Rossz PC játékok sorozat

Blogomon elemezve bemutatom azokat a játékokat, amelyeket lehetőség szerint ne vegyél meg!

Friss topikok

Rossz PC játékok sorozat

Kis klippekben szeretnék bemutatni olyan játékokat, amelyeket lehetőség szerint kerüljetek! Ezen kívül más szórakoztató képek, videók, jó és rossz játékokról egyaránt. Elérhetőség: rosszpcjatekok@gmail.com

Firka

Miért búcsúzik a RPCJS?

2011.02.07. 21:59 :: freddyD

Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van.

Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves visszajelzést és ezt a tényleg megható reakciót, amit itt most kaptam tőletek a Country Justice végén. Én csak arra kérlek benneteket, hogy ne legyetek szomorúak. Ha mint ember még kiváncsiak vagytok rám, én nem fogok eltűnni, csak ezt a projektet most abba kellett hagynom. Nem lehet ezt már örökké csinálni. Már így is sokkal tovább csináltam, mint bármikor gondoltam volna. Arról nem is beszélve, hogy mennyien nézték.Őrület.

Anélkül, hogy most valami túlzott jelentőségű projektnek nevezném (mert nem az. Ez egy szórakoztató trash amatőr videósorozat volt és ezzel tisztában vagyok), ez mégiscsak a kis bébim volt, ami évekig életem része volt és befolyásolta hétköznapjaimat. Mikor tegnap éjfél után feltöltöttem végre a videót, vagy egy órán át nem bírtam elaludni. Valahogy éreztem, hogy mostantól más lesz. Szomorú voltam, de egyfelől nagyon izgatott is és megkönnyebbült.

Február 16.-án lesz egy különleges zenevideós Clip Show, addig mindenképpen érdemes még felnézni ide. :) 

414 komment

Címkék: update

A bejegyzés trackback címe:

https://rosszpcjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr962645536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

űrpocok · http://www.gamesystem.blog.hu 2011.02.09. 00:05:03

Jhajj, én tudom milyen gondal jár egy blog,csak az a baj, hogy ennek a megszünésével lehet ,hogy sok videós feladja.Örülök hogy magyarországon élnek ilyen emberek, a Rossz Pc
Játékokat szerintem többet nem nézem mert szomorú leszek ha rá gonolok, hogy vége.Remélem aktív leszel a blogolkodomon is,jöhetne majd néhány vidi oda is, mármint ilyen filmes vagy valami.Csak légy kreatív és add át nekünk!Köszönöm a sok szép percet, örülök hogy nézhettem, és örjönghettem azon, hogy milyen lassan tölt a vidi, hogy kijött az aszthmám a röhögéstől amikor néztem a videóid, köszönöm, hogy játszhattam a mesterlövészel, és köszönöm hogy mindig mellettem áltál, ha nem is fizikailag, és lelkileg, hanem a videóiddal, mi videósok tovább fogjuk vinni a te örökségedet, a legendádat, és törekedni fogok hogy jobb videókat csináljak ezek után a te tiszteletedre.Törekedni fogok arra hogy a gyerekem is tudja majd ki az a FreddyD és mi az az RPJS.FreddyD utoljára mondtál egy hülyeséget, mert igenis elmondhatod magadról hogy:"legenda vagyok" viszlát, ég veled, légy jó videós mindhalálig.

Mihalyovsky 2011.02.09. 00:24:32

Emlékszem mikor pár éve haverom mamájánál interneteztünk egy jó lassú p2-es gépen, (mert hát otthon még nem volt beköttetve) és youtube-on gameplay videókat nézegettünk. Egyszer csak megtaláltuk azt hiszem a Mortyr bemutatód és olyan jót nevettünk rajta. Én meg mondom ilyesmi videót még nem is láttam, hátha van még több és kezdtünk keresgélni. Egész nyáron mikor mentünk netezni, akkor mindig vártuk hátha van-e új videó, és ha volt virult a fejünk, és elnézegettük. Amióta nézem a videóidat 1szer se fordult meg a fejemben, hogy abba fogod hagyni, pedig már a 4. évad fele gyanús volt, hogy egyre ritkábban jöttek a videók. No mind1, sok sikert a továbbiakban, jó volt amíg tartott :)
UI: Szerintem sokkal jobb voltál mint a NERD, ezt még Reactor is megmondta az évadzáró videójában :)

aMGee 2011.02.09. 00:27:24

@freddyD:
Nagy vonalakban szeretnék gratulálni az eddigi munkásságodhoz kedves freddyD! Én őszintén szólva már éreztem hogy lehúzod a rolót. Sajna én nem olyan nagy rajongód, de ettől függetlenül sokszor látogattam az oldaladat és néztem a videóidat. Sok örömteli percet szereztél unalmas óráimban. Szerintem komoly tiszteletet érdemelsz. Azért az akaraterőért és kitartásért amit az elmúlt 4 év folyamán bizonyítottál. Manapság sajnos kevés az olyan ember, aki ennyi elszántsággal és kitartással visz végbe egy általa kitűzött célt. Sajnos jómagam is egy ilyen lusta dög vagyok. Másrészről egy olyan emberre, aki 4 év alatt többmilliós rajongótáborra tett szert, csakis legendaként lehet tekinteni. Ezért fogadd részemről őszinte elismerésemet és tiszteletemet.
Apropó, lenne még egy kérdésem így a végére:
Egyszer említetted, hogy a sorozat végén sor kerül rá, ezért megkérdem, utolsó búcsúajándékként megmutatnád az arcodat teljes valójában a rajongóid számára?

sanche · http://elakadasjelzo.blog.hu/ 2011.02.09. 00:28:50

Helló!

Picit "zavar" engem ez a nagy véglegesítés...bár kifejtetted, hogy nem tartanád sokra, ha évente, félévente egy videód lenne ebből...pedig szerintem ezzel nem lenne gond. Kötelezettség nélkül, ha van ihleted, ha kezedbe kerül ilyen játék és van kedved, megcsinálhattad volna és ennyi. Ez szerintem jobb döntés lett volna, minthogy most jóformán fogadalmat teszel és majd, ha egy év után lenne kedved csinálni még egy videót, akkor majd a saját kis fogadalmad fog kötni...

Tényleg nem kell túlmisztifikálni azt a dolgot, amit csináltál, de úgy gondolom, hogy nagyon ügyes és rendkívül jó voltál ebben az iparban. Bevallom őszintén, hogy én már 4 éve is arra gondoltam, hogy egyik TV rád fog találni, hogy csinálj a kora délutáni sávban, vagy hétvégén valamikor egy 20 perces kis miniműsort hetente. Lett volna igény erre, én biztos vagyok benne és te is könnyebben csináltad volna rendes műsorként a videóidat, ha meg is fizetnek érte.

Bemutattad, hogy az amatőr alkotásoknak is van értelmük! Igaz, ezerből, tán millióból egy ember képes valamit amatőrként ilyen színvonalon csinálni, de lám, nem lehetetlen.

A videóidért nem kértél pénzt tőlünk, és mást se, így a legtöbbet adom, amit lehet:
Köszönöm és bármibe kezdesz sok sikert hozzá! Nagy vagy!

Csxeba 2011.02.09. 01:46:14

Frederik látod hány kommented van? :D És nem név fordul elő 1nél többször :)

Ég áldjon!

freddyD 2011.02.09. 07:13:03

Hogy mi lesz az arcocskámmal, majd meglátjátok a legutolsó videóban.

@Ryze: Felesleges oda feltöltened, mert valaki más már úgyis megtette.

@p_é: Rendben. Igyekszem odaérni. Akkor ezek szerint úgyis tudod, hogy merre szoktam ülni ;)

Qarton 2011.02.09. 07:52:53

@freddyD: Segíííts kérlek!Én sajna nem tudom hogy az otherworldon hogy lehet téged látni néha meg ilyenek mert nemigen jártam fel oda szóval mondd meg hogy a fanok még hogy és hol találkozhatnak veled!
Előre is köszönjük!
Sosem feledünk!

ProGames 2011.02.09. 08:22:50

Sajnálom hogy nem lesz uj video szerintem FreddyD volt a legjobb(egyéni vélemény) Én is csak jókat tudok elmondani az oldalrol de sok jót kivánok a neked a jövőre tekintve !!!

PixelDrake · http://ludens.blog.hu 2011.02.09. 08:55:41

Mindennap feljöttem ide megnézni, hogy van.e új videó, vagy bejegyzés. Mindent elolvastam az utolsó betűig. A sorozat jó ötlet volt és jól is csináltad. Mindegyiknek megvolt a maga hangulata és emlékezetes elemei. Az is látszott, hogy törődsz a bloggal és az olvasókkal is. Ha én megláttam volna, hogy száznál is több olvasatlan levelem van, és ezek fele azt kérdezi, hogy milyen programmal veszem föl a jeleneteket, hát én bizony a vízbe vetettem volna magam. :)

Mégegyszer köszönöm azt a sok munkát és időt, amit arra fordítottál, hogy minket szórakoztass.

chaseֹr 2011.02.09. 11:19:37

@ProGamer's01: Megérdemel hát :D De a Mesterlövész is megérdemel ennyit, hogy Freddy mondta: ''akinek nem ér meg 1500 Ft-ot ez a legendás játék, az nem érdemli meg hogy játsszon vele.'' :D

AlexM1983D 2011.02.09. 13:05:56

Tényleg kár, hogy vége, azért remélem sorozaton kívűl, még néha fel-fel tűnsz majd.

Tényleg az új AVGN videók ide fognak fel kerülni, vagy az másik blogodra?

Hogi 2011.02.09. 14:02:33

én most tudtam meg az egészet, megkönnyeztem rég óta néztem a videóid, azt hiszem 3 éve, nagyon tetszettek sokat nevettem rajta, sajnálom hogy elmész, elsőnek azt hittem hogy ez csak vicc de már látom, hogy nem. Szóval további sok szerencsét bármiben is, és te legenda voltál és az is maradsz a mi körünkben, soha nem felejtnük el téged, még öreg koromban is emlélkzezni fogok rád :'(

Rambo13134 2011.02.09. 14:04:21

Sajnálom, hogy vége a sorozatnak, de ha úgy érzed, hogy így jobb lesz, akkor megértelek, és tiszteletben tartom a döntésedet. Azért titkon remélem, hogy valaha még felfog tűnni egy újabb videód, csak úgy a nosztalgia kedvéért. Meg kell, hogy mondjam, én is csak most regisztráltam be az oldalra, hogy elbúcsúzzak a RPCJS-től. Viszont csatlakozom az előttem szólókhoz: abban nincs igazad, hogy nem lettél legenda, hiszen a 4 év alatt rengeteg mosolyt csaltál az arcunkra és rengeteg emlékezetes pillanatot okoztál. Engem is gyakran felvidítottak a videóid amikor rossz kedvem volt, sokunknak a részévé váltál. Valahol legbelül azt reméltem, hogy nem jön el ez a pillanat és ezért engem eléggé lesújtott a hír, pedig minden jónak vége kell, hogy legyen egyszer.
Sok szerencsét kívánok a továbbiakhoz.
U.I.:Ha tényleg szereted a filmeket csinálhatnál esetleg egy olyan blogot, hogy rossz DVD filmek :) (Csak egy ötlet)

VorteX123 2011.02.09. 14:26:29

Kedves FreddyD!

Köszönöm neked ezt a csodálatos 4 évet sokat nevettem a videóidon és amint belegondolok,hogy a mester nem csinál több videót rögtön elszomorodok de megértelek,hogy ezt így nem tudod már folytatni minden elismerésem a tiéd,hogy eddig kitartottál és remélem,hogy megmutatod az arcodat!

Darkhunter 2011.02.09. 14:38:26

Köszi fredDy:D
Neked köszönhetően annyit röhögtem:D
Kár hogy befejezed
Úgyhogy csak annyit mondok h köszönöm:D

krisz113 · http://tmis.blog.hu/ 2011.02.09. 14:44:28

5 év múlva sem leszel elfeledve FreddyD. Te vagy a legjobb. (:

rivision 2011.02.09. 14:49:52

Fúh!
Egy csomó weboldalon csak ezt látom:D
Szerintem több követőd volt/van mint hinnéd...
Itt egy oldal amin a Nerd videókat feliratozzák,a rosszabb angol tudással lévőknek:D És érdemes megnézni a második bejegyzést is:) ...ide is kirakták.
avgnhunsub.blog.hu/

DraVIDA 2011.02.09. 14:53:41

Szia Freddy! Én akkor találtam rá a blogodra, amikor megjelent a kb 4. mesterlövész videód, azóta folyamatosan követtem, mondhatni veterán rajongód vagyok, nagyon szépen köszönöm azt a sok kellemes élményt amit szereztél, jó egészséget és kitartó munkát kívánok neked!

Tabi_Tamas 2011.02.09. 15:27:00

Kedves freddyD!
Sajnálom hogy abba hagyod, de ez a Te döntésed, így csatlakozom az előttem szólókhoz, köszönöm a sok videót amivel vidám perceket okoztál. A Rossz PC Juniorok a bizonyíték arra hogy legenda lettél, akiről sokáig nem feledkezik meg a rajongók jó része. Köszönöm még egyszer. További sok sikert az életben!
(u.i.:Én is ezért a komment-ért regisztráltam.)

FabLex 2011.02.09. 15:40:18

Kedves freddyD!
eddig csendesen figyeltem a blogot de most itt 1 kis sztori:Egyszer egy nyári délután az egyik traktor fan barátomnál voltam és ott mortyroztunk egész napXD de aztán elakadtunk és a neten kerestünk rá és ott volt a mortyr bemutató rentgetegen nevettünk rajta aztán a lulaXD... a lényeg az hogy egy idő után érezni lehetett egyre kevesebb lett a vicc és egyre ritkábban potyogtattál videót és tegnap délután felnézek a blogra ezaz 25 perces videó de a végén utolsó játékbemutató elhiszem hogy sok gondal járt a blog ez a te döntésed volt köszönjük a 4 évet a sok nevetést de azért az arc előkerülhetne:D és mint szerintem mindenki gondolja nem fogunk elfelejteni még 20 év mulva se és igenis LEGENDA VAGY!!!!!!

Csegezy 2011.02.09. 16:01:13

Hello Freddy.
Én nem rég regisztráltam de a leges legelejétöl követtem ezt az örültséget és azon kaptam magam hogy a blog nézése napi rutinommá vált és függőlettem.De mind ez egy lapos vasárnap délutánnal kezdödött amikor youtube-ot böngészve ráakadtam az elsö videódra és azota minden lapos vasárnap délután röhögö görcsbe torkollot és ezeket a napokat köszönném meg és sajnálom.Semmi sem tart örökké még a jó dolgok sem sajnos.Mégegyszer köszönöm:)

Csegezy 2011.02.09. 16:02:34

Hello Freddy.
Én nem rég regisztráltam de a leges legelejétöl követtem ezt az örültséget és azon kaptam magam hogy a blog nézése napi rutinommá vált és függőlettem.De mind ez egy lapos vasárnap délutánnal kezdödött amikor youtube-ot böngészve ráakadtam az elsö videódra és azota minden lapos vasárnap délután röhögö görcsbe torkollot és ezeket a napokat köszönném meg és sajnálom.Semmi sem tart örökké még a jó dolgok sem sajnos.Még egyszer köszönöm:)

Ryze 2011.02.09. 16:23:13

@freddyD: Nem a te videóidat (ez eszembe se jutna), hanem 2 videót, amit be szeretnék küldeni. Pontosabban, még ma elküldöm őket :)

Levistrauss13 2011.02.09. 16:35:52

Hát szerintem minden rajongód elmondhatatlanul szomorú (ahogy én is :() de persze mind megértünk.Bízhatsz benne hogy akik folyamatosan követték az RPCJS-t azok soha de soha nem fognak elfelejteni és azután is fel fognak jönni a weblapra hogy te nem folytatod tovább a frissítését.Én minden nap megnézem, hogy történt-e valami új és ha nem, akkor megnézek pár videót és röhögőgörcsöt kapok:).
Hihetetlen jó volt ez a 4év és boldog vagyok, hogy már a 2. évad elején felfedeztelek a youtube-on.További sok sikert kívánok neked Freddy:)

Thrillerfan 2011.02.09. 16:47:37

Tudod Freddy... Te vagy a király.

regmaster 2011.02.09. 16:54:40

Nagyon sajnálom hogy befejezed, én is minden nap feljöttem, hogy megnézzem a videóidat. :( De én már párszor láttam suliban egy gyereket RPJS-s pólóban! :D

Garfield92 2011.02.09. 17:12:04

Nos!

Sajnálattal hallottam ezt a hírt hogy abba hagyod munkásságaid, de már nekem is meg meg fordult a fejembe hogy időd szűkében kevés videót kirakva meddig fogja még húzni a blog. Végül eljött az alkalom, és persze nem örülök neki de többszöri felkérésedre igyekszem nem szomorkodni miatta. Gondoltam megosztom veled hogyan miként ismertem meg a blogot és milyen programokat hozott ez az életemben. Még az osztályban ütötte föl a fejét, 2009 környékén a hír a blogról, de valahogy soha nem jutottam el odáig hogy ránézzek. Aztán jött a nyár, minden reggelit a gép előtt fogyasztottam és valami sorozatot néztem, de valamikor nyár közepén felemésztettem ezeket, és kajolás közben nem volt mit nézni, ekkor jött az ötlet hogy fel lesek az oldalra. A tíz perces videók egészen remek időt futottak be a reggeli mellé, de ahogy megnéztem egy rész, kettőt, annyira megtetszett és annyit fuldokoltam (tudni illik röhögni és enni egyszerre nem szerencsés dolog :), hogy végül egy reggel több részt is megnéztem, és mondhatni hogy egészen nyár végéig a te videóddal nyitottam a napokat. :) Szóval elég nagy hatással volt a nyaramra. Miután végig értem a már meglévő videókon, figyeltem és nyomon követtem a blogod minden rezdülését, és vártam az új videókat, szerettem őket. Suli után fáradtan haza estem, belehuppantam a fotelbe és no lám csak egy új videó, ebéd összekészít, videó betölt, és hopp megint csak egy kellemes 10perc telt el. :) Persze minden videó után legalább egy 10 perces szünetbe téma volt a legújabb videó, nos sok sok szép 10 percet okoztál nekem Freddy, ezért csak köszönettel tartozhatok. Gondolkodtam azon is hogy valami úton módon megpróbálom veled felvenni a kapcsolatot, hiszem a videókból egy nem feltétlenül minden napi, kreatív és érdekes személyiséget ismerhettem meg, de végül ez nem került sorra, hiszen gondoltam nem én lennék az egyetlen, jobb is ha te egy maszk mögé rejtett ultimátum maradsz(remélem nem is feded fel magad). Végül arra reagálnék hogy szerinted el fogunk felejtetni, nos a Gamer társadalom azon rétege akik figyelték a blogodat, nem hiszem hogy elfelejtenének, nem leszel oly gyakran téma mint eddig de ha egy agyzsibbasztó játék felszínre kerül megtérsz majd az emberek fejében én úgy vélem. És végül-végül, bármilyen projektbe is kezdesz bele vagy folytatsz, sok sikert és kitartást kívánok hozzá. Remek volt amit csináltál, én csak köszönni tudom. :)

Üdv: Szabó Domokos Balázs "Garfield"

pepe1494 2011.02.09. 17:15:49

üdv mindenkinek nagyon megrázó ez a hír hiányozni fogsz de el ne foglak felejteni
mert legenda lettél főleg hogy ha kimegyek az utcára az RPCJS-s pólóba mindig te fogsz az eszembe jutni és hát ha találkozunk egyszer személyesen is :) ha más nem RPCJS-s pólóba látni fogsz és oltárt állítok a mesterlövésznek a te tiszteletedre :,) és további sok sikert FreddyD

SilentArtemis 2011.02.09. 17:42:24

freddyné nem lesz benne az uccsó vidiben?

Bodihun 2011.02.09. 17:42:50

Kicsit röstellem, hogy sosem kommentáltam, de figyelemmel kísértem a pályafutásodat. Én is gratulálok az eddigi videókhoz, és sok szerencsét kívánok a továbbiakhoz!

Nem hinném egyébként, hogy olyan hamar elfelejtenének az emberek, hiszen csomó ember rendelt pólót, ami emlékeztetni fogja őket erre a blogra, és egyúttal Rád. ;)

bées 2011.02.09. 18:24:45

Kár hogy abbahagyod, tényleg jó dolog volt ez a sorozat. Emlékszek régen néha behoztam egy tál pisztáciát mondom nézek közbe vmi vidit hát mi mást mint ezeket :D
Dehát lehetett tudni hogy valamikor ez lesz, semmi se tart örökké...

Games Guruk 2011.02.09. 18:31:56

FredyD:
1.te nem amatőr vagy, hanem profi
2. de kár hogy elmész
3. megkapdat a videómat?

magellan1987 2011.02.09. 18:35:13

Eddig nem voltam regelve, de most ennek is eljött az ideje. Én kb 3 éve követtem többé kevésbé a blogot nem azt mondom hogy napi szinten lógtam itt de heti 1-2 alkalommal mindig felnéztem. Azt hiszem először a Dino lost in Bedrock videóra találtam rá teljesen véletlenül, és amikor megnéztem egyből megtetszett a videó főleg az előadásmód miatt. Aztán lassan megnéztem az addig megjelent videókat is és hasonlóan szórakoztatónak találtam mindegyiket. Számomra a legemlékezetesebb videó a Football Generation, és az Italian job volt, nem tudom miért, de ezekre még hónapokkal később is majdnem szóról szóra emlékeztem. :) Egyrészt sajnálom hogy befejezed a sorozatot, másfelől viszont tökéletesen meg tudlak érteni, hiszen egy ilyen projectet vinni nem kis fejfájást okozhat(ott). Gondolkoztam is rajta hogy vajon honnan van ennyi energiád hogy munka mellett huszonakárhány évesen is tudsz erre időt szakítani, hiszen azért valljuk be munka mellett ha van egy kis szabadidő nem feltétlen van kedve az embernek ilyen szar játékokkal foglalkozni. Komolyan mondom volt egy két olyan játék, mint pl a Streets Racer vagy az Italian job amiket elég volt nézni ahhoz hogy felidegesítsen, nemhogy még játszani is kell vele. Nem kevés türelem kell az ilyen játékokhoz.
Összefoglalva köszönöm az eddigi munkád és kitartásod amit ebbe a sorozatba fektettél, és nem kevés vidám percet okoztál, kívánok sok sikert az életben.

Trephneor 2011.02.09. 18:41:39

Nekem is jó sok határtalan röhögést adtál, köszönöm.
Hiányozni fog a sorozat :(

Heroin hős (South Park) 2011.02.09. 19:02:30

Hát ennyi.Vége.Sokan hittük, hogy csak mendemonda,de nem.Az oldal, ami belenőtt a hétköznapjainkba eltűnik az életünkből.Helyén már csak az üres humor utáni keresgélés marad.FreddyD egy örök emlékként fog élni minden Rossz Pc Játékok Sorozat fanban.Műveiből baráti társaságban még rengetegszer fogunk felidézni. (Személyes kedven a Mesterlövész - Újratöltvéből a sutty) De az idő múlásával ez az emlék eltűnik. Újak jönnek helyette, de szívünkben az üresség bent marad.Lehet, hogy örökre, de nem biztos. FreddyD-t már nem lehet visszatapsolni. Elmegy. Rengeteg mulatás, nevetéstől síró percek követik távozását. Az újak is lehet hogy jók.. de azt én nem tudom. Nekem FreddyD az örök rangadó. Tiszteltem munkáját és élveztem. Megtudom érteni,hogy abbahagyja, mert ez hatalmas felelőség, és Freddy még egy lelkiismeretes ember is. Én büszkén szalutálok előtted, (tisztelgek) mint egy hős előtt, aki színt vitt komor hétköznapjaimba. Üdv veled FreddyD. A soha viszont nem látásra RPCJ. Hiányozni fogsz mindnyájunknak. Tisztelettel egy rajongótól!

Heroin hős (South Park) 2011.02.09. 19:12:19

Utóirat: A búcsúvideón légyszíves ne fedd fel a kiléted. Hogy mért ne? Mert az emberek felismernek téged az utcán, megszólítanak, de hamar megszoknak és hamarabb elfelejtenek, biztos, hogy barátokat is szereznél meg talán pár zaklatót. Ha viszont nem feded fel kiléted, az emberek szívében tovább fogsz élni, mint egy hős, aki mindent megtett a hétköznapok szebbé tételéért. Örök hála minden apró és nagy tettedért. Viszlát! :(

Tryptich 2011.02.09. 19:31:17

Kedves Freddy!

Mikor megismerkedtem a blogoddal, az akkor volt, mikor kiderült rólam, hogy cukorbeteg vagyok. Nagyon nehéz időszak volt ez az életemben, de esténként lefekvés előtt mindig megnéztem néhány videódat, és ez szerintem nagyban segített elviselni, egy olyan időszak volt, amikor igencsak hiányzott az életemből a humor és a könnyedség. Szóval ezek a te videóid azért segítettek ezt átvészelni. És ezt nagyon köszönöm.
Ezt pedig a barátnőm üzeni neked: Nálunk szinte már rituálé volt bizonyos időközönként megnézni a videóidat, legtöbbször hétvégén délelőtt, és tényleg nagyon jókat szórakoztunk. Ha lehet említeni olyan dolgot, amit nagyon sokszor közösen csináltunk, az tényleg az volt, hogy a videóidat néztük. Én ugyan nem igazán értek a különböző játékokhoz, de nagyon jó humorod van, és nálam sokszor betalált, mert szeretem ezt a stílust. És mi sose éreztük izzadságszagúnak! :)
Üdv: Norbi és Dia

GOW&GOW 2011.02.09. 19:42:37

Viszlát freddyD.Minden jót!

Cpt.Miller 2011.02.09. 20:25:30

én még csak 2 éve követem a blogot de már fanatikus rajongó lettem:D minden jót a továbbiakba

RadioActiveMan 2011.02.09. 21:00:59

A Heat of War volt az első videód, amit láttam, azóta a követőd vagyok. Pólót is egyből rendeltem, ahogy megjelent:D. Minden nap olvastam a blogot, sajnálom, hogy vége. A csúcson hagytad abba... De ha már "nem lelted benne örömöd" jól tetted, hogy abbahagytad. Mindenesetre szeretném megköszönni a fantasztikus élményeket.
UI: Tudom, hogy lassan ,,szemrákot" kapsz a sok kommenttől, de valamit kell írni ennyi év után búcsúul...
Au Revoir, Rossz PC Játékok

mulatt · http://en.wikipedia.org/wiki/File:Guira_guira.jpg 2011.02.10. 00:02:48

Kezdem elfogadni, hogy vége, de már olyanokon töröm a fejem, hogy egy hangprogrammal utánzom FreddyD hangját.:D Még az is eszembe jutott, hogy klónozom FreddyD-t felnevelem a kis FreddyD-t és csináltatok vele egy videót :D de nem lenne az igazi :D Nembaj követem a másik blogodat. Pisz, és ha kell valami mindig itt vagyunk neked. Kössz FreddyD

mortX 2011.02.10. 00:37:19

A Dino lost in Bedrock videó óta vagyok itt. Szép volt, jó volt, de most zártam volna le én is.
Köszi!

mortX 2011.02.10. 00:42:15

És egy személyes: Talán közép iskola utolsó évében érettségi előtt volt, hogy bioszon nem volt kedve a tanárnak órát tartani, nekünk pedig tanulni. 45 perc pedig bőven elég volt ahhoz, hogy RPCJS videókat nézzünk. :) Még a tanár is sírva nevetett.

IstvanH03 2011.02.10. 00:50:14

Nem értem miért kérik még olyan sokan hogy mutasd meg az arcod? Lehet nem látták a "FreddyD Igazi Arca" nyereményjáték videómat? :D

Amikor össszegyüjtöttem a videóidat Szeptember körül meg is akartam kérdezni hogy nem kellene már az ötödik évadnak kezdődnie, mivel ősz fele voltak a korábbi évadváltások. Meg már a harmadik(?) évad közben is utaltál rá hogy nem fogod a sorozatot örökké csinálni. Mintha kicsit sejtettem volna, de így is hirtelen jött a hír hogy hamarosan vége. Persze érthető és sok sikert a továbbiakhoz.

Én a "Maluch Racer"-t láttam először és egyből megtetszettek a sorozat. Mint játékos én is hasonlóan idegesítőnek találtam néhány dolgot játékokban meg a "szinészkedési stílusod" is nagyon bejött. Persze a kreatív poénok még viccesebbé tették a videókat. Ezeket majd biztos hogy gyakran megnézem. (Külön köszönet hogy megismerhettem az Antikiller filmet ami nekem nagyon tetszett/tetszik).

A zenés fanwork videómat biztos befejezem de szeretnék még egy fanwork játékot is készíteni.

MCLetEmSee · http://tupac.blog.hu 2011.02.10. 12:27:08

Emlékszem még az egyik ismerősöm mutatta az egyik videód. A Ski Park Manager volt, a blogra csak később találtam rá.
Mindegyik videód tetszett :) egy alkalommal még "énekeltünk" is XD csak a kommenteknél :P

He's gonna take you back to the past,
where Stella and Dick Assman got rest

He'd rather have a buffalo,
take a Bus Driverria or play Beach Soccer with me XD

He'd rather eat the rotten asshole,
of Gumbo Jack what makes him a queer

Here's the worst PC games you've ever played.
Here's the BadPCGames.

Most a RPCJ wikipedia oldalt nézem, egyfajta áttekintés a sorozatról (interjú, FAQ... stb.) Habár nem voltam nagyon aktív a blogon, de mindig követtem a bejegyzéseket.
Most mind szomorúak vagyunk, de én próbálom úgy nézni hogy freddyD nem tűnt el és nem is fog, csak ennek a fejezetnek itt vége van. Meg kell hogy mondjam... a Top-on fejezted be a sorozatot! :) Le a kalappal!

Én így akartam elbúcsúzni a Rossz PC Játékok sorozattól és freddyD-nek kívánok további minden jót, sikereket az életben! :)

Gerixon 2011.02.10. 14:04:04

ne teddd ezt velünk freddyD

de vannak fontosabb dolgok az életben.
azért nagyon jó volt :(

Senshi Inoue 2011.02.10. 15:14:33

Kedves FreddyD!

Nagy sajnálattal látom/hallom,hogy abbahagyod a Rossz Pc Játékok sorozat készítését,őszintén bevallom,hogy én nagyon szerettem videóidat,akárhányszor megnéztem egyet,mindig sikerült engem jó kedvre derítened!Kívánok neked az életben erőt,egészséget!Légy nagyon sikeres és élj boldogságban,szeretetben!Köszönöm,hogy vagy nekünk!

ControlError 2011.02.10. 16:07:47

Freddy sajnálom hogy nem lessz több RPCJ rész de teljesen megértelek:)

bubiizor 2011.02.10. 16:24:08

FreddyD!
TE egy igazi legenda vagy, akármi akármit mond, nem felejtünk el akár 50 év múlva sem :D szerintem mindenki nevében mondhatom, hogy "köszönöm azt a 4 évet, rengetet "játék"bemutatót, megannyi vidám, röhögéssel teli percet/ órát (big rigs után vagy 27,3 min-t röhögtem... :D)"
Köszönöm az időt, amit a RPCJS-ra fordítottál :D

sajnálom hogy vége lett :S de ahogy te is mondtad, nem csinálhatod a végtelenségig :D

2007 óta, az első Mesterlövész videó óta néztem a sorozatot és nézni is fogom még jó ideig :D

nem tudom elégszer leírni hogy
KÖSZÖNÖM!

nagyon nagyra értékelem eddigi munkáid :D

egy szó mint száz: Kívánok sok sikert, boldogságot, szeretetet, TE vagy az igazi JÁTÉKPARTIZÁN!!!

ROSSZ PC JÁTÉKOK SOROZAT 4EVER, and it's NEVER DIE!

/cry

Csőssrác 2011.02.10. 18:26:21

Kedves FreddyD, esetleg Hrutka Pál!

Az első videód, a Mesterlövész... mit is mondjak :) emlékszem (vagy egy .txt-m, amibe felírok pár baromságot, ez is köztük van) a 674.megnézője voltam. Hamar elnyerte a tetszésem, de tán ami fontosabb: egész baráti körömét. Tőlem közvetlenül, úgy 30-40 ember ismerhette meg életében először a Rpcjs-ot. Egy közös témává vált. Mindig nagy poénforrás, szórakozás, és persze izgalom a következő videó iránt. A pár "fanatikus" köztük én sms-ben szóltunk egymásnak, ha kijött az új videó.
Itt szeretném még megemlíteni, szerény iskolámban Győrött, több osztályból is boldogan viselik a pólót :) én (már nagyon bánom) sajnos nem vettem meg, és ez úton szeretném kérdezni, hogy van e akármilyen lehetőség még egy beszerzésére.
Hiányozni fog a a rpcjs "adagunk".
Nem igen lehet kifejezni a köszönetet, amit derekasan megérdemeltél. Szomorúan mosolyogtam végig a búcsúbeszéded :)
Biztosítom egy ideig nem felejtünk el, vagy ha már közel is lennénk, igyekszem pár aranyköpést, vagy jól sikerült jelenetet fel eleveníteni!

Ave Freddyd!
RESPECT

Hoel 2011.02.10. 19:32:50

Kedves freddyD!

Én sem fogok újat mondani, mint a többi kommentelő, de úgy éreztem azért kell írnom valamit, búcsú jeléül.
Köszönöm a sok vidám percet amiket okoztál. Unalmas napjaimban újra meg újra megnéztem a régi videóidat, és ugyanúgy megnevettettek. Maximálisan megértelek, hogy abbahagytad, és most számomra ez is egy olyan érzés, mint amikor például elolvasom egy marha jó trilógia utolsó sorait. Nyomot hagynak bennem.

Viszlát, freddyD!

BestBlade 2011.02.11. 00:00:38

freddyD!!!

Nem örülök ennek, hogy vége a sorozatnak, de nyilván nem lehet kényszeríteni senkit akarata ellenére, hogy tovább vigye. Remény még él bennem, hátha csak meg akarsz minket viccelni, viszont ha mégsem, akkor megkérnélek valamire.
Szerintem sokan vagyunk akik szívesen nézegetjük a videóidat újra és újra, ezért nem lenne rossz, ha valahova feltöltenéd őket, ahonnan torrent klienssel le bírnánk szedni az egészet egyszerre. Örök emlék marad.

Tisztelettel egy 22 éves msc-s hallgató

Gegewarrior 2011.02.11. 16:52:41

Örülök, hogy abbahagytad, mert én már kb 2 éve nem nézem a sorozatot, ugyanis elég egyértelmű volt, hogy ennyi szar játék nincs a földön! Gratulálok, hogy ilyen sokáig kihúztad ezen a szinten! Engem is megleptél. Anno imádtam ezt a sorozatot, de tényleg kezdett gyér lenni a felhozatal és nem érte meg folyton megnézni a blogot, mert nem mindig voltak érdekesek a videók, amik ráadásul egyre ritkábban jöttek... Mégegyszer szeretnék gratulálni az eddigi sikereidhez!

Wolvi56 2011.02.11. 18:01:49

Kedves Freddy!
Bárm még csak másfél-két éve követem a blogot,de ez idő alatt nagy rajongód lettem.Az első 2 évadot szinte egyhuzamban néztem végig mivel épp influenzás voltam:D
Köszönöm a sok nevetést amit adtál és hogy annyiszor elűzted a rosszkedvemet egy-egy rosszabb nap után,és gratulálni szeretnék ahhoz hogy ilyen minőségen tartottad a sorozatot!
Viszlát Freddy!

gandalfblack 2011.02.11. 18:31:32

Kedves FreddyD
nagyon sajnálom hogy elmész mert a munkád miatt nem tudod csinálni a blogod én az első videódtól néztelek és jókat röhögtem rajtad sok szerencsét és helló !

Wilde · http://wilde.blog.hu/ 2011.02.11. 21:29:05

Hát freddy engem igazán elszomorított és lesúlytott ez a hír... jó volt ide feljárni, tényleg jobb kedvre derült tőled az ember... 4 éves munkádat egyszóval tudnám kommentálni... KÖSZÖNÖM!!!

febr. 16. - End of a Dynasty!!!! :(:(:(:(:(

Neo!!!444 2011.02.11. 21:33:08

Köszönjük freddyD a sok videót.

u.i.:Viszont én hiszem azt hogy lesz valaki aki esetleg folytatja freddyD munkáját.És akkor Dick Asman újra harcba indul:D

cs.99544 2011.02.11. 21:41:25

Szia freddyD, köszönöm a sok szórakoztató videót, sok szerencsét a nagybetűs életben!!! :D

gabrocki 2011.02.11. 21:44:53

@freddyD: ha "izzadtságszagú" lenne, kend be AXE-al b*szki :( :DD
freddy.. kár, hogy befejezted, alig több, mint 2 éve nézem folyamatosan a rpcjs blogot és a videóidat... mintha kb 2 hete nézném és most vége... :(
ettől függetlenül köszönjük a rengeteg videót és szórakoztatást :) kétségtelenül magasabb színvonalú, mint egyes TV-műsorok *KÖHMMM* VALÓVILÁG*KÖHHMM*, pedig csak egy hobbi. hát, sajnáljuk hogy véget ért, de még egyszer kösz. :)
U.i.: 2 éve, mikor elkezdtem nézni a videóidat, egyhuzamban végignéztem az összes videódat. pár hónapra rá regisztráltam :)

U.u.i.: 7:36: De, igenis LEGENDA VAGY, talán nem az egész világ ismer, mint a NERD-öt, de pármillió ember ismer Magyarországról, ami egy remek teljesítmény, egy random Mesterlövész-bemutató videóból ekkora blogot csinálni.. .eszméletlen vagy, a hangod már a fejünkbe vésődött:D

See ya later freddy:D

hmark 2011.02.11. 23:28:24

Csak néhány idézetet mondanék!
Először is találtam Hemingway-től egyet ami szerintem ílik a sorozat egyes részeihez:
"Pályám kezdetén úgy éreztem, ha igazat és fontosat akarok írni, a legelemibb dolgokkal kell az írást kezdenem. S bárhová néztem, ezek közül az első mindig az erőszakos halál."

És ittvan mégegy amit minden kedves kommentelőnek és Freddy-nek örök mesteremnek küldök!

"Szamárság feladni a reményt... Azonkívűl bűn is, azt hiszem."
ÉS ezt külön Freddy-nek:

"Emberi törvény, kibírni mindent és menni mindig tovább, akkor is, ha már nincsenek benned remények és csodák."

Szóval köszönöm neked azt a sok szép, sőt pátosszal mondhatom hogy testen kívüli élményt amit okoztál nekem és a barátomnak aki ha ma nem is tudja megírni mit érez, de biztosan érzi!

Ugyanis TE voltál az aki mindig megnevettetett még ha szomorú is voltam!

Egyszóval köszönök neked mindent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Remélem még találkozunk akár az életben akár a virtuális valóságban hogy úgymondjam!

MINDIG IS EMLÉKEZNI FOGOK SŐT FOGUNK RÁD FREDDY!!!! SZERETÜNK!!!!!

hmark 2011.02.11. 23:29:50

Oh és én már a 2 év közepe-vége óta kezdtem el nézni a sorozatod és még egyszer sok szép élményt okoztál nekem!

JÓ PC GAME NERD (törölt) 2011.02.11. 23:47:03

Hát nem semmi volt a színvonal az igaz.
Én meg röhögtem azon a béna tv müsorokon amik állítólag húú,de jók és amiket megállás nélkül nyomnak a tv-ben.Egyszer már azt vártam na mikor lesz már tv-ben RPCJS és mivel soha nem volt,ezért ugortam a kompi elé és indítottam egy videót.
Az igaz,hogy nem kommenteltem a videóidhoz sokat és csak 7-8 hete regisztráltam,de már 7 holnapja figyelem a RPCJS-ot amit nem írtam még kommentben.
Még nincs idő a búcsúzkodásra...(SÓHAJ)...várom az utolsó CLIP SHOW-t.
ÉS,HOGY MI LESZ A MASZKODDAL AZT TE DÖNTSD EL!Persze Már Biztosan Döntöttél,de én kicsit talán jobban örülnék annak ha nem mutatnád meg az arcod,mert úgy igazán FREDDY a FREDDY.

hmark 2011.02.12. 11:27:20

bocsánat nem 2 év hanem második év hogy jobban érthető legyek :D

hmark 2011.02.12. 11:37:43

ÉS AKIT ÉRDEKEL ANNAK ITTVAN EGY FACEBOOK ODLAL AMIT NEM CSUPÁN MEGEMLÉKEZÉSKÉNT HANEM FELELEVENÍTÉSKÉNT SŐT DICSŐÍTÉSKÉNT CSINÁLTAM!

www.facebook.com/home.php?sk=group_130072530396685&ap=1

^^Mł$Ał÷E$ 2011.02.12. 11:55:43

FreddyD köszi az eddigieket de akármit mondasz akk is Legenda maradsz :)))
ÉS szerintem senki sem fog elfelejteni csak ujra-ujra és ujra foja nézni a vidiket

GloboX 2011.02.12. 19:22:50

Freddy, egyrészt igazad van, hogy abba hagyod de azt tud meg, hogy te nem fogsz elfelejtődni mert aki a te videóidat megnézi az magába zár téged és. Én tudom, hogy egy legenda maratsz és kész! Köszönöm a sok jó viedót és azokat a nevetéssel teli perceket amiket az évek során szereztél nekem és sok mindenkinek. :(

GloboX 2011.02.12. 21:23:15

Na igen a nyálas comment után jön a kicsit komolyabb. Először is:NEM FOGOD ABBA HAGYNI MERT SENKIT NEM ÉRDEKEL, HOGY MIKOR JÖN KI AZ ÚJ VIDEÓ!!!!! Másodszor: TE SEM AKAROD ABBA HAGYNI EZ EGY ELHAMARKODOTT DÖNTÉS VOLT ERRE RÁFOGSZ JÖNNI TE IS SZÓVAL MAJD ÍRJ A BLOGON, HOGY SZÉPEN KÉRSZ A NÉZŐKTŐL EGY JÁTÉKOT ÉS BEMUTATOD KÖSZI VÁRJUK A VIDEÓT MAJD ÉRTESÍTS!

FreddyD FOREVER 2011.02.13. 20:42:02

Kedves FreddyD.
Kérlek ne hagyd abba.
?kit nézzek min röhögjek a haverokkal?
tudom a munkával a sorozat is nagyon nehéz.
de minket nem zavar hogy 2-3 hónaponta csinálnál videókat.
Rossz PC Játékok sorozat nélkül nincs élet.
Nem lenne értelme gépezni(nekem)
Nem csak 1 vagy 2 ember kér erre hanem egy ország kér arra hogy NE HAGYD ABBA!!!!!!!.
Kérlek ne hagyd abba a sorozatot.
IRTA:Mindenki aki szereti a RPJS-ot meg az is aki nem.
Nem szeretném kiirni hogy Rip from: hungary
Hajrá FreddyD!!!!!!!!!Csak igy tovább!!!

Twunk 2011.02.13. 21:23:02

Kedves freddy!

Csak most értesültem, hogy abbahagyod a blogot. Sajnálattal hallom, de inkább a jó élményekre gondolok vissza, számtalan alkalommal nevettettél meg :) köszönöm a munkád!

djgegi 2011.02.14. 16:37:45

Sajnálom,hogy abbahagyod a videókészítést de megértem:(
Imádom a videóidat!
Nekem te egy legenda vagy már!

xj770 2011.02.14. 23:26:46

FREDDYD KÉRLEK EZT NÉZD MEG
Hm... kicsit most szomorú vagyok, hogy vége a rpcj sorozatnak. Jó (nagyon jó :)) volt a videó bemútató része de sokan monták már előtem a hangulatom a bejelentés útán háát... No comment. Egyszere vagyok szomorú is és valahol van bennem egy kis boldogság is. Szomorú vagyok, mert itt a vége, de amiért valahol boldog vagyok az az, hogy ahogy te is montad nem lett így "rossz" a vége, (ez rossz szó vicc volt :D)de ténleg így jóbb, hogy nem lett ellaposodot a vége de azért jó lenne ha egyszer egyszer lenne még egy két rész félévenként 2-3 :) de ez a te döntésed mint az is, hogy le veszed-e a maszkod vagy nem NE HLAGAS MÁSRA EBBEN csak a te dönésed legyen ez. Amugy nem hitem volna hogy ez most következik be de számitotam a jóbb oldalon levő firkából is hogy montad hogy 4. évad elején hogy kicsit laposodott de az útán feljavúlt a szinvonal ezért ez most sokként és hiányoznifog(ez a jó minöség miatt volt szomorú hogy vége lett de legyél büszke magadra hogy jót csináltál :) ). Vidám évek voltak ezek időnként ha rossz volt a kedvem vagy mérges voltam meg néztem egy-két részt és már is jóbban éreztem magam :) (föleg ha pont azokban a napokban jött ki az új rész :D) de nem lesz máskép az a része, hogy ezzekell a vidikel fogom magam vigasztalni időnként... arra leszek kiváncsi, hogy sok év múlva kb. 10 év múlva amikor eszembe jút, mert mindenkinek vanak dolgai és énis kisebb nagyobb ídőnkőzőnként nem fog az agyamban lenni a sorozat de amikor soká eszembe jút valószin be könyezek majd és ezzelnem csak én leszek így, mert sokan vannak így... sok a követöd van :) de ha itt a vége itt a vége... de ténleg remélem lesz egy egy új rész :D és a nyári résznél ezzel a kérésel sokan meg foanak rohamozni, hogy: új részt, új részt :D És ami azt illeti te igen is LEGENDA VAGY a rossz pc játékok mestere :D sajnálom hogy edig nem kommenteltem és nem neveztem a videómmal a nyeremény játékon pedig nekem is egy arc kutatós vidim lett volna :S peh :) És akár mi lesz később én mindig eszembe fog jútni ez a remek sorozat(ez a best of-om:) ), ha ezt nem írnám hanem mondanám most mondanám azt, hogy "elnézést" két szipogás között:) .Túl jók lettek a vidik, hogy elfelejcsük mi igazi a rajóngóid :). Remélem ezért az írek nem haragszanak meg mondjuk nem hiszem mert ezt a szöveget boltban is lehet kapni :D (remélem a hangulatot nem lötem le ezzel hogy boltban is kapható de a szándék a lényeg :DD).

"Legyen előted mindig út,
Melegen süsse arcodat a nap,
Az eső puhán essen földjeidre,
S amig újra találkozunk,
Hordozon tenyerén az Isten."
/régi ír áldás/

És ezt még útoljára olyan útóírat féleségként:):

Minden tiszteletem a tiéd grat a videokhoz a sorozathoz a tiszteséges elbucsuzáshoz és a rajongó táborodhoz. és sok síkert a továbiakban.
üdv: egy nagy rajóngod (a legnagyobb rajóngod :P)

4év 4 évad ferddyD 4EVER!!!

regenhart 2011.02.15. 14:28:22

Szia FreddyD Kár hogy abba hagyod :S de megértem és amúgy vki tudna adni egy linket hogy honnan tölthetem le a videókat mert elraknám emlékbe :D irj légyszives. regenhart80@citromail.hu mert ezen a weben nem vagyok nagyon fent . köszike te egy sztár vagy. én neked vagyok a legnagyobb rajongód ha más nem . Szia sok sikert. És legyél aztán gazdag :P hogy ne csak a munka legyen, hanem egy picit a szórakozás :))))

regenhart 2011.02.15. 14:28:59

És elöre is boldog névnapot,születés napot mert lehet hogy többet nem birok irni .

Narth00n 2011.02.15. 18:35:39

Én nagyon sajnálom, hogy Freddy nem csinálsz több videót. Szinte az összes részt láttam a videóidból:) Na azért ég áldjon!

Lich 2011.02.15. 19:23:27

Üdv freddyD
Mint a többség én is nagyon sajnálom hogy véget ért ez a remek sorozat, de ez a te döntésed és ezt tiszteletbe tartsuk :(. Szeretném számodra megköszöni azokat a vidám perceket amikkel a videodal adtál nekem és persze a többi nézőnek, ezuton is kívánok neked sok szerencsét a továbbiakban és remélem nem fogsz teljesen eltűnni a cybervilágban:).

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.02.15. 21:21:20

Speciel én jókat szórakoztam a játékok bemutatásán amikor erre tévedtem.

Projectelf 2011.02.15. 22:41:06

Én már a Frédis videó óta követem a blogot :)) De mindenesetre sok szerencsét a továbbiakban!

xj770 2011.02.15. 22:41:14

@xj770: előző kommentemböl annyit felejtetem ki hogy azért gratuálok freddyD rajóngoji táborához mert én is tapsztaltam nem könnyü elérni hogy az embereknek pont azt csináld ami nekik is tetszik, és remélem hogy mások szerint is az ír áldás idézet paszolt ide:P (valahol freddyD-t azért irigylem nem azért hogy el bucsuzot(mielőt valaki félre értené) hanem azért hogy sikeres volt videó készitésben) :) azért írtam oda hogy a legnagyobb rajóngó elöző kommetben, mert elég nagy rajóngoja vagyok a sórozatnak (de lehet hogy nálam is van nagyobb rajóngoja a sorozatnak:D Remélem ezek útán is sikeres lesz freddyD. sok sikert! :)

xj770 2011.02.15. 23:02:20

én is köszönöm a sok könnyesre röhögöt arákat:) (na ez is le maradt az előző két kommentemröl) de szerintem jó lenne ha a sorozat ha nem is folytaodna (de remélem vissza tér freddyD hiába mondja most hogy nem :) ) de tiszta jó lenne ha freddyD egy két részt igy dobna ki más néven és a sorozat megmaradna így és pár havonta lenne megjelenő részek olyanok lennének minta a folytatása de mégse az mien jó lenne igy mindenki boldog lenne ha freddyD-nek is így jó lenne :D
szóval köszönöm freddyD a sok vidám és a röhögéstől könnyes órákat mindig emlékezni fogok ezekre a vidikre :) . A továbbiakban boldog hosszú jővőt kívánok olyant amilyent magamnak kivánék :) és sok sikert :D

BodiD 2011.02.16. 14:22:47

az én szemmemben legendává váltál és sztem sokan így vannakvel, abár nem nézem régóta a blogodat de meg kedveltem, sok rossz játéktól mentettél meg minket és ezért ugymond nagyon hálás vok és sztem a többiek nevében is beszélhetek ezügyben, sok sikert kívánok neked a további életben és a munkád során. :D

Davids96 2011.02.16. 19:12:25

Én meghalok ha abbahagyod... De megértem. Nem lehet minőségi videókat és paródiákat készíteni és aktívan kísérni a blogot munkahely mellett... Köszönöm a 4 évet!

chelsea drukker erik 2011.02.16. 19:58:24

most örökre vége a rossz pc játékoknak? :(:(:(:(:(:(

chelsea drukker erik 2011.02.16. 20:01:33

MINDENKI AKI NÉZTE A SOROZATOT ÖRÖKRE MEGŐRIZ TÉGED SZÍVÉBEN.EZUTÁN IS BOLDOG ÉLETET KÍVÁNOK NEKED FREDDY.NAGYON FOGSZ NEKÜNK HIÁNYOZNI.

chelsea drukker erik 2011.02.16. 20:04:30

Remélem még látni fogunk néhány videón.És nagyon remélem hogy később újra elkezded a sorozatot.Addig is hiányozni fogsz.

chelsea drukker erik 2011.02.16. 20:07:23

Kérlek még később kezd újra.

kav12 2011.02.17. 16:11:29

Én nagyon sajnálom, hogy bezár a blog. De szerintem a minőség egy cseppet sem romlott, sőt, javult is, mivel eddig a maximumon voltál, és most annál is tovább. És ezt nem csak úgy mondom. A legutóbbi videóidon minden egyes másodpercen (szó szerint) röhögtem. És tényleg nem zavar, ha csak havonta lesz, netán kéthavonta lesz rész, de én akkor is fellátogatok erre a blogra :) :Đ
És még te mondtad, hogy nem is találod ki a poénokat, hanem csak úgy jönnek, és éppen ezért szeretünk téged nagyon!!!
És nagyon várjuk a meggondolásod!!! ;)
Üdvözlettel,
kav12

Híved

norbli01 2011.02.21. 19:42:50

te voltál a legjobb mind közül (és az is maradsz ) ;) nagyon szerettelek minden videódat láttam szeretném (de tudom, hogy nem fogod) folytatni ;(... ;( az otherworld is jó de te vagy a legjobb SZIA!!!

norbli01 2011.02.21. 19:58:00

szerintem (tudom) hogy minden rajongód nagyon vár vissza ;( GYERE VISSZa

HideousGenius (törölt) 2011.02.25. 17:32:34

Szia freddyd!

Hát tudom, hogy elég későn írok már meg minden, de hátha még olvasod.

Szóval, én nem nagyon kommentelek sehova sem, általában read- only módban működök. Most csak azért írok neked, hogy megköszönjem azt a sok nevetést és vidám percet, amit a videóiddal okoztál, és okozni is fogsz nekem (mert a videóidat változatlanul újranézem).

Köszönök mindent, remekül szórakoztam a blogodon. Az én személyes kedvenceim: Big rigs, Wolfschanze, Chronicles of a vampire(hunter), Ringriker, Stalin Subway.

Szerettem nagyon a blogot, nem egy játékot, amit bemutattál, ki is próbáltam (lehetőségeimhez mérten, mert elég régi a PC- m)és bár hiányozni fognak az új részek, megértem, és maximálisan támogatom a döntésedet.

Még csak annyit: én is jobban szerettem a te videóidat, mint a NERD- ét, bár jól tudok angolul, de a tieid mégis jobbak szerintem. Jobban bejött a stílusod.

Sok sikert és boldogságot neked az életben, legalább annyit, amennyit az összes rajongódnak okoztál!

Bocs, ha kicsit hosszúra sikeredett, ennyi lettem volna:

egy régi rajongód, Judit

morzsaQ 2011.03.12. 13:15:51

Ez van. Köszönjük szépen a munkásságodat. :) Főleg, hogy csak hobbiból csináltad.. miattunk, nézők miatt. Majd néha-néha felnézek a blogolkodom.blog.hu-ra, meg más blogjaidra is, ha vannak. Ja és még valami: a videóban mondtad, hogy nem lepődnél meg, ha téged 1 hónap múlva mindenki elfelejtene... szerintem ez 100%, hogy nem lesz így, hidd el. 4 évad alatt túl sok rajongó lett ahhoz, hogy csak úgy egyik napról a másikra ne tudja senki se, hogy ki az a FreddyD.

További szép napot mindenkinek, fel a fejjel! Jön a tavasz. :)

Sajtos Cheatos 2011.03.17. 22:34:34

Én és azt hiszem az egész ország nevében mondhatom hogy nagyon kár hogy véga a Rossz
Kedves FreddyD

PC Játékok Sorozatának én is mint minden ember ha szomorú voltam csak megkellet néznem egy videót és egyből jobb kedvre derültem de ha 1-et láttam egynél nem tudtam abba hagyni

De megértem hogy ezt bba kell hagynod a munkád miatt de ha mégis lesz időd remélem tudsz majd szakítani ránk :D:D

Nem vagyok fideszes 2011.07.09. 08:13:29

Már bőven eltelt az öt hónap és pontosan ugyanannyira szeretünk, szóval nem vált be a jóslatod. :-)

A KENUBA FURA MUKI 2011.11.14. 19:52:25

helo!

már jol eltelt az idő és én még mindig nem felejtettelek el és nem is foglak. Mikor elöször eghalotam én sirtam (felölem ki röhöghettek biztos lesznek majd egyesek) na mind1 én nagyon szomoru voltam ezt amugy az egész családunk nézte és nagyon szomoruak voltunk mikor meghalottuk.ugy hogy létszi gyere visza én tudnék adni még csomo rosz játékot amit bemutatnál de amugy ha 1 honapba 1 videot csinálnál még neked is jo lenne mert ugye mondtad hogy te is szeretted ezt a szorozatot jo lehet hogy most ki kicsit sokat irtam lesznek akik nem fogják ezt elolvasni.csak enyit akartam.

sok szerencsét a jövöben is!!!

és nagyon örülnénk ha visza jönné!!!

helo!

DarkHunter 2012.06.23. 11:23:30

Tudom hogy már bő 1 év eltelt de én csak most halgattam meg ezt a búcsú videót ha hívhatom így.Remélem néha még megnézed a komenteket.A lényeg hogy azt mondtad hogy nem vagy te legenda.Szerintem ezzel nem csak én hanem mások is úgy vannak vele hogy ebben tévedtél.Az osztályban csomóan szeretnek téged és amit csináltál és amikór ma mondtam nekik hogy kijelentetted hogy vége nem hitték el.Én meg nagyon sírtam amikór halgattam eszt a videót és megnéztem a cli showt.Ha skype-on regisztrálva vagy légyszives kűld el az e-mail címed a teljes neved és a skype neved erre az e-mail címre :ichigo9895@hotmail.com

További sok sikert a jövőben! :)))

DarkHunter 2012.06.23. 11:23:31

Kedves FreddyD!
Nagyon kár hogy itt abba hagyod.Amikor ezt a búcsú videót néztem (már ha hívhatom így) és a clip showt néztem nagyon elkezdtem sírni.Azt mondtad hogy nem vagy legenda.Tévedsz.Szerintem mások is úgy vannak vele hogy te legenda lettél.Na meg azt is mondtad hogy 5 hónap múlva senki nem fog rád emlékezni.Már több mint 1 év eltelt és még mindig tudom kivagy.Téged senki nem fog elfelejteni.Aki igen az meg nem volt a rajongód.
Remélem jól boldogulsz az életben és mindenki nevében köszönöm a sok fáradozást amit abba fektettél hogy fent tartsd a Rossz PC Játékok Sorozatot.
Nekem már csak egy kérésem van.Ha ezt olvasod és regisztrálva vagy skype-on akkor kérlek küld ez a teljes neved az e-mail címed és a skype-neved erre az e-mail címre: (ichigo9895@hotmail.com) De nekem az is elég ha csak az e-mail címed küldöd.Előre is köszönöm.ÉS nagyon örülök hogy csináltad ezt a videó blogot.

További sok sikert az életben! ;)

Suncihupp 2012.08.14. 18:21:06

Léci csinálj egy másik sorozatot!
süti beállítások módosítása