Rossz PC játékok sorozat

Blogomon elemezve bemutatom azokat a játékokat, amelyeket lehetőség szerint ne vegyél meg!

Friss topikok

Rossz PC játékok sorozat

Kis klippekben szeretnék bemutatni olyan játékokat, amelyeket lehetőség szerint kerüljetek! Ezen kívül más szórakoztató képek, videók, jó és rossz játékokról egyaránt. Elérhetőség: rosszpcjatekok@gmail.com

Firka

Rossz PC Játékok Sorozat: Cold War

2017.06.10. 18:15 :: freddyD

 

Intrót köszönöm (ismét) Toto-nak!
---

2014 februárjában elértem a 100.000 követőt és az év végéig ígértem egy egyszeri RPCJS visszatérést. Kicsit meggondolatlan voltam. Több bemutatásra alkalmatlan alany után végül a Cold War-ra esett a választás, amit nem sokkal a RPCJS befejezése után vettem meg magamnak. "Hogy néha játsszak valami jóval is". Nos, sok köszönet ebben sem volt, és "bemutató pozitív" besorolást kapott nálam.

Sok ideig toltam aztán magam előtt, mert gyerek mellett ez volt aztán végképp az utolsó, amivel időmet szerettem volna tölteni, de a rossz lelkiismeretem veletek szemben azért ott volt. Sok apró részletben és a végén egy három napos pünkösdi hétvégét rászánva végre megszületett a jubileumi epizód. Ahogy lenni szokott, szerkesztés közben jött egy csomó ihlet, úgyhogy a videó hossza folyamatosan változott.

Évek óta nem szerkesztettem semmilyen komplex videót és bár nem felejtettem el az egészet, azért megint csak emlékeztetett arra, hogy milyen marha időigényes dolog ez. Olyan idő, ami nekem nem fér már bele.
Ennek ellenére azért az utolsó snittet követő eufórikus érzés nagyon kellemes volt :) És hogy megmutathattam itthon freddynének egy új RPCJS videót, az sem olyan dolog, amire egyhamar példa lett volna. Régi szép idők. :)

Remélem azért szórakoztató volt valamennyire a videó és köszönöm a sok évi türelmet.

Megtisztelnétek ha itt a régi blogon is írnátok majd véleményt a régi idők kedvéért, vagy feltehettek kérdéseket a játékkal kapcsolatban is. Pl a videó elkészítése után jöttem rá, hogy a röntgenkameráról nem is meséltem már semmit. De aztán rájöttem, hogy nem véletlen, tekintettel arra, hogy alig használtam.

üdvözlettel freddy

31 komment

Címkék: cold war

10 éves lett a Rossz PC Játékok Sorozat!

2017.04.16. 13:50 :: freddyD

Hú de fura újra ide írni a rossz pécés blogra. Jó 6 éve nem csináltam ilyet :) De ígérem, nem utoljára. Minimum egyszer hamarosan újra lesz egy tartalom

 

Szólj hozzá!

Címkék: jubileum

Rossz PC Játékok Sorozat: Nyári különkiadás

2011.07.31. 18:00 :: freddyD

 A februári búcsú időszakában még megígértem egy egyszeri, nyári visszatérést, ahol a szintén játékokat bemutató Lalee-val közösen elkészítünk egy videót. A Youtube 15 perces időhatára miatt 3 részre kellett vágnom, indavideón majd egyben lesz.

 

Tekintettel arra, hogy egy délutánunk volt a rögzítésre, nagyrészt improvizáltunk.

Az Undergound Fighting-ot köszönjük „IQ Fighter”-nek, aki felajánlotta a játékot.

 

Reméljük, hogy azért szórakoztató volt nektek ez a videó, mi Laleeval jól éreztük magunkat, bár (ahogy a videó végén is hallható) néhol a balszerencse meglehetősen felidegesített bennünket.

 

Ezzel a videóval végleg búcsúzik a Rossz PC Játékok Sorozat, köszönöm a megtisztelő figyelmet és a szereteteteket (de fura szó).

 

Üdv: freddyD

 

172 komment

Címkék: who shot johnny rock stealth force ardennen offensive underground fighting

Rossz PC Játékok Sorozat: Clip Show (4. évad)

2011.02.16. 20:40 :: freddyD

Rossz PC Játékok Sorozat
2007 április 16 - 2011 február 16

Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat.

A videók továbbra is elérhetőek itt

A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek.
Ide továbbra is fel fogok tölteni dolgokat, csak nem RPCJS epizódokat.

Az e-mail címem (fenn jobboldalt) továbbra is élni fog, ahogyan a twitterem is.

Ajánlom a linkeket jobboldalt és aki nem szeretne lemaradni az Angry Video Game Nerd további epizódjairól, nézzen fel a hivatalos oldalára, vagy ide a magyar feliratokért.

 Aki esetleg a leállás után fedezte volna fel a videókat, ilyenekről maradtál le.

Legyetek jók és köszönök mindent

freddyD 

842 komment

Címkék: búcsú clip show

Fanwork: Garry's Mod

2011.02.13. 19:42 :: freddyD

A Garry's Mod Sötét Titkai blog készített így búcsúzóul egy alternatív befejezést. Konkrétan nem én hagytam abba, hanem sokktól meghaltam. :D Remek munka lett, köszönöm! :) Tiszta őrültek vagytok :D

77 komment

Címkék: búcsú fanwork

Fogadóóra

2011.02.13. 11:58 :: freddyD

Fogadóórának vége lett 13 órakor. Elvileg azt nyomtam az indavideón, hogy mentse el a közvetítést, de nem úgy néz ki, hogy lesz is belőle valami.

Írjatok IDE a kommentekhez kérdéseket, vagy az indavideó adásnak a kommentjeibe 

442 komment

Címkék: búcsú fogadóóra

RPCJS visszatekintés: 10 emlékezetes történés

2011.02.13. 08:15 :: freddyD

A közel négy év alatt nagyon sok vidám, kedves, de olykor bosszantó és stresszes pillanatokat éltem meg. Így sorrend nélkül azonban jöjjön 10 olyan, amelyek különösen emlékezetesek maradtak nekem és e projektem nélkül sosem lett volna ilyenben részem. Rangsor ezúttal nincs.

 • Irate Gamer átverése: Szinte a kezdetektől próbáltam veletek is megkedveltetni az Angry Video Game Nerd-öt és mivel nekem ő szórakoztató etalon, különösen mérges voltam erre az idióta Irate Gamerre, aki kisdisznó fejével teljesen pofátlanul lopott tőle és ezt nem volt belátni. Erről írtam egy bejegyzést is, majd később egy videós bizonyítékot, hogy egy tolvaj a fickó. Hiába bukott le, aggresszív kismalac módjára MINDEN ilyen kommentet törölt (pontosabban ő aktiválja a neki szánt kommenteket) és az őt leleplező videókat is töröltette azonnal. Ekkor jöttetek ti és esküszöm, mikor ezt megláttam először, majd bepisáltam röhögéstől :D Valaki egy kis csellel sikeresen áthackelte magát a szűrőjén és onnantól kezdve elkezdődött a pontozásos orgia is, aminek következtében alaposan láthatott egy véleményt, mit is tartanak róla IGAZÁBÓL az emberek :D Királyok vagytok! Az üzenetet és a képes bizonyítékot itt megnézhetitek.
 • A fix.tv interjú: Talán ez volt először az a pillanat, amikor úgy először tudatosult bennem úgy igazából, hogy hová "fajult" ez a sorozat. Világos, a fix.tv nem egy TV2, de mégis Budapesten egy viszonylag ismert csatorna és nem tagadom, voltak évek, amikor tényleg a fix.tv volt a kedvenc csatornám. Ugyanaz a fiatalos társaság hozott össze kötetlen de jópofa műsorokat és őket nézve nagyon otthonosan éreztem magam. Ahogy a Trivia bejegyzésben már említettem, állítólag a műsornak rekordnézettséget produkált ez a különkiadás és eléggé be is voltam rezelve. Mégsem kerül minden nap élő adásba az ember. Itt megnézhetitek
 • Reagál rám egy forgalmazó: Sokan kérdezték tőlem, kapok-e fenyegető e-maileket forgalmazóktól. Egyáltalán nem volt ilyenre példa, lehet ők is úgy gondolták, hogy a negatív reklám is reklám. A Gamestar TV-ben ült a Seven M-től valaki (már nem emlékszem) és a műsorvezető rákérdezett a Mesterlövészre, azaz indirekt rám tett utalást. A nő bazsalyogva mondta, hogy annyira nem is rossz az. Sajnos magát a felvételt én már nem tudtam megtalálni, lehet ti ügyesebbek vagytok. Itt elolvashatjátok a bejegyzést. Ha Seven M-ék engem is barátként kezelnek (én nem tekintek rájuk ellenségként) úgy érdekességként szívesen olvasnék valami infót, hogyan hatottak a videóim az eladott példányszámokra. A Snajper például rengeteg ideig volt a Media Markt Top 10 helyezettje között, felküzdötte magát az első helyre is.
 • Őrült akcióitok: 2 példa: Egy kommentelő készített egy vicces videót, ahol rögzítette, hogy felhívja a Seven M információs vonalát és panaszkodik a Mesterlövész bizarr dolgaira. Az ügyintéző frappánsan válaszol neki és teljes meglepetésemre később írt nekem egy üzenetet, amely igen érdekes és szórakoztató lett. Kiderül, sok ilyen jellegű hívást kapott már. Nem hiába, mondom én, hogy Seven M-ék jó fejek.++ Valaki írt egy ilyen üzenőfalas betelefonálós marhaságba, hogy a műsorvezető ismeri e Stellát, Dick Assmant stb. A pasas láthatóan nem értette és a szerkesztő is bepánikolhatott a Dick szónál, mert egyből levette az üzenőfalat. (3:13-nál látható)
 • Jelszólopás: Ezt a rossz emlékek miatt nem részletezném különösebben, egy marha szar vasárnap estém volt. Szerencsére még jól sült el.
 • Pólók: Még mindig furcsa de megható, hogy emberek az én kis marhaságomról pólót vesznek. Sokat szenvedtünk velük, míg végre megjelentek. Különösen köszönöm a tőletek kapott képeket, szép emlékek lesznek ezek. Most is kaptam egyet Istitől. A busz vérzésére talált is egy megoldást ;)
 • Nyereményjátékok: Többször mondtam, hogy nem szerettem ezeket, mert nagy stresszel és kellemetlen pillanatokkal jártak, hiszen nyertesekről kellett döntenem, amelyek elég hálátlan feladatok voltak. Azonban nem hanyagolható el az az örömfaktor sem, hogy mindig megdöbbentem, amikor az én (valljuk be, szimbolikus) ajándékaimért emberek elképesztően kreatív és munkaigényes pályaműveket küldtek be. Teljesen komolyan mondom, sokszor az volt az érzésem, hogy ti vagytok e projektnek a titkos sztárjai, sokszor kreatívabb videókat csináltatok volna, mint én. Ilyen szintű fantáziát és odaadást én nem nagyon produkáltam, szóval le a kalappal. Érdemes csemegézni a korábbi nyereményjátékok dobogósai közül. Itt szót érdemel még Crash beadványa, ami a játékborítótervezős felhívásra érkezett meg a határidő utolsó utáni pillanatában. Hatalmasat nevettem és imádom a beadványát. Szó szerint ez az e-mailje: nézd tudom hogy szar, az uccso 5 percben csináltam :D Prüsszög Man azóta nálunk tényleg visszatérő fogalom. :D
 • A BLIKK átverése: Elég szomorú, de idehaza ez a szennylap a legolvasottabb napilap. Szóval mégis nagy dolog, hogy kétszer is sikerült hülyét csinálniuk magukból. Kezdődött egyszer egy sztorival, ahol egy nő gázpisztollyal ámokfutó lett és a rendőrség házkutatást végzett. Gyanítom a cikkhez mellékelt kép csak egy illusztráció és miafene, ott a Mesterlövész az asztalon! Ez a játék brutalitásra buzdít! Ha már akkor lett volna NMHH, a játékot tuti betiltják ;) De ez még semmi. 2009-ben már sokkal jobban lejáratta magát a Blikk, hiszen egy kis cikk erejéig megírta, hogy lesz egy olyan bizarr játék (vagy lehet hogy nem is? Iszonyat fosul megírt cikk, amely ellentmond magának), amely egy Disznóvágó szimulátor! BOTRÁNY! Kis szépséghiba: A játék teljes kitaláció, amely az én harmadik nyereményjátékomra készült, ahol az volt a feladat, hogy egy bizarr játékot kreáljunk egy borító erejéig. Tény és való, hogy a borító nagyon profi és élethű lett, de ez mégsem mentség arra, hogy ezt valaki utánaolvasás nélkül így leadja.
 • Személyes találkák: Mikor felajánlottatok játékokat, sokszor személyesen vettem át őket és általában kellemesen zajlottak le ezek. Ilyenkor elmondtátok, hogy mikre figyeljek a játéknál, már előre adtak ötleteket. Persze voltak találkák is, ahol a (többnyire fiatal) felajánló eléggé meg volt szeppenve és a földet nézte végig. Ilyenkor ez nekem volt zavarbaejtő.
 • Fanwork: Sok, rengeteg igényes és kreatív fanworköt kaptam. Ezeket köszönöm mind, sajnos mindet megemlíteni nem tudom, úgyhogy itt egy példa rá, amelytől leesett az állam. Valaki elkészített egy RPCJS DOOM modifikációt és le is lehetett tölteni. A fegyverek ki lettek cserélve (pl mint láncfűrész bekerült az én elektromos fogkefém, amit a Metal-ban mutattam be), az ellenségek is (pl. az Irate Gamer lett a pók és a vérző busz a főellenség :D ) és bekerültek Mesterlövész hangok is. Szóval nagyon beteg! Itt találtok róla gameplay videókat. Ki tudja elmondani magáról, hogy bekerült a DOOM-ba? Én már igen :D

32 komment

Címkék: búcsú

Fanwork: LEGO Rossz PC Játékok

2011.02.12. 15:07 :: freddyD

Nem is értem, a készítő miért nem küldte el nekem, holott tök jó lett. Véletlenül vettem csak észre Youtube-on ajánlásként és remek kis móka azoknak, akik nagyjából emlékeznek még a LEGO Island bemutatómra.

Készítette: lokosguba 

16 komment

Címkék: fanwork lego island

Holnap dél körül fogadóóra

2011.02.12. 12:38 :: freddyD

Kipróbáltam tesztképpen ezt az indavideós élőzést, de valahogy nem működött. Még holnap megpróbálom élesben újra, hátha akkor összejön, ha nem, felmegyek skype-ra, ahol mikrofonostul várom egy órán át a hívásaitokat. Hogy fair legyen, próbáljuk 1-1 percekben maximalizálni a hívásokat, hogy sokan sorra kerülhessenek. Úgyhogy előre gondoljatok ki egy kérdést, ne csak öö-zés legyen belőle. És a döntésemről ne akarjatok lebeszélni, erről már mindent elmondtam, amit el kellett ;)

Holnap dél körül nézzetek fel ide, aztán jön egy pontosítás, pontosan merre is tartsatok

31 komment

Pontszámok 4.0

2011.02.12. 09:38 :: freddyD

Lezárásképpen itt az utolsó adagnyi szöveges értékelés

 

Korábbiak 1 2 3

 

Marine Sharpshooter 3 – Igazából maga a játék azon kívül, hogy rettentően unalmas, nem egy tragédia. Trash gondolkodásmódban az izgőmozgó hullák és az agyatlan történet mindenképpen feldobják a játékélményt...40%

Mars Taxi – Frusztrálóan nehéz és semmiben sem motiválja a játékost, hogy igenis küzdjön meg a feladattal. Ha nem kellett volna videót készítenem róla, 3 perc után letörlöm a gépemről. 25%

DMZ North Korea – Észak-Korea remek alany történetekhez. Ehhez képest miért kellett ilyen végtelenül bárgyú sablonjátékot készíteni ebből? Ez játszódhatott volna akárhol is. Unalmas, unfair, hanyagolható 35%

Stalin Subway 2 – Na itt vért pisilt az ember. Mi a francért ilyen nehéz a játék? Mire volt jó ez? Nagyon lenyomta ez a játékélményt, annál büszkébb vagyok, hogy medium fokozatban végigjátszottam. Szépen nézett ki, éppen ezért ilyen fura, hogy helyenként bohózat illő jelenetek követték egymást (csak azt mondom gyilkos kerekek) 45%

Miami Vice – Ez az a játék, amelynél érzésre minden pálya ugyanaz, végig tudnád vinni X idő alatt, de a hülye időhúzásai miatt X+X lesz belőle. Nem valami komplex játék, annak mondjuk már örülni kell, hogy licenszelt.35%

Dark Apes – Olyan mintha a Dark Vampires-el játszanál, csak mozoghatsz is. És pont annyira szórakoztató is, mint a Dark Vampires mozogva. Azaz fostalicska. Értelmetlen hülyeség.Legalább gyorsan végig lehet vinni, már csak az hiányzott volna, hogy itt is kétszer kell megnyerni mindent. 20%

Country Justice – A játék minden szempontból tragikus, de furcsa módon egy pillanatra sem unatkoztam, bosszankodtam. Ez köszönhető annak, hogy meglepően rövid és elég ritkán hal meg az ember (az hogy állandóan kidob a Windowsba már más tészta...) Jó a zenéje, van némi öniróniája (mondjuk ha elmagyaráznák, hogy azért ilyen fos, mert ők akarták ilyenre nem hinném el), tényleg olyan kaliberű, mint amilyen a Mesterlövész volt. Nem lehet rá haragudni. 60%

15 komment

Címkék: pontszámok

RPCJS visszatekintés: 10 jó ötlet

2011.02.11. 09:11 :: freddyD

Talán ezek a legviccesebbek

80 komment

Címkék: búcsú

RPCJS visszatekintés: 10 rosszul sikerült bemutató

2011.02.10. 13:50 :: freddyD

Vállalni kell ezt is

81 komment

Címkék: búcsú

RPCJS visszatekintés: A 10 legjobban sikerült bemutatóm

2011.02.09. 17:11 :: freddyD

A blog utolsó napjai a visszatekintés jegyében telnek, úgyhogy itt egy videó a szerintem 10 legjobban sikerült videómról (Nagyjából spoilermentes). Hogy ne tűnjek nagyképűnek, természetesen majd jönnek a legrosszabb videók is ;) Majd még készül 2 további visszatekintő is, amelynek tematikáját még nem árulom el. 

82 komment

Címkék: búcsú

RPCJS Trivia

2011.02.09. 10:36 :: freddyD

Pár infó, amelyekről talán nem tudtatok, vagy nem tudhattatok

 • A blogon 76 bejegyzés volt a mesterlövésznek szentelve
 • Azáltal, hogy az e-mail címem kinn van nyilvánosan, naponta kb 12 spamet kapok.Legtöbb kínai tárggyal
 • Egyszer egy óvszergyártó megkeresett, hogy hirdetne az oldalon
 • A sláger "Mivel veszed fel a videódat?" kérdést évekig heti pár alkalommal garantáltan megkaptam (van, hogy napi többször), de az utóbbi hónapokban érzékelhetően csökkentek ezek. Úgy látszik a google kisegít most már.
 • Ha jól látom, az én FAQ-m a leglátogattabb topik az Otherworld fórumban. Még.
 • Nincs meg a "Nina" videóm eredetije. Véletlenül törölhettem egyszer. Mikor a 3. évad Clip Show-t készítettem, egy más által feltöltött rossz minőségű videóból kellett kicsórnom pár másodpercet. Ezért is szerepelt ott alig
 • Ha megfigyelitek, a Big Rigs videómnál hallható, hogy a szinkront egyszer este, majd reggel vettem fel (reggel mélyebb az ember hangja). Mindez 5:17 körül
 • Egyszer írtam a Nerd-nek, de nem kaptam választ. Nem is vártam választ, ahány e-mailt kap egy nap
 •  A "Mesterlövész Újratöltve" videómhoz készítettem egy rap-et, ahol a játék furcsaságairól darálok (pl Nineken sör meg ilyenek), de embertelenül fos lett. Marha cikis volt, még úgy is, hogy érzékelhetően valami trash-t akartam összehozni. Le is töröltem a francba. Ennek a dallamára lett volna.
 •  A fix.tv-s interjút a stáb úgy akarta, hogy ott legyek a studióban. Bevallom, gondolkodtam rajta, de végül azt mondtam, csináljuk telefonon.
 •  Ha már fix.tv, állítólag nézettségi rekord született ott. Annyian követték interneten is az adást, hogy beszart a szerverük. Durva.
 • Bár sasoltam, sosem láttam egy embert sem RPCJS pólóban az utcán. Páran mesélték, hogy ők láttak, de én sosem.
 • Az első garnitúra RPCJS pólót a nyomda elszúrta és nem akarták belátni hibájukat. Sok idegeskedés és anyagi veszteség után végül új nyomdát kerestünk és minden működött.
 •  Az Index többször is akart támogatni és a blog.hu felvenni a "szponzorált blogokba" (azaz övéké az összes reklámfelület, de kapnék havonta egy fix summát) amibe benne is lettem volna, hiszen nem változott volna semmi és nagyon korrektek voltak. Reklámozni úgysem akart szinte senki. Amint élesbe ment volna az egész, valahogy mégsem jelentkezett sosem az illetékes. Hiába írtam többször.
 •  A Custer's Revenge videó keletkezése elég érdekes. Valamikor este pont felraktam a Roter Baron videómat és úgy voltam vele, hogy lefekvés előtt még megnézek egy más játékot, hátha alkalmas lesz a későbbiekre. Ez volt a Custer's Revenge. Pár percet játszottam vele (ha lehet ezt annak nevezni) és láttam, hogy ez bizony aranyat ér. Lefeküdtem. Alvás közben teljesen megszállt az ihlet és kitaláltam ezt a figurás bevezetőt, meg hogy használhatnám Richard Cheese zenéjét hozzá. Úgyhogy hajnalban neki is álltam felvenni az egészet (nehéz volt a régi figurákat előkotorni) és meg is vágtam. 1:41-kor ezt is kiraktam. Ez azt jelenti, hogy 5 örán belül két videót is megjelentettem...Szép idők
 •  A blog első heteiben az Update-eket még számoztam. Fene sem gondolta volna, hogy ennyi lesz és ennyi évig nyomom majd...
 • A legelső videómat csak az Xpress.hu forumára raktam ki egy jelentkételen kis topikba. Onnan indulhatott a szájpropaganda, nem promóztam igazából sehol másutt. Szerencsés voltam
 • Alig tudja pár ismerősöm, hogy csináltam ezt a sorozatot
 •  Régebben volt még két különálló videó a Mesterlövészekhez (2. és harmadik). Miután a Youtube törölte a profilomat és átköltöztem indára, nem töltöttem már fel újra, mert értelmüket vesztették. Arról szólt, hogy kiakadtam, hogy nem lehet továbbjutni (hordós rész). Pedig volt egy átjáró, de máig nem tudom hogyan, de nem vettem észre. Mikor végre felfedeztem, rögtön készítettem egy válaszvideót erre, ahol kigúnyoltam magam. Elég cikis volt.
 •  A szilveszteri kiadások nagyon stresszesek voltak, mert szinte tényleg csak utolsó pillanatokban lettem kész velük. Ha jól emlékszem, a legelsőt csak éjfél után raktam ki, mert problémák voltak a feltöltésnél. Utólag dátumoztam vissza éjfél előttre.
 • Mielőtt a retek Youtube törölte volna a profilomat, a Big Rigs már több mint 500.000-es nézettségnél tartott.
 • A Football Generation videó először csak a PC Guruban jelent meg. Ahogy várható volt, pár nap után már felkerültek az első feltöltések a világhálóra. Ekkor raktam fel én is. Utólag visszagondolva, szerencsétlen választás volt, hogy a FG került fel mint promóciós anyag, hiszen tele van korábbi videókra való utalással
 • Heat: Episode 1-et azért vettem meg direkt, mert kezdtem kifogyni a szar játékokból. Akkoriban még nem adományoztatok.
 • Wanted Guns-t anno testvéremnek ajándékoztam, mert azt hittem olyasmi lesz, mint a Desperados. Mikor láttam, hogy nem játszik vele, azt hittem, hogy egy hálátlan finnyás disznó. Kipróbáltam én is. Pár nap múlva kapott tőlem egy új játékot
 • A felajánló, aki anno odaadta nekem a Streets Racert, megkért, hogy adjam oda neki kölcsönbe a Commandos-t, mert említettem neki e-mailben. Benne voltam,hiszen gondoltam mikor visszaadom a SR-t, visszakapom azt is. Erre sajnos sosem került sor, úgyhogy rajtam maradt egy Streets Racer. Rossz üzletet kötöttem. (Itt üzenném, hogy minden felajánló meg fogja kapni a játékát. Nagyon elhanyagoltam a visszaküldéseket sajnos)
 • Még 2007-ben volt egy találkozás, ahol egyszerre kaptam meg a Trespassert (ez sajnos kimarad) és Amerikai Titkos hadműveleteit három különböző embertől. A sima találkából nagyon kellemes (majdnem) sörözgetés lett és mai napig ez volt a legkellemesebb emlékem az ilyen talákákkal kapcsolatban. Még freddyné is ott volt. Ha olvasnátok ezt, jó fejek voltatok.
 •  Az Eight Legged Freaks az egyetlen freeware játék, amit bemutattam. Pontosítok: Az egyetlen freeware játék, amit nem boltokban árultak.
 • A legelső Stellás nyereményjátéknál annyi beadvány érkezett, hogy teljesen stressz alatt voltam. Egyszer álmomban is az e-mailen érkezett beadványokat nézegettem. Ijesztő
 • A PC GURU egyszer készített velem egy interjút.Itt letölthetitek
 • Többször próbáltak átcsábítani más oldalakra, hogy menjek el a blog.hu-tól (pl Puruttyáék). Túl kényelmes volt ez nekem itt, úgyhogy sosem léptem ezt meg.
 • A február 16.-ai búcsúvideó zenéjét illetően komoly bajban voltam, mert két dal között vaciláltam. Végül nem ez lett, holott ugyanúgy tökéletesen illene és imádom a dalt. De Youtube villámgyorsan törölné, míg azt a másiknál remélhetően nem. Az kicsit szomorkásabb lesz, de ugyanúgy egy nagyon jó dal.

60 komment

Címkék: búcsú trivia

Miért búcsúzik a RPCJS?

2011.02.07. 21:59 :: freddyD

Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van.

Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves visszajelzést és ezt a tényleg megható reakciót, amit itt most kaptam tőletek a Country Justice végén. Én csak arra kérlek benneteket, hogy ne legyetek szomorúak. Ha mint ember még kiváncsiak vagytok rám, én nem fogok eltűnni, csak ezt a projektet most abba kellett hagynom. Nem lehet ezt már örökké csinálni. Már így is sokkal tovább csináltam, mint bármikor gondoltam volna. Arról nem is beszélve, hogy mennyien nézték.Őrület.

Anélkül, hogy most valami túlzott jelentőségű projektnek nevezném (mert nem az. Ez egy szórakoztató trash amatőr videósorozat volt és ezzel tisztában vagyok), ez mégiscsak a kis bébim volt, ami évekig életem része volt és befolyásolta hétköznapjaimat. Mikor tegnap éjfél után feltöltöttem végre a videót, vagy egy órán át nem bírtam elaludni. Valahogy éreztem, hogy mostantól más lesz. Szomorú voltam, de egyfelől nagyon izgatott is és megkönnyebbült.

Február 16.-án lesz egy különleges zenevideós Clip Show, addig mindenképpen érdemes még felnézni ide. :) 

414 komment

Címkék: update

Rossz PC Játékok Sorozat: Country Justice

2011.02.07. 00:31 :: freddyD

A leghosszabb videóm következik egy olyan játékról, amelyben bármiféle logikát keresni teljesen felesleges ;)

Itt letölthető a demo verzió

És itt egy teljesen jogos PC GURU cikk

216 komment

Címkék: country justice

MSN: A 20 legidegesítőbb játék karakter

2011.02.04. 21:55 :: freddyD

Bevallom, nekem ezek közül a legtöbb nem mond semmit, de mivel tudom, hogy ti jobban követitek az új játékokat mint én, gondoltam kirakom ezt a toplistát, hátha érdekesnek találjátok.

Az MSN (Gamecast) összeállította azt a TOP 20 karaktert, amelyek a legjobban idegesítenek a játékokban.

Én azért még hozzáírnám Lula kutyáját, Akimbót, a Pet Raceres teknőst, az orvost a "Who Shot Johnny Rock?"-ból és úgy MINDENKIT a Mortyrból...

53 komment

Címkék: karakter

Angry Video Game Nerd: Star Wars Games

2011.02.03. 07:48 :: freddyD

 

27 komment

Címkék: nerd avgn

Update koktél

2011.02.01. 18:17 :: freddyD

A kezdeti zűrzavart legyőzve végül meglehetősen gyorsan sikerült végigvinnem a következő alanyt, amely igazi nagyágyú. Mivel durván rövid a játék szerintem sikerül majd mindent beleraknom amit szeretnék, ehhez asszisztál az a tény is, hogy Youtube-on már nincsen időkorlátom. Még indára is kényelmesen felfér az átállás óta. Hétvégén remélem kész leszek vele.

Toto küldött még egy nyereményjátékos videót határidőn túl. Érdemes megnézni 

Végül Somi küldött még képet, ahogy a RPCJS pólóban szilveszterezett. :) 

freddyD: Somi

32 komment

Címkék: update

Ardennen Offensive

2011.01.29. 20:00 :: freddyD

Megint egy játék, amely toplistás abból, hogy mennyiszer ajánlottátok. Igazából az én hibám, mert bár itt-ott megemlítettem, hogy ezzel nem vagyok hajlandó játszani, részletesen még nem mutattam be.

Hogy miért nem akarok ezzel a játékkal foglalkozni? Mert szinte tök ugyanaz, mint az Airborne Hero és az egyszer is elég volt. Az volt az egyik legrosszabb játék, amellyel valaha is találkoztam. Mindez leginkább a program első fele miatt...Brutálisan rossz.

Név alapján nem lehet rájönni, hogy ez a folytatás, de amint látjátok a játékmenetet, több mint egyértelmű.

Összehasonlításul a legelső Airborne Hero videóm (itt a második és harmadik) és egy Ardennen Offensive bemutató, amit találtam készen az interneten. Készítője Ventrue533.

 

30 komment

Címkék: airborne hero

Vállalkozó kedvűeknek ajánlva: Doom 3 R.o.E. magyar szinkron

2011.01.26. 18:39 :: freddyD

Már készült egy Doom 3 szinkron, amely szerintem ahhoz képest, hogy amatőr projekt volt, igen tetszetősre sikeredett. Én is részt vettem benne és szerintem remek móka volt. Örülök, hogy így döntöttem.

A Doom 3 kiegészítőjéhez (Resurrection of Evil) szintén készülőben van egy magyar szinkron, amelyet megint Hababa és csapata készít. Azonban kellenek hozzá vállalkozó kedvű emberek, akik hangjukkal hozzájárulnának az egésznek a megvalósításához.

Szerintem ne hagyjátok ki. Minden további információ itt

Ízelítőnek itt a Doom 3 magyar szinkronjának legviccesebb jelenete :D Poénból ilyen 

37 komment

Címkék: szinkron

White Van Racer (Phoenix Games)

2011.01.25. 19:39 :: freddyD

Hiába jöttem sokszor a City Interactive-val, EVM-gel, Jarhead Games-zel, már többször mondtam, hogy a legalja mégis a Phoenix Games. Pár elképesztő játékukhoz / kiadásukhoz ugyebár volt szerencsém és messze övéké a legundorítóbb üzletpolitika. Erről írtam is már egyszer egy bejegyzést.

Tőlük készült ez a csoda is, amire nehéz találni szavakat... A kameranézet miatt nem látni pl az utat...

Ezt a hánynivaló céget mások is felfedezték már és készült is egy jó kifigurázás, ahol a Phoenix Games vezetője "beszél". Elég vicces azoknak, akik tisztában vannak módszereikkel...És aki tud angolul 

24 komment

Címkék: phoenix games

Update

2011.01.23. 19:56 :: freddyD

A szemfülesek és a blogot régóta figyelők talán észrevehették, hogy van egy játék, amellyel még adós vagyok...

Egészen a legközelebbi epizódig, amely két szempontból lesz különleges. Az egyiket a videó elején mondom el, a másikat majd a végén.

A játék egy őrület, nem nagyon jutottam még messzire, de igyekszem végigvinni és egy jó kis videót összerakni, amely méltó ahhoz az alanyhoz.

90 komment

Címkék: update

Blood Bath at Red Falls (DOS)

2011.01.21. 19:42 :: freddyD

Izgi,mi?

Küldte:Ben_G 

46 komment

Címkék: dos

RPCJS - The Game

2011.01.18. 19:11 :: freddyD

Sikeresen átsiklottam a tegnapi bejegyzésnél a harmadik játékon, amelyet Ben készített el. A sorozat körüli feladatokat kell teljesíteni, én bevallom a második pályánál elakadtam.

De ti csináljátok jobban, itt letölthetitek

140 komment

Címkék: fanwork

süti beállítások módosítása