Rossz PC játékok sorozat

Blogomon elemezve bemutatom azokat a játékokat, amelyeket lehetőség szerint ne vegyél meg!

Friss topikok

Rossz PC játékok sorozat

Kis klippekben szeretnék bemutatni olyan játékokat, amelyeket lehetőség szerint kerüljetek! Ezen kívül más szórakoztató képek, videók, jó és rossz játékokról egyaránt. Elérhetőség: rosszpcjatekok@gmail.com

Firka

Új partner

2010.02.12. 13:43 :: freddyD

Egy hónapra a Skinzone-t leváltja egy új partner, a Neobux személyében. Ha már valaki gondol rám, azt megtisztelem egy rövid bemutatással, úgyhogy köszönöm a megértést.

A NeoBux egy jelenleg angol és portugál nyelven elérhető, közel 2 éve stabilan fizető és világszerte elterjedt (több millió tagot számláló) szolgáltatás.
Az oldalon a hirdetők a hirdetéseiken keresztül több ezer potenciális vevőt érhetnek el, valamint a felhasználók pénzt kereshetnek azáltal, hogy megtekintik azokat a hirdetéseket.

 

Nem kell semennyit befizetned, regisztráció után azonnal elkezdhetsz keresni.
A NeoBux nem egy "gazdagodj meg gyorsan" séma, sem pedig mátrix alapú rendszer.Magyar nyelvű információkat/segítséget az oldal fórumának magyar részlegén találhatsz.

Úgyhogy ha érdekel benneteket, kattintsatok jobboldalt a Neobux bannerre (nem mindig látható) vagy ide.

Ma még jön egy Trailer. Sőt, már nem is kell sokat várni rá :)

23 komment

Címkék: update

A bejegyzés trackback címe:

https://rosszpcjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr631752052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

freddyD 2010.02.12. 13:46:02

Emellett még mindenkinek köszönöm, aki aktualizálja a wikipédiás oldalt
hu.wikipedia.org/wiki/Rossz_PC_J%C3%A1t%C3%A9kok_Sorozat

PJ (GCS) · http://gamecsaszar.blog.hu 2010.02.12. 13:55:39

Én nem negyon hiszek az ilyesmikben, de azért neked egy partner.

freddyD 2010.02.12. 13:58:45

@PJ (GCS): Rosszabb, mint a Google Adsense nem lehet ;)

Dreamkasztni 2010.02.12. 14:32:39

Rengeteg ilyen típusú dolog megy/ment mióta a net létezik, és én még nem láttam egyet sem tisztességesen üzemelni... néhány éve bedőltem, két napig klikkeltem cseszett 100 dollárért ami sosem jött meg a Paypal-ra. Ők persze hatalmas pénzeket szakítanak a reklámokkal, márha egyáltalán akad mára még valaki is, aki azt hiszi van reklámértéke annak, ha úgy jelenik meg valaki előtt, hogy az közben azt lesi a sarokban, hogy a számláló lejárt-e már, és húzhat-e már tovább a következő klikkre, az újabb kecsegtető 0.02 dollárjáért.

Nem támogatom, hogy naívan rávezesd azokat akik még nem járatosak ebben az átejtésben, értékes hosszú órák elcseszésére, illetve semmit nem dolgozók (az oldal tulajdonosai) támogatására.

Dreamkasztni 2010.02.12. 14:34:13

A "naívan" neked szólt Freddy, hisz én nem téged ostorozlak, hanem azokat akik üzemeltetik ezeket a f*szságokat.

paidtoclick 2010.02.12. 14:40:51

Na nem olyan gyász dolog a PTC biznisz, csak sokan félnek tőle, és tévhitekben élnek.
A NeoBux egy jó választás, sok sikert FreddyD!
Akit érdekel a téma, olvasson utána itt:
paidtoclick.freeblog.hu

(bocs a reklámért FreddyD, ha nem szabad, szedd ki nyugodtan)

Dínósbácsi 2010.02.12. 16:54:52

Most ezen azzal keresek pénzt, hogy csak hirdetéseket nézegetek, vagy mi? O.o

killergeri 2010.02.12. 17:32:22

én még régebben regeltem rá 2 dollárt szedtem össze de csak lassan mert nem sikerült senkit magam alá regisztrálnom XD de azt a 2 dollárt kifizették :D

killergeri 2010.02.12. 17:35:24

jah és ha valaki itt regelne szépen megköszönném :D: www.neobux.com/?r=killergeri

Njugi · http://belabafs.blog.hu/ 2010.02.12. 20:58:11

Az egyetlen tisztességesen üzemelő. Örülök freddyD, hogy felfedezted. A magyar fórumon anno Xd445 (Neo-n) voltam. Kikértem 4$-t, aztán már régóta nem csináltam, szerintem már töröltek. Fizet!

neogtx 2010.02.13. 21:35:56

Helló mindenki, én lennék a hirdető.
Olvasva a kommenteket, úgy döntöttem hogy írok én is.
@Dreamkasztni: Megértem hogy dühös vagy, valóban rengeteg csaló oldal létezik a neten, és a te példád tipikusan az, amikor bedőlsz az egyik ilyen trükkjeinek.
Ezeket az oldalakat "scam"-eknek nevezik, amikor is vagy az oldal adminja ravaszul gyorsan felállít egy oldalt nagyon kedvező ajánlatokkatl, és éppen a kifizetések előtt hirtelen eltűnik, vagy pedig ha még becsületes is akar lenni, az oldal rossz felépítése/védelme miatt hamar elbukik és fizetésképtelenné válik.
Mit gondolsz, miből tudná neked az az oldal fedezni a 100$-t 2 nap alatt?
Nem véletlen a NeoBux szerepel a hiretésben, ez az egy oldal amely stabilan fizet közel 2 éve, okos Adminja van saját szkripttel és jó oldal felépítéssel, tudja fedezni hosszú távon is a kifizetéseket.
A lényeg hogy használd egy kicsit az eszed mielőtt nekifutsz az 1$/kattintást ajánló oldalaknak.
És ha nem sértelek meg, a NeoBux adminja valószínűleg többet dolgozott eddig mint te egész életedben, úgyhogy tessék gondolkozni egy kicsit a kritizálás előtt.

@Dínósbácsi: röviden igen, azonban ahogy írtam a rövid szövegben is, az oldal nem egy "gazdagodj meg gyorsan" séma. Persze befektetéssel módosulhat a helyzet, de azzal is okosan kell bánni.

Aki kételkedik még mindig, a neogtx@gmail.com email címen elér, szívesen küldök fizetési bizonylatokat vagy válaszolok bármilyen kérdésre

@Njugi: jó régi tagokkal találkozni itt :)

@killergeri: ne haragudj, de úgy érzem most itt én vagyok a hirdető, nem pedig te, ráadásul ugyanolyan linkkel.

Üdv

neogtx 2010.02.13. 21:37:54

És utólag pedig köszönöm mindazoknak, akik regisztráltak.

Siiiiix · http://csaljunk.blog.hu 2010.02.14. 09:10:04

Ha össze is gyűjtötted az adott pontot, hogyan bizonyítod be hogy valóban? Sehogy. Ellenben, ami valóban is ad valamit az a Lockerz. Időbe telik a PTZ szerzés, de ez legalább ki is küldi a beígért dolgokat (Psp-t kaptam). Ha kell meghívó valakinek tudok küldeni, csak írjon pm et

neogtx 2010.02.14. 11:02:48

@Siiiiix: Nem értem a kérdésedet. Mit kellene hogyan bebizonyítani? Ha elérted a kifizetési minimumot (az aktuális egyenlegedet mindig mutatja az oldal) akkor kikérheted a pénzt Alertpay/Paypal/Neteller számlára, és meg is érkezik azonnal.
Persze te lehet megint néhány scam oldalt vetted alapul, ahol tényleg csak úgy poénból lenullázzák a számládat.

Muffinman 2010.02.14. 11:18:41

scam oldalak? remélem igaz ez a NeoBux dolog eddig a Bux.to -n voltam 1.30 dollár fene fog elemenni az 50 es minimumhoz.. neketek a bux.to ról mi a véleményetek?

Siiiiix · http://csaljunk.blog.hu 2010.02.14. 12:17:46

@neogtx: Másodszorra elolvastam és énse :D Akkor most (úgy) megfogalmazom, hogycsakna!

Adott egy ilyen oldal, kattintgatsz stb. Van adott pontod (legyen x). Be akarod váltani, és hopsz hirtelen eltűnt a pontjaid 60%-a. Hogyan tudod bebizonyítani, akárkinek azt hogy neked az adott pontmennyiség megvolt csak valami "hiba" miatt levonták? Sehogy, mivel visszamenőleg nem tudod megnézni mikor mit nyitottál meg.

neogtx 2010.02.14. 15:02:19

@Muffinman: azt az oldalt én is ismerem (gyakorlatilag minden tapasztaltabb ptc-s), mindössze 2 éve nem fizette ki amit még egykor kikértem :)
@Siiiiix: itt nem pontokat kapsz, hanem centeket, és ha a beváltás alatt a kikérést érted, ott sem vonnak le semennyit, maximum az Alertpay/Paypal díjait (utóbbinál például 2%-ot, vagy 50$ fölött 1$-t).

terencehill19 2010.02.14. 17:42:47

Szia, Én már régóta ismerem a Neobuxot és már sokszor fizetett!!Pontosan eddig 20$-t fizetett ki Paypal-ra ! Azonnal! :)
Csak türelem kell hozzá :) Sok szerencsét mindenkinek!

deemer 2010.02.14. 18:48:00

Nem terveztem ide semmi nagy okosságot ide írni, de mégis mi a fene ez itt, klikkelgetősök nagygyűlése?

FreddyD, az egy dolog, hogy kinek milyen hirdetését teszel ki, megérdemled amit ezzel keresel, megdolgoztál minden fillérért. De az, hogy itt jönnek a mindenféle katt ide kommentek, meg reggelj ide, menj oda, becsszóra fizetek stb. azért már egy kicsit sok. Annó ennél kevesebbért és lockoltál kommentelést.

Neogtx, te is osztod dreamkasztnit, hogy idézem "a NeoBux adminja valószínűleg többet dolgozott eddig mint te egész életedben" - egy, kit érdekel, kettő, messziről jött ember azt mond amit akar, három, azt se tudod, kihez/kiről beszélsz, honnan veszed, hogy ő mennyit és mit dolgozik? Lehet, hogy ahhoz képest tényleg ingyenélő az admin.

Arról nem is beszélve, hogy ez nem a Neobux honlapja, se nem a fórumja, ha magánemberként közlendőd van, tegyed, de a marketingszövegre senki nem kíváncsi.

Az meg egyébként, hogy ki mire használja el a szabadidejét, tényleg az egyén szoc problémája. Én semmit se tudok erről vagy a hasonló szolgáltatásokról, ezt hangsúlyoznám. Nem is ebből tervezek bevételt generálni. Sok sikert annak aki belevág ebbe a dologba.

neogtx 2010.02.14. 19:58:14

@deemer: Köszönöm hogy meghagyod a jogot, hogy egy alaptalan, hazug és vádaskodó üzenetre kicsit indulatosabban reagáljak (alias "osztottam") Ő tudja kiről beszél? Nem hinném. De hidd el hogy én igen, legalább annyira, hogy reagáljak egy "ingyenélő" beszólásra. Lehet nem úgy kellett volna, de az üzenet hangvételéből nekem ez jött le.

"Én semmit se tudok erről vagy a hasonló szolgáltatásokról, ezt hangsúlyoznám."
Akkor ehhez tartsad magad, kérlek.

Tipikus magyar hozzászólást olvashattunk ismét. De megszoktam, ez a hála manapság ha próbálok ott is segíteni és válaszolni.

paidtoclick 2010.02.15. 15:18:39

neogtx: hagyd a fenébe, a magyar ember hajlamos irigykedni más sikerére, és nyilván szkeptikusan áll hozzá az ilyesmihez.

Azért, mert ti azt hiszitek, hogy az ilyen oldalakon majd ingyen kaptok pénzt, ne a hozzáértő legyen már a hülye... Senki sem állította, hogy ez az oldal majd kihúz titeket a "válságból".
Egyszerű és gyors pénzkeresés NINCS, és befektetés nélkül a NeoBux-on sem lehet profitálni. Aki ért hozzá, annak sikerül, aki meg nem, vagy meg sem próbálja, az maradjon csendben.
süti beállítások módosítása