Rossz PC játékok sorozat

Blogomon elemezve bemutatom azokat a játékokat, amelyeket lehetőség szerint ne vegyél meg!

Friss topikok

Rossz PC játékok sorozat

Kis klippekben szeretnék bemutatni olyan játékokat, amelyeket lehetőség szerint kerüljetek! Ezen kívül más szórakoztató képek, videók, jó és rossz játékokról egyaránt. Elérhetőség: rosszpcjatekok@gmail.com

Firka

Fúj Fúj Fúj!

2007.11.24. 16:36 :: freddyD

Monnyon le. Monnyon le.

Egy szörny vagyok. Egy kapitalista disznó, fúúúújjj.
Mi történt?

Csütörtök óta kapok kedves kis kommenteket, e-maileket minden felől. Nem kutattam utána különösebben, de volt aki gyűjtött nekem párat, és elküldte e-mailen.
Jöjjön egy kis válogatás



most freddyd ezzel egydolgot ért elnálam azt hogy elégé de megutáltam... eddig jó volt de igy hogy már effektive pénzt is kér avideóért.. kicsit elszált a srác.
AVGN se kér pénz pedig 2000x jobb videokat csinál mint amiket freddyd...
Hmm...Sosem vontam kétségbe, hogy a Nerd jobb nálam. De nézzük csak. AVGN nem kér pénzt? Lehet hogy én tudom rosszul, de hogyhogy nem kerülnek az új videói a youtube-ra? Talán azért, mert a screwattack-hez szerződött, és effektíve a videónézésből kap részesedést.
Lehet őt okolni ezért? Ő eladta magát? Elkurvult?(Ahogy valaki rám fogalmazott). Miért?
Ti azt várjátok, hogy ő munka után, barátnője (most már felesége) mellett hetekig dolgozik egy videón, és ő aztán ne kapjon ezért egy kis zsetont?

Kiadott egy DVD-t. Ezen is fog keresni. Bánt ez valakit is? Nem hiszem. Még akkor sem, ha ingyenesen megnézhetnénk a klipjeit a neten, de én pl. ezzel is támogatni akarom, és rohadt büszke leszek a példányomra a polcomon.
Majd fönn lesz neten is az 2-3 hónap mulva amikor már valoszinüleg fullba csak pc gurus videókal fog foglalkozni.
Írtam ilyet? Látjátok a nevemet a PC Gurus stábnál? Ki beszélt 2-3 hónapról?
Kicsit sajnálom freddyD-t, el lett adva.
Hmm, szeretem ezeket a belső "infókat". És most bocsássatok meg, megyek a tízezresekkel teli medencémbe

Ha Freddy helyében lennék, én se utasítottam volna el egy ilyen ajánlatot, de például az AVGN a Screwattackhoz csatlakozott, akik meg a Gametrailershez, és így csurran-cseppen neki valami, amit meg is érdemel, egy egész stáb van mögötte, és az egészet hihetetlenül profin csinálja, míg Freddy szerintem egy kissé kezd kifáradni, és még egyáltalkán nincs azon a szinten, hogy eladja magát
Ez összefoglal többi más kommentet, szóval ezt rakom ki.
Sokan írták, hogy "ő is így tett volna, de attól függetlenül enyjebenyje".
Miért? Másnak lehet, nekem nem?
Lehet hogy nem vagyok olyan szinten hogy "eladjam" magam, de ha a Guru látott bennem fantáziát, és én így is jó voltam nekik, akkor én ennek nagyon örülök, és bolond lettem volna nem együttműködni velük.
Miért a Guru?
Fogalmam sincs. Ők kerestek meg. Én nem olvasok PC-s újságokat, szerintem még a millenium előtt vettem utoljára, szóval még csak arról sem lehet szó, hogy azért mert ők ilyen baromi frankók az XY Szupergamer újsághoz képest. Az első levélváltástól az utolsóig abszolút korrektek voltak (igaz a legtöbbet a cikkíróval leveleztem), egy rossz szavam nem lehet rájuk.
Első feltételek egyike az volt, hogy nem szeretnék régi videót adni a melléklethez, csak újat. És azt is úgy, hogy mindenképp fel fogom rakni a blogra is kis idő elteltével. Mert nem akartam senkit hátrányosan megkülönböztetni.

Hallgathattam ilyet, hogy önző vagyok.
Akkor nézzük meg alaposabban. Április óta csinálom a videókat, többé-kevésbé folyamatosan. Teljesen ingyen, ha úgy vesszük, még nekem volt kiadásom, de ezt most ne vigyük bele.
Szeretem csinálni. Hiába idegesítenek a játékok, ha sikerül megnevettetni az embereket, akkor már megérte. Mert én (való életben is) nagyon szeretek embereket jó kedvre deríteni.
Számtalan alkalommal mondtam le dolgokról, a blog kedvéért. Mindenki aki csinált már videót, tudja milyen hosszú folyamat, hát még ha szar a játék, vagy problémás a videó szerkesztése. És akkor ott a "legyél vicces" kényszer. Nehéz viccesnek lenni, minnél jobban erőlteti az ember, annál kevésbé lesz az, szóval ennek is időt kell adni, hogy spontán előjöjjenek ezek az ihletek. Csodálatos barátnőm mesélhetne, hányszor mondtam le közös programot azzal hogy "Most inkább videózok, már rég volt valami". Szerencsére maximálisan megértő, gyanítom nem minden nő volna ilyen.
Összefoglalva, (szerintem) önzetlenül viselkedtem, elfogadtam, hogy ez most már ezzel jár, akkor csinálni "kell".
Adódott egy lehetőség (PC Guru), hogy egyszer saját javamat helyezhessem előtérbe (nevezzük úgy hogy önző voltam), úgy, hogy ezzel senkinek nem ártok.
Egyszer csináltam ilyet és Júdás vagyok elég sok ember szemében. Hogy van ez?

Hónapok óta jön az "Adj ki DVD-t" kommentár. Nem fogok kiadni (megvannak az okai), de HA megjelenne és azért is pénzt kérnék, akkor ugyanez várna?

Nem akarok haragban lenni senkivel, de itt pár embernek nagyon torz képe van az egész szituációról.

freddyD

305 komment

Címkék: pc guru

A bejegyzés trackback címe:

https://rosszpcjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr8240379

Shirin 2007.11.24. 17:03:31

ennyi barmot, hajrá Freddy ne kedvettelenedj el

adam92 2007.11.24. 17:04:04

Még hogy AVGN nem kap pénzt a videókért. Jót röhögtem. Ne foglalkozz velük FreddyD, aki tényleg szereti a videóidat azok így is úgyis meg fogják nézni.

Deathangel 2007.11.24. 17:04:37

hát most én ehhez csak annyit tudok mondani hogy aki hülye haljon meg. Ergo aki nem képes olvasni vagy józan ésszel gondolkozni...mondjuk azért mekkora ez már hogy "ő is így tett volna, de attól függetlenül enyjebenyje" XD hol van ebben valami értelem? De amúgy tényleg sztem ha valakit megkeresne egy neves újság (attól függetlenül hogy én nem ezt olvasom) nem nagyon lenne olyan ember aki ezt visszautasítaná.
Kitartás FreddyD :)

attttti 2007.11.24. 17:05:25

Ne foglalkozz az ilyen értetlen idiótákkal, majd megjavulnak vagy elhúznak mást boldogítani ;D

mczolly 2007.11.24. 17:06:12

Nem bírnak kiadni szaros 2000 Ft-ot... Elárulom két szuper teljes játékot, egy marha vastag újságot, 4 óra TV-t + EGY MARHAJÓ FREDDYD videót kapnak egyszerre!
Ez nem a PC Guru promója, én mindkettőt veszem néha.

U.i: Még nem is gratuláltam a Football Generationos videón fetrengtem

TonyTough 2007.11.24. 17:07:06

Freddy, szerintem szerezz pár reklámszponzort az oldaladra, cserélj linket emberkékkel. Gusztustalanul hangzik, de Nerd is ezt teszi. Így kapsz pénzt is a munkádért, nem csak a megbecsülést, ami még mindig jobb szerintem.
Ha kiadnál DVD-t, nem ez lenne. Akkor nyilván az itt is látható videók lennénk, mondjuk jobb minőségben, extrákkal, tehát egy kis plusz többletért cserébe a pénzért.
ui. nem vagy kapitalista barom, csak fura a szituáció. Aki szerint meg elkurvultál, az egy fasz, hiszen Te a lelkedet kiteszed azért, hogy pár arc röhögjön a videóidon :)

Tuxi 2007.11.24. 17:07:51

Teljesen Igazad van FreddyD

attttti 2007.11.24. 17:08:29

Zolly azért az is igaz, hogy nincs mindenkinek ennyi pénze (tudod vannak szegény látogatók is) egy újságra szóval most nagy baromságot mondtál! ;D
Ja és akkor már én is gratulálok az új vidihez :D
Tényleg jobb mint a big rigs!

Madárpók 2007.11.24. 17:09:21

Tudtam...nem olvastam egy kommentet se el,de éreztem hogy ez lesz.

Ranger75 2007.11.24. 17:09:44

Sztem se para a közös munkátok, bennem nincs ellenérzés. Ha ez megnyugtat :)

Shirin 2007.11.24. 17:10:32

de ezek szerintem azt hiszik hogy egy 10perces videót 30perc összerakni 20percig játszol vele aztán rámondod a 10perces kommentet... egyébként meg senkinek egy szava sem lehet freddyhez gondolom már eddig is cifrábnál cifrább ajánlatokat kapott és még mindig ingyenesek a videói és mindenki élvezheti a sok munkáját anélkül hogy a fülökbotját kéne mozdítaniuk

koestler 2007.11.24. 17:11:08

Ezeken fel ne húzd magad FrdeddyD! Előbb-utóbb valamiből meg kell élni, egyengesd szépen a blogod karrierjét, csináljál minél nagyobb publicitást neki, ha meg még pénzt is adnak érte annál nagyobb öröm. Miért lenne ebben bármi rossz? Csak ügyesen!

attttti 2007.11.24. 17:12:44

Gyerekek gyűjtsünk svájcba szóló malév repülőjegyre azoknak akik ezeket a baromságokat összehordták...
Monnyanak le a hülyék!

Abydos · http://abysan.com/blog 2007.11.24. 17:13:15

hálátlan emberek...

Mi pedig szívből köszönünk mindent!

--->zolee<--- 2007.11.24. 17:15:26

fúúúúúúú de fölb*sztam most az agyam ezeken a seggnyaló parasztokon
enji erlővel ők mireföl irogatnak ieneket és enji erővel mér kritizálják freddyD-t?
b**i g**ik

Latka X-treme 2007.11.24. 17:17:03

Nézd a jó oldalát. Ezek többnyire ugyanazok a pöcsök, akik a "MIKÓ LESZ ÚJ VIDEJÓ?!" meg a "KEZDESZ SZAR LENNI!" kommenteket írja minden egyes alkalommal. Ha ezek szemében csökkensz, meg is érdemlik. Nem kell nézni a videóidat, és ennyi.

Én persze mindig nézem, és én sem hagytam volna ki ezt a lehetőséget! Ma már minden lehetőséget meg kell ragadni! :)

attttti 2007.11.24. 17:19:57

FreddyD szerintem mellékesen tényleg szerződhetnél valahova ahol pénzt is kapsz, de a blog se változik túlságosan (van ilyen ajánlat?), így lenne korrekt mert ami most van hogy ingyen órákig dolgozol csak, hogy mi röhögjünk egy hatalmasat az rohadtul nem korrekt veled szemben!

hehe magyar nyelv: "enji erővel" :D

Saint 2007.11.24. 17:21:01

freddy te akkor is megnevettetsz amikor nem gondolok rá. Meg a sok hülye. De igazából igazuk van. A kormány van minden mögött. Tudjátok mit tartanak fogva az 51-es körzetben? freddy-t. Lezuhant egy ufoval eggyütt. Aztán kiderült, hogy tud nevettetni és azóta a kormány pénzeli a videóit. Ne dőljünk be neki. Ha a köv. vidinél senki se mondja, hogy jó volt akkor freddy feje megdagad és felrobban. Freddy, voltak már itt más UFO-k is de mindegyik fejét felrobbantottuk. Inkább menekülj amig megteheted! :D:D
Egyébként meg teljesen igazad van, amikor jók a videók akkor a "jöjjön még" van és nem mondhatsz nemet. Én gratulálok és szíből örülök, hogy bent lett egy videód a Guruban és mégjobban örülök, hogy ezért nem kell megvennem azt. Jó a PC Guru de nem veszem gyakran és nincs pénzem mindig megvenni, bár gyanítom te nem lapeladásra kapod a lóvét hanem már előre le lett csengetve szóval még tőled sem vonom meg emiatt a támogatást. Ha nem így van szólj és rohanok le párszáz darabot megvenni :D

TonyTough 2007.11.24. 17:24:39

A reklámos dolog mellett egy másik ajánlat: semmit ne áldozz fel a blogért. Legyen a blog mindig második, csak ha van kedved, akkor frissíts vagy csinálj videót. Ez nonprofit dolog, így tiszta önzetlenségből nem szabad mindent feláldozni szerintem.
Viszont a reklám tényleg jó ötlet szerintem, hiszen rögtön jönne egy tucat emberke, mivel a blog nagyon látogatott.

Porbafing · http://cubefilms.blog.hu 2007.11.24. 17:27:59

szánalmas ez az egész: a kommentek, a levelek, na és végül de nem utolsó sorban a nyócoldalas posztod, amit mindenki kb a feléig olvas míg meg nem unja. jó az oldal, különben hogy lenne ennyi látogató? még az a búzábbik réteg is aki szidja, ugyanúgy látogatja, nemde? ki ne kapna ilyen alkalmon hogy megjelenjen valamije az újságban, hogy ott még többen csurgassák a nyálukat? minden ember. abszolút objektíven is csak azt tudom mondani hogy a te oldaladra billen a mérleg, és a többieknek csak annyit mondanék, hogy gondolkozzanak el azon, mennyit fizetnék egy ilyen blog nézési jogáért, ha valami nagy híresség csinálná. akkor akár lehetne az is a blog neve, hogy : Angelina Jolie's StripTease blog, vagy Brad Pitt's Video Pit xddd

Impaller 2007.11.24. 17:31:10

Amúgy már nem azért, nem akarok új dologba belemenni de neked már azért is csurranhatna valami, hogy kiraktad azt a 7 linket( igaz hogy az egyik a tied és a másik a blog.hu-é:D)
Meg sok mindenkit segítettél ezzel a linkeléssel és segítségekkel, úgyhogy...
Ne kedvtelenedj el. Attól hogy egy két embernek valaki nem szimpatikus több százezreknek még igen. Hajrá
Impaller

BODzA boGár 2007.11.24. 17:37:14

Én megvettem a Gurut szerintem jó lett a videó, a többi nem érdekel. Ha kiadok érte 2000 Ft-ot azzal lehet hogy FreddyD-t támogatom, de elég régóta nézem a videket. Szóval belefér.

FreddyD nem foglalkoz a 12 évesekkel akik irigyek!

Pie 2007.11.24. 17:37:20

FreddyD rulez!

A blognak eddig csak kiadása volt, és megjelenik az ingyenes verzió, úgyhogy ez már igazán ráfért freddyD-re!

Nem tudom szavakba foglalni, hogy mennyire felháborítóak ezek az e-mailek...

attttti 2007.11.24. 17:38:59

zolee egész egyedi új nyelvet fedeztél fel :)

Frank a Tank 2007.11.24. 17:41:16

Nekem eszembe se jutott volna ezért bántani... Én nem tudom milyen nyomik ezek az emberkék. Ki utasítani vissza egy ilyet, miután majdnem egy évig önköltségből csinálta az oldalt, amin naponta "hokiztok". Ez nevetséges, ahogy támadjatok. Totál irígyek vagytok?!

Gocza 2007.11.24. 17:45:36

Üdvözlök mindenkit! Én új vagyok a regisztráltak között, és nem is terveztem a regisztrálást, inkább csendes rajongója vagyok FreddyD-nek, de ez a mostani helyzet arra sarkalt hogy kommenteljek! Én egy egyszerű gimnazista srác vagyok! Szeretem FreddyD videóit, egy fárasztóbb nap után jó nagyokat nevetni a videóin. Meg is értem hogy felkeresték a GURU-tól! és nagyon nem értem, mi baja van ezzel az embereknek, komolyan msot mi törtnént? Egy videóját odaadta a GURUsoknak, aki veszi a lapot hamarabb láthatja mint mi, és? látni fogjuk!! nem ez a lényeg? Nem is sokára ahogy mondja! akkor emg mért kell letámadni és hülyeségeket kitalálni? nem értem az ilyet! de végülis mind1! FreddyD kiadja a videót és az értelmesebb réteg eddig nem piszkálta, vagy rájön hogy hoppá nem kellett volna emiatt szekálni! Aki meg morogni fog és végleg megutálja, annak egészségére, ő baja, nem fog jókat röhögni ha kijön egy új videó! EZ VAN! csak annyit tudok mondani, hogy ÍGY TOVÁBB FREDDYD:)

kovy5 2007.11.24. 17:47:30

Szia freddy! Ez mind igaz amit elmondtál, de lenne egy kérdésem. ugye most az van hogy Guruban van ez a hiperszuper videó, jó igen, de mikor fogod felrakni ide is? Már érdekel nagyon:D (grut nem to megvenni, anyám nem engedi xD)

Komate 2007.11.24. 17:49:34

Hát ez nagyon gáz...
Nemtudom felfogni, hogy lehet valaki annyira értetlen, hogy nem fogja fal itt is emg jelenik a videó :D
1 Nagyon jók a videóid
2 Kit érdekel, hogy a Gurusok előbb láthatják, ha itt is kinnt lesz.
Azok az emberek akik ilyen leveleket írnak szerintem elsőnek rohannak az újságoshoz, mert kényszernek érzik h megvegyék :D
Nem azt mondom h hülyeség megvenni az újságot de én spec kb 3 éve nem vettem egy darabot se :D

Szal FreddyD szerintem ezekkel nem kell foglalkozni, mert ha kiadsz egy új videót, rögtönnazon gondolkodnak hol van ebben az összeesküvés :D
"Mostantól nem fogok járnia blogra mert fredyd csak pénzt akar csinálni a blogból" XD egy ismerősöm...

Jamana 2007.11.24. 17:50:52

Freddy, erre csak azt lehet mondani, hogy aki nem szereti, az nem nézi. És ha még ez után panaszkodik, az az ő szellemi színvonalukra utal...

Rettegett Alf 2007.11.24. 17:51:23

Nem kell velük foglalkozni. Ha FreddyD DVD-t adna ki, akkor én simán megvenném a boltokban, még ha 5ezerbe is kerülne.

kekszskate 2007.11.24. 17:51:51

mijen hülye emberek kommentelhetnek ien paraztságokat!örüljenek hogy egyáltalán csinálsz videot nekünk jó érzás ha esténként megnézhetem vmiek videod !na foglalkozz velük és én nagyon köszönöm a videoidat

hrtzn 2007.11.24. 17:51:55

Nos, khmm...
Én sem utasítottam volna vissza ezt az egészet Freddy helyébe, de ti akik itt szidjátok a levelek íróit pont ugyanolyan szánalmasak vagytok mint akik írták. Mindenkinek lehet saját véleménye nem? Másrészt ők nem káromkodtak, rosszat nem mondtak senkire, nemugy mint ti...

Amugy engem nem zavar h Freddy a Guruban adta ki a videóját, majd legfeljebb megnézem később, ebből nektek hátrányotok nem lesz, ezt föl kéne ismerni azoknak akik ilyen leveleket írnak.
Freddy én egyedül azért csalódtam benned, mert itt hypeoltad a videót, hogy ennyire-annyira jó,nemsokára meglátjátok, húúú már nem kell sokat várni, mindenki tűkön ülve vár, erre bumm guru exkluzív :(
Ha előre mondod h ez lesz akkor semmi bajom nem lett volna.
Amúgy még mindíg a rajongód vagyok, csak így tovább!

Őfelsége_Eszlászló 2007.11.24. 17:53:43

Azert poenos hogy par embernek meg feljebb all mert 1. funkcionalis analfabetak mert nem tudjak ertelmezni az olvasott szoveget hogy KINNT lesz a blogon csak kesobb vagy 2. talan irigyek hogy felfedeztek freddyt vagy 3. szimplan retardaltak. Sztem abszolut jol csinaltad es 100 emberbol 100 elfogadta volna a felkerest es megkockaztatom hogy 100/80 azt hogy egyaltalan fel se rakja majd a blogra a videot, szoval aki fuj fujozik gondolja at megegyszer vagy nemtudom.Freddy csak igy tovabb.

Heatman 2007.11.24. 17:54:49

Igazatok, van, de nincs mindenkinek annyi pénze, hogy egy újságra kiadjon 2000 Ft-t...

Heatman 2007.11.24. 17:57:34

Amúgy (nem védem őket) nem értem, miért bántjátok őket, ez a véleményük. Ugyanannyi joguk van kimondani, hogy "freddy egy szar", mint nektek, hogy "király vagy".

freddyD 2007.11.24. 17:58:14

@hrtzn
Ez tény, hogy utólag belegondolva hülyén alakult, de bemásolom azt, amit korábban már írtam valakinek

"Felsztárolás" -> Ez választ volt a megjegyzésekre, hogy nem adtam ki videót jó pár hete, és kezdett a "Csak a seggén ül" hangulat kialakulni pár embernél.Szóval hogy valamikor ebben az időben kellett elkészíteni ezt a videót.
És ha visszaolvasol, még meg is írtam, hogy ez a videó másképp fog megjelenni, mint a megszokott...Olvass vissza

Valamint olyan boldog voltam, hogy végre kész az a rohadt videó, hogy "elszóltam" magam.

Belátom, taktikailag okosabb lett volna csödben maradni

Zokneenho 2007.11.24. 17:58:36

Attyateúristen!Kik voltak azok a parasztok?(nem mintha nem tudnám:D)kicsináljuk őket!(gyanítom,hogy ebből ingyen arplasztika lessz:P)NA szal én már rég kiraktam a honlapomra a blogot:P Szal nekem köszönd azt a pár százezer látogatottságot:P És a Blog télleg 2. legyen:D A csajod a legfontosabb:P Am rakd ki a képed a csajodról:DDDDD

Zokneenho 2007.11.24. 17:59:23

upst:O:O *arcplasztika:D

Frank a Tank 2007.11.24. 18:00:57

:S Igen, pont ezért teszi fel majd ide is... Én nem tudom, hogy lehettek ennyire értetlenek...

.oS, 2007.11.24. 18:01:15

Freddy egy kicsit elgondolkozhatnál azon amit irtak..... áh dehogy, meg kéne őket keresni és
agyon kéne ütni őket :D

Heatman 2007.11.24. 18:02:17

Arcplasztika? De kemények vagyunk :P

axelero 2007.11.24. 18:03:47

Höhh sok hülye ne figyelj rájuk... az a lényeg ha szereted csinálni miért ne csinálnád?

U.I nagy rajongód vagyok :P

Kozik 2007.11.24. 18:04:52

nézz fel az égre
szorozd meg 2 vel a távolságot
aztán 4 el

olyan magasról szard le az ilyen üziket FreddyD

BattleSoldier 2007.11.24. 18:05:30

freddyD
aramyból van a nadrágod 20000 ft-ból ál a polod :D XD

konnektor 2007.11.24. 18:05:49

kár volt a kérdéssel foglalkozni. le kellett volna szarni, had pörögjenek rajta akik túlkombinálták a történetet. inkább e helyett is inkább vmi rendes videóvágó cuccot próbálgattál volna, hogy még jobbak legyenek videóid. tényleg, vegyél egy mac-et :) ahhoz adnak ingyen videóvágó szoftvert :) vagy old meg okosba és telepíts hackintost a pc-dre...

BattleSoldier 2007.11.24. 18:06:14

hupsz kifelejtetem 1: ??-t

pjoco 2007.11.24. 18:06:21

Sok rihes aki beszólt freddyD-nek az mondjon leeeeeeeeee!

attttti 2007.11.24. 18:07:16

Gyerekek elérkezett a III. világháború hülyék és értelmesek között :D

Heatman 2007.11.24. 18:07:29

Komolyan mondom, nem a levélírók a parasztok, hanem ti.

"Kicsit sajnálom freddyD-t, el lett adva."

Nem bántottak titeket, erre ti:

"áh dehogy, meg kéne őket keresni és
agyon kéne ütni őket :D"

Semmi rosszat nem mondtak, ti ökrök. És most engem fognak szidni. Lol ez a világ.
"Elmondom a véleményemet, de ti rohadjatok meg mer hülyeséget beszélek."

Zokneenho 2007.11.24. 18:08:15

de am nem igaz h szegény Freddy-t először a hülye "fogadjunk h nem mersz idekattintani" meg "lélekgyűjtő" meg "*** csatlósoddá fogadott"-k nem haggyák békén,most amikor sikerült leráznia őket,mostmeg ezek a hülyék jönnek....

attttti 2007.11.24. 18:08:19

(u.i. a tüntetéses képen középen a fehér ingben az ott nem Áder János? XD )

Heatman 2007.11.24. 18:09:22

"hülyék és értelmesek között"
Na, ez a hab a tortán.

spyof (törölt) 2007.11.24. 18:10:47

Hmm látom vki megtanulta használni a ctrl +c ctrl + v-t a GSO Forumról.

BattleSoldier 2007.11.24. 18:12:10

szegény freddyD kidolgozza a belét hogy kész legyen a video XY napra és ha véletlenül készít 1-t a XY újságnak ilyeneket kell írni???

KapiBence3 (törölt) 2007.11.24. 18:14:11

@ konnektor
A mac nagyon jó, csak 600.000ft-ja nem hinném hogy lenne FreddyD-nek.

BattleSoldier 2007.11.24. 18:15:47

@ KapiBence
jah meg még + 1.000.000-ja az aple gép v. lap tophoz :D

asroma10 2007.11.24. 18:16:07

nem értem mi a gondjuk veled:D irod is ,IDE is fogod csinálni a videókAT+AZ IS MEG FOG JELENNI ITT!!!aki ilyeneket ir az nem komplett:P

org095 2007.11.24. 18:16:45

Ezek tényleg nagy faszok. Én sose vettem PC GURU-t de ezért meg fogom venni az tuti. Ha már a Metal megér 2000Ft-t akkor a PC GURU is. xD

attttti 2007.11.24. 18:17:12

Heatman konkrétan senki sem káromkodott egyszerűen mindenki hülyéskedik így meg úgy, ha nem veszed a lapot ne szólj bele a természetes "persze hogy mostantól engem szidtok majd" dumával, szid a halál...
(hogy tud valaki ennyi hülyeséget komolyan venni? ÁÁÁÁÁ)

V · http://www.youtube.com/user/SpaceNinja88 2007.11.24. 18:17:29

@ freddyD

Skypeon kifejteném a véleményem ;) (is)
Egy hete nem voltál fent, csak elárulom... :D

--->zolee<--- 2007.11.24. 18:17:52

YEAH KARIRA MEGLESSZ AZ NFS PROSTREET PS2-RE!!!
YEEEEEEEAAAAAAAAAHHHHHHHH

Heatman 2007.11.24. 18:19:12

Okos, veszem a lapot, csak kicsit túlzásba viszitek a "poént".

V · http://www.youtube.com/user/SpaceNinja88 2007.11.24. 18:19:55

@org095, mmofullzone

Csak simán Zolee-t írjatok, így nem küldi el... :)

org095 2007.11.24. 18:20:26

Különben is örüljön mindenki mint majom a farkának, hogy freddyD videókat csinál. Ha videót akar nézni akkor csináljon egyet magának.

BattleSoldier 2007.11.24. 18:20:29

@ zolee
ez nagyon ide vágot YEAAAAH

--->zolee<--- 2007.11.24. 18:21:28

org095 @

ird igy me különben nem küldi el
zolee @

org095 2007.11.24. 18:21:36

@ Zolee
Hogy a francba jön ez ide?
@ Visor
THX :P

attttti 2007.11.24. 18:22:16

Okos, na ebben igazad van, (tudtam, hogy kellett volna az általad említett mondatom köré az a rohadt idézőjel áááá francba elfelejtettem...)
Nah így korrekt "hülyék és okosok" között
vili? XD
És ha feltétlenül muszály kiállnod vmilyen piti hülyeség mellett és vitázni róla csináld már máshol, ja és mostmár a kölkök szidásából is elég volt srácok ;D

--->zolee<--- 2007.11.24. 18:22:17

mmofullzone @

tudom de örülok mint a sz*r!!!!!

BattleSoldier 2007.11.24. 18:22:29

én is köszönöm Visor

BattleSoldier 2007.11.24. 18:24:18

haverok mondták semmi se változot csak a graf és hogy lehet törni míg a Juiced-ba változot sok minden

--->zolee<--- 2007.11.24. 18:26:12

HÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
nem baj akkor is kell
és majd jól a haverok orra alá dörgölöm hogy nekem megvan hihihííí
XD
nem azé nem vok ien szemét(vagy csak 1 kicsit :D)
de amugy téleg nem vok ien

attttti 2007.11.24. 18:26:16

A pro streetben még az irányítás is leamortizálódott :)
ÉS az egy dolog hogy a kocsi törik, DE A KÖRNYEZET NEM, röhej hogy 120-szal beleszáguldasz egy lámpaoszlopba az meg meg se moccan míg a kocsi teljesen tönkremegy.

h4tred 2007.11.24. 18:27:06

@freddyD

Úgy gondolom semmit nem tettél amiért magyarázkodnod kellene bárkinek is (főleg nem azoknak, akik úgy gondolják hogy "eladtad" magad...)
Én a helyedben szarnék az egészre...

Csak így tovább... Üdv. h4tred

V · http://www.youtube.com/user/SpaceNinja88 2007.11.24. 18:27:16

Ha hozzászólhatok, nekem az Underground 2 jött be legjobban...

f4c3m4n 2007.11.24. 18:33:19

Hát nagy az isten állatkertje... sok büdös bunkó. Nem tisztelik a becsületes munkásembereket. Az ilyet retúrjegy nélkül lőném az űrbe túristának... Respect freddyD

2007.11.24. 18:36:35

Ez elképesztő. Nem értem, mi baja van annak a sok degeneráltnak. Miért baj nekik, ha Freddy egy kis haszonra tesz szert, amikor már több, mint fél éve vezeti a blogot és tényleg teljesen ingyen? Egyébként én sem adnék ki annyi pénzt PC-s újságokra, de ezekkel az ,,értelmes" emberekkel nem értek egyet.

2007.11.24. 18:37:09

jól meg mondtad freddyD

Draco017 2007.11.24. 18:40:15

Akik ilyeneket írdogálnad neked fel se fogd egyik füleden ki a másikon be.
áh dehogy, meg kéne őket keresni és
agyon kéne ütni őket :D Jokerhez csatlakozom^.^

seanthomas 2007.11.24. 18:42:50

Hmm, ez már lassan tényleg vicc ami itt van.
Percenként legalább egy kommentár érkezik egy olyan dologról, aminek semmi köze nincsen a bloghoz. Ezek után arra még legalább 10-en válaszolnak, így jön létre ennyi hozzászólás.
freddyD, amikor ilyen negatív véleményeket kapsz, gondolj arra, hogy azok akik nem kedvelnek hangosabbak, mint azok, akik kedvelnek. Ilyen a világ. Ennek az a változata sem jó, amikor ilyen hozzászólásokra így reagálnak: Húúúú de istenkirály vagy freddyD ne törődj a köcsögökkel mindenki le van sz*rva aki nem szeret téged te vagy az isten.
Én nagyon tisztelem a munkádat, szép tőled , hogy ennyi időt fordítasz arra, hogy elszórakoztasd az embereket. A negatív kritikán pedig nem kell átnézni, ahogy azt az IG teszi, de nem is kell őket el küldeni a francba, ahogy azt sokan teszik, szerintem te megtaláltad a jó utat a kettő között.
Csak így tovább freddyD, mindig szívesen nézek fel erre a blogra ( bár egy ideje hanyagolnom kellett a pöttyös játékbajnoksága miatt, de nem baj, megérte( 2. lettem jupííí )
Elnézést hogy ilyen hosszúra sikerült a bejegyzésem, csak gondoltam, ha már hosszú véleményem van az eseményekről, akkor azt nem 25 egymást követő hozzászólásban fogom elküldeni. ( mint egyesek... )
Csak így tovább freddyD, de a barátnődet ne hanyagold el miattunk, annyit mi nem érünk :)
Üdv: Zsolt

lolpwnd 2007.11.24. 18:48:03

Teljesen jogos FreddyD. Teljesen jogos. nem tudom mi alapon vonnak téged kérdőre. De szerintem ne foglalkozz velük. Aki hüje hajjon meg ( már elnézést )

--->zolee<--- 2007.11.24. 18:49:00

XD
ne kérj elnézést szerintem
igazad van

Heatman 2007.11.24. 18:49:28

ÁÁÁHH! TUDTAM! Kaptam egy érdekes mailt.
(nevezetesen atttti barátomtól)

"Agyhalááááááál, agyhaláááááállllll
Mi a fenéért csinálod ezt a hülyeséget?
Menstruálsz vagy mi? :D:D:D"
Khm, khm...
1.) Miért hülyeség, hogy elmondtam a véleményem?
2.) Hogy jön ide a menstruáció? Vicces vagy.
De rohadtul.

Miguel · http://miguel.blog.hu 2007.11.24. 18:57:52

freddy, fasza ez a kép a postban. :D

Ja, míg el nem felejtem, mikor lesz kész a következő videó? :D

Heatman 2007.11.24. 19:00:23

Ne szólj, be. Jó kutya, ülsz, ülsz. Úgy ni. Másik: egy s betű miatt? Én már "kijártam" az egyetemet, öcsisajt.

attttti 2007.11.24. 19:03:49

Muszály a gazdáid utasításait leírnod egy kommentbe? Nah mint már mondtam itt a vége fuss el véle frusztrált lúzerek kíméljenek...
És kapsz egy csontot ha nem jössz ide többet ;D
Ha jól emlékszem te szóltál be öcsi(penészes, büdös)sajt!

Alez 2007.11.24. 19:05:06

Ez már extrém szánalom amit egyesék végeznek...egyrészt ezek a mail-ek de ami már nem is a vidiről szól hanem h ki tudja jobban megalázni a másikat a nyilvánosság elött. Erre ott vannak a pankrációk...beszéljetek meg egy találkozást egy téren azt verjétek összeegymást de ez igy aztán már télleg szint alatti ami itt folyik. EZ NEM IDE VALÓ! Vagy legalább mail-ben csinálnátok...

A másik ez a felnössz nem nösz fel dolog, nem mind1...láttam már 30 éves fogyit is meg 9 éves zsenit...nem a kor a lényeg, és ha fiatalabb nálad mivan...a másik oldalrol meg nem kell felvenni a kesztyüt..."akinek nem inge ne vegye magára"...

Csak ennyi...FreddyD én neked szúrkolok, ha majd a vörös szönygen menetelsz szivesen jövök takaritani elötted az utat :D
Vegyél egy nagy levegőt és 2 napig ne olvasd el a kommenteket...

Sok sikert!

Verkil 2007.11.24. 19:06:22

nem tetszik nekem itt ez a hangulat
nézzétek meg ezt és jobb kedvre derültök :D
www.youtube.com/watch?v=coUEzw67nbQ
ez csak úgy eszembe jutott remélem nem baj

RichiG 2007.11.24. 19:10:33

Jó vagy! Csak igy tovább és hagyd ezeket az embereket! Azért pampognak mert irigyek.

Heatman 2007.11.24. 19:11:25

EZAZ ALÁZZUK EGYMÁST VÁÁÁÁÁ
Aleznek 100%-ban igaza van. Utolsó: nem engem utasítottak, hanem én téged :P

Vanillia_Gorilla 2007.11.24. 19:13:44

freddy,ne tőrődj az ijenekkel,ezek mind csak megrépult kockafejek,akiknek az az egyetlen sikerélményük az életben,ha fórumokon oltogatnak másokat.egyébként én annak örülnék a legjobban,ha freddy is leszerződne akármilyen céghez,hogy pénzért csináljon videókat,mert az azt jelentené,hogy őis vitte(ha nemis annyira mind AVGN)valamire.egyébként a giminkben majdnem minden osztályban fan egy freddyD-fan társulat,és rendszeresen firkáljuk össze alkoholos filccel a kémia teremben a hátsó padokat:D CSAK ÍGY TOVÁBB!!!!

<---=DCCtB=---> 2007.11.24. 19:15:59

Tudjátok mit? B@sszátok meg @nyátok rohadt kis szemetek. 2 gyufaszálat nem tettetek még keresztebe de szidjátok a másikat. K@pjátok be!!! Majd ha ti is legalább ilyen videókat csináltok akkor pofázzatok rohadékok!

Eira 2007.11.24. 19:17:18

Nagyon gáz az, hogy egyesek miket írkálnak... szánalmas... :S
Bár én sajnos nem tudlak összehasonlítani az AVGN-del (bár bizonyára az is nagyon jó), mégis, szerintem nagyon jó vagy, és minden tőled telhetőt megteszel a blogért. :)
***
...jah, és lehet, hogy néha sokat kell várni egy-egy videóra, de szerintem mindig megéri! :D

Winsaint 2007.11.24. 19:24:08

DE ha nem teccik nekik vmi akkor mért érdekli freddyD sorsa és dolgai? ha nem jön be nekik vmi ellehet takarodni! Emberek minek irtok ide hogyha nemjön be freddyD?????????????????????????????????????????????????????????????????????????

pulzen 2007.11.24. 19:24:20

En egyetertek a levelirokkal !!

A metal meg a kedvenc jatekom!!

Nyihahaha .i.. ..i.

Nincs eletetek basszatok meg?!

freddyD huzzal mar bele a videoval, csorog a nyalunk...

veba4 2007.11.24. 19:25:58

Mér olyan NAGYYYYYY dolog ha valaki becsületes munkáért pénzt is kap??? Hát én nem tudom, de szerintem teljesen normális dolog az egész...minek kell ezért beszólni????

pulzen 2007.11.24. 19:27:50

komolyan mondom a szar kommentek basszak el az oldalt feljon vki olvasni valamit es a baromsagaitokat olvassa.akinek nem inge ... a videok jok ;)

joeperry · http://joeperry.blog.hu/ 2007.11.24. 19:29:26

Ilyenkor érzem úgy, hogy felesleges kirakni a blogra az AVGN videókat, mert a kommentelők 90%-a magyarul nem tud elemi szinten, nem hogy angolul...
A bejegyzéssel kapcsolatban: továbbra is úgy tartom, az lett volna a korrekt az újság részéről, ha egyidőben itt is engedi megjelenni a videót (vagy a honlapjára teszi ki a lap helyett).

worldpain 2007.11.24. 19:30:13

Sztem teljesen igaza van freddyDnek. Annyit melózott vele akkor mér hagyná ki? Különben is kiteszi az oldalra is a videót. Akkor mit sírtok? Sztem csak féltékenyek vagytok

pulzen 2007.11.24. 19:30:36

freddyD: a CD-d melle lesz egy ujsag mellekelve?? :))))

Athemil · http://garrysmod.blog.hu 2007.11.24. 19:39:23

gyerekek még 2-3 ilyen és szerintem freddy faképnél hagy minket( nem akarom csak gondolom) legyünk vele megértőek: először a mikorjönújvidejóó aztán a végre van videó most meg ez...

noriko 2007.11.24. 19:39:32

Sziasztok!

Ehhez a PC Gurus témához annyit szólok hozzá, hogy gratulálok freddyD!! ^_^

Egyes egyének nem tudom mit képzelnek magukról. Beszólogatnak, beírogatnak, miközben (fogadjunk)negyedannyira se tudnak olyan jó videót csinálni, mint freddyD. Nem értem,mire jó, hogy szidjátok. Tudom sokan írták előttem, de ingyen csinálja, sok szabadideje megy rá. Meg kellene becsülni az ilyen embert, nem pedig támadni. Botrányos. És örléni kellene neki a sikereinek.

szaki88 2007.11.24. 19:43:59

Én teljes mértékben megértem Freddy-t.
Énsem hagytam volna ki egy ilyen lehetőséget...
Az egy másik dolog h inkább megvárom mint hogy megvegyem:D(mert sztem 1600Ft körüli ár az qrva sok:)Sajna nem értem a többi ember "felháborodásának"(tisztelet a kivételnek)okát,mivel eddig is tök ingyen dologozott...Most komolyan nem lehet neki is egy kicsit profitálni?(vagy legalább több ismeretségre szert tenni?)Olyan nehéz ezt megérteni?????

spyof (törölt) 2007.11.24. 19:44:34

freddyD azért legalább megkérdezhetnél minket hogy kirakhatod-e azokat a blogodra amiket a GSO Forumra irtunk de mind1...

szaki88 2007.11.24. 19:45:44

Ja és Ne mondjá' le!

rucsok30 2007.11.24. 19:46:41

Én is a GSF-ről vagyok, legalább a forrást odaírhatnád, és nem neked küldött e-mailnek címkéznéd a hozzászólásainkat

rucsok30 2007.11.24. 19:48:29

Jah, félreolvastam, valaki küldte neked összegyűjtve őket e-mailen, sry

Waking_Waste 2007.11.24. 19:49:37

üvd néktek:D
sztem is hülyeség ilyen dolgon fentakadni,Freddy csak azt csinálta amit jónak látott és szerintem is jó ha egy kicsit híresebb lesz(azok számára akik nem ismerik az oldalt de vesznek PC Gurut)és én egyáltalán nem bánom,sőt örülök is neki h bekerült:Dmivel elég jónak igérkezhet ez a videó már várom h felkerüljön^^

ti meg fejezzétek be a vitát:Dmert fölösleges:Dinkább örüljetek h zolee kap egy szar játékot ami Gáspár Laci kedvenceXD

szaki88 2007.11.24. 19:49:43

Szerintem mind1 hogy mail vagy hozzászólás...
Itt most a szövegen van a hangsúly!

Ne mondjá' le!

spyof (törölt) 2007.11.24. 19:50:05

Akkor meg aki küldte az legalább a nevét fölválathatná de gondolom ugyse fogja mert csak névtelenül vagány

Dani93 2007.11.24. 19:52:31

ezt a sok barmot...
ne is törődj velük freddyD

JoeJoeJoe01 2007.11.24. 19:54:13

Mint látom, az eddigi hozzászólások (legtöbbje) mind arról szól, hogy ne foglalkozz velük. Márpedig ennyi ember nem tévedhet.

.paniC ^ d[-_^]b 2007.11.24. 19:54:53

Egy szóval meg tudnám nevezni azt okot ami miatt a 5 éves pöcsök ilyeneket írtak neked: irigység... szardd le őket, majd felnőnek egyszer sajnos akkor ugyanekkora seggearcok leszenek, ezzel együtt kell élni, nem muszáj mindenkinek teccened, akinek nem jössz nem látogatja az oldalt, de hozzáteszem nekik is bejössz mert ahhoz h tudjanak a pc gururól látogatni kell az oldalt... szövegelnek de kedvelnek?! akkor most h is van ez? szánalom... ne foglalkozz velük, amit csinálsz jól csinálod a továbbiakban ha ilyen leveleket, kommenteket kapsz szóra se méltasd mert az hiszik majd h a lelkedbe gázoltak és tovább irogatnak. Mindig is lesz elég néződ ahhoz h ne foglalkozz az irigyekkel. így tovább freddyD

Angel38 2007.11.24. 19:55:42

@freddyD
ne is törődj a sok lámával...csak irigykednek...és szard le az öszeset...és ne mondj le!:Dmaradj az elnökünk...!!!xD

gezu1025 2007.11.24. 19:58:18

Én ezt a bejegyzést nagyon meglepődve olvastam... Egyrészt, mert meglepett, hogy vannak ennyire hálátlan emberek. Másrészt meg hogy képes valaki úgy pofázni, hogy nem tudja milyen nehéz egy videót csinálni?! Felvenni, szerkeszteni, viccelni és feltölteni. Ez koránt sem olyan könnyü mint amilyennek látszik. Már magához a felvevéshez, ha az ember jobb minőséget szeretne olyan gépigény kell (jómagamnak egy 3.2es AMD nem volt elég) amit nem könnyü megfizetni. És akkor ott van a kézi kamarával csinált felvétel és akkor nem beszéltünk az áramról az eredeti szar játékokról és legfőképp arról a rengeteg időről amit az ember eltölt egy videó szerkesztésével. Ezért én személy szerint hihetetlenül tisztelem freddyd és akik aztmondjá ez semmi ezt én is megcisnálom ilyen viccesre, nos hát én is próbáltam csinálni videót enyhén szólva nem volt a béka segge alatt sem pedig mindent beleadtam. És aki ezt a blogot, freddyD munkáját semmibe veszi és képes tőle sajnálni azt a kis pénzt, azt a szélesebb elismerést az egy rohadt kis nyomoronc paraszt.

Endee 2007.11.24. 20:03:28

Nemtom kik írták ezt freddyD-nek,de nagyon tudatlan állatok lehetnek azok. FreddyD az önzőőő ???? lool
Ti vagytok az önző barmok, hogy csak magatokra gondoltok és nem vagytok elég türelemmel.. nem tudtok várni 1-2 hetet..

Szerintem mindenki ezt tette volna freddyD helyébe szóval sztem magatokba kéne szállni egy kicsit... és mielőtt vkit megvádoltok csak gondoljátok a másik helyébe magatokat. Mennyi munka van egy videóval, különösen ezzel a 17 perces videóval. Szóval sztem simán megérdemli, amit kap ezért.

Különben is senki nem mondta,hogy ebből rendszer lesz. A másik, hogy nem csak egy videó miatt kell megvenni egy 2 ezer forintos játékot..
De minek magyarázok nektek ? Olyan éretlen és értetlen kis hülyék vagytok. Egyszerűen nincs agyatok, nem tudtok gondolkodni. Azt hiszitek ti mindent jobban csináltok és közbe el se tudjátok képzelni milyen az,hogy csak vádoljátok a másikat,panaszkodtok állandóan -,- meg, hogy mindenkinek megfeleljen freddy.. Meg kéne tanulnotok alkalmazkodni. Az élet nem csupa jó dologból áll szóval, ha ezen ennyire kivagytok bukva mert 1 videóra 1 hetet kell váni..megfogtok halni felnőtt korotokba (mert az agyi-szintetekből itélve most úgy 11-13 körül lehettek) Csak azt mondom, hogy képzeljétek magatokat a másik helyébe- ti mit tettetek volna ;)

Bence21 2007.11.24. 20:04:35

freddyD

ha ezt nem mondod nem is jutna eszembe ilyen, de mivel bevágtad ezeket a leveleket megértem hogy miért mondják ezt az emberek.

org095 2007.11.24. 20:12:17

Mondjuk azért az hülye ok, hogy freddyD-nek jár a pénz azért mert fél éve vezeti a blogot. Ettől függetlenül ezek csak maszek videók, freddyD-nek csak az idejébe kerül. De az idő pénz... :P Különben meg nem freddyD kér érte pénzt. A PC GURU-ért fizetsz. (Nagyából... :P)
Na de ez most nem szidás akart lenni.

Blade2 2007.11.24. 20:13:25

hol találom a videot? (neten) A pc guru egy raklap szar, a video kell csak, szoval hol tudom megnézni ingyen?

Wax 2007.11.24. 20:15:21

emberek, én 100%osan freddyD mellett állok, ez valami hihetlen ballépés volt azok részükröl akik ezeket írták, vagy valamit nagyon félreolvastak:////

org095 2007.11.24. 20:17:25

@ Blade2
Ha elolvasnád a cikkeket tudnád, hogy még nincs ingyen. Csak lesz...

Heatman 2007.11.24. 20:19:24

Még mindig a "kommentekeseket" szidjátok XD
Szánalmasak vagytok... meg talpnyalók...

Firsh 2007.11.24. 20:19:59

imho aki igazan 'szereti' a rosszpcjatekok sorozatot inkabb együtt kene örülnie freddyD-vel hogy kapott egy ilyen lehetőséget hogy megjelenjen ilyen formában is

komolyan elgondolkoztam h megveszem az ujsagot de inkabb várok de ugy mint egy prison break részre :)

redragon 2007.11.24. 20:20:01

Teljesen egyetértek joeperryvel.
Vagy ők lehettek volna korrektek, vagy te neked nem kellett volna ebbe belemenned.

Mégegyszer mondom az egyetlen probléma az egésszel az h késéssel rakod fel az új videót. Szerintem.

org095 2007.11.24. 20:21:19

@ Heatman
Én mindenkit szánalmasnak tartok aki ezt a szót használja... szerintem az életre nem érdemes az ilyen ember. Különben itt mi a büdös ******-ról beszéljünk? :S

R.M.E. 2007.11.24. 20:28:43

ehh...szimplán irigyek, én azt mondom

Blade2 2007.11.24. 20:34:13

Tom hogy itt nem lesz, mert akkor elkenék a száját az Ujság tulajdonosai... de álitolag feltete vki az ujságból...

Blade2 2007.11.24. 20:34:45

Ill feltöltötte vhova....

D.Bence 2007.11.24. 20:37:12

Én is ugyan ezt mondom amit R.M.E. mondot és csak sajnálom ezeket a barmokat.
Fújjj,rossz hülyék.

Levélke 2007.11.24. 20:37:54

Szegény freddyD, hogy elbántak vele a "rajongói"... inkább örüljünk, hogy ez a rendes, aranyos, kedves fiatalember végre kap egy kurva cikket egy újságban! :D sok puszi minden beszólós köcsögnek...

DannyBoy 2007.11.24. 20:41:38

Ez most kicsit felb@szott idegileg. Emberek, freddyD teljesen ingyen csinálja a videóit, a szabadidejében(!!!), hogy jönnénk mi ahhoz, hogy beoltsuk, csak mert az egyik videójáért pénzt kap? Ez qrva nagy képmutatás, erre egyszerűen nincs jobb szó. FreddyD helyében szerintem mindenki ezt tette volna, ráadásul nem az történt, hogy a videót csak a guru olvasói láthatják, MI is megnézhetjük kicsivel később...emberek, nézzetek már magatokba, mielőtt így beoltjátok freddyD-t, aki teljesen ingyen szórakoztat minket...és véleményem szerint nagyon színvonalasan..bocsi, ha ezzel valakit megbántok, de azt szerintem itt valami nagyon nem stimmel...
Szóval freddyD, én szívből gratulálok a sikeredhez, remélem, hogy a blog történetében még sokszor örülhetünk ehhez hasonló eredményeknek és csak így tovább!

nrataw 2007.11.24. 20:42:43

ki mondta hogy a pcgurusok előbb látják? max a bp-iek, mert vidékre 1 hét késéssel jön a posta... ennyit erről

TonyTough 2007.11.24. 20:47:09

Kapott pénzt a videóért? Ezt kérdeztem már tegnap is, egyértelmű válasz nem érkezett.

AVC, M.D 2007.11.24. 20:49:23

Miért pampogtok? Sztetek kap ő vmit, ha gyárt nektek egy vid-et? Nem, csak a mikor jön az új vid. HSZ-eket. Örüljehetk, hogy van és szórakoztat! Én vettem Gurut több okból is:

1. El Matador

2. Sok nagy cím teszt

3. Rosszpcjatekok videó

Baromi jól sikerült videó a BigRigset leüti. Fennt lesz itt is a videó, ennek is örülni kéne!

Köszönöm freddyD hogy vagy, és remek videókat csinálsz!

S0M3B0DY 2007.11.24. 20:52:54

sztem jól teszed amit teszel!
Semmiben nem befolyásolja sztem ezek a videóid minőségét!
Sőt talán még ha arra is gondolsz hogy több ezer ember nézi majd meg lehet hogy még jobban is fogsz teljesíteni!:D
szal csak így tovább!

vakker 2007.11.24. 20:53:50

Hmm, freddyD! Ezt az utolsó bejegyzésedet nem kellett volna! Tudom, hogy szarul esik a sok bunkó kommentje, de -tudod- "el kell nézni" az ilyen dolgokat, ha ki akarsz tartani a blogod mellett! Sokkal rosszabb az irigyeidnek, ha nem foglalkozol velük, és folytatod, mint az, hogy tudják, jól felidegesítettek téged. Ui.: Ha meglesz az AVGN DVD, akkor pls írj már ki a postaköltségre egy megközelítő értéket, ha nem túl nagy kérés! Köszi.

papírrepülő 2007.11.24. 20:55:27

FreddyD, én eddig kommentek nélkül csodáltam a videóidat, a big rigs-el kezdtem, és majd beszartam, nem tudom már hogy találtam rá, de jobbá tette a napomat, utána jöttek a mesterlövészek, nem voltak olyan jók mint a big rigs, de azon is elmosolyodtam, és azóta folyamatosan követem a ténykedésedet, szóval a lényeg: én csodálkoztam is hogy ezt így ingyen csinálod, a népért, ez nagyon ritka, és szerintem ennyi videó után, bőven megérdemelsz egy kis pénz (vagy nagyot :)), szóval szard le a sok f*szt aki bánja most hogy ez nem neki jutott eszébe.

továbbra is csodálód: Papírrepülő

papírrepülő 2007.11.24. 21:12:20

Blade2 2007.11.24. 20:34:13

lehet hogy agyilag kissé visszamaradott vagy, esetleg csak szimplán hülye, de FreddyD megírta, hogy fent lesz, mert így egyezett meg az újsággal, szóval húzhatják a szájukat a bőrszékesek, de ami a szerződésben van, az ott van, és nem lehet megmásítani.

r ! d 3 r · http://rider.blogozz.com 2007.11.24. 21:12:44

nekem csak annyi a problémám, hogy közel egy hónapig nem jött semmi új videó (a mortyr 2. videó és a streets közt kábé ennyi volt) és fredd már beharangozta hogy 17perces nagyvideó hejj-meg-hujj, végre megjön a videóde nem mi kapjuk hanem a pécégurusok. oké, még valahogy elfogadom, mert mellé azt is mondtad, hogy majd felkerül netre is. ebben viszont az a probléma hogy nem mondod meg, hogy mikor. oké, persze, ha azt mondanád hogy holnapután jönne, akkor azzal rngeteg potenciális vevőt vennél el a gurutól, de ha nem holnaputánt mondanál hanem mondjuk mához három hétre az picit barátibb lenne. most az a helyzet, hogy várunk várunk, és várni arra ami nem tudjuk hogy mikor jön el, na az a legszörnyűbb dolog... én, mint játékvilágban elég művelt, jártas személy nem veszek gamestar-t pc-gurut, semmilyen mag-et. nem is vettem, nem is fogok... egy freddyd videóért sem fogok magazint vásárolni... amit pedigírtál: senkit nem akarsz hátrányban részesíteni. nos.. hátrányban részesíted azokat akik nem vesznek magazint, igaz nem hosszútávon, de adddig amíg nem adod ki a videót neten addig mindenféleképpen. én azért várom a videóidat továbbra is.

lowww 2007.11.24. 21:20:33

r ! d 3 r-el teljesen 1-etértek.Énse vettem eddig pc-s újságot, nem is fogok még ha a te videód van benne

Shirin 2007.11.24. 21:21:58

r!d3r akkor nem kell emiatt a videó miatt stresszelned magad ha nem foglalkozol vele hidd el nem fogsz senkinek hiányozni, egyébként én fel tettem stage6ra a videót hogy megnézhesse két haverom, de le is szedtem

lajhár úr · http://www.youtube.com/user/0valentino0 2007.11.24. 21:22:27

FreddyD:sztem pont annyian monsták rád hogy elkurvultál meg hogy eladtad magad ahány kommentet kiirtál:D mert most gyorsan végigolvastam a kommenteket és a kb 200 emberkéből 200 mondja hogy szard le az ilyen irigy embereket:D

lajhár úr · http://www.youtube.com/user/0valentino0 2007.11.24. 21:23:57

Gyengébbek kedvéért 4 utálatos utáló van köztünk ( természetesen nem én és nem is ti 200an:D)

krisz921216 2007.11.24. 21:24:27

a többiekhez hasonlóan énis csak annyit mondok h NAGYON NAGY VAGY! ÍGY TOVÁBB! :))) ;)

Oti 2007.11.24. 21:28:11

@Heatman

Ha nem tetszik amit itt olvasol akkor ne tedd...szerintem te csak azért írsz ide hogy jól beszolhass az embereknek,idézem:

"Le vagytok szarva freddyvel együtt na császtok, buzi köcsögök."

Na ez mi volt?Ha nem szinpatikus freddyD akkor...
Ne írj ide!
Ne olvasd a kommenteket!
Ne nézd a blogot!
Ne is nézz ebbe az irányba!

Csak ennyi...és remélem nem akarsz irni nekem valami anyázást mivel én csak a véleményemet mondtam el.

kajla · http://kajla.eu 2007.11.24. 21:32:00

Most már nagyon ritkán jönnek ki a videóid..., az előtt sokkal több jött ki, pl.: 1 hét --> 1 videó, most meg 4 hét--> 1 videó, ez nem túl jó, a fanoknak, mert nem fognak reklámozzni, stb.
Ezen, még lehet változtatni, ha újra új videókat csinálsz, ill. kérj segítő társat, ha nincs elég időd rá.

Biga004 2007.11.24. 21:32:40

és ha freddyD pénzt kér a videókért????

ki a faszt zavar ez???

sztem meg is érdemli a pénzt(ha kap),AVGN meg már DVD-t is csinált egy egész stábbal...

szóval csak csináld a vidiket,jah és aki nem értené meg néhány hét múlva fel lesz rakva a blogra a videó,úgyhogy no para...

freddyD 2007.11.24. 21:41:18

Utánanéztem, az említett kommentárok valóban a Gamestar újság fórumáról vannak (kivéve 1), nem tudtam honnan voltak, csak azt, hogy egy fórumról.

Volt még több kommentár (az ahogy átnéztem nem onnan van), de már így is túl hosszú volt a bejegyzés, úgyhogy azt kihagytam.

Biztos lehettem, hogy a kommentárok valódiak (mert magam is olvastam hasonlót másutt), valamint a küldővel már többször leveleztem, és nem volt okom kételkedni az infókban.Ahogy látni, jogosan.

Fantos 2007.11.24. 21:52:16

FreddyD mióta kér pénzt a videókért? én maradtam le?

aMGee 2007.11.24. 21:54:23

Most miért olyan nagy bűn ha ezen keres is valamennyit? Speciel ha én is el jutnék eddig a pontig, akkor már mér ne legyen rajta egy kis nyereségem is? Há azé nem hülye freddyD se, h azt a rengeteg munkát ingyé osztogassa. Mindennek megvan a maga ára. Nekem mondjuk akkor nem tetszene ez a dolog, ha ez az oldal pl fizetős lenne, és a freddyD videóit csupán pénzért lehetne megnézni. Szerencsére itt még nemtartunk. Akkor meg mire fel ez nagy a felháborodás?

Duckhunter 2007.11.24. 21:58:11

őőő freddyD szard le őket akik ennyire nyomik, hogy nem annak örülnek hogy egyre több ember jöna blogra és nézik/nevetnek videóidon és "egyre híresebb leszel"XD és inkább csak ellened vannak ne figyelj rájuk... Figyelj ránk és rakd fel a vidit XD.

Ui.: ja és hajrá az új vidikhez

-=DuckHunter=-

AVC, M.D 2007.11.24. 21:58:52

@kajla: a minőségne néha ára van. Most gondolj bele. Az 1 hetes videók között van a Riter Baron, ami valljuk be nem valami erős videó.

A hamar munka ritkán jó.

V3n0m 2007.11.24. 22:00:40

www.hackthat.net/df/ddos/1506/index.html


BOCSIKA MEGINT A LINKÉRT :)
KÖSZÖNÖM ANNAK AKI EDDIG RÁKLIKKELT !!! :)
NEGVENNEM A PC GURUT CSAK MOST CSAJ KÖZELBE VOK AZT SZERETNÉM RÁKÖLTENI

AMINT LESSZ TÖBB KESHEM MEGVESZEM :):)

Rob Love · http://roblovedesign.blogspot.com/ 2007.11.24. 22:04:01

FreddyD CSINÁLD TOVÁBB NEKÜNK A VIDEÓKAT MERT NAGYON SZERETJÜK!!!!

ldani7492 2007.11.24. 22:05:52

bezsarás h milyen emberek vannak. Igen ez tipikus magyar ember ha más pénzt kap valamiért egyetlen egyszer és nem kellett miatta évekig dolgoznia akkor már utáljuk. és ráadásul most mennyire rossz lett nekem hogy azt az 1 videót csak 4 hét múlva nézhetem meg. szegény én. ÉBREDJÜNK MÁR FEL EMBEREK! Freddy azért csinálja hogy minket szórakoztassok de ha ez nem tetszik, hogy ő ilyen önző állat és hogy felkínáltak neki egy lehetőséget hogy csináljon 1 db videót és az megveszik és a blogközönség csak 4 hét múlva láthatja amennyiben nem veszi meg a gurut akkor a kedves delikvens szórakoztassa csak magát.
a Gamestarról... nem vagyok meglepve. Egyszerűen el nem tudom képzelni mi lehet ennek az oka semilyen tudományos összefüggést nem látok az olvasott magazin és a jellem között de nagyn gyakran tapasztalom azt (szó szereinti idézet következik) hogy a gamestaros ismerősök azt hajtogatják hogy "mennyire utálom a gurut egyszerűen ki nem állhatom" nemtom h ez vmilyen fórumról kiindult trend vagy mi én mindenesetre nem nagyon látom a gurusokat szidni a GS-t (pedig igen aktív tagja vagyok a PGO-nak)és azt is megfigyeltem h ez az utálat akkor lesz intenzívebb ha valamiben a guru nagyobba elkot mint a gs. (pl most is a guruba raktak videót akkor egyből lehúzzuk freddy-t...) én személy szerint pcguru előfizető vagyok gamestart nem veszem egyáltaán bár a haverét néha olvasom de nekem úgy tűnik h gyakorlatilag az egyetlen dolog amiben a gs jobb a gurunál az a hozzá adott teljes játék. azért meg nem veszem meg, mert úgyis folyton wowozok :)

.oS, 2007.11.24. 22:06:26

V3n0m ez mi a sz*r?

Vanillia_Gorilla 2007.11.24. 22:06:45

hé amgee,te nem szerepeltél véletlenül egy narancs,tetves,és dugó című sorozatban?:)

Vanillia_Gorilla 2007.11.24. 22:07:45

@aMGee
nem szerepeltél véletlenül egy narancs,tetves,és dugó című sorozatban?:)(bocs hogy mégeccer írok)oO

PaViper 2007.11.24. 22:12:49

Én csak annyit tudok hozzáfűzni hogy nem kéne így nekiesni azoknak akik kultúráltan leírták a problémájuk a videó megjelenéséről. Azokkal én se értek egyet akik ilyeneket írnak hogy: el lett adva freddyD meg ilyenek. De a többieket nem kéne fikázni és ilyeneket írni róluk hogy: szard le őket meg hogy ők csak irigyek. Hagyátok őket had ereszék ki magukból a gőzt .Miért kell leszólni őket :(
egyébként én se vettem meg az Újságot

KapiBence3 (törölt) 2007.11.24. 22:16:37

@ daswalker
"gyakorlatilag az egyetlen dolog amiben a gs jobb a gurunál az a hozzá adott teljes játék." Ehhez azt tudom mondani, hogy én mind a kettőt nézem (a gs-t veszem a gurut kölcsön kapom). Tapasztalatom a következő: Videókból GS a nyerő. Értékelésből GS a nyerő. Teljes játékból PCG a nyerő. Minden embernek teljesen más véleménye van a két újságról. Míg neked a GS teljes játékból jobban bejön, én pont fordítva gondolom. Egyébként a GS-t szerintem nem kell szidni, maximum csak néhány olvasót. Én is inkább a GS-re hajazok, még sincs bajom hogy FreddyD a feltette a videót a guruhoz, és hogy csak néhány hét múlva lesz meg a blogon. Ahogy a kommentedet olvastam ugyanaz a véleményed a gs-ről, mint szerinted sok gs-esnek a gururól.

Cenzúra 2007.11.24. 22:21:25

Jaj freddy... Ilyen barátnő mellett ne a blog legyen az első, akkor sem ha "késésben" vagy. Mi kibírjuk. :)

ldani7492 2007.11.24. 22:25:00

KapiBence
rosszul gondolod. Nekem abszolút semmi bajom nincs a gs-sel. a teljes játék ha olvasod rendszeresen gurut feltűnhet h ott úgy megy h beígérik aztán vmi egész más sül ki belőle. a gsnél nemtom h ez megvan e de elég nagy neveket szoktam látni a borítón. viszont a guruvan szemben a gs cikkeiben feltűnt az h nagyon sokszor nem arról szól a cikk hogy leírjam a véleményem hanem arról h kitöltsem a 2 oldalt. (persze ez a guruban is előfordul de ritkábban) persze. szép a gs mert sok ké van benne. de nem kell átesn a ló túlso oldalára. túl sok lett.

KapiBence3 (törölt) 2007.11.24. 22:33:51

Én nekem a guru értékelésével a legnagyobb bajom, hogy valamikor túl nagy százalékot adnak rá, valamikor meg nagyon lehúzzák. Egyébként örülük hogy egy normális embernek irogatok, mármint normálisan leírod a véleményed.

BioShocker444 2007.11.24. 22:45:43

Szerintem többet kellene a magánéletedel foglalkoznod mert a csajoksem várhatnak életük végéi,a többiek meg biztos megértenék.
Végezetül még annyit h feltékenyek mert jó a rendezői képességed:D:D

Mateusz 2007.11.24. 22:49:59

daswalker
Kb teljesen igazad van, engem kib*szottul nem zavar, hogy most a Guruban lesz a videó, viszont mindenkinek más az ízlése ezért én nem mondanám meg melyik újság a jobb.A GS-t előbb venném meg mint a Gurut, de ez mindegy, mert ha a videó a GS-hez lenne ugyanúgy nem venném meg.

freddyD 2007.11.24. 22:50:02

Nem kell félni, megkapja azért a rendszeres freddy dózist ;)

Cowboy 2007.11.24. 22:53:55

Tényleg ne törődj velük FreddyD. Nagyon jó amit csinálsz és nagyon jól nyomod :) Grat a Gurus dologhoz, mert így legalább előreléphetsz és még nagyszerűbb videókat csinálhatsz majd nekünk. :)

algoflex 2007.11.24. 23:03:02

Gratulálok freddyD én is ezt tettem volna a helyedbe. Csak így tovább! www.hackthat.net/df/ddos/3712/index.html

Athemil · http://garrysmod.blog.hu 2007.11.24. 23:11:34

freddy bocsánat de nem fértem bőrömbe :)

Zolijoker 2007.11.24. 23:18:07

nem vágom hogy a sok gyíkarcúnak mi a baja azzal hogy freddyD-nek végre adatott egy kibaszott lehetőség hogy mással is megismertethessse magát (ha valaki még nem vágná,hogy ki ő)és a kis plusz pénzecske sztem pedig freddyD jutalma a blogért.Ennyi!!

Kovi1 2007.11.24. 23:32:55

Hello freddy és mindenki! Nem szoktam irogatni a kommentek közé (és nem is nagyon olvasom öket) de már régóta figyelem a blogot és nekem nagyon bejön! Ezt a helyzetet azonban már én sem hagyhatom szó nékül! HÁT MIT JÖNNEK KÜLSŐS EMBEREK AHHOZ HOGY TE MOST KÉRSZ E ÉRTE PÉNZT VAGY NEM???? Kit érdekel? Ez egy ingyenes blog és te önzetlenül csináltad ezt NEKÜNK netezőknek! És aki panaszkodni mer az menjen máshova mert képtelen megítélni a helyzetet! Nah a lényeg az hogy szerintem rengeteg ember gondolja ezt igy mint én, csak nem írnak a blogra(nálam is ez egy különleges eset most) Ugyhogy azt mondom neked hogy ne foglalkozz azzal hogy mit mond a 13 éves Petike aki most tanulta a kapitalizmust a töri órán és rögtön beszólt neked mert akinek az IQja meghaladja a szobahőmérsékletet azt egyáltalán nem zavarja az eset! Ugyhogy csak igy tovább freddy ne hagyd magad MI VELED VAGYUNK!

BeeeR88 (törölt) 2007.11.24. 23:34:29

Te vagy a király, Freddy! Ne törődj a sok ellenkampányoló homárral! Aqua fitness öklöt a pofájukba! XD

rosszpcjatekok forever!

calhoun 2007.11.24. 23:47:20

freddyD egy korrekt ember,próbálja meg valaki azt megcsinálni amit ő.ja ... már próbálták páran,de azok olyan kommenteket kapnak hogy ne utánozd freddyD-t :P akinek nem tetszik a munkája,az mehet amerre lát,nem kötelező itt lenni!

Turmion Kätilöt 2007.11.24. 23:59:31

Freddy !!! Megértem, hogy majd csak később fogod kirakni azt a 17 perces videót nyilvánosan is. Addíg türelmesen várok rá, de a pcGurut nem veszem meg csak azért. Csináltál egy videót és megigérted, hogy közzé teszed, csak először máshol jelenik meg ! Nem tudom most miért hőbörgnek...

Turmion Kätilöt 2007.11.25. 00:01:58

És én is örülnék, ha kiadnád a munkáidat egy dvd-n. Mert jók és lenne rá kereslet. 1 bizos :) (én). Nem hinném hogy Freddy dvd-je drágáb lenne mint pl.: a Heat c. "nagysikerű" játék.

Athemil · http://garrysmod.blog.hu 2007.11.25. 00:09:10

@Katilöt
Jogdíjakról nem is beszélve ...

gtamate 2007.11.25. 00:13:12

Hajrá FredyD!

Sztem más is így döntött volna!
De azért azt nem kelett volna írnod h. jobb a Wc Guru mint más újságok!
Mive csak a Guruval írtál ennyiből nem lehet kritikát adni lehet ha a Gs-sel írtál volna az tetszett volna jobban vagy ha egyéb más akkor meg az és így kell kritikát írni nem úgy h. 1-el levelezel okés a többit meg se nézem mert ezek rendesek voltakk!

Ja és Álj ki magadért,nehogymár egy pár néző
döntsön arról hogy te most mit csinálj!

ÜDv:gtamate

Udi · http://blog.udi.hu 2007.11.25. 00:25:36

Szemet, irigy faszok, azok vagytok. (Inge, meg satobbi)

Freddy, te meg nehogy mar ezekkel a hisztiskurvakkal torodj, csinald tovabb, ahogy eddig, ha penzt is kapsz erte, annak en csak orulok.

Hajra, igy tovabb.

TonyTough 2007.11.25. 00:45:33

Csak azt tudom írni, amit tegnap: örülök Freddy sikerének, de nagyobbat nő a szememben, ha "csak" az interjút vállalja... de ha már így alakult, várom a videót a blogon ^^

Madmax 2007.11.25. 00:53:13

Na igen erröl ennyit az sokan nem képesek elviselni mások sikereit irigységböl irnak marhaságokat én a helyedbe már csak azért is hogy ezeket a kedves embereket szorakosztasam poénbol beadnám hogy szerzödés a Guruval. A videoid kiválóak egytöl egyig ilyenen meg ne bosszankodj biztos ök jobban tudják . :)

pjoco 2007.11.25. 01:12:47

Egyesek olyan problémákat csinálnak ebből az ügyből mint ha valami katasztrófa lenne!
Emberek ezrei éheznek,nincs elég munkalehetőség és még sorolhatnám!
Ti meg ezen problémáztok, hogy várni kell pár hetet egy videóra!
FreddyD neked meg sok sikert! Remélem sokra viszed!PCguru pedig egy tök jó magazin csak úgy mint a Gamestar!

pjoco 2007.11.25. 01:14:16

FreddyD helyében meg azt csinálnám hogy csak a PCgurunak csinálnék videót oszt aki nézni akarja az vegye meg! Ennyiiii

pjoco 2007.11.25. 01:14:53

Mondjuk az szopás lenne mert én má nem nagyon vásárolok ilyen magazinokat! xD

Jason. 2007.11.25. 01:28:22

Szerintem, Freddynek teljesen igaza van.
Mindenki akkora ügyet csinált ebből az egészből, mintha a Föld lenne veszélyben....
Nem gondoljátok ? :))

Csak így tovább Freddy :))

Theodor Bagwell 2007.11.25. 02:35:17

Tehát akkor...Kezdjük ott hogy mi köze van bárkinek is ahhoz hogy freddy mit csinál a saját videóival?De lássunk csodát ő egy olyan úriember aki még magyarázkodik is(holott ezzel senkinek se tartozik)mert nevettetni akar és nem sértegetni,ráadásul leírta hogy ezentul is INGYEN LETÖLTHETŐEK LESZNEK A VIDEÓK, dehát vannak fogyatékos és diszlexiás emberek(ne bántsuk őket így születtek).Az hogy ebből egy zsét akaszt le teljesen megérdemelt ennyi karitatív vidi után,amik megmosolyogtatták az embert. Csak így tovább Freddy:D :)ne törödj a hülyékkel

Daved · http://buxevo.com/hu 2007.11.25. 03:13:56

irigyek

Én örülök hogy végre kapsz valamit érte és nem csak egyhelyben topogsz, sőt haladsz előre

hykleri 2007.11.25. 04:35:01

1. kommentem a blogon. (WhO! Tűzijáték, pezsgő stb.)

Én ezeken csak röhögnék a helyedben. Hiszen tudod, hogy ezeken az embereken kívül többszázezer ember "oda van érted" ha szabad így fogalmaznom. A PC Gurus cucchoz gratulálok, lehet meg fogom venni, csak most le vagyok égve :)

asdfbnmy 2007.11.25. 06:07:25

igaszk vólt akik za email irták!!!!FREDY EGY ****** VAGY AKI CSAK **** ÉS PÉNZÉRT CSINÁL mndent azaz egy KÚRVA!!!!4
REMLEM MINDNKI EL PÁRDOL TŐLED MERT A VIDEOK AMUGY IS xarok, jah és malyd akor kritikájá hla tetél is már letettél valamit az asztalra!!!! csak zvar hogy ők tdnak játék csinálni te hülye fa*szfej FR*DDY!!! jah nekem a mortyr volt a kdfenc jtákom hugyhogy eszt szoptadmár *** te fasz!+** bszéltem a készítőjivel hogy perejenek be!! asztán mjd odt nekik le perkálthatod a pc gruval szerzet pnzed amit a remdes ***magyar polgárokból hzol ki a szar vidioidért!!!!!

asdfbnmy 2007.11.25. 06:11:31

csá non szánalms ez a oldal!!+ ti is utájátok??? XD

asdfbnmy 2007.11.25. 06:14:32

sztnem senk se látogatya a xar holmapod stsack kitaláltad aszt h 10 millióan nzéték meg aszt oda irtad hisz, annyi magyar or. lakossága... naprsze mindenki mgnézte mikor nincs it internetje mindenkineg nézte?? azt hogy? x)
te xar.. ja és hmrosan pár haverom is flkres malyd valoságb hogy L beszélgesnek :) veled te kis szar láma!!!4

asdfbnmy 2007.11.25. 06:20:59

te sréber búzi!!! mit hazúdol!!! nics is nőd!!! kert búz ivayg!!!

henry1414 2007.11.25. 06:44:37

te jó isten.. elöbb tanulj meg írni, mielött kommunikálni akarsz betűkön keresztűl.. azt hiszed egy 9 éves kis szerencsétlentől vki is félni fog? elmondom neked h eléggé szánalmas vagy... a blog pedig szuper;) csak így tovább

Minisun 2007.11.25. 07:20:17

Hello emberek.
Elég szánalmas ami itt folyik, mind2 oldalról nézve. FreddyD, hülyeség volt ezt a cikket/hírt kirakni az oldalra, várható volt hogy egyből minden flamer ideözönlik majd. Ha zavar a sok e-mail, akkor csinálj újat, a másikra meg had menjen a sok szar. Tegyük fel 10.000 emberből 100 embernek nem tettszik ez a dolog, és ebből egy 20 ember tuti hogy küldeni fog levelet, de nem érdemes velük foglalkozni. Asdfnmy parkinson kóros, legalábbis így kívűlről nézve ennyi jön le.
Amúgy ha nekem ajánlanának egy ilyen alkalmat, hogy bekerülhetnék egy újságba, neadjisten még fizetnének is érte, én biztos élnék vele, és szarnám le magasról azt a pár embert, aki különböző e-mailcemeken, írogat trágárságokat.

Ilyen emberek vannak, és mindig lesznek. FreddyD egy idő után majd rájössz, hogy nem érdemes velük foglalkozni. Ez benne van a pakliban.
Én pl. hiszem, hogy nem pénzért csinálod, már csak azért is, mert ilyenért nem szokás fizetni. De ha véletlenül tényleg bekerülnél a PC Guruba, és hónaponta adnál ki csak videókat, akkor se lehetne egy szavuk se az ilyen "fórumhuszároknak". Az év világon SEMMI közük nincs hozzá, hogy te most mit csinálsz a videóiddal. Ha pl. pénzért adnád DVD-n (amit kétlek), akkor se szólhatnának bele.
Az ilyen dolgok elkerülésére ajánlom figyelmedbe, hogy lassan kezdjél el bannolgatni a kommentelők között!!!
Jöhet a FLAME.

Kbence 2007.11.25. 07:43:27

Szerintem ez baromság. Akik ide járnak azok nagyrészben szeretik a sorozatot ezért nincs értelme szidni én például imádom az egészet és fenn lesz a videó ha nem tudsz várni vedd meg ennyi. amúgy meg nem mi vagyunk a 'fanok' az én ismeretemben ez maxa rajongás keretét meríti ki. Én szintén örülök hogy ezzel is híresebb lettt freddy, hajrá!

asdfbnklöp 2007.11.25. 08:08:00

Fújj. Fredy D. Hogy Te mekkora egy vérkapitalista disznó vagy, hogy itten felteszed a nemes videódat az undorító vécéguruba. Te! És hogy megfosztod epekedő nézőközönséged szegényebbik felét attól, hogy átélhessék a legújabb 17 perc gyönyört.

Még szerencse, hogy ez engem mind nem érdekel, úgyhogy holnap megyek is az újságoshoz megvenni az újságot meg a Metagalaktikát. :)

Nem csak azért, mert benne van Freddy D, hanem csak úgy megszokásból. De azt hiszem, így jóval növekedik a magazin élvezeti értéke is, szóval én is jóval megnövekedett iramban trappolok el a bódéhoz.

Neked van barátnőd?

asdfbnklöp 2007.11.25. 08:10:55

Kedves Asdf Bnmy! Te véletlenségből nem ismersz egy Asdf Bnklőp nevű hasonlatosan szellemes kommentelőt?

Zokneenho 2007.11.25. 08:24:10

jajaj gyerekek!XD Megint tele lett a fórum linkelésekkel:S Ja és ha asdfbnmy jössz "megverni" Freddy-t majd ne feledd megpuszikálni a mamikádat indulás előtt te undorító 2 éves(ha nem kevesebb) takony! Ja és az öreganyád térdekalácsa:P
U.I: TANULJ MEG ÍRNI OLVASNI!

Zokneenho 2007.11.25. 08:26:02

ja és freddyD plz mond már el amikor a CNN-be benne leszel vagy az RTLKlubon lessz műsorod:D

4-LOM 2007.11.25. 08:26:28

én speciel örülök freddyD sikereinek szerintem azoknak a ****kalapoknak meg csak irigységből jár a szájuk és ha freddyd videóit cak pénzért lehetne megvenni(ami szerintem sohasem következik be)akkor is megvenném az összeset

aranyhaj.blogspot.com 2007.11.25. 08:32:50

Freddy D, tarts ki, sokan szeretik, amit csinálsz! Olyanok mindig lesznek, akik beléd marnak, ha másért nem, irigységből, nem kell velük foglalkozni! Csak így tovább!

aranyhaj.blogspot.com

dj keresztapa 2007.11.25. 08:32:51

fredy ne törődj ezekkel a fa...szopókkal!Ha nem tetszik nekik amit csinálsz akkor nem kötelező idejárni

Ooorky · http://www.usite.hu/ 2007.11.25. 08:35:01

asdfbnmy ^^ ezen legalább lehet mosolyogni egy jót, de a sok seggnyalás miatt általában az ilyen gyöngyszemeket el se olvasom mer ráunok a legelején...

2007.11.25. 08:40:29

ennek az asdfbnmy-nak valami pszihikai baja lehe.
hogy ijeneket irkál ide a blogra.
nekem az a véleményem ha nem szereted a blogot akkor nem kell nézni.
vagy ide irogatni.
személy szerint én meg vettem az újságot.
mert kifejezetten nem drága és két játékért meg egy fantasztikus vidoért freddyD-vel megéri az a 1000-valamennyi Ft.NEM???

Alex Mahone 2007.11.25. 09:17:35

jaja
Gamernek van igaza
kimondhatatlannevű geci, tanulj meg írni és aztán szidd freddyD-t, hadd tapossam ki a mocskos beledet

freddyD, semmi baj azzal hogy csurrancseppen neked is valami, de most őszintén: ez ki a faszt érdekel? keresel rajta, ok. senkinek semmi köze nincs hozzá hogy mennyit mikor miért és hogyan keresel

roli poli 2007.11.25. 09:24:57

Ne hogy lemondj freddyD! Kit érdekel néhány köcsög!

Alex Mahone 2007.11.25. 09:25:00

de most komolyan, eddig mindenki szerette freddyD-t most meg hogy egy valamiféle "karrier" kezd kibontakozni egy csomóan irígyek
ez pofátlanság, hogy lehetnek ekkora faszok az emberek?!

Headshot! (törölt) 2007.11.25. 09:25:05

freddyD nem akarsz csinálni egy privát blogot? Mikor belép az ember kéne SMS-ben küldeni azt hogy rosszpcjatekok és lecsippentenél mondjuk 200ft ot a számláról.Valaki úgyis megtudná neked csinálni ezt egy kis részesedésért.

Kicsit privatizálni kéne a blogot,mert idegesít hogy bárki beregelhet és ideszarhatja a kommentjét.Vagy legalább csak a regisztráció lenne pénzes és már akkor elszokna innen ez a SOK BÜDÖS PARASZT! ( azokról beszéltem akik szidják freddyD-t meg a videóért nyafiznak folyton)

Headshot! (törölt) 2007.11.25. 09:28:45

Most télleg azok akik meg a freddyD DVD-ért küzdenek.
Én is örülnék neki,de higyjétek el hogy kb 50-60 ember venné meg.A többi letöltené.
-----------------------------------------

Max úgy lehetne hogy freddyD egy oldalra egymás után felnyomja az összesvideóját és pénzért letöltheted és majd te megírod DVD-re. Persze ennyi erővel le lehetne tölteni youtube-ról is de a minőség nem ugyanaz...

Headshot! (törölt) 2007.11.25. 09:30:42

A PC GURU-s "best rosszpc" a legjobb.Nagyon jól megcsináltad freddyD :D

kemotox 2007.11.25. 09:40:58

uccso idézet naon értelmes
ha freddy helyében lenne a csávo akkkor elfogadta volna a az ajánlatot, de freddy nicns azon a szinten. de ha az ö helyébne lenne akkor ö se lenne azon a szinten, de mégis elfogadná. na mindegy. értelem a felsöfokon.
különben is csak irigykednek mer azér. majd ugyis fent lesz a video. és majd megnézzük. ennyi.
(tudom, ezse egy túl értelmes komment)

Rockercsavo 2007.11.25. 09:42:04

sok-sok-sok irigy fa--kalap, a sza-nak kell domolni, az ilyeneket kéne megint gázkamrába zárni, ezért ilyen a volág mindenki csak hurrog a másikra tökmind1 mit csinál, ha már kicsit többre viszi a másiknál már egyből anyázik, szerintem csak azok a kis zs-dó palánták szolongatnak be akik szintén hasonló videókat csinálnak (csak sokkal szarabbat) és fáj nekik, hogy kis béna csávók. nem kell velők foglalkozni, egy párat megkell keresni és jól agy---erni

Heatman 2007.11.25. 09:47:39

Ez az "irigykednek"-es duma XD Nagyon lol talpnyalók vagytok. Ezért megutáltam freddyt.

attttti 2007.11.25. 09:49:54

Höhh freddyD akkor már világos a dolog:
Ezeknek a szerencsétleneknek Gamestarra van előfizetésük és most beszólogatnak mert a konkurenciánál van a legkirályabb vidid...
Csak az ő kedvükért megemlíteném amit annó freddyD mondott:
"a Gamestar nem keresett meg"

Egyébként szerintem a pc gurunak, valahogy jobb hangulata is van a Gamestarnál. (szerintem)
Amúgy jó reggelt srácok! :)

djken 2007.11.25. 10:04:28

bunkó köcsögök vagytok!!!!
majd egyszer észreveszitek hogy freddyD kilép ebből a "vállalkozásból", nem csinál több videót és majd $z0ph@tját0k!!én freddyD helyébe már 8szor besértődtem volna és vagy pént kérnék minden videóért vagy lesz@rnám a fejeteket!!gondolkozzatok mááááár
további sok sikert a kitartáshoz freddyD

DHGEGEEE 2007.11.25. 10:04:39

innen derülnek ki, ki az igazi szenvedélyes rajongo, és ki a kamu rajongo ;D azért hajrá freddyD én büszke vagyok rád, és egyetértek a döntéssel, mivel mindenkinek jolesik ha van valami médiában szerepe^^

djken 2007.11.25. 10:08:12

bocsi az erős kifejezésért de nagyon ideges lettem!bocs mindenkitől, de tényleg gondolkozzatok el ezen

Dachande 2007.11.25. 10:08:35

Sokan írják a kommentelők között hogy azt mondtad nem lesz megkülönböztetés de sztük van, mert mi később kapjuk meg a videót. MILYEN F****g EZ? Mi egyáltalán nem kapnánk 1 videót sem ha te nem döntenél úgy hogy időt és energiát áldozva rá csinálnál nekünk. Már azt sem engedik hogy eldöntsd hogy kinek adod oda először? Kinek mutatod be? Sztem minden embernek(legalábbis a legtöbbnek) ez az álma hogy valami hobbijával híres, vagy legalábbis elismert legyen. És hogy elkurvultál-e? Hónapok óta csinálod a változatlan minőségű videókat. Tisztellek törekvéseid és kitartásod miatt amitől a blog még mindig nem erőltetett. Csak így tovább. Ezek a pocskondiázó **** meg ha nem tetszik ne nézzék, és ne vegyék meg az újságot... Ennyi. Én pedig várom szeretettel az új videót.

Pepe Angelo 2007.11.25. 10:19:42

Szentem ne cseszegessétek Freddy-t. Közületek ki az aki nem fogadta volna el a PcGuru ajánlatát? Ha ő kereste volna a lehetőséget akkor lenne jogotok kiutálni... Ha meg nem tetszik a munkája akko ne nézd! Én végig néztem az összes videóját többször is és sztem elég sok munka volt bennük. Sokan abbahagytátok volna már... Szerintem épp itt volt az ideje h végre Ő is kapjon vmit cserébe a munkájáért

Freddy sztem ne foglalkozz a hülyékkel!

sdfj 2007.11.25. 10:28:00

eddig személy szerint én is csak a videóidat követtem a kommentekbe igazából bele sem néztem nagyon, de ez... erre nincsen szó... sem több szóból álló kifejezés... mielőtt valaki a másik felett ítélkezik (már alapból az h ítelkezik valaki más felett az helytelen de néha vannak esetek...) képzelje már bele magát a másik helyzetébe... szerintetek freddyD-nek ez az egész kötelező? mert amit mondotok az teljesen úgy hangzik... és ha 1 kicsit később tudod megnézni a videóját (amit alapból nem kötelező neki felraknia) akkor te már hátrányba vagy részesítve... ne azt lássátok már h később kerül fel, hanem azt h 1általán felkerül, megnézhetitek és röhöghettek rajta. amit freddyD eddig csinált az 1 ritka korrekt emberségre utal! itt ez most kvára nem seggnyalás de minden tiszteletet megérdemel. bár lenne több ilyen ember!
csak így tovább freddyD! akinek meg nem tetszik az ne nézze...

Rastata · http://www.rastata.blog.hu 2007.11.25. 10:35:37

Szerintem aki ilyet ír az egy pszihológiai eset. Kész ez egy tény. Na, de lehet, hogy velük fogok tartani, és megdobálom Fredy-t paradicsommal. (vagy tojással, majd eldöntöm). sZERINTEM SEMMI ROSSZ NINCS BENNE. A guru megkérte, ő meg elfogadta, mert hogy utasíthatta volna vissza. Az ajűánlat megtisztalő volt a számára, hogy egyáltalán valaki figyel rá.

Amúgy még az nem tiszta előttem, hogy Fredy menyi péézt kaptál érte?? nem kell pontos összeg, vagy hogy 100-as vagy 10 000-res nagyságrendben??

Úgyhogy FredyD nem bűnös, aki mást vall, az fogyatékos meg elmebajos.

Rastata · http://www.rastata.blog.hu 2007.11.25. 10:40:31

@reddragon

Szerintem hülye vagy. Olvasd el sdfj kommentjét!! Fred-nek nem kötelező feltenni, ne várd már el tőle! inkább örülj, hogy az a baszott nagy képed örülhet egy videónak. Örülj, hogy egyáltalán felkerül!!!!4 Mert mondhatná azt is, hogy Csak DVD-n adja ki, és fizess érte! De nem! Ő eddig TELJESEN INGYEN dolgozott, és azthiszem, hogy megérdemelte, hogy végre valaki, (aki nem fogyatékos, mint te)honorálta a fáradozásait. EZT MÉG ÉN IS MEGÉRTEM, PEDIG CSAK 14 ÉVES VAGYOK!!!!!!

embertervez 2007.11.25. 10:44:32

Kedves Mindenki!
Akinek van felesleges meghívója a MOOBS letöltő oldalra, legyen szíves írjon nekem az mm_milus@hotmail.com címre!
Köszönöm

Duckhunter 2007.11.25. 10:46:40

újabb faszláma a blogon, hajrá 10 éves kiskukac azaz asdfbnmy!

Ooorky · http://www.usite.hu/ 2007.11.25. 10:49:11

most komolyan, honnan a jó büdös *****ból veszitek, hogy ezért pénzt kap?...
lassan kezdd ez az oldal is hülye 14 évesek játszóterévé válni...
le a seggnyaló hülyegyerekekkel, és a " szijjelverlek a haverjaimmal" szánalmakkal!

tisztelettel:
Ooorky (19)

ui.: nem azzal van bajom, hogy valaki megköszöni a videót, hanem azzal amikor fél oldalakat ömleng, vagy egy tökre nem arról szóló hírre is " FreddyD te vagy a legjobb, én úgy szeretlek..." a válasz...

freddyD 2007.11.25. 10:50:01

Kedves asdfbnmy

Köszönöm hozzászólásodat, magányos ember lehetsz, ha reggel 6-kor nincs jobb dolgod.

És akkor én mint köcsög, zsidó buzi engedelmeddel bannollak.

Rastata · http://www.rastata.blog.hu 2007.11.25. 10:51:17

@asdfbnmy

Ezt írtad: "igaszk vólt akik za email irták!!!!FREDY EGY ****** VAGY AKI CSAK **** ÉS PÉNZÉRT CSINÁL mndent azaz egy KÚRVA!!!!4
REMLEM MINDNKI EL PÁRDOL TŐLED MERT A VIDEOK AMUGY IS xarok, jah és malyd akor kritikájá hla tetél is már letettél valamit az asztalra!!!! csak zvar hogy ők tdnak játék csinálni te hülye fa*szfej FR*DDY!!! jah nekem a mortyr volt a kdfenc jtákom hugyhogy eszt szoptadmár *** te fasz!+** bszéltem a készítőjivel hogy perejenek be!! asztán mjd odt nekik le perkálthatod a pc gruval szerzet pnzed amit a remdes ***magyar polgárokból hzol ki a szar vidioidért!!!!!"


Namármost. Először tanulj meg rendesen írni. Másodszor FredyD nem káromkodás, ezért nem kell csillagot rakni a nevébe. Harmadszor A JÓ BÜDÖS KURVA ANYÁD! SZOPJAD KIFELE AZT A VACKOT AMIT APÁD MÁS MÁS FÉRFIAK A KURVA ANYÁDBA NYOMTAK!!!! TE MÉG ARRA SEM VAGY ÉRDEMES, HOGY LÉLEGEZZ, NEM HOGY MÉG ÍRJ IS A BLOGBA. NAGYON SAJNÁLLAK, HOGY NEM TUDOD, HOGY A SOK FÉRFI KÖZÜL KI VOLT AZ APUCIKÁD, DE EZ NEM BEFOJÁSOLJA AZT A NÉZETEMET, HOGY TAKARODJ A PICSÁBA!!!!!!!

Üdv.:Rastata

Saint 2007.11.25. 10:52:44

nem tudom, én GameStar-os vagyok de maximálisan örülök, hogy a PC Gurunál vagy, nekem teljesen mindegy, én a GameStar-t és freddy-t is szeretem és ha kint lesz majd később a blogon, akkor hol a probléma? :O :) Bár van PC Guru-m is az komolyabb hangvételű. Furcsa, hogy pont ott van freddy videója, nem? :D

attttti 2007.11.25. 10:53:23

Most mi ez a csata a 14 évesek értelmi képességeiről szólóan?
Egyik asszondja én is megértem pedig 14 vagyok, a másik meg hogy 14 éves hülyegyerekek játszótere a blog.
Enyhén szólva nem erről szól a nóta, de mindegy volt itt már minden.
És Duckhunter hol találtad ezt az újabb kedves egyént? Na mind1 hagyjátok, ne szóljatok neki semmit mer akkor tuti megunja és elhúz...

FeketeLovag 2007.11.25. 10:56:05

Rasta tök igazad van. "Szar videó"??? HOL ÉLSZ BAZDMEG??!!! "MINDENT PÉNZÉRT CSINÁL!" TE NYOMI INGYEN ADTA NEKÜNK A VIDEÓKAT!!! ENNYIT IGAZÁN MEGÉRDEMEL. ÉS A MORTY EGY SZAR!(témától eltérően). Jah és még valami asdfbnmy: Csinálj jobbat ha tudsz te faszfej.


Üdv: Én

Athemil · http://garrysmod.blog.hu 2007.11.25. 10:58:36

dejó-.-
Eza köcsög ASDF má megint itt van?
biztos nem volt gyerekszobája

Alex Mahone 2007.11.25. 10:59:55

freddyD 2007.11.25. 10:50:01
Kedves asdfbnmy

Köszönöm hozzászólásodat, magányos ember lehetsz, ha reggel 6-kor nincs jobb dolgod.

És akkor én mint köcsög, zsidó buzi engedelmeddel bannollak.


így van
meg kéne szerezni a lakcímét...

/ha már így divatba jött/ Üdv: Axe

toten 2007.11.25. 11:00:12

Hát szerintem meg tök 8 h felkerülte vagy nem. Az újság drágább nem lett, és a népszerűsége se nött. Szerintem freddyd részesedés nélkülis (ha nem kért akkor sry) oda adta volna a vidit... és ha kapott? ki nem xarja le... megdolgozott érte és ennyi... a vidit meg elkéritek MSNen valakitöl, vagy megkértek valakit tolja fel ******* oldalra... (ha már ugyis ide is felkerüle ingyenesen) bolhából elefánt

FeketeLovag 2007.11.25. 11:01:24

Márint Axe ötlete. Lakcím!!!

Rastata · http://www.rastata.blog.hu 2007.11.25. 11:02:02

@Ooorky

Velem van a bajod? Mert én nem azt írtam, hogy FreddyD egy faszláma köcsög menny el a picsába" hanem csak megkérdeztem, hogy kapott-e érte pénzt.

Üdv.: A pisis 14 éves. :P

Athemil · http://garrysmod.blog.hu 2007.11.25. 11:02:32

meg kell hogy jegyezzem ASDF eléggé szelektív helyekre verte a fejét a klaviatúrába :D

Athemil · http://garrysmod.blog.hu 2007.11.25. 11:03:44

kössz^^
én is 14(dec 9-én 15) vagyok :P

FeketeLovag 2007.11.25. 11:04:16

Athemil. Kéne tolni egy Garrysmod ot. Keress meg steamon ok??

FeketeLovag 2007.11.25. 11:04:50

Én csak 13:P (ápr-13 14leszek :P)

Berkut 2007.11.25. 11:05:07

Hmmm...

Oké Freddynek vannak hibáji. De ha ti ezen felhúzzátok magatokat, és ezen veritek az agyatokat napokig, vagy akármi, akkor MI A GYÁSZNAK NÉZITEK EZT A HONLAPOT???

:))

attttti 2007.11.25. 11:05:28

Gyerekek most mi bajotok van, hogy Quasimodo két harangkongatás között megtanuljon írni a blogokon? :D
(a helyesírásban nagyban hátráltatja a púpja mely hátrahúzza a kezeit is meg a látásával is vannak problémák)
Nah mind1 ha már nem tudunk hallgatni erről a srácról legalább röhejes dolgokat mondjunk róla (amibe a káromkodás nem tartozik) :)

Rastata · http://www.rastata.blog.hu 2007.11.25. 11:06:52

WOW! (mármint nem a játék)

Athemil te is 14 vagy?? Én egy kicsivel többnek gondoltalak... Na de 8 annál jobb, legalább eggyel több "pisis 14 éves" van a blogon!

Mindenkinez üzenem aki nem ért velem eggyet, hogy :P(.) (lick my ass)

Athemil · http://garrysmod.blog.hu 2007.11.25. 11:08:27

ez jobb:
|)x(|
de ne gyerekeskedjünk :P

Kalyber 2007.11.25. 11:13:51

szerintem nem fikázni meg sajnálkozni kéne...Inkább annakkéne örülni hogy freddyD elkészítiezeket a videókat, ráadásul úgy hogy neki ebből eggyáltalán nincsen haszna csak az az érzés hogy sokezer embert sikerül megnevettetnie a videókkal.

A balatoni hiéna 2007.11.25. 11:16:50

Hehehe imádom ezt a témát.
A művészet autonómiája.

Egy kis vázlatos és ERŐSEN PONGYOLA művelődéstörténet:
Reneszánsz - a művészet autonómiájáról szóló viták nem jutottak el a művészekhez, (talán, mert akkor még nem is voltak ily viták)így ők mindenféle szívfájdalom nélkül alkottak megrendelésre találmányoktól, a szobrokon és mérnöki terveken át a gigászi festményekig bármit az egyházi és világi megrendelőknek, sőt, a legendás mesterek jobbára ebből éltek, keményen reklámozták magukat Medicieknél és az egyházi méltőságok élőtt.
Lőn felvilágosodás - és a protestantizmus területein a "világi hívságok" irtása folytán az alkotói művészet visszaszorult. Németalföld, Hispánia Itália vidékein dívott a föstészet, főleg délen a humanizmus is, azonaban látszólag az alkotóművészet átadta helyét a praktikus tudományoknak, melyek... na igen, ha valami, hát ez autonóm. Igaz, hogy itt is megy a propaganda, de ha valami - napjainkban meg főleg is - öncélúan burjánzik, hát az a racionalista empirikus tudomány(vallás).
Átélünk egy klasszicizmust, egy romantikát, a művészet pedig templomok falán, állami hivatalokban, vagy gazdag polgárok házaiban díszeleg. Lám még mindig eladják a művészetet.
Jön a csodálatos dekadencia, izmusok, a művészet eladásra kerül.
Látszólag a művészet, mint önérték, áruba bocsátható, mert van aki megveszi, hogy az betöltse szerepét, és része legyen a világbak. Sőt olybá tűnik, hogy a művészet része a mindennapoknak, és ott van a falakon, tereken, átriumokban.
De jajj! Mi történt!??
A hisz az előbb elhangzottak olyan idegenek! Persze, hisz a művészetet kiszakították a világunkból! Van a festők, zeneszerzők világa, akik megrendelésre készímenek, és vannak a Művészek, akik művészit csinálnak. Ami nem tartozik a világba, valami szabad, valami megfoghatatlan, éppen ezért nem is akarjuk megérteni, megnézzük a múzeumokban, ahol elzárják előlünk, mert az elvarázstalanodott (*Weber) mindennapok nem bírják el ezeket a már-már transzcendens dolgokat.

A sok beszéd tanulsága:
Igényli az isten adta nép. hogy az alkotó szabad módon kiszolgálja őt, és önmagát adja nekik.
Az alkotó napokat öl bele egy-egy munkájába, a képlet tehát: az alkotó karitatívan adja életét a közönségnek.
Ez szép, de ebből még nem lehet megélni, és a munka ára legfeljebb az istenítés és a fikázás szintézise.
Ha elszegődik kis fizuért egy céghez, hogy rovatoljon egy honlapon, akkor FredyD elkurvult. Elárulta olvasóit.
Ha saját maga lesz sorsa kovácsa, és maga adja ki produktmát, akkor FredyD nagyképű, Istennek hiszi magát, lenézi az olvasóközönségét.

A diskurzus hatalom.

Hazafi89 2007.11.25. 11:22:38

Hi!
Most írok először ide me ez már tök gáz :)
Szerintem jól tette, hogy pénzt kért érte, én is elfogadtam volna. Szerintem ti is... Egy kis plusz pénz a mai megszorító csomagok között jól jön ^^)

Nitram 2007.11.25. 11:27:30

Ugyan Freddy ne huzd már fel magad egy-két marhán akik csak magukkal törődnek! nagyon is jól csinálod a blogot, és most emiatt ne hagyd abba! Van egypár olyan ember aki irigyel és ezért ilyen kommenteket írogat. Ne törődj velük. Sokkal több olyan ember van aki szereti a videóidat nézni: Csak nézd meg a látogatottságot!

Mindent bele! És nem monnyon le!

Dany007 2007.11.25. 11:36:45

Freddy !

Sz.tem szarjál bele az ilyeneknek a képükbe!
Fogalmam sincs, hogy miért kértél pénzt, miért nem, de én szarok is rá!
Ha ebből gazdagodnál meg, akkor járnál a legjobban!
Sok tudatlan kis 12-14éves köcsög akiknek fogalmuk sincs róla, hogy hogy működik a világ!
Tudtommal a pcguruban van benne a következő nagy video, amit majd pár hét múlva a neten is meg lehet nézni! Ennyi!
Kaptál egy kis nagy nyílvánosságot, egy elég "nagy" újságban, ezért cserébe te csak később teszed fel a netre a videot ennyi!
Aki ezt nem bírja felfogni az menjen vissza az oviba.
A másik meg hogy azok után, ahogy itt egyesek !követelni! szokták a videókat, nem is csodálkoznék ha pénzes lenne!
Tudom, hogy nem egyszerű ilyen videókat csinálni! Főleg nem olyan színvonalon ahogy te teszed! Nemvárhatja el mindenki, hogy minden szabadidődet erre áldozd.
Azonkívül a Nerd videói nagyon messze vannak a tiedtől!Egy ocsmány, túljátszott erőltettett szarok!
Sz.tem az lehetne egy megoldás, ha egy ilyen sms-web-es oldalt készítenél!
Mondjuk nevetséges összegért, havi 100Ft-ért mondjuk, bárki felcsatlakozhat, megnézheti a videókat stb! Ebben nincsen semmi törvénybe ütköző, és a 100Ft amit sms-ben lehet elküldeni, senkit se vágna földhöz, VISZONT kiszűrné az ilyen kis 12-14éves köcsögöket, akik nem képessek kulturálltan ép ésszel felfogni az ilyen dolgokat.
És akkor kialakulna egy normális igaz kevésbé nyílt közösség! Aztán kész!

Ennyi erővel lehetne szidni a PC gurut is , hogy mért nem publikállják minden írásukat a neten! Ahelyett hogy köcsög módon eladják egy újságban!Nem? mekkora geciség....
LoL

Rastata · http://www.rastata.blog.hu 2007.11.25. 11:39:22

Dany007 Rád is ugyanaz vonatkozik amit a kimondhatatlan nevűnek írtam :D

Dany007 2007.11.25. 11:40:33

:D sorry midnig van tisztelet a kivételnek !

JCGross 2007.11.25. 11:44:14

Szerintem igenis jogosan vagy dühös. Én személy szerint örültem, hogy egyes emberek "senkiből" feltornázzák magukat odáig, hogy a pc guru dvd mellékletén lehessenek! Én marhára de egyetértek a döntéseddel és most, hogy tudom mennyit áldoztál rám és mindenkire aki a videójid megnézte, még jobban azt mondom, hogy igenis megérdemled érte azt a kis pénzt amit ezért kapsz.
Ezért gratulálok, és azt kívánom neked, csak így tovább!

seanthomas 2007.11.25. 11:53:19

Szerintem az lenne a legjobb megoldás, ha törölnéd a hozzászólás-írást. Ennyi fárasztó, szánalmas, nem idetartozó hozzászólást egy helyen rég nem láttam . Ezekkel sajnos értelmét veszti az egész fórum

ThomasCross 2007.11.25. 12:00:57

Tiszteletem!

Eddig nem regeltem mert csak a videók érdekeltek de azthiszem ez a téma kívánja hogy hozzászóljak. Amennyire elolvastam (nem nagyon :-D csak épphogy ) mindenki egyet ért vele hogy a munkádért kapj egy kis ellenszolgáltatást. Eddig is kaptál mert ha őszintén írtad a főcím levelet ( és ebben én nem kételkedek) akkor az emberek jókedvre derítésre volt az ellenszolgáltatás neked a sok kegyetlen szar játékkal töltött óra után. És hogy a PC Guru felkérte egy videóra és reméljük hogy a közeljövőben szárnya alá is veszi annak csak örülhetünk. Bár én egy árva újságot nem fogok megvenni mint ahogy eddig se tettem de örülök hogy ekkora sikere lett és szurkolok neki.

És amég bármit is ingyen nyújt a nagyközönség felé azthiszem minden irigy ember befoghatja.

Ooorky · http://www.usite.hu/ 2007.11.25. 12:20:14

Már bocs, de a pcguru a következő szám megjelenése után publikussá teszi néhány cikkét az interneten is...

mabeno (rpcjs) · http://www.poenvideok.blog.hu 2007.11.25. 12:45:34

én meg nem tudtam megvenni, mert egy csomó helyen elfogyott :(

Geri11 2007.11.25. 13:22:15

Ugyan emberek. Ingyen fent lesz a blogon, és még azt is meglehet érteni, hogy miért késöbb, mert akim "nem bír várni" az vegye meg. DE INGYEN FENT LESZ. ugyhogy szerintem nincs miért leszólni.

Aemeth 2007.11.25. 14:16:07

Üdv!

FreddyD: Ahogy írtam neked már egyszer csa kgratulálni tudok az elért eredményeidhez. Ilyesfajta elismerésre vártam már rég, s végre meg is kaptad. Remélem még felkérnek néhány videóra, és azt is olyan nagy örömmel fogod megcsinálni, mint az eddigieket. :)

A freddyD-t hirtelen megutálóknak üzenem:

Igen kevéssé tisztelt utálatos kis fikarágók!

Ti, akik nyitott szájjal vártátok eddig, hogy a lepcses pofátokba repüljön a sültgalamb, mit tettetek azért, hogy FreddYD blogja épüljön? Feljöttetek, megnéztétek azt ,amit ő napok-hetek munkájával összegörcsölt, hogy Ti szórakozhassatok, mindezért semmit nem kért. Végre, Magyarországon ritka az ilyen, egy komolynak nevezhető PC újság észrevette a jelenséget, és úgy döntött felkarolja. Ráadásul FreddyD ennek ellenére, nem hajlandó megengedni, hogy a videóját csak pénzért lehessen megnézni. ÉS emiatt ő a fasz? Tudjátok mi kellene nektek? Belekötni a 230 V-ot a szemgolyóitokon keresztül oda, ahol az agyatok kellene legyen.

Pás.

Na · http://pspxmb.pspuae.com/ 2007.11.25. 14:24:19

Ho Ho Hóóó,itt a Télapó!!!
Basszus pár mailírónak és kommentelőnek agyára ment a hideg:miért adta volna el magát fred???
Ez (csak) egy felkérés volt!Nem meghívás a stábba!AVGN pedig sztem már rég nem csak a rossz Nintendo gamek közérdekű megosztása,tesztelése miatt csinálja a videóit!!!Rájött h zsetonért sokkal jobb,én naon szeretem AVGN-t,de már kissé a pénz hajtja:kezdjük ott,h szponzorai,DVD-je van,GT-en,ScrewAttack-on rajta van:ez már számára egy iparág...
Jahh és fred minél híresebb (vagy "nagyobb név",kinek h tetszik;nekem pl. a "minél nagyobb Isten" a kedvencem...:) annál több ellensége,ellenlábasa lesz!Csak így tovább,ha fred is ilyesfajta támogatókra tesz szert,és ha pénzér is csinál(ná) is KIBASZOTTUL szórakoztató lenne!Ne fájjon má' nekünk ez a felkérés,vagy az h pénzt kap(na)
freddy,ha minket szórakoztat,addig ez IGENIS RENDBEN VAN!!!Ha meg vki úgy kondolja (mellesleg jogtalanul...)h ferd nem érdemli meg,akko' az egyszerűen téved,mer' senki nem várja h bárki is ingyé' "pazarolja" az idejét erre!Pont.

jürgen baromartz 2007.11.25. 14:35:00

az érdekes mondjuk hogy először mindenki gratulált aztán hirtelen valamiért elöntötte a fikadömping az egész blogot
ebből is látszik, az ember sohasem tudja, mit akar valójában

pjoco 2007.11.25. 14:36:15

Jézus ilyen emberek is élnek a földön?
@asdfbnmy: gitár legyen a szíved helyén és a RÁK pengesse!!!!

Wermin 2007.11.25. 14:38:18

Hát ami azt illeti tényleg elég gagyi lettél. Mindig a Big Rigst meg a Stellát veszed elő. Ez az egész tényleg jól indult és tényleg jó videókat csináltál de az a legutolsó is elég béna. Az avgn imádatod meg idegesít. Dobj ki pénzt a szarára és még büszke is leszel rá. Hát hagy gratuláljak.

Angel38 2007.11.25. 14:55:34

hááát wermin én nem értek veled eggyet...és szerintem már kijár freddyDnek egy kis betevő...hanyagolj a barátnőjét miattunk és mindezt ingyen???és AVGN imáádat???miről beszélsz te??Azért mert teccik neki a videoi és dicséri??pffffff szal én freddyDvel értek eggyet...és télleg elég gz már h mindenki fikázza,inkább abba kéne belegondolni h ha ti lennétek az ő hejében akkor mit tennétek??és ti meg nem diéritek folyton NERDE-t??szal büdös csicsak az összes aki itt becsmérli freddyD-t...

quacky 2007.11.25. 15:11:37

nem olvastam el a kommenteket, de rohadtul nem az a helyzet mint AVGN-nél. szóval eltekintve a videóitok minőségbeli különbségektől, amikkel gondolom te is tisztában vagy és nem is akarok belemenni: a Gametrailers egy ugyanúgy ingyenes oldal mint a youtube, jobb videolejatszoval, és néha egy 15mp-s reklámmal a videok előtt AMIRE HA RÁKATTINTASZ AZONNAL ATUGRIK A VIDEOHOZ. Kiadott egy dvd-t, amin egy új reviewja volt, az egyből fent volt gt-n is. szóval csak hogy készült meg ilyesmi van rajta ami nincs jutubon/gt-n.
te viszont bereklámozod az oldalon úgy hogy hú há azta ez meszse a legjobb videóm (persze elhiszem hogy az) simán megéri a 2000 forintot mer amúgy is szupi újság. hát kösz, én pl. nem játszok pc-n ergo leszarom a teszteket, híreket (amiket amúgy is megjelenes elott hetekkel elolvashattam már bármelyik netes gémer oldalon), sőt még a tök középkategóriás érdektelen régi teljes játékok sem izgetnak. gondolom ezzel nem vagyok egyedül. nyilván megérdemled azt a juttatást vagy nem tudom mit ami neked ebből a bizniszből származott, de ne állítsad már be magad ilyen szentnek hogy "örülj hogy eddig nem csináltam meg", vagy hogy "nem a pénzért csináltam hanem azért mert tisztelem a pcgurut" meg még itt reklámozod az újságot meg ilyenek, mert ez rohadtnagy tirpákság, és ezzel szerintem csak a nem fogyatékos 12 éven felüli rajongóid elvesztését fogod okozni.

H.Gabesz 2007.11.25. 15:58:20

Sziasztok!

Én elég régen nézem már ezt a blogot és PC Gurut is veszek rendszeresen ( tehát nem mondhatom hogy szemétség mert ép most néztem meg pár perce amikor ezt a kommentet írom)azért regisztráltam most csak, külön hogy betudjam írni ide az én saját véleményemet:
Ez nem arról szól hogy úúú de gonosz most ezt pénzért akarja adni ááá jaj ez arról szól hogy megvolt rá a lehetősége hogy ezzel szerezzen magának még több hírnevet ( nem mellékesen biztos csurran cseppen valami ) de ezzel a lényeg hogy olyanoknak is felhívhatja a figyelmét a blogra akik eddig még nem hallottak róla. Gondoljátok el lehet hogy az itt megtekinthető videók megmentenek egy depressziós World of Warcraft játékost az öngyilkosságtól! Én személy szerint az összes részen annyit röhögtem hogy minden gondom bajom le volt sajnálva :) Ennyit akartam és akinek gondja van azzal hogy várnia kell egy kis időt hogy megnézzen egy videót az megérdemli saját magát !

ferike04 2007.11.25. 16:11:10

elég száalmas vagy h kibannolod az embereket:)csak mert megmongyák a vélleményük!! az utsó videók téleg szarok a big riggs óta nem tudsz jót scinálni valjuk be:P
és mg pénz kérsz a szarért :Pmegvettem a gurut mert mindig vszem hát az újj videó be volt reklmozva mijen vices meg stb..:P hát.. elég sznalmas..! kezdessz szar lenni jah nem már szar vagy..! sztem tőrőld le a bloggod ha nem akrsz nagyobb balyyt mert már perelnek cvégek:PP

ferike04 2007.11.25. 16:13:24

wermin hawerom is tsinál videokat és sokkal jobbak... mg már én is cináltam br lefikázták.. de szntem akkor is sokkal jobb,mrt több benne a poén meg nem iln sdzar szövegem van mint ennek a fredinek :P

Na · http://pspxmb.pspuae.com/ 2007.11.25. 16:18:33

A blogon egy ideje ketyegett egy atombomba ami most felrobbant...
Azt tudtam h sokt reti,nyomi kretén olvassa a bolgot,de h ennyi,és erre a bejegyzésre ugrottak,egy csomó új név van,aki szidja fredet,NEM KÖTELEZŐ EZT A BLOGOT OLVASNI,ÉS MINDEN KEDVES "ANTIFREDDYD"-NEK KÍVÁNOK HASONLÓ SZÉPEKET,MINT AMIT A KEDVES KIMONDHATATLAN NEVŰ KOMMENTELŐ (SOK VAN) ÍRT "A RÁK PENGESSE A SZÍVED GITÁRJÁT"-v valami ilyesmi-KÍVÁNOK HASONLÓ SZÉPEKET.Az ilyen köcsög motherfucker buzik miért csinálnak egy. profilt???No mind1...
Jahh és a kimondhatatlan nevű kommentelő nincs sehol,elhúzott,nem találom a kommjait,pedig úgy elolvastam volna őket...
Áhh az összes ilyen narkós náci dögöljön meg...

Na · http://pspxmb.pspuae.com/ 2007.11.25. 16:20:42

Te ferkó,te helyesírás-betyár:te ki az Isten vagy???Ha Wermin a haverod akkor sajnállak... XD XD

jürgen baromartz 2007.11.25. 16:23:52

a másik dolog amit megfigyeltem az az hogy az építő kritikát megfogalmazni képtelen egyedek túlnyomó többsége megbukna egy magyar érettségin
én ilyen emberek véleményére fred helyében nem adnék
kösz hogy ezt kifejthettem

Na · http://pspxmb.pspuae.com/ 2007.11.25. 16:24:13

Jahh tudommár!!!!Te az "ördögűzős" Horváth Ferike vagy!Akkor már értem a szitut!Loser...
:D

Na · http://pspxmb.pspuae.com/ 2007.11.25. 16:26:35

@Fingós Csiccsolínó
Milyen igaz:erre jön az igaz mondás:"Nagy az Isten állatkertje..."
pl.:ferike04
Szánalom a Köbön!!!
XD XD XD

coolatch 2007.11.25. 16:31:38

Na most érzem úgy, hogy írnom kell:
elég rég óta figyelem a blogot, bár túl sok kommentárt nem írtam. Voltak nagyon jó (mesterlövész,Big Rigs,wanted guns) és kevésbé jó videók, de szinte mindig pozitív visszhangja volt a blognak. Most, hogy Freddy munkáját a FixTv után ismét elismerik(szerntem legalábbis elismerésnek tekinthető a guru felkérése), rengetegen ellene fordultak. Ez kurvára nem logikus.Az ő helyében mit tettetek volna??? Szerintem az emberek nagy része is így tett volna, a maradék nagy része meg hazudik. Ha ki akart volna baszni bárkivel, akkor később se kerülne fel a blogra a guru-s videó. Most meg kicsit szar helyzetben van, mert ugyan M.o egyik legminőségibb infolapjában szerepel, de kurva sokan meg szidják, egy teljesen logikus döntés miatt.

Remélem, azért néhányan egyetértenek velem.

üdv: coolatch

freddyD 2007.11.25. 16:34:18

hűha ferike most aztán megmondtad nekem.

Leírom a te nyelveden is:

Hühha ferrikke, mossasztán megmonntad nekkem

@quacky
A helyzet csupán az, hogy itthon nincs olyan portál mint a Gametrailers, úgyhogy a hasonlat ebből a szemszögből nem helytálló.

A bereklámozásra meg már reagáltam, valahol itt van a kommentek közt, most nincs idegem kikeresni

redragon 2007.11.25. 16:34:50

Hmmm...sok itt a kretén.

Az egyetlen baj szerintem az, h KÉSŐBB rakja ide fel a videót. Miért is rakja fel később? Nyílván mert így állapodtak meg a Guruval. Nem hiszem, h ecsetelni kell miért jó ez a Gurunak, de ha freddyben lett volna egy kis tartás akkor ebbe nem megy bele.

Interjú ok, videó ok, csak itt már túl sok a számítás.

Amúgy nem zavar ha nem rak fel videót, de az h megcsinálja, beharangozza, ÉS nem rakja fel az faszság.

Ettől még szeretem a korábbi videókat, és nem azért írok, h freddyt elküldjem a sunyiba, hanem h hátha sikerül egy-két emberrel megértetni az álláspontom.
Freddy is köztük van, mert ha azt hiszi h ez ugyanaz az eset mintha pénzt kérne a dvd-ért, akkor ő sincs tisztában mindennel.

Annál meg nincs szánalmasabb mint amikor vki a másik helyesírását szidja.

ferike04 2007.11.25. 16:38:46

na kussojál b te kis csiska!!! a kurva anyád..:P

Hellknight 2007.11.25. 16:41:29

FreddyD ezekre rá se hederíts, rajongói táborod messze meghaladja ezeknek a negatív e-mail írók számát. Videóid nagyon jók maga a blog remekül van összerakva mind a rofl-os rész mind a juniorok rész ahol ha még előfordul gyengébb videó is (meg szakmailag abszolút kezdő XD) a lehetőség megvan.
Méltán van betéve ez az oldal könyvjelzőnek.
Nem értem mért érdekli az embereket ez a pénz-kérdés... legyenek a videók mi meg örülünk neki és szívesen nézzük.

Ebben a 'legyen a komment pénzes' kérdésben van vmi... bár igazából aki nagyon be akar írni baromságokat az úgy is meg fogja tenni nemtudom h lehetne kiszűrni ezt a sok szemetet...

jürgen baromartz 2007.11.25. 16:48:23

@redragon

"Annál meg nincs szánalmasabb mint amikor vki a másik helyesírását szidja."

tudod a helyesírás olyan dolog, aminek az illető által alkalmazott minőségi fokából lehet arra következtetni, hogy az vajon egy olvasott, művelt, intelligens ember-e, akinek lehet adni a szavára, avagy egy bunkó paraszt, aki olyan buta mint a föld.
olyan fórumon, mint ez a blog, más egyéb fokmérőt az emberek értelmiségi szintjének megítélésére nem lehet alkalmazni.

előre elnézést kérek ferikétől, ha netán (számára) bonyolultan fogalmaztam. sajnos az olyan rusztikus egyszerűség, ami rá is jellemző, nekem nem vág a stílusomba.

Hellknight 2007.11.25. 16:49:56

Én igazából attól félek h FreddyD előbb-utóbb megunja ezeket a bántó-dolgokat (ami teljesen jogos lenne minek fektet bele rengeteg munkát ha ilyeket hall vissza) és befejezi a videók készítését.
Nyugtass meg plz h ilyen nem fordulhat elő...

joeperry · http://joeperry.blog.hu/ 2007.11.25. 16:51:17

@redragon:
Pontosan erről van szó. Örülök, hogy van még, aki tisztán lát az ügyben.

Na · http://pspxmb.pspuae.com/ 2007.11.25. 16:52:17

Jahh és bocs freddy a magyaros szóhazsnálatért...
De megérte!
XD

Na · http://pspxmb.pspuae.com/ 2007.11.25. 16:54:28

Jahh helyesírni tudni kell még a bicskás-parasztoknak (pl.:ferkó:) is!
XD (nahh mostmár leszállok a hülyegyerekről:D)

Na · http://pspxmb.pspuae.com/ 2007.11.25. 16:55:55

Jahh (ez már szándékos...) és freddyD NE "MONNYON LÉ"!!!!Ahogy az IQ-Betyár tüntetők mondanák...
XD

joeperry · http://joeperry.blog.hu/ 2007.11.25. 16:58:16

'Na' elég lesz mostmár:)
Ferike meg szerintem direkt provokál, ne vegyétek komolyan.

Dany007 2007.11.25. 16:58:57

pff :D
Hihetetlen milyen gyökerek járnak erre!

Én modntam. Legyen sms-web alapú fizetős a blog! Csak az jöhessen aki egy minimális összegű smst küld, aztán kész!
Nincs többé ilyen parasztkodás!

freddyD 2007.11.25. 17:00:16

Ja értem. Én vagyok szánalmas, mert a helyesírásával válaszoltam?

Mondd, te egy ilyenre hogy válaszolnál?

"te sréber búzi!!! mit hazúdol!!! nics is nőd!!! kert búz ivayg!!"

Ne áltassuk magunkat, ugyanarról az iq-fighterről van szó.

Fingós Csiccsolínó válasza egyezik az enyémmel

@Na
Töröltem kommented, ne válaszolj így vissza

redragon 2007.11.25. 17:03:53

@freddy,@fingós
Nem is láttam a kommentedet amikor ezt írtam, és elsősorban arra utaltam amikor vki úgy fejez be egy vitát h "kisköcsög tanulj meg helyesen írni"

sorry nem volt egyértelmű

Na · http://pspxmb.pspuae.com/ 2007.11.25. 17:04:14

Okszi,csak felb@szta az agyam a sok "helyesíró-bajnok" a kretén hsz-aikkal...


@freddyD
Bocs mégegyszer,nem lesz több.

mirInda 2007.11.25. 17:04:57

Üdv FreddyD! :)

Ha én lettem volna most a helyedben, akkor a sok okoskodónak fenti válasz helyett kinyomtam volna a blog-ba egy pár Google hirdetést, hogy majd még jobban legyen mire irigykedniük. :D Mert csak az irigység mondathatta ezt velük.
(Bár az irigység tüzét növelheti bennük az a tény is, hogy csodálatos, megértő barátnőd van. Becsüld meg őt!)

Szerintem azzal sincs semmi gond, hogy ide később kerülnek be majd a videók. Jól is néznénk ki, ha előbb én is a net-en publikáltam volna minden írásomat és csak utána adtam volna ki könyvet. :P

További jó munkát (mert ez a hobbi nálad már a munka is), és várjuk a videókat... :)

U.i.1: Lehet, hogy azoknak, akik jótanácsokkal láttak el, lenne mit rendezniük az életükben...
U.i.2: Az észrevételemhez fűzött esetleges megjegyzéseket nem kívánom kommentálni.

Na · http://pspxmb.pspuae.com/ 2007.11.25. 17:06:49

Ja,és még fölösleges is volt,mert Ferenc Testvér nem is látta...

FreeStyle 2007.11.25. 17:10:34

Utálom ennek a blognak a nézőközönségét (Nem mindet, ne értsetek félre)... Az ilyen asdfbnmy félék meg csak figyelemre vágynak. Kis senkik, akiknek nem volt (vagy nincs éppen ) gyerekszobájuk, és itt élik ki a vágyaikat... Szóltam.

Rastata · http://www.rastata.blog.hu 2007.11.25. 17:10:44

Kretének: Kimondhatalannevű, wermin freike04 reddragon

Fredy!! ferike még le is CSISKÁZOTT meg k*rvaanyázott! Na tehát mindenkinek mondok valanmit egyesével:

Kimondhatatlannevű: HÚZZZ EL A PICSÁBA!

WERMIN: már nem emlékszem, hogy mit írtál, de biztos az evolúció hulladéka lehetsz ha ideírtalak a töbi csernobili agyhalott köszé.

Freike04: Exöszájzbúk! Gondolom, hogy wermin milyen videókat csinál... Gondolom wermin csinálja azokat a videókat , amiket az emberek az internet aljának hívnak. Nehogymár Fredy legyen a csíra, amikor ti másoljátok le őt!!! Ő is vette az ötletet AVGN-től, de ő legalább bevallja! Méghogy sokkal jobbak a videóitok, mint Fredy-é?? kinek van naponta 50 000 látogatója? Fred-nek, vagy két senkinek?? szerintem gondolkozz el az evolúcióban, és a társadalomban elfoglalt helyedről! :P |)x(|

redragon: Te is egy fasz vagy nem vitás. Beharangozza, és fel fogja rakni te kretén! Azt is mondhatta volna, hogy olyan jó let, hogy csak a GURU-ban jelenik meg. De ő felteszi! szerintem előbb is fel akarná tenni, csak a GURU nem engedte. Úgyhogy rád ugyanaz tartozik, mint amit a többi dan- és parkinsonkórosnak írtam.


És ami mindannyiótokra tartozik: ÖÖÖööö... Szerintem most ide olyat írnék, amit a kicsi fejetek úgyse fogna föl, hiába olvassátok el tízszer, ezért nem is írok ide semmit...

Üdv.: Rastata

biglight 2007.11.25. 17:12:46

Sztem jófej vagy, de mikor jön a guru-s videó????Amúgy igaza van a nemtomkinek... Nem kötelező ide járni :P

Rastata · http://www.rastata.blog.hu 2007.11.25. 17:17:33

ferike04 vagy wermin legyetek olya szívesek, és linkeljetek be egy videót, ami tei csináltatok. had legyetek még nevetségesebbek! :P|).(|

freddyD 2007.11.25. 17:18:10

Asszem a legjobb ha a kommentelést ehhez a bejegyzéshez letiltom, mert a hangulat már nem éppen kultúrált.
süti beállítások módosítása