltam
a magam stilusában, ami 'legalább' ilyen
mások erre se képesek

az ilyen 'ezeket csak nevetni tudok' hozzá állás eléggé óvodás
a kritikák nem azért vannak, hogy azokat csak mint agressziónak fogjuk fel
mert úgy érzem, jelen esetben vmi ilyesmiről van szó
(persze eltudom képzelni a reakciót erre.. de ezen lépjünk túl)

na de ez..
"FreddyD! Te vagy a legjobb! Nem kell velük foglalkozni, jobbat úgysem tudnának csinálni.."
hát ez mi?ez vélemény?
meg a 12 egytucat tipusu kommentek most mennyivel jobbak?
tell me please
a kedves kommentelőknek meg üzenem, akik azt hiszik hogy ha valaki kritizálja a festőt akkor annak is festőnek kell lennie
LOL
olvassátok el Kant Az itélőerő kritikája c. könyvét
esetleg Freddy, te is

lehet egy Nietzsche A tragédia születése is jót tenne sokak világnézetének
márha feltudnák fogni a leirtakat :)

mindenkinek MEGLEHET a véleménye egy műről
mindenkinek izlése más, nem várhatjuk el hogy az én véleményem ugyanaz legyen mint másnak
ez képtelenség
és a negativ véleménynek is helye van
mégha történetesen alpári stilusban is van előadva
aminek több oka is lehet (hanyagság,ténylegesen ilyen az iró stilusa et cetera)

te meg Freddy, nem vagy zseni, legalábbis kanti értelemben
távol állsz tőle hisz nem teremtettél szabályt müvészetedhez
hiszen csak utánzója vagy egy müfajnak
melyben légy bármennyire is jó nem lehetsz zseni

tehát
felesleges ez a 'bocs, én ez vagyok, ne sajnáld, ne nézd meg, ne az zavarjon' ..
ez nem is válasz igazából
amit leirtál nekem válaszba az történetesen vmi ilyesmi

nem több, de legalább nem is kevesebb

a többi kommentelők meg mintha egymás klónjai lennének
mint említettem, felesleges a 'csinálj jobbat' sallang hangoztatása
mert egy cipőt is kritizálhatsz anélkü hogy tudnél bármit arról hogyan lehet előállitani
úgy egyáltalán

szóval, a boringba való belekötés meg nem hogy oltás de inkább mosolyogtatóan gyenge próbálkozás a kritikus megszégyenitésére:)

az úgynevezett 'retrozás' meg valóban jelenség.. de mit tehet az ember ha nem hozza 'kedvencünk' a várt minőséget?

elmagyarázom, van itt a big rigs
ez a kiindulópont
van itt a mesterlövész,heat,metal..
ezek a csúcspontok
és van itt ez a frontline 1945
amivel vége is
ez semmi
az igények folyamatosan nőnek, mint ahogy már mondtam
és az elvárásokhoz képest rendre alulmulják egymást az ujabb müvek
már a heavyweight thunder se volt egy nagy élmény
de a mostani..

na de mindegy is, nevess ki, bocs hogy vagyok:)

2008.06.18. 01:04:42

olvastam hogy vannak nehezitő körülmények a videók készitésénél..
nos, én nagyon sajnálom, őszintén
de akkor meg egy fontossági sorrendet kell felállitani
pl a vizsgák rendkívül fontosak
a videók készitése, meg úgy érzem annyira nem fontosak
több időbe is telhet elkészitésük

vagy pedig látjuk az eredményt

igen, csak a fika, az van srácok, meg hogy gyere ki a grundra, próbálj jobbat, mivanmivan..
sajnálatos, hogy egyesek nem fogadják el mások, az ő véleményükkel nem egybehangzó véleményeit

de ez van, ezt kell szeretni

Csutka 2008.06.18. 01:08:10

tehát akkor:
fikázás=egyediség?
amúgy meg a cípőkészítést láttam a how it's made-ben :D:D
és FreddyD pedig zseni^^ még ha szerény is.
Nekem sem tetszik pár zenekar(szerűség) mégsem állok le fikázni, nem küldök hejesirási hííbákal teli maileket, mert valakinek tetszik és nem akarom hogy arra pazarolja az idejét hogy ilyeneket kelljen olvasgatnia. Építő jellegű ócsárolást továbbá tényleg nem kell elutasítani :P

csaba1550 2008.06.18. 01:40:14

eddig nem nagyon szoktam írni de most leírom a véleményem:)

szerintem rohadt jó videókat csinál freddyD

nekem nincsenek elvárásaim a videókal végülis ezt szabadidődben csinálod

a 2 évadban meg szerintem is jobbak a videóid gonolok itt szövegre,effektusok,technikai megoldaások,poén,ötletre

és nekem a Frontline Berlin ugyanugy tetszett mint a többi videód télleg nehéz 1 ilyen "körbeforgós" szart bemutatni bár nem volt benn sok poén bár ez engem nem is zavart de nem is az itt a cél hanem hogy bemutatod ezt a "szar" játékot végülis ezért lett Rossz Pc Játékok a poén inkább ráadás a videóidra

1 szó mint 100 nagyon becsülöm amit csinálsz és ezt jól is csinálod

minden jót és kössz ezeke a jó kis videókat:)

FreddyD The King

Snowmen 2008.06.18. 07:14:22

Hát igen. Vannak olyan kritikák amik építő jellegüek és van ami nem...
:(

Ugyanakkor még azt jegyezném meg, hogy, te írtad,idézem: "Kreativitás aránya második évadra vagy 300%-al nőtt"
nos, szerintem ez csak "féligazság": Bizonyos területeken tényleg nőtt, de másokon például már nem, és talán épp ez a pont ahol gyenge néhány videó.
Az egyetlen probléma ezzel a ponttal, hogy megfoghatatlan számomra, nem tudnám megfogalmazni (s így segíteni...) hogy mi ez pontosan.

Nos, ennyi volna, sztem akkor is jó vagy :D

freddyD 2008.06.18. 07:19:05

Most ha neked az egészből annyi jött át, hogy utálom a negatív kommenteket és zseninek tartom magam, akkor már tényleg nincs miről beszélni

Torrentboy · http://shadowminer.info/ 2008.06.18. 07:35:03

ha én csináltam volna erről a játékról videót valószínűleg nem sokkal többet tudtam volna elmondani róla. Áll egy faszi egy ködörbe a semmi közepén mint a cölöp és a német katonák meg jönnek és csak jönnek. A készítőknek van ám fantáziájuk... vagy egy majom okosabb mint ők együttvéve akinek nem tetszik FreddyD videója az csináljon jobbat, de ezt már páran elmondták előttem is

attttti 2008.06.18. 07:58:51

Elnézéstkérek:
Ha már muszály a kezed gépelésre használni akkor:
1. Tanulj meg írni! (Tudod vannak nyelvtani szabályok.)
2. Tanuld meg a kultúra nevű érdekes kifejezést és a színvonal kifejezést is..
Tudod ezek arra valóak, hogy ne egy állatkerti majomként nyilvánulj meg lehetőleg.
3. Ha az kritika, hogy "szar a vidiii", vagy, hogy simán "sz.r", akkor az is komment, hogy "jó a vidiii" úgyhogy ne te mondd meg ki mit írjon és ki kinek ne legyen a kommentbeli klónja. (Érdekes hogy szerinted míg elöbbiek rossz stylusban megfogalmazott kritikák, utóbbiak egymás klónjai.) (A "Booring" meg kb. olyan a videó készítőjének mint mondjuk, ha most nekifutásból rúgnálak tökön.)
4. Egy kritikus tényleg kritizálhat anélkül hogy alkotna a műfajban, ha a kritikája komolyan vehető, a tied nem vehető komolyan stílus nélkül, ezért kérik, hogy mutass jobbat...
5. "összecsapott szar" Erre nem is tudok mit mondani, max. hogy ez a hozzá nem értés tetőpontja és a hülyeségé is. (Ezután a mondatod után asszem az IQ-d egy cipőkanál és egy üres mosóteknőé közé került.)
6. Mi ez a kioktató hülyeség freddyD-nek üzenve, hogy: "Nem vagy ám te zseniiii! (böff)" Melyik mondatával indította meg a hülyeségnek és arroganciának eme lavináját a fejedben?

Könyörgöm mielött kritizálnánk fejlődjünk már fel az előemberből a mai emberig...

attttti 2008.06.18. 08:01:51

"sajnálatos, hogy egyesek nem fogadják el mások, az ő véleményükkel nem egybehangzó véleményeit"
Érdekes, hogy te sem tudod elfogadni az ő véleményüket...

SzPeti91 2008.06.18. 08:05:43

Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy lehet a Rossz PC Játékok Sorozattal kapcsolatban elvárása valakinek, ha ingyen van. Nekem az is elég, ha legalább egyszer elmosolyodom rajta, mert leköt arra a 10 percre, amíg megnyugszom. És szerintem nem az ötlet, hanem az igazán szar játék fogyott el. Ezt azért nem nevezem igazán szarnak, mert csak egy egyszerű játéktermi másolat.

"interneten eleve mindenki nagyobb dumás, mint valójában."
Ez rám teljes mértékben igaz. :)

sirpalee 2008.06.18. 08:16:47

atttti:
Neked is van mit tanulnod nyelvtan szintjén.

Bujty 2008.06.18. 08:25:21

hááát nem is tudom.kíváncsi vagyok hogy azok akik nem elégedettek a 2. évaddal ,csináltak e
valaha 1 videót is??

myVIP_RPCJ_klub 2008.06.18. 08:30:22

Aki bármit is elvár egy ingyenes szórakoztatástól az fulladjon bele a saját elvárásaiba. Építő kritkákat írjatok emberek, ne leszólásokkal töltsétek meg a szervereket.

attttti 2008.06.18. 08:48:14

sirpalee: Ja, ez is igaz (pl ly nem =j)
De legalább a nagybetűt ismerem és nem folyik egybe az egész szöveg.

sirpalee 2008.06.18. 08:49:06

Egyrészt a "csinálj jobbat kommentek", itt mindenki fikáz egyes játékokat, tudnátok jobbat csinálni? A nagy többség ott elakadna, hogy egy face-t kirajzoljon a képernyőre.

Másrészt, a legtöbb humor, és megmondogatós sorozat ingyenes, ez nem lehet ok a színvonal lejjebb adására.

FreddyD, elhiszem hogy neked nagy nehézséget okoz a videók elkészítése, a vágás, vagy az oscaros képsorok elkészítése, mivel gondolom nem ezzel foglalkozol, nem ez a területed. De gondolom sejted hogy egyetlen híresebb megmondó ember sem egyedül dolgozik. Mindössze az lenne a dolgod, hogy segítséget kérsz egy-két nagyobb magyar fórumon, és garantálom legkésőbb 1 hónap múlva lenne segítőd akinek gyerekjáték az ilyen vágások, kompozitok elkészítése. Plusz szerzel 1-2 unatkozó 3d-st és máris lenne normális logo, és így tovább.
cgblog.hu
www.mindentbele.hu
Itt nézz körül, kérj segítséged, biztos lesznek vállalkozó kedvű emberek.

Sajnos a blog híresebbé válása, magával hozta a tömegeket, akik általában belesnek a "nyaljuk ki Freddy seggét" kategóriába, és ennek legszánalmasabb megnyilvánulása a h4x0r incidens volt. Freddy tartja a színvonalat, ezzel egyetértek, bár természetesen vannak olyan dolgok, amik jónéhány embernek nem tetszenek, vagy nem értenek vele egyet (közöttük én is). De azért járnak ide (mint én is), mert látszik a fejlődésed, ahogy egyre jobban belejössz az egész "biznisszbe", nem várhatjuk el, hogy azonnal maximális szintű videókat készíts, hiszen nem ebből élsz, nincs meg a tapasztalatod, de 1-2 év múlva már más lesz a helyzet. A nerd is (bár akinek a shit, fuck poénjai már unalmasak egy ideje) elindult valahonnan, csak miután a screwattack felkarolta, lett meg egy komolyabb technikai háttere.

Szóval kitartás, és fejlődni, de vannak hibák, és ezt sokan nem képesek elismerni a kommentelők között. És szerezz magadnak valami profibb segítséget!

Elektro 2008.06.18. 08:50:30

Először is mint jópáran írták a fikázza a videókat csináljon jobbat

Másodszor akinek elvárásai vannak az fizessen érte mert ha nem fizetsz akkor elvárásod ne legyen

Harmadszor aki nem érti benne a vicceket az ne írja hogy"uncsi,nem vicces nincs benne humor"

Negyedszer legyetek hálásak freddy-nek hogy egyáltalán csinálja és mint olvashattátok a videó azért késett mert megprobálta minél jobban megcsinálni

Ötödször aki csak fikázni jön az ne jöjjön az építő kritikának legalább van valami értelme

Hatodszor ne feledjétek hogy freddy akkor hadja abba amikor csak akarja és mindenki örülhet hogy egyáltalán még csinálja

Hetedszer pedig üzenem freddy-nek hogy a videói nagyon jók mert humor van benne csak fel kell fogni és csak így tovább

ffixer · http://www.clonewars.blog.hu 2008.06.18. 09:03:49

Habár igaz, az első évadban rengeteg legenda volt, ...Big Rigs, Mesterlövész..., de szerintem a Frontline, a HWT, az Akimbo, és még rengeteg rész a második évadból, legalább ugyanolyan vicces mint az elsőből SŐT mivel egyre több a rajongó, ezért egyre több a Fanwork is, meg egyéb vicces cikk is, például az Uri Gelleres:D

ACAltair 2008.06.18. 09:06:00

Nekem speciel nem volt olyan videó ami ne tetszett volna.Ha unalmas, ha mégsem olyan rossz a játék,ha nincs benne sok poén egyszerűen nem baj mivel tom hogy már sok olyan jó videót csinált ami mindenkit szórakoztatott és tudom hogy Ő csinálta

Shirin 2008.06.18. 09:19:44

én a helyedben kikapcsolnám a kommentelést egy kicsit...

sheela567 2008.06.18. 09:28:15

"basszus bizonyítsanak is ne csak jártassák a nagyon nagy szájukat... o.O ha azt hiszik ez olyan könnyű akko miért nem csinálnak saját vidit...ENNYI!...nah.. x$$$ (ez jól esett xD)"

Osi, sajnos csinálnak :P

Chad-Gray 2008.06.18. 09:52:46

FreddyD - Szerintem a videoiddal semmi problema ami a videot illeti.Es a big rigs nem csak a jatek miat let ekkora sztar hanem onmagad voltal nagyon jokat mondtal es szokikomdo voltal bekaronkodtal is es ezzel osszesen osszejottek a jo videok..De en most nemarra gondolok hogy karonkod ossze meg csak karonkodjal a videoidban de mutathatnad onmagad egy kicsit.Probald ugy eloadni mint regebben mint ha csak magad jatszanal egy jatekkal magadnak es beszelsz hozza minden fele zagyvagysagot ahogy mindenki szokot.Ilyen stilusban voltak a regi videoid azert lettek ilyen jok..Most meg inkab nagyon igyekszel ngayon profi modon akarod csinalni de elveszited benne onmagadat aki igazabol a FreddyD.. De ez csak az en velemenyem.De azert kiprobalhatnad meg 1x ;o) bocs a hibaker de nemvagyok magyarbol

.paniC ^ d[-_^]b 2008.06.18. 10:17:58

Remélem elolvasod FreddyD, de én cska annyit mondanék erre, hogy akinek nem tetszik az ne nézze. Én sem szidom a mónika show-t mert nem alázom meg magam azzal h megnézem. Ha vki szerint a rosszpcjatekok ennyire szar, akkor becsülje meg magát annyival, hogy NEM nézi meg. Megmaradt az ideje, nem kell bosszankodni, hogy jaj most is de szar voltál. De, amit a legjobban a figyelmébe ajánlanék MINDEN kritikus pöcsnek, az az, hogy már csak a befektetett munka láttára is befoghatnák a pofájuk. Mivel ezért te pénzt nem kapsz, elöre nem jutsz vele a munkahelyeden, magyarul a saját idödet áldozod a rosszpcjatekokra ÉRTÜNK! Ha eltünne a rosszpcjatekok nekem hianyozna, de ha meg abbahagynád, akkor meg mindenki sírna, h ezt te h merészeled. Aki kritizál, annak ajánlom, hogy próbáljon meg egy ilyen videót megcsinálni, és majd én elbírálom... kíváncsi lennék az eredményre. Mivel én nem tudnék egy ilyen szintü videót összehozni, ezért tartom a pofám, ajánlom ezt mindenki másnak aki nem tud ilyen remekmüveket alkotni de szövegel...

asztalos93 2008.06.18. 10:24:38

Nah jóó van. Úgy szeretem az ilyet, amikor az ugat aki nem is tudna ilyet csinálni. Kedves negatív kommentezők elmondanám hogy nézni és ítélkezni könnyebb mint megcsinálni. + És még sokan siettetnek is freddyD. Látom a sok kommentet az updatekhez h "mikor lesz már új vidi?" meg hasonlók. (Én nekem nincsenek elvárásaim az új videókkal kapcsolatban, örülök hogy ennyi idő után is van ideged csinálni.) ;)

OtiDog 2008.06.18. 10:32:29

Épp ez az hogy a játékra írták hogy EZT VEDD MEG!!!És a vásárló meg is veszi de csak annyiból áll a játék hogy forgolódsz meg lősz.És ez a lényeg, hogy azt írták rá hogy EZT VEDD MEG, és ez már lopásnak minősül.Úgyhogy a kedves kommentezők csak ne pofázzanak, mert freddyD ezt ki is fizette, ti meg csak ingyen irkáljátok a baromságaitokat.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2008.06.18. 10:47:58

ahhh,az elvarasok,mindig azokkal van baj,ha leulsz a filmre,es mielott megtekintened,egybol elkezded mondjuk a...ponyvaregenyel,es akkor szinte biztos koppansz.Ha elvarasok nelkul ulsz le egy film ele,maris mas.EZT KENE ITT IS CSINALNI.

Zsanna_86 · http://montasy.hu 2008.06.18. 10:49:51

Kedves türelmetlen/elégedetlen kommentelők!

Arra nem gondoltok, hogy esetleg, a "jó munkához idő kell" dolog nem is olyan nagy hülyeség? Sírtok, hogy miért nincs már új, sürgetitek az embert. Az igazi kreativitás nem futószalagon érkezik percre pontosan. Akinek nem tetszik a mostani video, de siettni akarta, annak lehet véleménye, de már csak 2 dolog miatt sem vetheti FreddyD bácsi szemére a dolgot.

1. Hobbiból csinálja. Akár már holnap be is fejezheti ha akarja. És igazából ha én az ő helyében lennék, lehet hogy egyszercsak tényleg megelégelném hogy ilyen telhetetlenek egyesek.

2. Egy jó videóhoz kreativitás kell, amit bizony nem lehet ki-be kapcsolgatni...főleg, ha siettetik is az embert.

Ennyit akartam "mondani".

HardRic 2008.06.18. 11:05:02

nekem min1 hogy 1. évad 2. évad, sztem minden videó szuper, lényeg hogy legyen 1 szar játék, legyen 1 FreddyD és legyenek nézők...

KomorniG 2008.06.18. 11:06:53

Kedves Freddy!

Tök jó, hogy beraktad ezeket a kommenteket, mert így röhöghettem egy jót :D. Aki ezeket írta az nem normális. Ha egy új videódon nem röhögi magát betegre, akkor rögtön megjósolja, hogy csődbe fogsz menni. A' meg biztos, hogy kb. 150-200 ember közül ha ír valaki negatív kommentet. És akkor még rendkívül pesszimista vagyok. Ugyanis nem mindenki rak be egy köszönömöt. Én sem írok minden videódhoz ajnározó kommentet, abból van elég. Az meg, hogy "ELVÁRÁSAIM VANNAK" a legnagyobb hülyeség. Meg hogy kényszerből csinálod. Ezt az sem gondolhatta komolyan aki írta. Ez egyáltalán nem kötelező. Ez a te hobbid!!! Ha akarnád most rögtön abbahagyhatnád (ne tedd! :D). Senki nem várhat el semmit azt csinálsz amit akarsz.

ui: tulajdonképpen ezt Freddy mind tudja. Azoknak kellett volna írnom akkik a kommenteket írták.

J117 2008.06.18. 11:28:48

Most mit rimánkodnak, hogy "nem lehet mászkálni"? A Dark Vampires-ben ugyanúgy nem lehetett, mégse nyafogott senki.

Sanyi45 2008.06.18. 11:33:39

Na gerünk verjük meg azokat akik ilyeneket írkálnak amik nem tetszenek nekünk...:)

B-REX 2008.06.18. 11:37:47

"Magam is csodálkozom, mi a fenéért írom ezt le (elég gáz, bevallom), mert az ilyeneken tényleg csak nevetni szoktam... Nem is szabad az ilyet komolyan venni, interneten eleve mindenki nagyobb dumás, mint valójában."
Akkor miért raktad be? Azzal, hogy felrakod őket az oldalra, csak beismered, hogy ezeket komolyan veszed, esetleg megsértődtél ezek miatt. Ahogy mondtad, mindig lesznek, akiknek nem tetszik valami, elvárások is mindig lesznek, ehhez szerintem szokj hozzá... Kommentelők közt van néhány ember, akiknek nem tetszik, és van több száz, akiknek igen(csak a kommentelők között). Ha a videóid TÉNYLEG szarok lennének, már erre a bejegyzésre se érkezett volna összvissz 10 komment. Akik kritizálnak, azok is megnézik a videóid, mert tudják, ha ez nem jó, a következő majd az lesz, vagy mittudomén... Na mindegy, csak azt akartam mondani, hogy olvasd át e postod utolsó három sorát(a vastagbetűsökön kívül).

Takezo Kensei 2008.06.18. 11:55:04

Szvsz egyre jobbak a videók.

DeluksZ 2008.06.18. 11:57:23

Nem gondoltam volna, hogy ilyen lavinát indít el a teljesen jó szándékkal írt kritikám. Sajnálom továbbá, hogy a kommentelők többsége azokat, akik negatív vélménnyel vannak lebarmozza, lehülyézi, IQ betyározza, stb. Ebből tökéletesen látszik, hogy a blog közönsége intellektuális szempontból egyáltalán nem homogén. Minden esetre az biztos, hogy soha többet nem kockáztatok meg egyetlen kommentet sem. Amennyiben csak a:

"Jaj de szar játék. Ez tényleg szar freddyD XDDDD"

típusú kommenteknek van létjogosultsága úgy nem fogok belerondítani a képbe.

Természetes és szinte már közhelyes, hogy két negatív vélemény között is van különbség, és amíg az egyik öncélú pocskondiázás, addig a másik konstruktív vélemény, de azzal befogni pár kritikus száját, hogy "ez ingyen van" illetve, hogy "nincs elvárás" nem lehet. Természetesen van elvárás, még akkor is, ha ingyen kapjuk a videókat. Az elvárásokat pedig te magad támasztod. Egy olyan oldal, amit napjában több ezer látogató keres fel már rendelkezik egyfajta felelősséggel az internetezők irányába. Teljesen mindegy, hogy kérsz érte pénzt vagy nem.

Még egyszer sajnálom.

Matten 2008.06.18. 12:06:20

Persze most mindenki isteníti freddy-t... Természetes.. Végre hangot ad véleményének, és lám! Mindenki isteníti...

Volt már ilyen párszor, és lesz is...

Bezzeg a Dark Vampiresnél nem nyafogott senki, pedig tök ugyanolyan volt a játék..

És most az Én véleményem:
A múltkori videó tényleg nem volt olyan jó mint egyesek, de ettől függetlenül ugyanolyan vicces volt, és nekem PONT az Rosszkár-díjas volt a kedvbenc részem...

Szerintem is jobbak voltak a régebbi videók némelyike egy fokkal (pl.: Mesterlövész Airbone Hero és társai), de azt is le kell szögeznünk, hogy a videok minősége és freddyD kreativitása tényleg nőtt! És ez hamisítatlan tény... Nem nagyon hallottuk ugyanazt a poént elhangzani ugyanúgy... Nem úgy mint az Irate Gamernél...

Nerdöt nem éri utol freddy, de szerintem ez nem is cél nála... A Nerdnél több ember dolgozik rajta.. Tele van effekttel és néhány mellékszereplő is van benne..

Freddy önmagától vicces, nem pedig Nerdtől... És ha belegondolunk, eddig egyetlen olyan játékot mutatott be amit Nerd is (Custer's Revenge) de az is teljesen különbözik a másiktól...

Matten beszélt

Ui.:
"és egyre rosszabbak a vidiit
bocs sajnálom de nekem nem tetszik de lehet hogy velem van a baj cak hozzászoktam a jóhoz és elvárom"

Ez a gyerek igazán megtanuna helyesen írni!

Matten 2008.06.18. 12:07:03

Persze most mindenki isteníti freddy-t... Természetes.. Végre hangot ad véleményének, és lám! Mindenki isteníti...

Volt már ilyen párszor, és lesz is...

Bezzeg a Dark Vampiresnél nem nyafogott senki, pedig tök ugyanolyan volt a játék..

És most az Én véleményem:
A múltkori videó tényleg nem volt olyan jó mint egyesek, de ettől függetlenül ugyanolyan vicces volt, és nekem PONT az Rosszkár-díjas volt a kedvbenc részem...

Szerintem is jobbak voltak a régebbi videók némelyike egy fokkal (pl.: Mesterlövész Airbone Hero és társai), de azt is le kell szögeznünk, hogy a videok minősége és freddyD kreativitása tényleg nőtt! És ez hamisítatlan tény... Nem nagyon hallottuk ugyanazt a poént elhangzani ugyanúgy... Nem úgy mint az Irate Gamernél...

Nerdöt nem éri utol freddy, de szerintem ez nem is cél nála... A Nerdnél több ember dolgozik rajta.. Tele van effekttel és néhány mellékszereplő is van benne..

Freddy önmagától vicces, nem pedig Nerdtől... És ha belegondolunk, eddig egyetlen olyan játékot mutatott be amit Nerd is (Custer's Revenge) de az is teljesen különbözik a másiktól...

Matten beszélt

Ui.:
"és egyre rosszabbak a vidiit
bocs sajnálom de nekem nem tetszik de lehet hogy velem van a baj cak hozzászoktam a jóhoz és elvárom"

Ez a gyerek igazán megtanuna helyesen írni! Addig ne nagyon várjon el semmit... Mielőtt "normális" videót kér, tanuljon meg Normálisan írni, majd akkor dumáljon!

Biela 2008.06.18. 13:00:26

Ahogy elézem, néhány ember nem elég, hogy normális kritikát nem tud meg fogalmazni, még a helyesírással is gondjuk van.

eckerg · http://eckergabor.blog.hu/ 2008.06.18. 13:28:38

Én csak tavaly decemberben találtam meg a sorozatot, és akkor néztem meg visszamenőleg az összes részt. Nem érzem úgy, hogy csökkenne a minőség. Nem akarok nyalni FreddyD-nek, és nem szeretném elismételni sem, amit már előttem százszor leírtak, úgyhogy csak annyit írok: nézzétek meg a YouTube-on a videó értékelését. Öt csillag. Ennyit erről.

Firsh 2008.06.18. 13:32:15

Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

bkrisz 2008.06.18. 13:40:17

Nem tudom én sem, hogy miért mondja mindenki, hogy az első évad jobb volt, mint a második.
Technikailag mindenképp jobban ott van a második és több kedvenc videóm van a 2. évadban, mint az elsőben, pl. Mortyr, Xtreme Boarders, Scooter Pro, Dark Vampires és akkor a Football Generationt(ami szerintem a legjobb videó)nem is említettem. Azt meg pláne nem értem, hogy anno az Italian Job miért nem tetszett sokaknak. Szerintem az is ott van a legjobbak közt...
Na, mindegy, én már amúgy is feleslegesnek érzem a kommentem, mert már hatvanszor írták le ezt előttem más tálalásban blablabla....

Kyuubi no Jinchuuriki 2008.06.18. 14:32:48

SZERINTEM ABSZOLÚT NEM ROMLOTTAK A VIDEÓID, SŐT EGYRE JOBBAK, CSAK NEHÉZ MOSTMÁR SZAR JÁTÉKOKAT TALÁLNI... MINDENKI KERESSEN ;D

Kyuubi no Jinchuuriki 2008.06.18. 14:34:05

mondjuk ugyanazt mondtam mint FreddyD, de ezt lehet venni 1etértésnek :D

red (törölt) 2008.06.18. 14:50:24

hát de freddyD nem azért csinálja a videókat, hogy másokat szórakoztasson, hanem olyan játékokat mutasson be nekünk, amelyek nagyon rosszak, és ne vegyük meg. akkor nemtudom mi ez a nagy elvárás a sok hülyegyerektől :S vagyis én ezt így gondolom. én nem bánom ha nincs egy videóban sem poén, én akkor is megnézem :) mert nekem így is tetszik

LeX 2008.06.18. 15:28:13

az a baj, hogy a Dark Vampires ugyan ilyen eseménytelen és unalmas, mégis erre mondják hogy szar...pedig ebben guggolni is lehet!!!még hogy eseménytelen!?tankok, repülők, emberek, minden...dark vampiresban meg egyhelyben állva kell lőni akit látsz...az sokkal unalmasabb volt...nekem tetszik az összes videó, ez az utóbbi kevésbé, de Én tisztelem freddyD-t, amiért egyáltalán elkezdte, és folytatja, még ha ennyi hálátlan kis mocsok is van...mindenkinek örülnie kéne, hogy freddynek van türelme a munka, meg hétköznapi élet mellett ilyenekre "pocsékolnia" az idejét...

LeX 2008.06.18. 15:29:51

de most olvasom ezt lényegében ugyanezt leírta Matten

Alex Mahone 2008.06.18. 15:42:05

a videók egyáltalán nem rosszak, sőt a második évad veri az elsőt
a videók kikristályosodtak, és látszik rajtuk a törődés is
és őszinte részvétem hogyha már ott tartasz hogy Uwe Boll-hoz hasonlítod magad :(

nrataw 2008.06.18. 16:22:13

heh, sok kis 10éves irigy pisis, szerintem most tanulták meg a betűket és máris beszólnak mindnekinek.. BOORING, lol, azért figyelitek az angoltudást.. köcsögök

ddani 2008.06.18. 17:08:26

figyu nekem minden szó szerint minden vidid NAGYON tetszett sőt megmutattam csomó haveromnak h mondják a véleményüket mind azt mondta h nagyon jü, tetszik, meg ilyenek.
Freddy ne hallgass ezekre a hülyékre, nekünk akik télleg szeretik a videóidat és télleg örömel nézzük ezeket azoknak kell ők az igazi fanok, ők mindíg veled lesznek, nem úgy mint ezek a köcsögök.

Polski gyerek · http://korn.blog.hu 2008.06.18. 17:14:07

Egyetértek ddanival.Akinek nem tetszik huzzon a francba és csináljon jobbat.ÉS ha jobb akkor kritizálhat.

freddyD 2008.06.18. 17:32:29

Lezárva a témát (szó szerint), Uwe Boll sem olyan hülye mint ahogy azt sokan hiszik. Tőle speciel láttam már jó filmet is (Postal, 9 áldozat).
Tény, hogy nem egy rendezőzseni, de vannak nála jóval szarabbak is, akiknek csak az imidzse jobb.
Érdemes megnézni ezt az interjút vele:
kotaku.com/5011019/uwe-boll-gets-serious
süti beállítások módosítása