Rossz PC játékok sorozat

Blogomon elemezve bemutatom azokat a játékokat, amelyeket lehetőség szerint ne vegyél meg!

Friss topikok

Rossz PC játékok sorozat

Kis klippekben szeretnék bemutatni olyan játékokat, amelyeket lehetőség szerint kerüljetek! Ezen kívül más szórakoztató képek, videók, jó és rossz játékokról egyaránt. Elérhetőség: rosszpcjatekok@gmail.com

Firka

Fúj Fúj Fúj!

2007.11.24. 16:36 :: freddyD

Monnyon le. Monnyon le.

Egy szörny vagyok. Egy kapitalista disznó, fúúúújjj.
Mi történt?

Csütörtök óta kapok kedves kis kommenteket, e-maileket minden felől. Nem kutattam utána különösebben, de volt aki gyűjtött nekem párat, és elküldte e-mailen.
Jöjjön egy kis válogatás



most freddyd ezzel egydolgot ért elnálam azt hogy elégé de megutáltam... eddig jó volt de igy hogy már effektive pénzt is kér avideóért.. kicsit elszált a srác.
AVGN se kér pénz pedig 2000x jobb videokat csinál mint amiket freddyd...
Hmm...Sosem vontam kétségbe, hogy a Nerd jobb nálam. De nézzük csak. AVGN nem kér pénzt? Lehet hogy én tudom rosszul, de hogyhogy nem kerülnek az új videói a youtube-ra? Talán azért, mert a screwattack-hez szerződött, és effektíve a videónézésből kap részesedést.
Lehet őt okolni ezért? Ő eladta magát? Elkurvult?(Ahogy valaki rám fogalmazott). Miért?
Ti azt várjátok, hogy ő munka után, barátnője (most már felesége) mellett hetekig dolgozik egy videón, és ő aztán ne kapjon ezért egy kis zsetont?

Kiadott egy DVD-t. Ezen is fog keresni. Bánt ez valakit is? Nem hiszem. Még akkor sem, ha ingyenesen megnézhetnénk a klipjeit a neten, de én pl. ezzel is támogatni akarom, és rohadt büszke leszek a példányomra a polcomon.
Majd fönn lesz neten is az 2-3 hónap mulva amikor már valoszinüleg fullba csak pc gurus videókal fog foglalkozni.
Írtam ilyet? Látjátok a nevemet a PC Gurus stábnál? Ki beszélt 2-3 hónapról?
Kicsit sajnálom freddyD-t, el lett adva.
Hmm, szeretem ezeket a belső "infókat". És most bocsássatok meg, megyek a tízezresekkel teli medencémbe

Ha Freddy helyében lennék, én se utasítottam volna el egy ilyen ajánlatot, de például az AVGN a Screwattackhoz csatlakozott, akik meg a Gametrailershez, és így csurran-cseppen neki valami, amit meg is érdemel, egy egész stáb van mögötte, és az egészet hihetetlenül profin csinálja, míg Freddy szerintem egy kissé kezd kifáradni, és még egyáltalkán nincs azon a szinten, hogy eladja magát
Ez összefoglal többi más kommentet, szóval ezt rakom ki.
Sokan írták, hogy "ő is így tett volna, de attól függetlenül enyjebenyje".
Miért? Másnak lehet, nekem nem?
Lehet hogy nem vagyok olyan szinten hogy "eladjam" magam, de ha a Guru látott bennem fantáziát, és én így is jó voltam nekik, akkor én ennek nagyon örülök, és bolond lettem volna nem együttműködni velük.
Miért a Guru?
Fogalmam sincs. Ők kerestek meg. Én nem olvasok PC-s újságokat, szerintem még a millenium előtt vettem utoljára, szóval még csak arról sem lehet szó, hogy azért mert ők ilyen baromi frankók az XY Szupergamer újsághoz képest. Az első levélváltástól az utolsóig abszolút korrektek voltak (igaz a legtöbbet a cikkíróval leveleztem), egy rossz szavam nem lehet rájuk.
Első feltételek egyike az volt, hogy nem szeretnék régi videót adni a melléklethez, csak újat. És azt is úgy, hogy mindenképp fel fogom rakni a blogra is kis idő elteltével. Mert nem akartam senkit hátrányosan megkülönböztetni.

Hallgathattam ilyet, hogy önző vagyok.
Akkor nézzük meg alaposabban. Április óta csinálom a videókat, többé-kevésbé folyamatosan. Teljesen ingyen, ha úgy vesszük, még nekem volt kiadásom, de ezt most ne vigyük bele.
Szeretem csinálni. Hiába idegesítenek a játékok, ha sikerül megnevettetni az embereket, akkor már megérte. Mert én (való életben is) nagyon szeretek embereket jó kedvre deríteni.
Számtalan alkalommal mondtam le dolgokról, a blog kedvéért. Mindenki aki csinált már videót, tudja milyen hosszú folyamat, hát még ha szar a játék, vagy problémás a videó szerkesztése. És akkor ott a "legyél vicces" kényszer. Nehéz viccesnek lenni, minnél jobban erőlteti az ember, annál kevésbé lesz az, szóval ennek is időt kell adni, hogy spontán előjöjjenek ezek az ihletek. Csodálatos barátnőm mesélhetne, hányszor mondtam le közös programot azzal hogy "Most inkább videózok, már rég volt valami". Szerencsére maximálisan megértő, gyanítom nem minden nő volna ilyen.
Összefoglalva, (szerintem) önzetlenül viselkedtem, elfogadtam, hogy ez most már ezzel jár, akkor csinálni "kell".
Adódott egy lehetőség (PC Guru), hogy egyszer saját javamat helyezhessem előtérbe (nevezzük úgy hogy önző voltam), úgy, hogy ezzel senkinek nem ártok.
Egyszer csináltam ilyet és Júdás vagyok elég sok ember szemében. Hogy van ez?

Hónapok óta jön az "Adj ki DVD-t" kommentár. Nem fogok kiadni (megvannak az okai), de HA megjelenne és azért is pénzt kérnék, akkor ugyanez várna?

Nem akarok haragban lenni senkivel, de itt pár embernek nagyon torz képe van az egész szituációról.

freddyD

305 komment

Címkék: pc guru

A bejegyzés trackback címe:

https://rosszpcjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr9240379

4-LOM 2007.11.25. 08:26:28

én speciel örülök freddyD sikereinek szerintem azoknak a ****kalapoknak meg csak irigységből jár a szájuk és ha freddyd videóit cak pénzért lehetne megvenni(ami szerintem sohasem következik be)akkor is megvenném az összeset

aranyhaj.blogspot.com 2007.11.25. 08:32:50

Freddy D, tarts ki, sokan szeretik, amit csinálsz! Olyanok mindig lesznek, akik beléd marnak, ha másért nem, irigységből, nem kell velük foglalkozni! Csak így tovább!

aranyhaj.blogspot.com

dj keresztapa 2007.11.25. 08:32:51

fredy ne törődj ezekkel a fa...szopókkal!Ha nem tetszik nekik amit csinálsz akkor nem kötelező idejárni

Ooorky · http://www.usite.hu/ 2007.11.25. 08:35:01

asdfbnmy ^^ ezen legalább lehet mosolyogni egy jót, de a sok seggnyalás miatt általában az ilyen gyöngyszemeket el se olvasom mer ráunok a legelején...

2007.11.25. 08:40:29

ennek az asdfbnmy-nak valami pszihikai baja lehe.
hogy ijeneket irkál ide a blogra.
nekem az a véleményem ha nem szereted a blogot akkor nem kell nézni.
vagy ide irogatni.
személy szerint én meg vettem az újságot.
mert kifejezetten nem drága és két játékért meg egy fantasztikus vidoért freddyD-vel megéri az a 1000-valamennyi Ft.NEM???

Alex Mahone 2007.11.25. 09:17:35

jaja
Gamernek van igaza
kimondhatatlannevű geci, tanulj meg írni és aztán szidd freddyD-t, hadd tapossam ki a mocskos beledet

freddyD, semmi baj azzal hogy csurrancseppen neked is valami, de most őszintén: ez ki a faszt érdekel? keresel rajta, ok. senkinek semmi köze nincs hozzá hogy mennyit mikor miért és hogyan keresel

roli poli 2007.11.25. 09:24:57

Ne hogy lemondj freddyD! Kit érdekel néhány köcsög!

Alex Mahone 2007.11.25. 09:25:00

de most komolyan, eddig mindenki szerette freddyD-t most meg hogy egy valamiféle "karrier" kezd kibontakozni egy csomóan irígyek
ez pofátlanság, hogy lehetnek ekkora faszok az emberek?!

Headshot! (törölt) 2007.11.25. 09:25:05

freddyD nem akarsz csinálni egy privát blogot? Mikor belép az ember kéne SMS-ben küldeni azt hogy rosszpcjatekok és lecsippentenél mondjuk 200ft ot a számláról.Valaki úgyis megtudná neked csinálni ezt egy kis részesedésért.

Kicsit privatizálni kéne a blogot,mert idegesít hogy bárki beregelhet és ideszarhatja a kommentjét.Vagy legalább csak a regisztráció lenne pénzes és már akkor elszokna innen ez a SOK BÜDÖS PARASZT! ( azokról beszéltem akik szidják freddyD-t meg a videóért nyafiznak folyton)

Headshot! (törölt) 2007.11.25. 09:28:45

Most télleg azok akik meg a freddyD DVD-ért küzdenek.
Én is örülnék neki,de higyjétek el hogy kb 50-60 ember venné meg.A többi letöltené.
-----------------------------------------

Max úgy lehetne hogy freddyD egy oldalra egymás után felnyomja az összesvideóját és pénzért letöltheted és majd te megírod DVD-re. Persze ennyi erővel le lehetne tölteni youtube-ról is de a minőség nem ugyanaz...

Headshot! (törölt) 2007.11.25. 09:30:42

A PC GURU-s "best rosszpc" a legjobb.Nagyon jól megcsináltad freddyD :D

kemotox 2007.11.25. 09:40:58

uccso idézet naon értelmes
ha freddy helyében lenne a csávo akkkor elfogadta volna a az ajánlatot, de freddy nicns azon a szinten. de ha az ö helyébne lenne akkor ö se lenne azon a szinten, de mégis elfogadná. na mindegy. értelem a felsöfokon.
különben is csak irigykednek mer azér. majd ugyis fent lesz a video. és majd megnézzük. ennyi.
(tudom, ezse egy túl értelmes komment)

Rockercsavo 2007.11.25. 09:42:04

sok-sok-sok irigy fa--kalap, a sza-nak kell domolni, az ilyeneket kéne megint gázkamrába zárni, ezért ilyen a volág mindenki csak hurrog a másikra tökmind1 mit csinál, ha már kicsit többre viszi a másiknál már egyből anyázik, szerintem csak azok a kis zs-dó palánták szolongatnak be akik szintén hasonló videókat csinálnak (csak sokkal szarabbat) és fáj nekik, hogy kis béna csávók. nem kell velők foglalkozni, egy párat megkell keresni és jól agy---erni

Heatman 2007.11.25. 09:47:39

Ez az "irigykednek"-es duma XD Nagyon lol talpnyalók vagytok. Ezért megutáltam freddyt.

attttti 2007.11.25. 09:49:54

Höhh freddyD akkor már világos a dolog:
Ezeknek a szerencsétleneknek Gamestarra van előfizetésük és most beszólogatnak mert a konkurenciánál van a legkirályabb vidid...
Csak az ő kedvükért megemlíteném amit annó freddyD mondott:
"a Gamestar nem keresett meg"

Egyébként szerintem a pc gurunak, valahogy jobb hangulata is van a Gamestarnál. (szerintem)
Amúgy jó reggelt srácok! :)

djken 2007.11.25. 10:04:28

bunkó köcsögök vagytok!!!!
majd egyszer észreveszitek hogy freddyD kilép ebből a "vállalkozásból", nem csinál több videót és majd $z0ph@tját0k!!én freddyD helyébe már 8szor besértődtem volna és vagy pént kérnék minden videóért vagy lesz@rnám a fejeteket!!gondolkozzatok mááááár
további sok sikert a kitartáshoz freddyD

DHGEGEEE 2007.11.25. 10:04:39

innen derülnek ki, ki az igazi szenvedélyes rajongo, és ki a kamu rajongo ;D azért hajrá freddyD én büszke vagyok rád, és egyetértek a döntéssel, mivel mindenkinek jolesik ha van valami médiában szerepe^^

djken 2007.11.25. 10:08:12

bocsi az erős kifejezésért de nagyon ideges lettem!bocs mindenkitől, de tényleg gondolkozzatok el ezen

Dachande 2007.11.25. 10:08:35

Sokan írják a kommentelők között hogy azt mondtad nem lesz megkülönböztetés de sztük van, mert mi később kapjuk meg a videót. MILYEN F****g EZ? Mi egyáltalán nem kapnánk 1 videót sem ha te nem döntenél úgy hogy időt és energiát áldozva rá csinálnál nekünk. Már azt sem engedik hogy eldöntsd hogy kinek adod oda először? Kinek mutatod be? Sztem minden embernek(legalábbis a legtöbbnek) ez az álma hogy valami hobbijával híres, vagy legalábbis elismert legyen. És hogy elkurvultál-e? Hónapok óta csinálod a változatlan minőségű videókat. Tisztellek törekvéseid és kitartásod miatt amitől a blog még mindig nem erőltetett. Csak így tovább. Ezek a pocskondiázó **** meg ha nem tetszik ne nézzék, és ne vegyék meg az újságot... Ennyi. Én pedig várom szeretettel az új videót.

Pepe Angelo 2007.11.25. 10:19:42

Szentem ne cseszegessétek Freddy-t. Közületek ki az aki nem fogadta volna el a PcGuru ajánlatát? Ha ő kereste volna a lehetőséget akkor lenne jogotok kiutálni... Ha meg nem tetszik a munkája akko ne nézd! Én végig néztem az összes videóját többször is és sztem elég sok munka volt bennük. Sokan abbahagytátok volna már... Szerintem épp itt volt az ideje h végre Ő is kapjon vmit cserébe a munkájáért

Freddy sztem ne foglalkozz a hülyékkel!

sdfj 2007.11.25. 10:28:00

eddig személy szerint én is csak a videóidat követtem a kommentekbe igazából bele sem néztem nagyon, de ez... erre nincsen szó... sem több szóból álló kifejezés... mielőtt valaki a másik felett ítélkezik (már alapból az h ítelkezik valaki más felett az helytelen de néha vannak esetek...) képzelje már bele magát a másik helyzetébe... szerintetek freddyD-nek ez az egész kötelező? mert amit mondotok az teljesen úgy hangzik... és ha 1 kicsit később tudod megnézni a videóját (amit alapból nem kötelező neki felraknia) akkor te már hátrányba vagy részesítve... ne azt lássátok már h később kerül fel, hanem azt h 1általán felkerül, megnézhetitek és röhöghettek rajta. amit freddyD eddig csinált az 1 ritka korrekt emberségre utal! itt ez most kvára nem seggnyalás de minden tiszteletet megérdemel. bár lenne több ilyen ember!
csak így tovább freddyD! akinek meg nem tetszik az ne nézze...

Rastata · http://www.rastata.blog.hu 2007.11.25. 10:35:37

Szerintem aki ilyet ír az egy pszihológiai eset. Kész ez egy tény. Na, de lehet, hogy velük fogok tartani, és megdobálom Fredy-t paradicsommal. (vagy tojással, majd eldöntöm). sZERINTEM SEMMI ROSSZ NINCS BENNE. A guru megkérte, ő meg elfogadta, mert hogy utasíthatta volna vissza. Az ajűánlat megtisztalő volt a számára, hogy egyáltalán valaki figyel rá.

Amúgy még az nem tiszta előttem, hogy Fredy menyi péézt kaptál érte?? nem kell pontos összeg, vagy hogy 100-as vagy 10 000-res nagyságrendben??

Úgyhogy FredyD nem bűnös, aki mást vall, az fogyatékos meg elmebajos.

Rastata · http://www.rastata.blog.hu 2007.11.25. 10:40:31

@reddragon

Szerintem hülye vagy. Olvasd el sdfj kommentjét!! Fred-nek nem kötelező feltenni, ne várd már el tőle! inkább örülj, hogy az a baszott nagy képed örülhet egy videónak. Örülj, hogy egyáltalán felkerül!!!!4 Mert mondhatná azt is, hogy Csak DVD-n adja ki, és fizess érte! De nem! Ő eddig TELJESEN INGYEN dolgozott, és azthiszem, hogy megérdemelte, hogy végre valaki, (aki nem fogyatékos, mint te)honorálta a fáradozásait. EZT MÉG ÉN IS MEGÉRTEM, PEDIG CSAK 14 ÉVES VAGYOK!!!!!!

embertervez 2007.11.25. 10:44:32

Kedves Mindenki!
Akinek van felesleges meghívója a MOOBS letöltő oldalra, legyen szíves írjon nekem az mm_milus@hotmail.com címre!
Köszönöm

Duckhunter 2007.11.25. 10:46:40

újabb faszláma a blogon, hajrá 10 éves kiskukac azaz asdfbnmy!

Ooorky · http://www.usite.hu/ 2007.11.25. 10:49:11

most komolyan, honnan a jó büdös *****ból veszitek, hogy ezért pénzt kap?...
lassan kezdd ez az oldal is hülye 14 évesek játszóterévé válni...
le a seggnyaló hülyegyerekekkel, és a " szijjelverlek a haverjaimmal" szánalmakkal!

tisztelettel:
Ooorky (19)

ui.: nem azzal van bajom, hogy valaki megköszöni a videót, hanem azzal amikor fél oldalakat ömleng, vagy egy tökre nem arról szóló hírre is " FreddyD te vagy a legjobb, én úgy szeretlek..." a válasz...

freddyD 2007.11.25. 10:50:01

Kedves asdfbnmy

Köszönöm hozzászólásodat, magányos ember lehetsz, ha reggel 6-kor nincs jobb dolgod.

És akkor én mint köcsög, zsidó buzi engedelmeddel bannollak.

Rastata · http://www.rastata.blog.hu 2007.11.25. 10:51:17

@asdfbnmy

Ezt írtad: "igaszk vólt akik za email irták!!!!FREDY EGY ****** VAGY AKI CSAK **** ÉS PÉNZÉRT CSINÁL mndent azaz egy KÚRVA!!!!4
REMLEM MINDNKI EL PÁRDOL TŐLED MERT A VIDEOK AMUGY IS xarok, jah és malyd akor kritikájá hla tetél is már letettél valamit az asztalra!!!! csak zvar hogy ők tdnak játék csinálni te hülye fa*szfej FR*DDY!!! jah nekem a mortyr volt a kdfenc jtákom hugyhogy eszt szoptadmár *** te fasz!+** bszéltem a készítőjivel hogy perejenek be!! asztán mjd odt nekik le perkálthatod a pc gruval szerzet pnzed amit a remdes ***magyar polgárokból hzol ki a szar vidioidért!!!!!"


Namármost. Először tanulj meg rendesen írni. Másodszor FredyD nem káromkodás, ezért nem kell csillagot rakni a nevébe. Harmadszor A JÓ BÜDÖS KURVA ANYÁD! SZOPJAD KIFELE AZT A VACKOT AMIT APÁD MÁS MÁS FÉRFIAK A KURVA ANYÁDBA NYOMTAK!!!! TE MÉG ARRA SEM VAGY ÉRDEMES, HOGY LÉLEGEZZ, NEM HOGY MÉG ÍRJ IS A BLOGBA. NAGYON SAJNÁLLAK, HOGY NEM TUDOD, HOGY A SOK FÉRFI KÖZÜL KI VOLT AZ APUCIKÁD, DE EZ NEM BEFOJÁSOLJA AZT A NÉZETEMET, HOGY TAKARODJ A PICSÁBA!!!!!!!

Üdv.:Rastata

Saint 2007.11.25. 10:52:44

nem tudom, én GameStar-os vagyok de maximálisan örülök, hogy a PC Gurunál vagy, nekem teljesen mindegy, én a GameStar-t és freddy-t is szeretem és ha kint lesz majd később a blogon, akkor hol a probléma? :O :) Bár van PC Guru-m is az komolyabb hangvételű. Furcsa, hogy pont ott van freddy videója, nem? :D

attttti 2007.11.25. 10:53:23

Most mi ez a csata a 14 évesek értelmi képességeiről szólóan?
Egyik asszondja én is megértem pedig 14 vagyok, a másik meg hogy 14 éves hülyegyerekek játszótere a blog.
Enyhén szólva nem erről szól a nóta, de mindegy volt itt már minden.
És Duckhunter hol találtad ezt az újabb kedves egyént? Na mind1 hagyjátok, ne szóljatok neki semmit mer akkor tuti megunja és elhúz...

FeketeLovag 2007.11.25. 10:56:05

Rasta tök igazad van. "Szar videó"??? HOL ÉLSZ BAZDMEG??!!! "MINDENT PÉNZÉRT CSINÁL!" TE NYOMI INGYEN ADTA NEKÜNK A VIDEÓKAT!!! ENNYIT IGAZÁN MEGÉRDEMEL. ÉS A MORTY EGY SZAR!(témától eltérően). Jah és még valami asdfbnmy: Csinálj jobbat ha tudsz te faszfej.


Üdv: Én

Athemil · http://garrysmod.blog.hu 2007.11.25. 10:58:36

dejó-.-
Eza köcsög ASDF má megint itt van?
biztos nem volt gyerekszobája

Alex Mahone 2007.11.25. 10:59:55

freddyD 2007.11.25. 10:50:01
Kedves asdfbnmy

Köszönöm hozzászólásodat, magányos ember lehetsz, ha reggel 6-kor nincs jobb dolgod.

És akkor én mint köcsög, zsidó buzi engedelmeddel bannollak.


így van
meg kéne szerezni a lakcímét...

/ha már így divatba jött/ Üdv: Axe

toten 2007.11.25. 11:00:12

Hát szerintem meg tök 8 h felkerülte vagy nem. Az újság drágább nem lett, és a népszerűsége se nött. Szerintem freddyd részesedés nélkülis (ha nem kért akkor sry) oda adta volna a vidit... és ha kapott? ki nem xarja le... megdolgozott érte és ennyi... a vidit meg elkéritek MSNen valakitöl, vagy megkértek valakit tolja fel ******* oldalra... (ha már ugyis ide is felkerüle ingyenesen) bolhából elefánt

FeketeLovag 2007.11.25. 11:01:24

Márint Axe ötlete. Lakcím!!!

Rastata · http://www.rastata.blog.hu 2007.11.25. 11:02:02

@Ooorky

Velem van a bajod? Mert én nem azt írtam, hogy FreddyD egy faszláma köcsög menny el a picsába" hanem csak megkérdeztem, hogy kapott-e érte pénzt.

Üdv.: A pisis 14 éves. :P

Athemil · http://garrysmod.blog.hu 2007.11.25. 11:02:32

meg kell hogy jegyezzem ASDF eléggé szelektív helyekre verte a fejét a klaviatúrába :D

Athemil · http://garrysmod.blog.hu 2007.11.25. 11:03:44

kössz^^
én is 14(dec 9-én 15) vagyok :P

FeketeLovag 2007.11.25. 11:04:16

Athemil. Kéne tolni egy Garrysmod ot. Keress meg steamon ok??

FeketeLovag 2007.11.25. 11:04:50

Én csak 13:P (ápr-13 14leszek :P)

Berkut 2007.11.25. 11:05:07

Hmmm...

Oké Freddynek vannak hibáji. De ha ti ezen felhúzzátok magatokat, és ezen veritek az agyatokat napokig, vagy akármi, akkor MI A GYÁSZNAK NÉZITEK EZT A HONLAPOT???

:))

attttti 2007.11.25. 11:05:28

Gyerekek most mi bajotok van, hogy Quasimodo két harangkongatás között megtanuljon írni a blogokon? :D
(a helyesírásban nagyban hátráltatja a púpja mely hátrahúzza a kezeit is meg a látásával is vannak problémák)
Nah mind1 ha már nem tudunk hallgatni erről a srácról legalább röhejes dolgokat mondjunk róla (amibe a káromkodás nem tartozik) :)

Rastata · http://www.rastata.blog.hu 2007.11.25. 11:06:52

WOW! (mármint nem a játék)

Athemil te is 14 vagy?? Én egy kicsivel többnek gondoltalak... Na de 8 annál jobb, legalább eggyel több "pisis 14 éves" van a blogon!

Mindenkinez üzenem aki nem ért velem eggyet, hogy :P(.) (lick my ass)

Athemil · http://garrysmod.blog.hu 2007.11.25. 11:08:27

ez jobb:
|)x(|
de ne gyerekeskedjünk :P

Kalyber 2007.11.25. 11:13:51

szerintem nem fikázni meg sajnálkozni kéne...Inkább annakkéne örülni hogy freddyD elkészítiezeket a videókat, ráadásul úgy hogy neki ebből eggyáltalán nincsen haszna csak az az érzés hogy sokezer embert sikerül megnevettetnie a videókkal.

A balatoni hiéna 2007.11.25. 11:16:50

Hehehe imádom ezt a témát.
A művészet autonómiája.

Egy kis vázlatos és ERŐSEN PONGYOLA művelődéstörténet:
Reneszánsz - a művészet autonómiájáról szóló viták nem jutottak el a művészekhez, (talán, mert akkor még nem is voltak ily viták)így ők mindenféle szívfájdalom nélkül alkottak megrendelésre találmányoktól, a szobrokon és mérnöki terveken át a gigászi festményekig bármit az egyházi és világi megrendelőknek, sőt, a legendás mesterek jobbára ebből éltek, keményen reklámozták magukat Medicieknél és az egyházi méltőságok élőtt.
Lőn felvilágosodás - és a protestantizmus területein a "világi hívságok" irtása folytán az alkotói művészet visszaszorult. Németalföld, Hispánia Itália vidékein dívott a föstészet, főleg délen a humanizmus is, azonaban látszólag az alkotóművészet átadta helyét a praktikus tudományoknak, melyek... na igen, ha valami, hát ez autonóm. Igaz, hogy itt is megy a propaganda, de ha valami - napjainkban meg főleg is - öncélúan burjánzik, hát az a racionalista empirikus tudomány(vallás).
Átélünk egy klasszicizmust, egy romantikát, a művészet pedig templomok falán, állami hivatalokban, vagy gazdag polgárok házaiban díszeleg. Lám még mindig eladják a művészetet.
Jön a csodálatos dekadencia, izmusok, a művészet eladásra kerül.
Látszólag a művészet, mint önérték, áruba bocsátható, mert van aki megveszi, hogy az betöltse szerepét, és része legyen a világbak. Sőt olybá tűnik, hogy a művészet része a mindennapoknak, és ott van a falakon, tereken, átriumokban.
De jajj! Mi történt!??
A hisz az előbb elhangzottak olyan idegenek! Persze, hisz a művészetet kiszakították a világunkból! Van a festők, zeneszerzők világa, akik megrendelésre készímenek, és vannak a Művészek, akik művészit csinálnak. Ami nem tartozik a világba, valami szabad, valami megfoghatatlan, éppen ezért nem is akarjuk megérteni, megnézzük a múzeumokban, ahol elzárják előlünk, mert az elvarázstalanodott (*Weber) mindennapok nem bírják el ezeket a már-már transzcendens dolgokat.

A sok beszéd tanulsága:
Igényli az isten adta nép. hogy az alkotó szabad módon kiszolgálja őt, és önmagát adja nekik.
Az alkotó napokat öl bele egy-egy munkájába, a képlet tehát: az alkotó karitatívan adja életét a közönségnek.
Ez szép, de ebből még nem lehet megélni, és a munka ára legfeljebb az istenítés és a fikázás szintézise.
Ha elszegődik kis fizuért egy céghez, hogy rovatoljon egy honlapon, akkor FredyD elkurvult. Elárulta olvasóit.
Ha saját maga lesz sorsa kovácsa, és maga adja ki produktmát, akkor FredyD nagyképű, Istennek hiszi magát, lenézi az olvasóközönségét.

A diskurzus hatalom.

Hazafi89 2007.11.25. 11:22:38

Hi!
Most írok először ide me ez már tök gáz :)
Szerintem jól tette, hogy pénzt kért érte, én is elfogadtam volna. Szerintem ti is... Egy kis plusz pénz a mai megszorító csomagok között jól jön ^^)

Nitram 2007.11.25. 11:27:30

Ugyan Freddy ne huzd már fel magad egy-két marhán akik csak magukkal törődnek! nagyon is jól csinálod a blogot, és most emiatt ne hagyd abba! Van egypár olyan ember aki irigyel és ezért ilyen kommenteket írogat. Ne törődj velük. Sokkal több olyan ember van aki szereti a videóidat nézni: Csak nézd meg a látogatottságot!

Mindent bele! És nem monnyon le!

Dany007 2007.11.25. 11:36:45

Freddy !

Sz.tem szarjál bele az ilyeneknek a képükbe!
Fogalmam sincs, hogy miért kértél pénzt, miért nem, de én szarok is rá!
Ha ebből gazdagodnál meg, akkor járnál a legjobban!
Sok tudatlan kis 12-14éves köcsög akiknek fogalmuk sincs róla, hogy hogy működik a világ!
Tudtommal a pcguruban van benne a következő nagy video, amit majd pár hét múlva a neten is meg lehet nézni! Ennyi!
Kaptál egy kis nagy nyílvánosságot, egy elég "nagy" újságban, ezért cserébe te csak később teszed fel a netre a videot ennyi!
Aki ezt nem bírja felfogni az menjen vissza az oviba.
A másik meg hogy azok után, ahogy itt egyesek !követelni! szokták a videókat, nem is csodálkoznék ha pénzes lenne!
Tudom, hogy nem egyszerű ilyen videókat csinálni! Főleg nem olyan színvonalon ahogy te teszed! Nemvárhatja el mindenki, hogy minden szabadidődet erre áldozd.
Azonkívül a Nerd videói nagyon messze vannak a tiedtől!Egy ocsmány, túljátszott erőltettett szarok!
Sz.tem az lehetne egy megoldás, ha egy ilyen sms-web-es oldalt készítenél!
Mondjuk nevetséges összegért, havi 100Ft-ért mondjuk, bárki felcsatlakozhat, megnézheti a videókat stb! Ebben nincsen semmi törvénybe ütköző, és a 100Ft amit sms-ben lehet elküldeni, senkit se vágna földhöz, VISZONT kiszűrné az ilyen kis 12-14éves köcsögöket, akik nem képessek kulturálltan ép ésszel felfogni az ilyen dolgokat.
És akkor kialakulna egy normális igaz kevésbé nyílt közösség! Aztán kész!

Ennyi erővel lehetne szidni a PC gurut is , hogy mért nem publikállják minden írásukat a neten! Ahelyett hogy köcsög módon eladják egy újságban!Nem? mekkora geciség....
LoL

Rastata · http://www.rastata.blog.hu 2007.11.25. 11:39:22

Dany007 Rád is ugyanaz vonatkozik amit a kimondhatatlan nevűnek írtam :D

Dany007 2007.11.25. 11:40:33

:D sorry midnig van tisztelet a kivételnek !

JCGross 2007.11.25. 11:44:14

Szerintem igenis jogosan vagy dühös. Én személy szerint örültem, hogy egyes emberek "senkiből" feltornázzák magukat odáig, hogy a pc guru dvd mellékletén lehessenek! Én marhára de egyetértek a döntéseddel és most, hogy tudom mennyit áldoztál rám és mindenkire aki a videójid megnézte, még jobban azt mondom, hogy igenis megérdemled érte azt a kis pénzt amit ezért kapsz.
Ezért gratulálok, és azt kívánom neked, csak így tovább!

seanthomas 2007.11.25. 11:53:19

Szerintem az lenne a legjobb megoldás, ha törölnéd a hozzászólás-írást. Ennyi fárasztó, szánalmas, nem idetartozó hozzászólást egy helyen rég nem láttam . Ezekkel sajnos értelmét veszti az egész fórum

ThomasCross 2007.11.25. 12:00:57

Tiszteletem!

Eddig nem regeltem mert csak a videók érdekeltek de azthiszem ez a téma kívánja hogy hozzászóljak. Amennyire elolvastam (nem nagyon :-D csak épphogy ) mindenki egyet ért vele hogy a munkádért kapj egy kis ellenszolgáltatást. Eddig is kaptál mert ha őszintén írtad a főcím levelet ( és ebben én nem kételkedek) akkor az emberek jókedvre derítésre volt az ellenszolgáltatás neked a sok kegyetlen szar játékkal töltött óra után. És hogy a PC Guru felkérte egy videóra és reméljük hogy a közeljövőben szárnya alá is veszi annak csak örülhetünk. Bár én egy árva újságot nem fogok megvenni mint ahogy eddig se tettem de örülök hogy ekkora sikere lett és szurkolok neki.

És amég bármit is ingyen nyújt a nagyközönség felé azthiszem minden irigy ember befoghatja.

Ooorky · http://www.usite.hu/ 2007.11.25. 12:20:14

Már bocs, de a pcguru a következő szám megjelenése után publikussá teszi néhány cikkét az interneten is...

mabeno (rpcjs) · http://www.poenvideok.blog.hu 2007.11.25. 12:45:34

én meg nem tudtam megvenni, mert egy csomó helyen elfogyott :(

Geri11 2007.11.25. 13:22:15

Ugyan emberek. Ingyen fent lesz a blogon, és még azt is meglehet érteni, hogy miért késöbb, mert akim "nem bír várni" az vegye meg. DE INGYEN FENT LESZ. ugyhogy szerintem nincs miért leszólni.

Aemeth 2007.11.25. 14:16:07

Üdv!

FreddyD: Ahogy írtam neked már egyszer csa kgratulálni tudok az elért eredményeidhez. Ilyesfajta elismerésre vártam már rég, s végre meg is kaptad. Remélem még felkérnek néhány videóra, és azt is olyan nagy örömmel fogod megcsinálni, mint az eddigieket. :)

A freddyD-t hirtelen megutálóknak üzenem:

Igen kevéssé tisztelt utálatos kis fikarágók!

Ti, akik nyitott szájjal vártátok eddig, hogy a lepcses pofátokba repüljön a sültgalamb, mit tettetek azért, hogy FreddYD blogja épüljön? Feljöttetek, megnéztétek azt ,amit ő napok-hetek munkájával összegörcsölt, hogy Ti szórakozhassatok, mindezért semmit nem kért. Végre, Magyarországon ritka az ilyen, egy komolynak nevezhető PC újság észrevette a jelenséget, és úgy döntött felkarolja. Ráadásul FreddyD ennek ellenére, nem hajlandó megengedni, hogy a videóját csak pénzért lehessen megnézni. ÉS emiatt ő a fasz? Tudjátok mi kellene nektek? Belekötni a 230 V-ot a szemgolyóitokon keresztül oda, ahol az agyatok kellene legyen.

Pás.

Na · http://pspxmb.pspuae.com/ 2007.11.25. 14:24:19

Ho Ho Hóóó,itt a Télapó!!!
Basszus pár mailírónak és kommentelőnek agyára ment a hideg:miért adta volna el magát fred???
Ez (csak) egy felkérés volt!Nem meghívás a stábba!AVGN pedig sztem már rég nem csak a rossz Nintendo gamek közérdekű megosztása,tesztelése miatt csinálja a videóit!!!Rájött h zsetonért sokkal jobb,én naon szeretem AVGN-t,de már kissé a pénz hajtja:kezdjük ott,h szponzorai,DVD-je van,GT-en,ScrewAttack-on rajta van:ez már számára egy iparág...
Jahh és fred minél híresebb (vagy "nagyobb név",kinek h tetszik;nekem pl. a "minél nagyobb Isten" a kedvencem...:) annál több ellensége,ellenlábasa lesz!Csak így tovább,ha fred is ilyesfajta támogatókra tesz szert,és ha pénzér is csinál(ná) is KIBASZOTTUL szórakoztató lenne!Ne fájjon má' nekünk ez a felkérés,vagy az h pénzt kap(na)
freddy,ha minket szórakoztat,addig ez IGENIS RENDBEN VAN!!!Ha meg vki úgy kondolja (mellesleg jogtalanul...)h ferd nem érdemli meg,akko' az egyszerűen téved,mer' senki nem várja h bárki is ingyé' "pazarolja" az idejét erre!Pont.

jürgen baromartz 2007.11.25. 14:35:00

az érdekes mondjuk hogy először mindenki gratulált aztán hirtelen valamiért elöntötte a fikadömping az egész blogot
ebből is látszik, az ember sohasem tudja, mit akar valójában

pjoco 2007.11.25. 14:36:15

Jézus ilyen emberek is élnek a földön?
@asdfbnmy: gitár legyen a szíved helyén és a RÁK pengesse!!!!

Wermin 2007.11.25. 14:38:18

Hát ami azt illeti tényleg elég gagyi lettél. Mindig a Big Rigst meg a Stellát veszed elő. Ez az egész tényleg jól indult és tényleg jó videókat csináltál de az a legutolsó is elég béna. Az avgn imádatod meg idegesít. Dobj ki pénzt a szarára és még büszke is leszel rá. Hát hagy gratuláljak.

Angel38 2007.11.25. 14:55:34

hááát wermin én nem értek veled eggyet...és szerintem már kijár freddyDnek egy kis betevő...hanyagolj a barátnőjét miattunk és mindezt ingyen???és AVGN imáádat???miről beszélsz te??Azért mert teccik neki a videoi és dicséri??pffffff szal én freddyDvel értek eggyet...és télleg elég gz már h mindenki fikázza,inkább abba kéne belegondolni h ha ti lennétek az ő hejében akkor mit tennétek??és ti meg nem diéritek folyton NERDE-t??szal büdös csicsak az összes aki itt becsmérli freddyD-t...

quacky 2007.11.25. 15:11:37

nem olvastam el a kommenteket, de rohadtul nem az a helyzet mint AVGN-nél. szóval eltekintve a videóitok minőségbeli különbségektől, amikkel gondolom te is tisztában vagy és nem is akarok belemenni: a Gametrailers egy ugyanúgy ingyenes oldal mint a youtube, jobb videolejatszoval, és néha egy 15mp-s reklámmal a videok előtt AMIRE HA RÁKATTINTASZ AZONNAL ATUGRIK A VIDEOHOZ. Kiadott egy dvd-t, amin egy új reviewja volt, az egyből fent volt gt-n is. szóval csak hogy készült meg ilyesmi van rajta ami nincs jutubon/gt-n.
te viszont bereklámozod az oldalon úgy hogy hú há azta ez meszse a legjobb videóm (persze elhiszem hogy az) simán megéri a 2000 forintot mer amúgy is szupi újság. hát kösz, én pl. nem játszok pc-n ergo leszarom a teszteket, híreket (amiket amúgy is megjelenes elott hetekkel elolvashattam már bármelyik netes gémer oldalon), sőt még a tök középkategóriás érdektelen régi teljes játékok sem izgetnak. gondolom ezzel nem vagyok egyedül. nyilván megérdemled azt a juttatást vagy nem tudom mit ami neked ebből a bizniszből származott, de ne állítsad már be magad ilyen szentnek hogy "örülj hogy eddig nem csináltam meg", vagy hogy "nem a pénzért csináltam hanem azért mert tisztelem a pcgurut" meg még itt reklámozod az újságot meg ilyenek, mert ez rohadtnagy tirpákság, és ezzel szerintem csak a nem fogyatékos 12 éven felüli rajongóid elvesztését fogod okozni.

H.Gabesz 2007.11.25. 15:58:20

Sziasztok!

Én elég régen nézem már ezt a blogot és PC Gurut is veszek rendszeresen ( tehát nem mondhatom hogy szemétség mert ép most néztem meg pár perce amikor ezt a kommentet írom)azért regisztráltam most csak, külön hogy betudjam írni ide az én saját véleményemet:
Ez nem arról szól hogy úúú de gonosz most ezt pénzért akarja adni ááá jaj ez arról szól hogy megvolt rá a lehetősége hogy ezzel szerezzen magának még több hírnevet ( nem mellékesen biztos csurran cseppen valami ) de ezzel a lényeg hogy olyanoknak is felhívhatja a figyelmét a blogra akik eddig még nem hallottak róla. Gondoljátok el lehet hogy az itt megtekinthető videók megmentenek egy depressziós World of Warcraft játékost az öngyilkosságtól! Én személy szerint az összes részen annyit röhögtem hogy minden gondom bajom le volt sajnálva :) Ennyit akartam és akinek gondja van azzal hogy várnia kell egy kis időt hogy megnézzen egy videót az megérdemli saját magát !

ferike04 2007.11.25. 16:11:10

elég száalmas vagy h kibannolod az embereket:)csak mert megmongyák a vélleményük!! az utsó videók téleg szarok a big riggs óta nem tudsz jót scinálni valjuk be:P
és mg pénz kérsz a szarért :Pmegvettem a gurut mert mindig vszem hát az újj videó be volt reklmozva mijen vices meg stb..:P hát.. elég sznalmas..! kezdessz szar lenni jah nem már szar vagy..! sztem tőrőld le a bloggod ha nem akrsz nagyobb balyyt mert már perelnek cvégek:PP

ferike04 2007.11.25. 16:13:24

wermin hawerom is tsinál videokat és sokkal jobbak... mg már én is cináltam br lefikázták.. de szntem akkor is sokkal jobb,mrt több benne a poén meg nem iln sdzar szövegem van mint ennek a fredinek :P

Na · http://pspxmb.pspuae.com/ 2007.11.25. 16:18:33

A blogon egy ideje ketyegett egy atombomba ami most felrobbant...
Azt tudtam h sokt reti,nyomi kretén olvassa a bolgot,de h ennyi,és erre a bejegyzésre ugrottak,egy csomó új név van,aki szidja fredet,NEM KÖTELEZŐ EZT A BLOGOT OLVASNI,ÉS MINDEN KEDVES "ANTIFREDDYD"-NEK KÍVÁNOK HASONLÓ SZÉPEKET,MINT AMIT A KEDVES KIMONDHATATLAN NEVŰ KOMMENTELŐ (SOK VAN) ÍRT "A RÁK PENGESSE A SZÍVED GITÁRJÁT"-v valami ilyesmi-KÍVÁNOK HASONLÓ SZÉPEKET.Az ilyen köcsög motherfucker buzik miért csinálnak egy. profilt???No mind1...
Jahh és a kimondhatatlan nevű kommentelő nincs sehol,elhúzott,nem találom a kommjait,pedig úgy elolvastam volna őket...
Áhh az összes ilyen narkós náci dögöljön meg...

Na · http://pspxmb.pspuae.com/ 2007.11.25. 16:20:42

Te ferkó,te helyesírás-betyár:te ki az Isten vagy???Ha Wermin a haverod akkor sajnállak... XD XD

jürgen baromartz 2007.11.25. 16:23:52

a másik dolog amit megfigyeltem az az hogy az építő kritikát megfogalmazni képtelen egyedek túlnyomó többsége megbukna egy magyar érettségin
én ilyen emberek véleményére fred helyében nem adnék
kösz hogy ezt kifejthettem

Na · http://pspxmb.pspuae.com/ 2007.11.25. 16:24:13

Jahh tudommár!!!!Te az "ördögűzős" Horváth Ferike vagy!Akkor már értem a szitut!Loser...
:D

Na · http://pspxmb.pspuae.com/ 2007.11.25. 16:26:35

@Fingós Csiccsolínó
Milyen igaz:erre jön az igaz mondás:"Nagy az Isten állatkertje..."
pl.:ferike04
Szánalom a Köbön!!!
XD XD XD

coolatch 2007.11.25. 16:31:38

Na most érzem úgy, hogy írnom kell:
elég rég óta figyelem a blogot, bár túl sok kommentárt nem írtam. Voltak nagyon jó (mesterlövész,Big Rigs,wanted guns) és kevésbé jó videók, de szinte mindig pozitív visszhangja volt a blognak. Most, hogy Freddy munkáját a FixTv után ismét elismerik(szerntem legalábbis elismerésnek tekinthető a guru felkérése), rengetegen ellene fordultak. Ez kurvára nem logikus.Az ő helyében mit tettetek volna??? Szerintem az emberek nagy része is így tett volna, a maradék nagy része meg hazudik. Ha ki akart volna baszni bárkivel, akkor később se kerülne fel a blogra a guru-s videó. Most meg kicsit szar helyzetben van, mert ugyan M.o egyik legminőségibb infolapjában szerepel, de kurva sokan meg szidják, egy teljesen logikus döntés miatt.

Remélem, azért néhányan egyetértenek velem.

üdv: coolatch

freddyD 2007.11.25. 16:34:18

hűha ferike most aztán megmondtad nekem.

Leírom a te nyelveden is:

Hühha ferrikke, mossasztán megmonntad nekkem

@quacky
A helyzet csupán az, hogy itthon nincs olyan portál mint a Gametrailers, úgyhogy a hasonlat ebből a szemszögből nem helytálló.

A bereklámozásra meg már reagáltam, valahol itt van a kommentek közt, most nincs idegem kikeresni

redragon 2007.11.25. 16:34:50

Hmmm...sok itt a kretén.

Az egyetlen baj szerintem az, h KÉSŐBB rakja ide fel a videót. Miért is rakja fel később? Nyílván mert így állapodtak meg a Guruval. Nem hiszem, h ecsetelni kell miért jó ez a Gurunak, de ha freddyben lett volna egy kis tartás akkor ebbe nem megy bele.

Interjú ok, videó ok, csak itt már túl sok a számítás.

Amúgy nem zavar ha nem rak fel videót, de az h megcsinálja, beharangozza, ÉS nem rakja fel az faszság.

Ettől még szeretem a korábbi videókat, és nem azért írok, h freddyt elküldjem a sunyiba, hanem h hátha sikerül egy-két emberrel megértetni az álláspontom.
Freddy is köztük van, mert ha azt hiszi h ez ugyanaz az eset mintha pénzt kérne a dvd-ért, akkor ő sincs tisztában mindennel.

Annál meg nincs szánalmasabb mint amikor vki a másik helyesírását szidja.

ferike04 2007.11.25. 16:38:46

na kussojál b te kis csiska!!! a kurva anyád..:P

Hellknight 2007.11.25. 16:41:29

FreddyD ezekre rá se hederíts, rajongói táborod messze meghaladja ezeknek a negatív e-mail írók számát. Videóid nagyon jók maga a blog remekül van összerakva mind a rofl-os rész mind a juniorok rész ahol ha még előfordul gyengébb videó is (meg szakmailag abszolút kezdő XD) a lehetőség megvan.
Méltán van betéve ez az oldal könyvjelzőnek.
Nem értem mért érdekli az embereket ez a pénz-kérdés... legyenek a videók mi meg örülünk neki és szívesen nézzük.

Ebben a 'legyen a komment pénzes' kérdésben van vmi... bár igazából aki nagyon be akar írni baromságokat az úgy is meg fogja tenni nemtudom h lehetne kiszűrni ezt a sok szemetet...

jürgen baromartz 2007.11.25. 16:48:23

@redragon

"Annál meg nincs szánalmasabb mint amikor vki a másik helyesírását szidja."

tudod a helyesírás olyan dolog, aminek az illető által alkalmazott minőségi fokából lehet arra következtetni, hogy az vajon egy olvasott, művelt, intelligens ember-e, akinek lehet adni a szavára, avagy egy bunkó paraszt, aki olyan buta mint a föld.
olyan fórumon, mint ez a blog, más egyéb fokmérőt az emberek értelmiségi szintjének megítélésére nem lehet alkalmazni.

előre elnézést kérek ferikétől, ha netán (számára) bonyolultan fogalmaztam. sajnos az olyan rusztikus egyszerűség, ami rá is jellemző, nekem nem vág a stílusomba.

Hellknight 2007.11.25. 16:49:56

Én igazából attól félek h FreddyD előbb-utóbb megunja ezeket a bántó-dolgokat (ami teljesen jogos lenne minek fektet bele rengeteg munkát ha ilyeket hall vissza) és befejezi a videók készítését.
Nyugtass meg plz h ilyen nem fordulhat elő...

joeperry · http://joeperry.blog.hu/ 2007.11.25. 16:51:17

@redragon:
Pontosan erről van szó. Örülök, hogy van még, aki tisztán lát az ügyben.

Na · http://pspxmb.pspuae.com/ 2007.11.25. 16:52:17

Jahh és bocs freddy a magyaros szóhazsnálatért...
De megérte!
XD

Na · http://pspxmb.pspuae.com/ 2007.11.25. 16:54:28

Jahh helyesírni tudni kell még a bicskás-parasztoknak (pl.:ferkó:) is!
XD (nahh mostmár leszállok a hülyegyerekről:D)

Na · http://pspxmb.pspuae.com/ 2007.11.25. 16:55:55

Jahh (ez már szándékos...) és freddyD NE "MONNYON LÉ"!!!!Ahogy az IQ-Betyár tüntetők mondanák...
XD

joeperry · http://joeperry.blog.hu/ 2007.11.25. 16:58:16

'Na' elég lesz mostmár:)
Ferike meg szerintem direkt provokál, ne vegyétek komolyan.

Dany007 2007.11.25. 16:58:57

pff :D
Hihetetlen milyen gyökerek járnak erre!

Én modntam. Legyen sms-web alapú fizetős a blog! Csak az jöhessen aki egy minimális összegű smst küld, aztán kész!
Nincs többé ilyen parasztkodás!

freddyD 2007.11.25. 17:00:16

Ja értem. Én vagyok szánalmas, mert a helyesírásával válaszoltam?

Mondd, te egy ilyenre hogy válaszolnál?

"te sréber búzi!!! mit hazúdol!!! nics is nőd!!! kert búz ivayg!!"

Ne áltassuk magunkat, ugyanarról az iq-fighterről van szó.

Fingós Csiccsolínó válasza egyezik az enyémmel

@Na
Töröltem kommented, ne válaszolj így vissza

redragon 2007.11.25. 17:03:53

@freddy,@fingós
Nem is láttam a kommentedet amikor ezt írtam, és elsősorban arra utaltam amikor vki úgy fejez be egy vitát h "kisköcsög tanulj meg helyesen írni"

sorry nem volt egyértelmű

Na · http://pspxmb.pspuae.com/ 2007.11.25. 17:04:14

Okszi,csak felb@szta az agyam a sok "helyesíró-bajnok" a kretén hsz-aikkal...


@freddyD
Bocs mégegyszer,nem lesz több.

mirInda 2007.11.25. 17:04:57

Üdv FreddyD! :)

Ha én lettem volna most a helyedben, akkor a sok okoskodónak fenti válasz helyett kinyomtam volna a blog-ba egy pár Google hirdetést, hogy majd még jobban legyen mire irigykedniük. :D Mert csak az irigység mondathatta ezt velük.
(Bár az irigység tüzét növelheti bennük az a tény is, hogy csodálatos, megértő barátnőd van. Becsüld meg őt!)

Szerintem azzal sincs semmi gond, hogy ide később kerülnek be majd a videók. Jól is néznénk ki, ha előbb én is a net-en publikáltam volna minden írásomat és csak utána adtam volna ki könyvet. :P

További jó munkát (mert ez a hobbi nálad már a munka is), és várjuk a videókat... :)

U.i.1: Lehet, hogy azoknak, akik jótanácsokkal láttak el, lenne mit rendezniük az életükben...
U.i.2: Az észrevételemhez fűzött esetleges megjegyzéseket nem kívánom kommentálni.

Na · http://pspxmb.pspuae.com/ 2007.11.25. 17:06:49

Ja,és még fölösleges is volt,mert Ferenc Testvér nem is látta...

FreeStyle 2007.11.25. 17:10:34

Utálom ennek a blognak a nézőközönségét (Nem mindet, ne értsetek félre)... Az ilyen asdfbnmy félék meg csak figyelemre vágynak. Kis senkik, akiknek nem volt (vagy nincs éppen ) gyerekszobájuk, és itt élik ki a vágyaikat... Szóltam.

Rastata · http://www.rastata.blog.hu 2007.11.25. 17:10:44

Kretének: Kimondhatalannevű, wermin freike04 reddragon

Fredy!! ferike még le is CSISKÁZOTT meg k*rvaanyázott! Na tehát mindenkinek mondok valanmit egyesével:

Kimondhatatlannevű: HÚZZZ EL A PICSÁBA!

WERMIN: már nem emlékszem, hogy mit írtál, de biztos az evolúció hulladéka lehetsz ha ideírtalak a töbi csernobili agyhalott köszé.

Freike04: Exöszájzbúk! Gondolom, hogy wermin milyen videókat csinál... Gondolom wermin csinálja azokat a videókat , amiket az emberek az internet aljának hívnak. Nehogymár Fredy legyen a csíra, amikor ti másoljátok le őt!!! Ő is vette az ötletet AVGN-től, de ő legalább bevallja! Méghogy sokkal jobbak a videóitok, mint Fredy-é?? kinek van naponta 50 000 látogatója? Fred-nek, vagy két senkinek?? szerintem gondolkozz el az evolúcióban, és a társadalomban elfoglalt helyedről! :P |)x(|

redragon: Te is egy fasz vagy nem vitás. Beharangozza, és fel fogja rakni te kretén! Azt is mondhatta volna, hogy olyan jó let, hogy csak a GURU-ban jelenik meg. De ő felteszi! szerintem előbb is fel akarná tenni, csak a GURU nem engedte. Úgyhogy rád ugyanaz tartozik, mint amit a többi dan- és parkinsonkórosnak írtam.


És ami mindannyiótokra tartozik: ÖÖÖööö... Szerintem most ide olyat írnék, amit a kicsi fejetek úgyse fogna föl, hiába olvassátok el tízszer, ezért nem is írok ide semmit...

Üdv.: Rastata

biglight 2007.11.25. 17:12:46

Sztem jófej vagy, de mikor jön a guru-s videó????Amúgy igaza van a nemtomkinek... Nem kötelező ide járni :P

Rastata · http://www.rastata.blog.hu 2007.11.25. 17:17:33

ferike04 vagy wermin legyetek olya szívesek, és linkeljetek be egy videót, ami tei csináltatok. had legyetek még nevetségesebbek! :P|).(|

freddyD 2007.11.25. 17:18:10

Asszem a legjobb ha a kommentelést ehhez a bejegyzéshez letiltom, mert a hangulat már nem éppen kultúrált.
süti beállítások módosítása