Rossz PC játékok sorozat

Blogomon elemezve bemutatom azokat a játékokat, amelyeket lehetőség szerint ne vegyél meg!

Friss topikok

Rossz PC játékok sorozat

Kis klippekben szeretnék bemutatni olyan játékokat, amelyeket lehetőség szerint kerüljetek! Ezen kívül más szórakoztató képek, videók, jó és rossz játékokról egyaránt. Elérhetőség: rosszpcjatekok@gmail.com

Firka

A nagy "Postal 2" bejegyzés

2008.01.30. 19:14 :: freddyD

freddyD: postal 2A blog kezdete óta kapom rendszeresen azokat az e-maileket, hogy mutassam be a Postal 2-őt. Azóta már készültek videók a játékról, hol éltették, hol lehúzták. Én meg lapítottam, mert nem játszottam soha a játékkal. Bevallom őszintén, mikor már anno megjelent EVM kiadásban, ezzel a "Szigorúan 18 év fölött" és (gagyin) kicenzúrázott képpel a hátsó borítón, valahogy azt mondtam, hogy ez biztos valami hülyeség. De amikor megjelentek ezek a videók, valahogy kedvet kaptam hozzá.
Szóval talán 1 hónapja megvettem a játékot. 2000 forint volt, reméltem, hogy nem lesz kidobott pénz, azért két rongy már nem aprópénz.
Amikor letöröltem az Italian Jobot a gépemről, gondoltam megjutalmazom magam egy olyan játékkal, amelyről nem tudhattam előre, hogy szar lesz (Sajnos utóbbi időben szinte tényleg csak a sorozat játékaival játszottam).
Berakom a lemezt, jön a hibajelzés... Koszos vagy sérült cd...Ez most valami vicc? Egy vadiúj játék? Megnézem a cd-t, egy karc sincs rajta. Na, próbáljuk meg újra. Újra jelez, de windows intézőből már fel tudtam telepíteni a játékot...


De (gyanítom) a problémás cd miatt nevetségesen sok ideig tartott az installálás, úgyhogy nézzük a kézikönyvet. A jól megszokott fénymásolt EVM kézikönyv, de jó vastag. Elkezdem olvasgatni. Kedves mindenki, EZ a legjobb kézikönyv amit valaha láttam! De most komolyan. Élvezet volt olvasni, mindezt úgy, hogy nem is játszottam még egy másodpercet sem! Az egy dolog, hogy tényleg minden fontos dolgot leír (pl gombok), de mindezt olyan stílusban, hogy zseniális!
Kis ízelítő?

freddyD: Kézikönyv 2
Szóval ilyen nagyon laza, vicces stílusban íródott és ami a legjobb, hogy érződik, hogy azok írták, akik 100%-osan ismerik a játékot. Nyílván fordítás a magyar kézikönyv, de akkor is. Ríszpekt EVM.

Aztán a játék. Nekem marhára bejött. Nagyon beteges helyenként, de ettől egyedi, illetve eleve egy nagy paródia az egész. Legalábbis én így fogtam fel. Eközben tele van öniróniával (benn van a játékot kiadó cég is a Postalban), azt ott vannak a tüntetők, akik a játékok erőszakossága ellen tüntetnek, de látván, hogy nem érnek el vele semmit, inkább fegyvert rántanak és megrohamozzák a kiadót. Zseniális.

A magyar szinkron is egészen kiváló lett! Érezni, hogy szándékosan túljátszák a szerepet és így tökéletesen illik a karakterekhez. Maga a csúcs, amikor a közértben bemegyünk a "Belépni tilos" részlegbe, azt az arab/indiai(?) hölgyek egy "dirlidirlidirli"-vel futnak felém. Nem lehet kibírni nevetés nélkül :D

Szóval tényleg nagyon eredeti, lehet mászkálni mindenhová, hugyozni stb... Komolyan, ez a hugyozás olyan állati. Mikor bankban nagy a sor és nincs kedvünk kivárni, míg sorra kerülünk: Le a slicc, jön az aranyzuhany és egyből mi vagyunk a soron. Meg ki gondolná azt, hogy egy olyan küldetés, mint "Hozz tejet" mulatságos lehet?

Persze azért itt is vannak hibák és itt nem is a sok száz grafikai bugra gondolok, melyet láttam már.
- Töltés: Nyílván az én gépem a hibás, de engem nagyon bosszant, hogy ha a városban mozgunk és átmegyünk egy másik városrészbe, akkor tölt ezerrel. Nálam az sokszor 2-3 percbe is telik, szóval nagyon idegesítő, hogy ennyi a holtidő.Ennyi pisiszünetet nem tudok tartani. Inkább töltsön be a pálya elején 5-6 percig, de akkor pálya közben ne kelljen.
- Térkép: Eléggé elcseszett, valljuk be. Csomószor őrületbe kerget, hogy nem pontos a jelzése, hogy hol vagyok. A térképen berajzolt jelzések sem éppen jók.Nagy kár érte, főleg mert sokat kell használni.
- Nekem jó párszor nem a szinkron hallatszott, egyes emberek hirtelen angolul dumáltak.
- Jó volna több bolt, ahol el lehetne költeni a pénzt. És főleg értelmesebb dolgokra.

Szóval összefoglalva, NEM lesz ez a játék soha a Rossz Pc játékok sorozatban, úgyhogy remélem mostantól nem kapok majd ilyen e-maileket. Érdekes, hogy wikipedia szerint is sok pc-s újság vagy imádta, vagy utálta.

A blog galériába feltöltöttem jó pár vicces képet a játékból, megnézhetitek itt.

freddyD: Nem jött be neki, hogy lepisiltemNe felejtsétek, a képek méretén tudtok változtatni.
Kicsit hosszú lett a kommentem, biztos hemzseg a helyesírási hibáktól, de ezt most le kellett írnom.
Ez egy jó játék, remek EVM kiadás (bár borító szerint járt volna egy poszter is, vagy ez csak valami poén volt? ;) ) és idén jön a 3. része is.

189 komment

Címkék: postal

A bejegyzés trackback címe:

https://rosszpcjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr98318575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

deaths 2008.01.31. 14:58:44

Igaz már nem játszok vele mert bár szép de nem egy nagy játék :D

szvini 2008.01.31. 15:04:27

lehet már irták de hátha nem:

Az is beteg, amikor meghánytatod az embert, és lelövöd, vagy levágod a felyét, és folyik a hányás a nyakán keresztül :D:D:D

Meg amikor a csaj imádkozik neked:
"ne bánts még szűz vagyok"
majd később
"ne bántcs családom és gyerekeim vannak"

mega LOL

cacodaemon 2008.01.31. 15:13:40

@deaths: Meg a Postal 3 ;)

@JetiRulez: Jajh, Redneck Rampage mekkora ökörség volt :) ... Mondjuk jól elszórakoztam vele...

@Kalas: Heh, nem is figyeltem a kategorizálást a könyvespolcokon.
Egyébként én csak azután láttam a ponyvaregényt, hogy Postallal játszottam, és a film közben fel is tűnt, hogy ugyanazokat a szövegeket elmondják, ugyanazt eljátszák, szóval tényleg onnan vették.

Egyébként ha már végigjátszottátok a játékot egyszer-kétszer, szóval már nem zavarnak a spoilerek, nyissátok meg az editort, ott le lehet játszani a játékban szereplő összes hangfájlt. Vannak olyanok is, amiket sztem kihagytak a játékból (pl. "a koporsóban te sem leszel fedél nélkül", "itt egy kis ólom, hogy elvidd a MÉH-be" :D), legalábbis nemtom, mikor mondhatja... Úgy látom, akkor kéne ezeket, amikor hajléktalanokat ölsz meg, de hol vannak ebben olyanok? Talán a gettóban?
Meg arra is a hangfájlokból jöttem rá, hogy Krotchyt nem csak pénzzel lehet megvesztegetni, hogy adja oda a "játékot", hanem egy másik tárggyal is...

cacodaemon 2008.01.31. 15:22:10

@szvini: Te is próbáld ki azt, hogy hányás közben felgyújtod az embert! Vagy hogy a fánkot lehugyozod, felveszed, kidobod a zsaru elé, és megvárod, amíg felveszi és megeszi. ;)

freki 2008.01.31. 15:23:53

ez egy kurvaszar játék és erre nincsen több szó 10/-666666666666666666666666

Gyik ?V 2008.01.31. 15:36:00

freki: Egy mondatot nagy kezdő betűvel szokás kezdeni, amúgy ez nyomós érv gratulálok így már elhiszem hogy szar játék, ilyen érv mellet:P

TonyTough 2008.01.31. 15:43:57

Ez egy teljes mértékben kultikus játék :D Valamikor 2003 körül csalódottan jöttem haza a Pc-s boltból (nem volt még Splinter Cell), és átmentem egy baráthoz. Ő épp Postal2-zött. Először azt hittem, valami komoly FPS, de ahogy jobban megnéztem... srác ráhúz egy macskát a shotgunra, rálő egy csajra, az összekuporodik félelmében. Erre leönti benzinnel és meggyújtja. Az egy darabig szalad, eldől és összevizeli magát. Haver se rest, addig hugyozza, míg elalszik. Még remeg a szerencsétlen, ezért előveszi a lapátot és lecsapja a fejét :D
A következő hetek számomra intenzív Postal2-zéssel telt, bár a játékban csak szerdáig jutottam el. Véglegesen tavaly játszottam ki (gyerekek, a legjobb küldetés a hamburger gyárban van, ahol egy darálóból kilóg egy fél tehén miközben üvöltözik és fröcsög a vér :D). A szinkronos verziót én is épp három hete vettem meg, jól sikerül, rosszabbra számítottam.
Amikor a könyvtárban a természetvédők tüntetnek, a táblákat érdemes elolvasni (kedvencem: "Tudtad, hogy Hitler is írt egy könyvet?") :D

TonyTough 2008.01.31. 15:45:50

A koszos CD-t nálam is kiírta, még a régi gépemen is anno. EVM hiba.

pepucs 2008.01.31. 15:50:16

Őszintén megvallva nekem ez a kedvenc játékom!!

A ki szar játéknak hiszi az vagy hülye vagy apuci nem enged vele játszani :D 19 szer pörgettem és videókat is csináltam róla .

A macska menta a legjobb egyél egy macska mentát és mindenki lelassul csak te nem szal ez a világ leg eredetibb játéka!!! EZT HA VALAKI LEKOPPINTJA AZ HALÁLFIA!!!!! Én azt a hírt rudom hogy a Postal 3 -csak december-ben jön ki! és Amerikába a Schwarzenegger be is tiltatta . Szerencsére a készítő városában lehet majd vele játszani és Europában is!!!!! Szóval én nem tudom!! de az biztos hogy halálfia aki lekoppintja!!!

Ajánlom figyelmed be a POSTAL 1 -et is ( már nem kaphato de letölthető a new7warez -ről )

KÖSSZ !!

Cső www.retropcjatekok.blog.hu

ViktorVector 2008.01.31. 16:02:19

Ríszept EVM. hiányzik egy P :)

freddy: egyesek szerint direk hosszú a töltés h ideges legyél és miután betöltött megölj mindenkit és valjuk be.. van benne vmi :P

Slayer Ray 2008.01.31. 16:20:00

a "Ríszept"-ből nem is egy p hiányzik, hanem el lett írva. Így a helyes: respect -> ríszpekt(magyarosan)

rucsok30 2008.01.31. 16:20:14

Fasza játék, egyik kedvencem. egyedül a macskákat nem bántottam benne :D

Zolega 2008.01.31. 16:23:52

jó ez a játék, de a töltés engem is sokszor idegesített!

sajnos ez a játék hibája!

deaths 2008.01.31. 17:14:04

A Postal 3-ra kivi leszek :D

playground · http://magazinok.hotdog.hu/comicworld 2008.01.31. 17:24:37

Ismeritek a Duke Nukem 3D-t?
Az is ilyen...(SZAR)

McMester 2008.01.31. 17:26:35

ez a világ legelvetemültebb játéka és szerintem a legjobbja is! akármikor kezdesz neki, minden alkalommal máshogy zajlik a töltelék történet, nagyon komoly. az, hogy sokat tölt, csak gép kérdése, ez inkább 2002-ben okozhatott gondot. És olyan játékban, ahol az afeladat hogy szerezz egy motort a kocsiba, majd gyújtsd fel a napalm gyárat, ki a rákot érdekel a térkép? a hugyozás és a lapát és a cica a puskán meg mindent visz! aki ezt a játékot fikázza, az maradjon az amőbánál!

postal a tuti!

RazorGTR1 2008.01.31. 17:38:23

DEDURVA!!!
Lehet még kapni???

Postal(fan) 2008.01.31. 18:19:34

FraddyD, nem biztos, de asszem velem is valami ilyet csinált, de azért probáld ki azt, h egy másik mentésről jáccol, mert ha azt a mentést megnyitod amelyikről kidob, akk ki fog dobni :D Szal másik mentésről jáccál

Xezs 2008.01.31. 18:39:19

Akkor pontosítok: Lehet róla rosszat mondani a megvalósítást illetően (bugok pl. bár nekem sosem volt). Én azokra az emberekre gondoltam, akik legagyiznak egy játékot mert gyakorlatilag az egész a rontombontomról szól, illetve hülyéskedni kell benne.

SzPeti91 2008.01.31. 18:46:48

Viszont, ha belepusztulok se tudom soha elindítani a multiplayer-t. :(

Trooper 2008.01.31. 18:56:43

Postal 2:
pro:
- Egyedi hangulat
- általában vicces
- érdekes fegyverek
kontra:
- túlzásba vitt morbiditás
- monoton
- eszméletlen sok töltés
- néha "túl érdekes" fegyverek
- bug bug hátán
- igénytelen grafika,karakteranimációk és karaktermodellek

Amúgy a játék nem rossz,de 2000ft-ot nem ér.

M. Peti 2008.01.31. 19:01:51

EMBEREK!! VÉGIGVITTEM A SOYBON ACTION-T!!!! (kb. -154 élettel...) ECCERŰEN NEM HISZEM EL!!

cacodaemon 2008.01.31. 19:09:12

@pepucs:"egyél egy macska mentát és mindenki lelassul csak te nem" - gondolom ezzel azt akarták szemléltetni, hogy te gyorsulsz be tőle :)

@rucsok30: "Fasza játék, egyik kedvencem. egyedül a macskákat nem bántottam benne " - heh, akkor a kiegészítőben lesz egy kis gondod majd azokkal a cicákkal ;)

@playground:"Ismeritek a Duke Nukem 3D-t?
Az is ilyen...(SZAR)"
ad 1: a DN 3D is egy kultikus játék volt, korában az egyik legjobb, (mellesleg az első FPS, sőt, talán az első pc játék, amit multiplayerben játszottam :)), bármelyik (16 év feletti, persze) gémer arcot megkérdezed, szép emlékei vannak róla. Az, hogy elmarad minőségben a 10 évvel később legyártott kóllofgyútitól, nem jelenti azt, hogy szar.
ad2: A duke nukem 3d nem is emlékeztet a postal2-re. Ismerek két játékot, amik teljesen ugyanazzal a motorral működnek, mint a DN, (Blood és Redneck Rampage) és mindkettő jobban hasonlít a Postal2-re a Duke-nál, de még azok is egészen más műfaj.
ad3: A Postal2 pedig a legkevésbé sem szar, jó, persze, ha reggeli misére jársz minden vasárnap, és a Monopoly a kedvenc játékod, akkor neked lehet...

@McMester: Az nem feladat, hogy gyújtsd fel a napalmgyárat, te csak egy kis napalmot veszel gyomírtásra (:D), a Napalmgyár csak egy véletlen baleset következtében gyullad rád. :)

Darkage (törölt) 2008.01.31. 19:19:48

Nekem bejön a gém de igaz pár bug de valamelyik megválaszoltható. PL térképen a jelzés: nincs olyan ember aki cm pontosra be tudja rajzolni holvan van a tej vagy a főnöke illetve a bankban a pénztáros. A kiegje aza apocalypse weekend is odavág igaz nem magyar de ful rofl. A koszos cd nekem is volt sőt mikor mountoltam is akkor is előjött. Amúgy hála az unreal 2 motornak már aprítani is lehet embereket mely az egyik küldi lesz szombaton, pontosabban zúzd szét a kergemarhakóros zombik fejét, hogy meghalhassanak. A töltési idő régi gépemen volt csak lassú a mostanin max grafikon max 30 sec alatt betölt. Aki kedved kap kis stressz levezetéshez mindenképp kockuljon vele.

davis97 2008.01.31. 20:27:38

Mutasd Be a Return to Castle Wolfenstein. NA Az Szar

gmark20 2008.01.31. 21:01:39

@davis97
A return to castle wolfenstein igenis jó játék a korához képest! Még a mai napig is eljátszogatok vele! Amugy azért davis97 a neved mert 97-ben születtél? OMG Nem értem hogy az ilyen 11 éves pöcsök minek oltogatják a régi játékokat... pfff :S

IrvineKinneas 2008.01.31. 21:02:13

@davis97
Te hülye vagy...Te is olyan ember vagy hogy"hú apu vett új gépet,mehetek is Crysis-ezni..." Meg későn is születtél hogy tudd értékelni a az RTCW-t...Az RTCW olyan játék ami a korában jó volt...De a sok HívAKötellesség 2,meg FEAR,stb. miatt már az RTCW meg a Soldier Of Fortune se tetszik,ami nem azt jelent hogy szar...

rucsok30 2008.01.31. 21:03:05

Atyaég... Már bocs, de itt ennyi barom van, akik leszarozzák az összes régi nagy játékokat, mert nincs csilivili grafjuk, ami a maga idejéáben az egyik legszebb volt? RTCW pl. anno 100× jobban szórakoztam vele mint a mai trágyák 70%-ával. És nem is véletlenül kapott szinte midnenhol 90%+-t

rucsok30 2008.01.31. 21:05:32

Meg ez a Playground.. Gondolom te sem vagy 11 évnél idősebb, a Duke Nukem 3D is nagyon fasza játék

Szcsb 2008.01.31. 21:06:31

@cacodaemon

Ne basztasd a Monopoly-t! Szerintem az egy jó (társas)játék. :)

J117 2008.01.31. 21:11:44

Érdekesség: Running With Scissors = "Ollóval futkosva" (vagy valami ilyesmi), ami elvileg arra utal, ahogy az anyukák szokták mondani a gyermekeiknek, hogy ne futkározzanak ollóval, mert nekimehetnek valaminek, és akkor az ollót véletlenül beledöfhetik a hasukba (= halál!!!). Hmm... érdekes, ahhoz képest, hogy miről szólnak a játékaik.

Másik: azt tudtátok, hogy a Running With Scissors - amit akkor még nem is úgy hívtak - eredetileg kisgyermekeknek való játékokat csinált?

R.M.E. 2008.01.31. 21:12:44

én 14 éves vagyok, mégis tudom értékelni ezeket a játékokat, mert én is játszottam velük. Minek kell ezeket fikázni? Fantasztikusnak mondhatóak akár még ma is. Com64 emulátort is szedtem le a gépemre mert szeretem a régi játékokat. Tényleg semmi értelme ennek a fikázgatásnak...

J117 2008.01.31. 21:13:49

Amúgy nézzétek meg a honlapjukat, és azon belül legfőképp a Company -> About us részt. Zseniális! XD

Szcsb 2008.01.31. 21:33:51

@freddyD

A General error nekem is bejött egyszer amikor mentettem, és nem engedett játszani abból a mentésből,de miután újból elkezdtem a játékot, többször nem írta ki.

Ryder62 2008.01.31. 22:14:24

@freddyD

Szerintem ezek a töltések nem véletlenül lettek kitalálva. Ha az egész térképet betöltené a játék, és csinálsz egy mészárlást az egész pályán káosz lenne. A honosítás pedig nagyszerű lett. Én azon 5 percig röhögtem mikor egy zsaru le akart tartóztani, már adta volna rám a bilincseket és a főhős ilyet szól: "Héé, én ártatlan vagyok a srác a hibás a monitor elött!"

pjoco 2008.01.31. 22:29:18

davis97: húzzam a tököm abba a 11 éves kis szádba! Ez a gond a mai fiatalsággal minden ami nem csúcs grafikájú az már szar! Anyád se mai tyúk még se mondom rá hogy szar xD

Richie1986 2008.01.31. 22:36:56

davis97

Return To Castle Wolfeinstein <
Ez igenis jó játék! Jópárszor végigvittem :D

deaths 2008.01.31. 22:41:57

pjoco: fogd vissza magad..én szeretem pl a Devil Inside-ot ami nem mai meg a Delta Force 2-t pl..Meg a Quake 3 is yo kis arena game de attol még régi vagy nem tul régi gamek is lehetnek szarok..Bár sztem a Postal 2 nem az de nem is egy olyan játék amit tartosan a gépemen tartanék.. :)

Funx · http://www.youtube.com/profile?user=Funx03 2008.01.31. 23:12:48

Ha ez nektek szar, monoton, bugtömeg stb akkor inkább menjetek legózni, az a nektek való.

@Charybdis
Most akkor úgy lett elkönyvelve hoyg ez szar játék? Hát kurvajo, mert ez a játék semmiképp sem mondható rossznak.

cacodaemon 2008.01.31. 23:31:35

@quantumgenerátor: Bocs, nem akartam leszólni a Monopolyt ezzel. :)

Valamikor kéne egy bejegyzés, ami régi jó játékokat dícsér. Jajh, az a sok emlék... Komolyan, néhány játéknál úgy elfog a nosztalgia, pedig még 20 éves sem vagyok.
Csak néhány szó: Warcraft2; Blood; Transport Tycoon; Duke Nukem 3D; Caesar2-3; Settlers2; Blackthorne; Monkey Island; Conquest of the new World; High Sea Traders... Mondjuk van, akinek már az Unreal Tournament első része is réginek számít :P
Én ezek közül most is játszok néhánnyal...

És egy rpg, amivel még gyerekkoromban játszottam, de shareware volt, ezért nem lehetett benne betölteni az elmentéseket egy idő után, és a végéig sem engedett eljutni, de még így is órákon át játszottam vele, ami borzasztó nehéz volt, anélkül, hogy egyszer is elrontottam volna, és azóta kerestem, de csak most akadtam rá egy hete, és már végig is vittem azóta: a "Lords of Doom". Ez itt: www.youtube.com/watch?v=qciCmo-N4lw&eurl=http://www.dosmuseum.com/doku.php?id=games:rpg:lod1
Találtok a videó leírásában egy linket, onnan le tudjátok tölteni, és ott van egy kód is azon az oldalon, amit be kell írnotok a setupban ahhoz, hogy ne shareware legyen, hanem teljes játék. (Már freeware).
Nézzétek meg mai szemmel, a grafika, ha lehet ezt egyáltalán annak nevezni, megmosolyogtató, nincs benne semmi mozgás se, csak fejeket mutat, azok a karakterek... mégis fantasztikus egy játék a sztoriját és a játékmenetet tekintve, és most, hogy több, mint tíz év után letöltöttem, és a félelmetes "Deathblade" kardot megszerezve legyőzhettem benne Xyrrugoth-ot, a "Fekete Isten"-t, elmondhatom, hogy egy régi álmom vált valóra. :)

szbszig 2008.01.31. 23:57:35

Warcraft2, Transport Tycoon, Duke Nukem 3D, Monkey Island a fentiekből mind megvoltak, és mind ott vannak nekem is bizony a kedvencek között. Ami azért is érdekes, mert így végignézve rajtuk, négy teljesen más stílusú játék: rts, menedzselős, fps és kaland. :)

Bár a régi jó játékoknak inkább külön blog kéne, amennyi van belőlük. Aligha lenne elég csak a fenti négyre is egyetlen blogbejegyzés.

cacodaemon 2008.02.01. 00:16:55

Hát igen... Mondjuk gondolom már van is ilyen blog, ha nem is magyar, csak szét kéne nézni... mondjuk per pillanat ez annyira nem izgat igazándiból :)

Egyébként másnak is feltűnt a Warcraft 2 zenéje? Teljesen illett a játékhoz, szerintem azóta sem csinált senki ennél jobb játék-zenét (beleértve magát a Blizzardot is ^^).
Mondjuk a Monkey Island (a "secret of.." is, de főleg a "Lechuck's Revenge")se rossz ilyen téren. Nem mintha egyébként ilyen számokat hallgatnék, de ezekhez a játékokhoz kifejezetten illenek a hozzájuk írt zenék.

cacodaemon 2008.02.01. 00:19:13

...de jobban belegondolva kezdem nagyon-NAGYON szétoffolni a témát :D

Dév 2008.02.01. 08:19:34

Az RTCW nekem se jött be, jobban szerettem a Wolfenstein3D-t.

acid 2008.02.01. 08:26:54

Ha egyesek szerint a Postal 2 szar, akkor azok hmm... hülyék? Ilyennek adnék StarCraftot, ha arra aszondaná h szar még fel is darabolnám ott helyben! Szarr játék a: SunAge és ennyi erővel a Hellgate London is, ami nem szar de rohadt idegesítő. Nah a sok láma miatt megint morcos lettem... xD

Dév 2008.02.01. 08:35:54

De mondjuk, azért az jó, ha az utcán elkezdesz lövöldözni, akkor legalább van aki melletted áll. (A Running With Scissors pólós emberkék)

deaths 2008.02.01. 15:55:40

A Sun-Age tényleg nem lett yo de a HG-re egy szavad se lehet! Főleg mert az EA és Bandai is részt vett, és igenis yo lett!!! Tököm az ilyen buzikba akiknek nemteccik a HG csak mer nem Diablo 3.. -.- úgyhogy le lehet szállni róla thy

Darkage (törölt) 2008.02.01. 16:04:47

Igaz még énis elég fiatalnak minősülök de jobban értékelem az úgymond "retro" játékokat. Az RTWC remek kis játékaki szídja gyűjjön rá a hererák. A grafik szép és jó pár gémnél de ember olyan unalmas hogy inkább néznék pokemon-t vagy halgatnék balázs palit ami elég nagy mazohizmus. ÉS mit mondanátok ti a Final Fantasy 7-re? Ratyi grafika? Full kocka az egész? Ember 1997-es játéktól mit vársz? Pálya közepén ott a fa meglövöd vagy lekardozod és kidöl? Nem a valóság hűség illetve szép látványtól jó lesz jó a cucc, hanem mennyire figyeltek oda a történetre illetve a kivitelezési rendszerre. Amúgy SunAge télleg ratyi de a Hellgate-et nem kell fikázni mert az egyik legjobb fps-esített Diablo 2 klón. HA már itt tartunk a Diablo 2-nek is milyen grafikja van? De olyan élvezetes vele nyomulni, hogy leszarod. Én pl. vagy 8-szor vittem végig kieggel együtt. A Medal of Honor Airborne-nak is milyen grafikja van mégis olyan egy szar, hogy már fáj. Aki szídja a régi játékokat az nem tudja mit beszél. Nőjjön fel 8 éves koráig egy commodor 128-al az tudja értékelni a kemény odaadó munkát.

Dév 2008.02.01. 16:55:56

Darkage
Biztos, hogy RTWC? Return To Wasser Closet :D
Inkább RTCW, nem?

pinbota 2008.02.01. 17:22:08

Vicces, hogy itt mindenki azt hiszi, hogy akinek a postal2 szar volt annak az erőszakossága miatt volt szar. Nekem például pont hogy nem. Pont a brutalitása miatt tettem fel és már előre láttam, hogy milyen jókat fogok vele szórakozni, de sajnos a megvalósítás olyan amatőr és gagyi, hogy számomra a teljesen élvezhetetlen kategóriába esik.
Látom, hogy itt valóságos rajongótábora van a játéknak, mindenki nagyon élvezte, ez viszont számomra érthetetlen. Én ugyanis kimondottan monotonnak és unalmasnak találtam. A karakterek -ahogy így visszaemlékszem- nem tűnnek élő szereplőnek, olyanok mintha karót nyeltek volna, teljesen illúzióromboló volt.
A játék minden aspektusából sajnos csak a balfaszság és az igénytelenség sugárzik. Sokkal jobban is meg lehetett volna ez csinálni. Sőt, csak jobban lehetett volna. Nehéz elhinnem, hogy ennél lehetett volna rosszabb, mint ahogy azt is nehéz elhinnem, hogy az ideírkálók tényleg annyira élvezték, hogy a mai napig előveszik.
A bugokról már nem is írok, mert azt már írtam, hogy a megvalósítás borzalmasan igénytelen minden téren, ez sajnos a hibákra is kiterjed, bár nálam a játék távolról sem a hibák miatt vérzett el.
A GTA-val ezt egy napon említeni számomra már nem is megmosolyogtató, hanem egyenesen szánalmas.
A Postal 2 humorosnak és lazának akar látszani, de számomra tömény unalom. Az alapötleten kívül semmi jót nem tudnék róla elmondani. Bérelt helye kellene, hogy legyen a legrosszabb játékok között.

deaths 2008.02.01. 18:33:46

Darkage: ez így igaz a dio2 is régi de marha yo :D meg a Faith ami gyak. egy Diablo 3

Clayman325 2008.02.01. 19:46:56

Héhé xD
Postal 2-t nem fikázni, az nagyon is jó játék xD

szaki88 2008.02.01. 19:54:13

Vannak a játékba titkos helyek,pl. amikor tejet kell venni abba a boltba ha hátra mész és bemész az ajtón ami felett vmi fa vmi van és oda lemész akkor találkozhatsz a halhatatlan kutyákkal+van olyan csatorna ami Tele van Osamákkal szal nem aprózták el:D

Darkage (törölt) 2008.02.01. 20:12:54

Az RTWC miatt elnézést kérek puszta írás hiba volt. ÉS a Postal igenis igényes mert a kiegben már kaszával illetve broadsword-dal lehet csonkolni az embereket. Le a fejjel és végtagokkal és azok még izületekre is bonthatod.

deaths 2008.02.01. 22:42:16

Olajat a tűzre.. :D Ha az ORTT nőkből áll ennyi a Postalnak xD

acid 2008.02.02. 00:03:16

Nah Hellgate Londonos emberkéknek a cikkem a gémről: otherworld.hu/index.php?old=cikkek&id=161

Amúgy én voltam az EGYIK olyan emberke, aki MARHÁRA várta a gémet és az előzetesek alapján tényleg trágya. Sajnos teszem hozzá, mert sok esély volt benne :(
De vége jó volt a gémnek az tény XP

acid 2008.02.02. 00:24:17

Szal újrafogalmazva: Vártam a gémet mert előzetesek alapján rohadt jónak tánt, aztán kiderült h nem annyira jó mint kellene

deaths 2008.02.02. 00:52:38

Ki nem szarja le..Ha yo egy game azt is le kell szólni valakinek..lol ha annyira nem teccik ne játssz vele vagy csinálj jobbat..Én is mást vártam de attól függ. tetszik.Na próbálja vki a WoW-ot leszólni megrugdosom :D

eSS 2008.02.02. 07:47:13

hehh, nekem az a poén, hogy unokatesómék egyszer elhozták nekem, és felraktam a gépre (iso fájl), de azóta se telepítettem fel, freddy, te most meghoztad a kedvem, berakom a virtuális meghajtóba, és mit ír ki? piszkos vagy sérült a cd tisztítsd megXD..

deaths 2008.02.02. 13:34:52

Akkor szerezz egy virtuális törlő kendőt :D

pjoco 2008.02.02. 13:50:36

Deaths: épp azt mondom hogy a régi játékok is lehetnek jók! Persze van köztük szar is! De a RTCW az nagyon jó volt maga idejében!

Ventrue · http://holdbazis.blog.hu/ 2008.02.02. 15:57:41

Nekem megvolt ez a játék, haveromtól kaptam kölcsön, és nekem csak a töltögetéssel volt gondom, de amúgy élveztem, mert minden 3. percben lehetett rajta nevetni... Azthiszem majd megszerzem, hiszen ez a játék alapmű. Ja és van kiegészítője is, ami pedig a hétvégén kalauzol végig minket...

deaths 2008.02.02. 22:04:39

Nemáááá most én is kedvet kaptam hogy feltegyem xD

2008.02.03. 08:15:27

Fred te hol vetted a multiplayer editiont?Mert én még nem láttam sehol de szivesen megvenném.
Nekem GameStar cd-n van meg és nem megy a multi :(
Pedig ott lehet zombikat is ölni választhatsz karaktert is.

Plague 2008.02.03. 10:14:50

Én se vok vmi öreg gamer(12)de életem nagy játéka volt a Duke Nukem 3D,annyit játszottam vele még kisebb koromban(6-7),ebben az időben még a Bloodal is megpróbálkoztam sokszor,de mindig féltem kimenni az elején a nagykapun:).Szal én nem az a láma,béne vok nagyon is értékelema régi játékokat,mert soooook régi játék nélkül nem lettek volna a mai hiperszuperultracool játékok sem.UI.:Én is párszor végigpörgettem a Postal2-őt és az Apocalypse Weekendet is,ráadásul most rákaptam az olyan régi játékokra amik csak vonalakból állnak(pl.:doomnak egy ilyen régi verziója,a www.dosgames.com-ról le lehet szedni).

szaki88 2008.02.03. 11:26:59

Az Apocalpyse Weekend nekem nem volt olyan jó mint az erdeti Postal 2.Az sem jött be nekem hogy volt olyan pálya amikor megkellett ölni egy csomó(pontosan nem tom már vagy 100)zombit.Az új fegyverek nagyon jók benne csak nem is nagyon lehet benne mászkálnia városban.

red (törölt) 2008.02.03. 13:55:51

A Postal 2 nagyon jó játék. Ne fikázza senki sem. Régen nagyon sokat eljátszottam vele, és most újra felraktam. A Bugok meg a grafika kit érdekel... a Játékélmény a fontos.Amugy szerintem egy a hibaüzenet, hogy a CD koszos, meg karcos direkt lett megcsinálva. Már magára a játékra utalva. Ezt akár eredeti, vagy másolt CD-nél is kiírja. Nem a lemezzel van a gond. És amugy így végigolvasgatva a hozzászólásokat, a régi játékok sokkal jobbak, mint most némelyik. Pl a RTCW-is a z egyik kewdvencem. Nagyon sokat toltuk haverral anno. Meg az Unreal Tournament 1-is nagyon állat. Most is fennvan a gépemen. Némeik mai játék meg egyszerűen szánalmas...

darkhell21 2008.02.03. 18:57:54

A játékok rosszak, erőszakot hoznak!!:D

Doloreg 2008.02.03. 19:53:41

Az ilyen típusu játékokban az a lényeg hogy a nap folyamán felgyülemlett dühödett követkézmények nélkül kiadhatod,és még röhögsz is egy jót.Bár az értelmetlen gyilkolászás nekem nem nagyon jön be,tiszteletben kell tartani hogy másnak esetleg tetszik,neki igen nekem nem,és

Béke Veletek:Kecske

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.02.03. 19:54:23

Ezzel a játékkal unokatesómnál találkoztam, megtetszett, úgy 10 perc után. Megvettem, kijátszottam, az is jó vol.t Uwe Boll filmet csinált belőle, hát nem tudom mi lesz belőle

Gecko73 2008.02.03. 20:04:37

Nemrossz darab. Bár szeritnem olyna szemmel kell nézni mint mondjuk a Grindhouse filmpárost:D

Btheking 2008.02.04. 20:23:12

@freddyD
Ajánlom, hogy olvasd el a Just Cause nevű játék kézikönyvét, mert szerintem az minden pálmát visz, viccesen van megírva és e közben írja le a gombok használatát. pl:"A sértettek azt mondták , hogy a játékosok odamentek az autójukhoz, megnyomják az E betűt és már el is hajtottak"

Don d(^_^)b 2008.02.06. 18:46:23

Ez a játék szerintem nagyon megérdemelt volna valami díjat.... Én nyomtam vele régen és nagyon nagyon nagyon jó igen butadolgok vannak benne:P Meg is filmesíteték az első részét...
Mondjuk a magyarítot verzió kaki halanád az angolt:D és persze ugy már sokkal jobb ja és nekem 4-5 ppercig tölött:D És jön a 3:P nem tom megjött e de jön:D És végén nem a feleséged lő le téged kocsiba hanem fordítva csak azért mert Bátyám és 1-2 ember szerint a zsarnok feleség megöl téged mert nem csinálsz meg valamit pedig te ölöd meg mert a tököd televan vele:P

Ennél betegebb játékot nem tudok elképzelni.... De igazad van freddyD ezt nem szabad kirakni mert ez egy Jópcjaterok.hu ra való:P

Plague 2008.02.10. 12:44:23

@The Norberto

Az asszony lő le,nem tudom miért mindegymezt onnan lehet tudni,hogy az Apocalypse Weekend-be lyuk van a fejeden:)(pontosabban kötés és nagy véres folttal rajta),és azért hallucinálsz zombikat meg mindent,föleg a kórházban.(Ja és ezt nem cseszegetésből írtam,csak felvilágosítás)

Főnök:D 2008.02.14. 09:32:06

A Postal 2 AW nem szar a legjobb hasonló a GTA-hoz csak a Postalnak a hangulata nagyon feszült miközben a GTA-nak bulis,nyugodt....és a Return to Castle Wolfensteint végigjátszottam nem rossz csakhogy kurva hosszú kb.73 pálya és nagyon félelmetes.... FreddyD vegyél fel MSN-re: joska12fodor@hotmail.com mert te jó gyerek vagy mint én.. :D

Főnök:D 2008.02.14. 09:36:26

jah és FreddyD sztem csinálhatsz jópcjatekok.blog.hu-tmert az nagyon jó lenne...és van egy cowboxos game kurva jó : GUN

Főnök:D 2008.02.14. 09:37:41

@Plague a csávó lövi le saját magát!!!

Availbe 2008.02.15. 14:01:23

egyik kedvenc játékom volt nagyot néztem amikor láttam hogy kiraktad de aztán elolvastam hogy mit is irtál róla :)

rammsteinfan 2008.02.17. 21:09:30

ez a postal q jó játék 4 x vittem végig a legjobban KROTCHY teccett hehehe meg gary coleman illetve találtam 1 fegyvert a játékban hátúl a házadnál van egy alagút ott tele van bin ladenekkel a hej de megéri jó aknavetős fegyvert kapsz érte valami zöld gázzzal öli az embereket

rammsteinfan 2008.02.17. 21:12:21

igen a postal naon megosztja az embereket illetve a kritikusokat is mint a manhaunt
de már készül a POSTAL 3 UGYE MÁR VÁRJÁTOK :)

rammsteinfan 2008.02.17. 21:22:01

érdekes a régi játékoknak jobba hangulatuk tán még a maiaknál is , én még a felénél tartok a wolfensteinben ,az apocalypse wekkend sajna magyar honban nem jelent meg pedig vann benne fegyvernek ,kasza, kalapács vannak benne zombik jó pár küldetés és ezek is szerintem batromi viccesek lehetnek ...bosc hogy így írok de későn jutnak ezsembe mit akarok mondani addigis Ramms+ein veletek ja és sok szar játék hehe

=>TiMi 2008.02.23. 21:16:50

Jaja! Én is jáccottam ezzel a játékkal és télleg naon LOL!! :D Nem tom h ki mit tudott játékon belül művelni, de én sok helyen jártam és naon emlékezetes számomra, amikor FELGYÚJTOTTAM AZ ELEFÁNTOKAT!!!!
Nem tom h ez lehetséges-e ugyanígy a világban, hátha nem, de a játékban naon brutál volt!!!! XD
Jó játszmát!

Zsombee 2008.03.03. 20:47:32

A betöltéssel kapcsolatban:
-a régi gépemen nekem is hosszúpercekig töltött, de nyáron vettem egy új gépet torrenten leszedtem a játékot és nagyon gyorsan betöltötte a pályarészeket szóval a betöltés ideje gépfüggő!

Danijoca0510 2008.03.10. 18:49:29

nekem is meg van a Postal 2 (már vagy 2 éve)igaz én az AW soha a jó életbe nem láttam boltba ezért nem tudtam azt kijátszani amúgy én úgy tudom hogy Postal lövi fejbe magát mert idegesíti már a hülye asszony

Danijoca0510 2008.03.10. 18:51:32

ja bocs nem láttam hogy előttem is írták már

Lakjow 2008.03.12. 20:07:46

ez van nekem is koszost írt ki xD

Vazzeg 2008.07.01. 14:41:42

Énnekem megvan a Postal 2 Share The Pain!!! Nem EVM kiadásban, hanem GameStarosban.
Amikor kölcsön adtam a barátomnak, ő is azt
mondta, hogy amikor berakta a cd-t, akkor
ő is kapott hibaüzenetet, és ő is a Windows Intézőből telepítette fel. A hosszú telepítési folyamat az mindenkinek olyan,
azt nem lehegy felgyorsítani. A töltések
pegig nálam is olyan lassú :(

Vazzeg 2008.07.01. 14:43:47

Akinek kell a Postal 2 Share The Pain az írjon ide a fórumba vagy mibe!!!

Vazzeg 2008.07.01. 14:44:41

Örülök, FreddyD, hogy te is megvetted!!!

Hadi* 2008.07.23. 20:46:45

nekem is ez volt!
az új gépen azt irta ki h koszos a cd..
a laptopon ugyanigy..
a régi gépen jó lett...
mondjuk már régen is fent volt a játék..
én 576kb-nál vettem..
1-et vehet 3-at vihet akcióban...
flat outot vettem meg desert stormot..
a 2. nem valami jó..
de a postal az nagy:Djah és magyar!:D

Wenti 2008.08.04. 22:23:45

A Postal 2 jó játék, csak rövid. Elég jó ötletek vannak benne. (Macska , mint hangtompító...) Én angolul játszottam vele, de így is haláli volt! Érdemes kipróbálni!

SanyiX 2008.09.09. 14:56:43

Fred akkor már értem emrt nekem Gs ből van meg és abba is ugyanez volt a hiba szal +1 dolog hogy az RWS elcseszte

SanyiX 2008.09.09. 15:00:50

am a játék nagyszerű vagy 3 szor kinoymtam kieggel eggyüt ( lehugy+ lapát=nakból sárga szmötyi)

SanyiX 2008.09.09. 15:01:02

am a játék nagyszerű vagy 3 szor kinoymtam kieggel eggyüt ( lehugy+ lapát=nakból sárga szmötyi)

MonsterRipper 2010.07.01. 22:13:58

nekem is ezt jelezte, én azt hittem, csak a tört miatt van így.

fleuron 2011.05.08. 17:31:07

Játszottatok már az Eternal Damnation (móddal)
amit a játék beépített pályaszerkesztőjével + resource-val készítettek ?
Szerintem jobb , mint az AW- kiegészítő.

Marcona Káposztatesttel Hadonászó Lisztérzékeny 2018.02.13. 19:37:26

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy nincs meg véletlenül valamelyikőtöknek a játék kézikönyve e-könyvben? Mindegy, hogy milyen formátumban. Ha igen, és hajlandó lenne átküldeni nekem, örökre lekötelezne vele. :) A mailcímem: koboldfej@gmail.com
Üdv. néktek, és köszönöm! :)
süti beállítások módosítása