Rossz PC játékok sorozat

Blogomon elemezve bemutatom azokat a játékokat, amelyeket lehetőség szerint ne vegyél meg!

Friss topikok

Rossz PC játékok sorozat

Kis klippekben szeretnék bemutatni olyan játékokat, amelyeket lehetőség szerint kerüljetek! Ezen kívül más szórakoztató képek, videók, jó és rossz játékokról egyaránt. Elérhetőség: rosszpcjatekok@gmail.com

Firka

RPCJS Trivia

2011.02.09. 10:36 :: freddyD

Pár infó, amelyekről talán nem tudtatok, vagy nem tudhattatok

  • A blogon 76 bejegyzés volt a mesterlövésznek szentelve
  • Azáltal, hogy az e-mail címem kinn van nyilvánosan, naponta kb 12 spamet kapok.Legtöbb kínai tárggyal
  • Egyszer egy óvszergyártó megkeresett, hogy hirdetne az oldalon
  • A sláger "Mivel veszed fel a videódat?" kérdést évekig heti pár alkalommal garantáltan megkaptam (van, hogy napi többször), de az utóbbi hónapokban érzékelhetően csökkentek ezek. Úgy látszik a google kisegít most már.
  • Ha jól látom, az én FAQ-m a leglátogattabb topik az Otherworld fórumban. Még.
  • Nincs meg a "Nina" videóm eredetije. Véletlenül törölhettem egyszer. Mikor a 3. évad Clip Show-t készítettem, egy más által feltöltött rossz minőségű videóból kellett kicsórnom pár másodpercet. Ezért is szerepelt ott alig
  • Ha megfigyelitek, a Big Rigs videómnál hallható, hogy a szinkront egyszer este, majd reggel vettem fel (reggel mélyebb az ember hangja). Mindez 5:17 körül
  • Egyszer írtam a Nerd-nek, de nem kaptam választ. Nem is vártam választ, ahány e-mailt kap egy nap
  •  A "Mesterlövész Újratöltve" videómhoz készítettem egy rap-et, ahol a játék furcsaságairól darálok (pl Nineken sör meg ilyenek), de embertelenül fos lett. Marha cikis volt, még úgy is, hogy érzékelhetően valami trash-t akartam összehozni. Le is töröltem a francba. Ennek a dallamára lett volna.
  •  A fix.tv-s interjút a stáb úgy akarta, hogy ott legyek a studióban. Bevallom, gondolkodtam rajta, de végül azt mondtam, csináljuk telefonon.
  •  Ha már fix.tv, állítólag nézettségi rekord született ott. Annyian követték interneten is az adást, hogy beszart a szerverük. Durva.
  • Bár sasoltam, sosem láttam egy embert sem RPCJS pólóban az utcán. Páran mesélték, hogy ők láttak, de én sosem.
  • Az első garnitúra RPCJS pólót a nyomda elszúrta és nem akarták belátni hibájukat. Sok idegeskedés és anyagi veszteség után végül új nyomdát kerestünk és minden működött.
  •  Az Index többször is akart támogatni és a blog.hu felvenni a "szponzorált blogokba" (azaz övéké az összes reklámfelület, de kapnék havonta egy fix summát) amibe benne is lettem volna, hiszen nem változott volna semmi és nagyon korrektek voltak. Reklámozni úgysem akart szinte senki. Amint élesbe ment volna az egész, valahogy mégsem jelentkezett sosem az illetékes. Hiába írtam többször.
  •  A Custer's Revenge videó keletkezése elég érdekes. Valamikor este pont felraktam a Roter Baron videómat és úgy voltam vele, hogy lefekvés előtt még megnézek egy más játékot, hátha alkalmas lesz a későbbiekre. Ez volt a Custer's Revenge. Pár percet játszottam vele (ha lehet ezt annak nevezni) és láttam, hogy ez bizony aranyat ér. Lefeküdtem. Alvás közben teljesen megszállt az ihlet és kitaláltam ezt a figurás bevezetőt, meg hogy használhatnám Richard Cheese zenéjét hozzá. Úgyhogy hajnalban neki is álltam felvenni az egészet (nehéz volt a régi figurákat előkotorni) és meg is vágtam. 1:41-kor ezt is kiraktam. Ez azt jelenti, hogy 5 örán belül két videót is megjelentettem...Szép idők
  •  A blog első heteiben az Update-eket még számoztam. Fene sem gondolta volna, hogy ennyi lesz és ennyi évig nyomom majd...
  • A legelső videómat csak az Xpress.hu forumára raktam ki egy jelentkételen kis topikba. Onnan indulhatott a szájpropaganda, nem promóztam igazából sehol másutt. Szerencsés voltam
  • Alig tudja pár ismerősöm, hogy csináltam ezt a sorozatot
  •  Régebben volt még két különálló videó a Mesterlövészekhez (2. és harmadik). Miután a Youtube törölte a profilomat és átköltöztem indára, nem töltöttem már fel újra, mert értelmüket vesztették. Arról szólt, hogy kiakadtam, hogy nem lehet továbbjutni (hordós rész). Pedig volt egy átjáró, de máig nem tudom hogyan, de nem vettem észre. Mikor végre felfedeztem, rögtön készítettem egy válaszvideót erre, ahol kigúnyoltam magam. Elég cikis volt.
  •  A szilveszteri kiadások nagyon stresszesek voltak, mert szinte tényleg csak utolsó pillanatokban lettem kész velük. Ha jól emlékszem, a legelsőt csak éjfél után raktam ki, mert problémák voltak a feltöltésnél. Utólag dátumoztam vissza éjfél előttre.
  • Mielőtt a retek Youtube törölte volna a profilomat, a Big Rigs már több mint 500.000-es nézettségnél tartott.
  • A Football Generation videó először csak a PC Guruban jelent meg. Ahogy várható volt, pár nap után már felkerültek az első feltöltések a világhálóra. Ekkor raktam fel én is. Utólag visszagondolva, szerencsétlen választás volt, hogy a FG került fel mint promóciós anyag, hiszen tele van korábbi videókra való utalással
  • Heat: Episode 1-et azért vettem meg direkt, mert kezdtem kifogyni a szar játékokból. Akkoriban még nem adományoztatok.
  • Wanted Guns-t anno testvéremnek ajándékoztam, mert azt hittem olyasmi lesz, mint a Desperados. Mikor láttam, hogy nem játszik vele, azt hittem, hogy egy hálátlan finnyás disznó. Kipróbáltam én is. Pár nap múlva kapott tőlem egy új játékot
  • A felajánló, aki anno odaadta nekem a Streets Racert, megkért, hogy adjam oda neki kölcsönbe a Commandos-t, mert említettem neki e-mailben. Benne voltam,hiszen gondoltam mikor visszaadom a SR-t, visszakapom azt is. Erre sajnos sosem került sor, úgyhogy rajtam maradt egy Streets Racer. Rossz üzletet kötöttem. (Itt üzenném, hogy minden felajánló meg fogja kapni a játékát. Nagyon elhanyagoltam a visszaküldéseket sajnos)
  • Még 2007-ben volt egy találkozás, ahol egyszerre kaptam meg a Trespassert (ez sajnos kimarad) és Amerikai Titkos hadműveleteit három különböző embertől. A sima találkából nagyon kellemes (majdnem) sörözgetés lett és mai napig ez volt a legkellemesebb emlékem az ilyen talákákkal kapcsolatban. Még freddyné is ott volt. Ha olvasnátok ezt, jó fejek voltatok.
  •  Az Eight Legged Freaks az egyetlen freeware játék, amit bemutattam. Pontosítok: Az egyetlen freeware játék, amit nem boltokban árultak.
  • A legelső Stellás nyereményjátéknál annyi beadvány érkezett, hogy teljesen stressz alatt voltam. Egyszer álmomban is az e-mailen érkezett beadványokat nézegettem. Ijesztő
  • A PC GURU egyszer készített velem egy interjút.Itt letölthetitek
  • Többször próbáltak átcsábítani más oldalakra, hogy menjek el a blog.hu-tól (pl Puruttyáék). Túl kényelmes volt ez nekem itt, úgyhogy sosem léptem ezt meg.
  • A február 16.-ai búcsúvideó zenéjét illetően komoly bajban voltam, mert két dal között vaciláltam. Végül nem ez lett, holott ugyanúgy tökéletesen illene és imádom a dalt. De Youtube villámgyorsan törölné, míg azt a másiknál remélhetően nem. Az kicsit szomorkásabb lesz, de ugyanúgy egy nagyon jó dal.

60 komment

Címkék: búcsú trivia

A bejegyzés trackback címe:

https://rosszpcjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr902648577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

progamer 2011.02.09. 10:59:03

Hát Freddy.... ehhez nem lehet hozzászólni:) Látszik, hogy rengeteg munkát fektettél ebbe a sorozatba.. Az biztos, hogy én nem keltem volna fel hajnalban, hogy megszerkesszek egy videót.... Sajnálom, hogy abbahagyod:(

N.Petya 2011.02.09. 11:01:15

Őszintén: nagyon fog hiányozni a blog. De remélem, valami király búcsúvifeót raksz majd össze. Sok érdekesség volt benne ebbem az egy oldalban. Amúgy tidom, hogy miért nem láttál egy pólót sem: télen senki nem jár csak egy pólóban. Hiányozni fogsz:(

SemNome 2011.02.09. 11:04:23

Gratulálok az elért eredményhez, remélem az élet más területén is hasonló sikereid lesznek!
/egy lelkes blogger/

[SPARK] 2011.02.09. 11:05:33

Hiányozni fogsz Freddy. El sem hiszed naponta hányszor nézem/tem a blogod :( Ha nem lennél gyakorlatilag az életem máshogy alakult volna! Köszi mindent :)

adamikus 2011.02.09. 11:12:53

Azt a rap-et szívesen meghallgattuk volna :)

sanche · http://elakadasjelzo.blog.hu/ 2011.02.09. 11:14:29

Hm. Na..szóval nem volt olyan távol mégsem a TV-s adás, sem az Indexes-fizetés.

Azért itt peches voltál.. Simán kinézett volna neked egy ilyen.

valami1999 2011.02.09. 11:27:13

Nagyon érdekes. Tök jó hogy ezt leírtad

Dynamo 2011.02.09. 11:30:29

@freddyD: Eszembe jutott, hogy talán érdeklődtek volna irántad más tv csatornák is ha lenne arcod úgymond. Médiában ez számít. ;)

Almipotter 2011.02.09. 11:39:59

Azt lehet tudni, hogy a youtube miért törölt?

BugiVugi 2011.02.09. 12:13:27

Na, most jött el az idő, hogy én is regeljek, kommenteljek.
Először is nagyon szeretem a blogodat, ha nem is írtam, mindig követtem itt az eseményeket! A jővő(d)re nézve, sok sikert, akármihez is kezdesz majd :)

Ezek a plusz infók tök jók, a statisztikai adatok nagyon durvák :D

Van olyan videód, amit nem szeretsz?
Így, hogy befejezted, visszanézed majd őket?
És korábban, említeted, hogy barátnődet, egy videód alkalmával ismerted meg, el lehet árulni melyik is az a videó?
Barátnőmet én is netről szedtem össze. :D

Dj.Pk 2011.02.09. 12:36:31

@freddyD: Ha abbahagyod a sorozatod, csak óvatosan, mert a végén te is azt mondod, "De jön már a tömeg hálás ököllengetéssel":D

Sakktanár 2011.02.09. 12:54:45

Helló freddyD
Jók ezek a kulisszatitkok :D Minden rosszban van valami jó, ilyenekte mindig kiváncsi voltam

Voltak olyan bejegyzéseit, mint a pontszámok 1.0, 2.0, 3.0, még adós vagy néhány pontozással, ha eddig nem jutott volna eszedbe, akkor kéne egy pontszámok 3.1, vagy valami ilyesmi, hogy a kör bezáruljon ;)

sheeya 2011.02.09. 12:55:16

Hidd el FreddyD hogy sokan örülnének neki ha nem hagynál fel a videó készítéssel. Sok embert örülne neki ha néha néha váratlanul feljön a blogra hátha van valami és 1 új videó fogadná :). Azért tényleg lehetnének még videók még ha évente csak 1 akkor is :) egy lezáró 5. évad. :ĐĐĐ

The Jagu 2011.02.09. 13:04:23

Már ezen is látszik, hogy mennyi szabadidőt fektettél bele, még ha csak hobbi szinten csináltad is. A rapet pedig énis szivesen meghalgattam volna, mert amit te csinálsz, még ha csak pár másodperc alatt is, az már aranyat ér. Szerintem ,ha fent hagytad volna már felkerestek volna, és talán koncerteket adnál meg ilyesmi.

eddyvaok 2011.02.09. 13:19:58

És majd az utóbbi videódban látni fogjuk az arcodat? :P

..::!i/./*-*¤~giZmo~¤*-*/./i!::.. · http://bocs.puruttya.hu/ 2011.02.09. 14:28:30

FreddyD szabad megkérdeznem miért utasítottad vissza a puruttyát? :D pusztán kiváncsiságból mert olvastam ott is h hívtak de nem mentél :D

kissodre 2011.02.09. 14:31:10

Hello freddyD ritkán szoktam írogatni de ide fontos mert nagy rajongód vagyok :)Kár hogy abba hagyod de megértelek :)^^És én is eddyvaok kérdését akarom feltenni hogy az utolsó videódba láthatjuk majd a nagy freddyD arcát :)? Mert mindig is érdekel ki lehet a maszk mögött :D Üdv:)

eraserhead 2011.02.09. 14:33:43

szálljatok már le a maszkjáról...nem kell azt levenni.

király stat. :)

Lung 2011.02.09. 15:02:06

Csak annyit mondok: FreddyD, nagyon fogsz hiányozni. A videóid egyszerűen... zseniálisak (: Mindenesetre megértem a döntésedet, semmi sem tarthat örökké.

De hogy elfeledni Téged? Az kizárt dolog (mert én nem tudom)! Napi szinten használjuk a "Dobozpáncél!" felkiáltást bátyámmal :D

Szívből kívánok Neked minden jót! (:

tonyrulez 2011.02.09. 15:16:20

@..::!i/./*-*¤~giZmo~¤*-*/./i!::..: Tudtommal azért, mert pl. az xxx-puruttya freddyD-nek (és nekem is) elég durva. Mintha egy interjúban pont ezt mondta volna...

@freddyD: Egyébként, ha megvannak a videók (kivéve Nina), esetleg feltehetnéd valamilyen fájlmegosztó oldalra. Csak azért, mert az indavideó eléggé lerontottak a képet, aztán aki pedig azt letöltötte, és tette fel YT-ra, az még rosszabb. Ez csak egy ötlet, természetesen ha időd nem engedi, akkor csak annyit: köszönöm azt a 4 évet!

Bigmate 2011.02.09. 15:28:38

Hát igen,érdekes dolgok ezek. Látom nem unatkoztál ezalatt a 4 év alatt :D A Weezer nagyon jó számokat csinál,de igen,szinte biztos hogy rád szállna az összes YouTube-os jogvédelmi f*sz.

FreddyFan01 2011.02.09. 15:32:42

Aztaaa...Mennyi munkád volt benne! RPCJS 4 ever! ;)

playground · http://magazinok.hotdog.hu/comicworld 2011.02.09. 15:42:42

Feddy, tetszett a cikk, de érdekelt volna, hogy hányszor ismertek föl az utcán... :)

gabesz060 2011.02.09. 15:43:17

@kissodre: mindig és mindenkit érdekelni fog hogy ki van a maszk mögött, de jobb ha freddy megmarad nekünk egy jelképnek.

mikkiller 2011.02.09. 15:49:25

hát ez nem valami jó hogy freddyD abbahaggya a szarjátékok tesztelését ;(

Isty01 · http://cyanideandhappiness.blog.hu/ 2011.02.09. 15:52:18

@freddyD: Egyébként nem lesz egy újabb írásos kis összefoglaló a játékokról ahol százalékokban értékelted a játékokat, amilyenek korábban is voltak?

thunderian 2011.02.09. 15:54:41

sajnálom, hogy véget ér :( de később is fogom nézni őket a nosztalgia végett :) lenne egy kérdésem:D az arcodat nem fogod megmutatni? régebben még megígérted:D de ha nem akarod nem baj:D

freddyD 2011.02.09. 15:55:17

@Isty01: De lesz.

@playground: Nekem nem szólt senki, hogy felismertek volna.

@..::!i/./*-*¤~giZmo~¤*-*/./i!::..: Túl rizikósnak tartottam. Egyfelől nem értek mindennel együtt amiket kiraknak, illetve játszanak a tűzzel, idő kérdése, míg egyszer lekapcsolják őket. Nem akartam ennek áldozata lenni ha megtörténne.

Isty01 · http://cyanideandhappiness.blog.hu/ 2011.02.09. 16:07:30

Egyébként szerintem sem kell levennie a maszkot. Ez hozzátartozik a személyéhez.

playground · http://magazinok.hotdog.hu/comicworld 2011.02.09. 16:12:30

@Isty01: Ez nem igaz! :D
Több ezer ember várja már.

Shadow Tornado 2011.02.09. 16:20:53

Emlékszem én az Akimbo-nál csatlakoztam ehhez a nagyszerű és fenomenális vállalkozáshoz. Én egy hónapig se bírtam volna tartani azt a fajta színvonalat, amit Te 4 évig tartottál.
Köszönöm mindazt amit a rajongóidért, sőt Magyarországért nyújtottál.

A Te szavaiddal élve: Respect :)

PixelWar 2011.02.09. 16:24:25

Sajnálom hogy befejezed a blogod,sok mindent hagytál magad mögött.De azt mondtad hogyha befejezed a blogod megmutatod az arcod :)

MadThrasher 2011.02.09. 16:27:30

@freddyD: Tudom hogy most kapod a kérdéseket mint annak a rendje és módja, de én is leszek olyan pofátlan hogy egyet feltegyek.:) Te beszélsz lengyelül? (A Battlestrike - Harc a csodafegyverért videód elején hallhattunk pár mondatot tőled ezen a nyelven.)

Primitív 2011.02.09. 16:29:44

1.Nagyon várom a záró videót,remélem méltó lezárása lesz ennek az egész dolognak.
2.A maszkos dolog szerintem mind1.Ha leveszed az is jó,ha nem hát az se baj.Úgyis te döntesz.
3.Ha a City világuralomra tör,azért te leszel a felelős!:)

freddyD 2011.02.09. 16:29:46

@MadThrasher: Jó kérdés.
Nem tudoműk lengyelül, elsőnél rajongók között kérdeztem, tud-e valaki lengyelül és fordítsa le nekem fonetikusan a mondataimat. Másodjára online fordítóval oldottam meg. Meghallgattam hogy kell kimondani és próbáltam utánozni ;)

MadThrasher 2011.02.09. 16:36:40

@freddyD: Értem, köszönöm a választ. Én tanulok lengyelül kb. fél éve, éppen ezért kérdeztem, mivel egész jó kiejtéssel mondtad, legalábbis javarészt értettem.:)

QUAKE the KILLA 2011.02.09. 16:40:37

FreddyD csinálj utoljára egy nyereményjátékot ahol kiválasztol egy örököst aki átvenné a blogod így akár te is szerepelhetnél még a blogon és nem kéne itthagy minket.Mert ugye egy-egy megjegyzésre van időd,nem?

Spanishfan 2011.02.09. 17:01:37

@MadThrasher: nem azér, de én aszittem az csak ilyen lengyeles hablaty :DD

Nálunk a suliban a "Kiszopom a szemed"az általános beszólás:)

8 éves tesóm 30percet sírt mikor megtudta hogy vége:)

Chocho89 · http://pcguru.hu 2011.02.09. 17:04:20

Hiányozni fog a munkád freddyD, minden egyes videód kellemes perceket okozott. Köszönjük ezt a sok vicces évet! :)

FBBalázs 2011.02.09. 17:06:16

Az öcsémmel imádtuk a sorozatot nagy kár, hogy vége:( :( De hát ennek így kell lennie. Szerintem a végére egészen belejöttél.
Gondoltam rá hogy elővehetnéd újra a Mortyrt hogy újra ki elemezd de most már mindegy.
De még lenne egy kérdésem. Mert én csak a 4. évad elkezdésekor fedeztelek fel nem tudom mért nem mondtad meg sosem mi lesz a következő áldozatod???

raggaboy 2011.02.09. 17:06:34

és meg fogod még mutatni igazi valódat?:D

aMGee 2011.02.09. 17:20:08

Az arcodat fogjuk látni?

MadThrasher 2011.02.09. 17:20:34

@Spanishfan: Hehe, pedig ez tényleg az.:) Mondjuk az egész nyelvnek ez a jellegzetessége, hogyha csak cs-ket meg s-eket hallasz minden szóban, akkor az lengyel.:D

SilentArtemis 2011.02.09. 17:38:52

sokk sikert freddy!!! nem tudsz ajánlani vmi élvezhetőnek mondható lengyel játékot (a witchert hagyjuk)

aron65 2011.02.09. 19:22:54

Ha használni akarok egy zenét youtubera a videómhoz, hogy mehetek biztosra, hogy ne töröljék?

Oxtiv · http://diabloiilod.mlap.hu 2011.02.09. 20:00:47

@aron65: Hát ha fölteszed, akkor kiírja, hogy engedik-e... azaz azt írja ki, hogy ha nem

czigle93 2011.02.09. 20:28:32

kár hogy aba hagyod a rosz pc játékok videókat de amiket csináltál azok jók letek

Amigarockwell · http://www.youtube.com/Amigarockwell 2011.02.09. 21:10:40

"Az Index többször is akart támogatni és a blog.hu felvenni a "szponzorált blogokba"

Na az Index meg a kölke a blog.hu tehet egy szívességet! Nem hiszem el, hogy pont tőled sajnálták azt a pénzmagot, miközben jócskán akadnak olyan blogok amik kicsit se érnek fel a tiédhez és akkora hátszelet kapnak, hogy az nem igaz! Ha ez meg történik akkor most nem lenne ez a poszt se, és ezt se írnám le! És akkor most a magyar net ünnepelt sztárja lehetnél (nem mintha a szemünkben nem váltál volna azzá). Még az is megeshetett volna, hogy főállásban ezt csináltad volna, pont úgy ahogy Nerd teszi. Na az lett volna a kánaán. Kár, hogy így alakult nagyon kár. Azért ahogy egy posztomban már említettem:
(amigarockwell.blog.hu/2011/02/08/rossz_pc_jatekok_sorozat_r_i_p)

KÖSZÖNJÜK A VIDEÓIDAT. És, hogy egy klasszikust idézzek: Nem vagyunk rá méltók, Nem vagyunk rá méltók...!

www.youtube.com/watch?v=-FucbvoFFy0

BaronVonUngarn (törölt) · http://ppblog.blog.hu/ 2011.02.09. 22:28:51

Jó sok minden történt itt.

Az egyik legjobb magyar nyelvű blognak inthetünk búcsút, de szerencsére jó a vége.

De azért lehet, hogy még lesz itt cuccolás.
Hátha megtámogat a City Interactive. :D

Ez a szponzorát blog dolog jól hangzik.
Csináltam egy blogot (ma), hiszen az én két szép szememért meg az unoriginál tartalomért nagyon oda lesz mindenki!

Bon Voyage Freddy D

PixelDrake · http://ludens.blog.hu 2011.02.09. 23:12:40

"A blogon 76 bejegyzés volt a mesterlövésznek szentelve." - Ez azért elég erős.

Eddig nem ismertem ezt a számot (Memories), de most azonnal kedvencem lett!

színesceruza 2011.02.10. 18:12:14

FreddyD én láttam egyszer egy rpcjs - os pólóst :D a gyerek hosszú hajú volt :D és Metallica Trible Band koncertem láttam :D bár maga a koncerten nem úgy hogy lehet h az előzenekarnak (vmi sátános szar) a rajongója :D amúgy Pécsen volt a koncert ha esetleg a fent említett személy olvasná ezt a kommentet és magára ismer :D

Ui.: remélem jól írtam a nevet :D

Pacsuta 2011.02.10. 18:34:32

sajnálom, hogy vége a sorozatnak, de érthető úgy, hogy freddyD már elmondta az okokat
hiányozni fog, de mint a mondás tartja, a csúcson kell abbahagyni... jó, hogy nem indultál el a lejtőn :)
Ui: a Memories videó alatt egy eléggé erős "RPCJS" spamot okoztál és az amcsik nem értik, hogy miről van szó :D

Lilithn 2011.02.11. 12:28:54

Ezek érdekes tények voltak :D

BIG T 2011.12.27. 00:43:13

Sziasztok engem nem tudom hogy milyen érzés rázott át amikor meghallottam hogy fredyD barátunk akit annyira nem is tudom imádtuk egyszerűen megnevetetett,megmondta hogy mit nem szabad kipróbálni.FredyD nekem egy példakép volt,van és lesz:
süti beállítások módosítása